Besplatni Netflix računi i lozinke

Besplatni Netflix računi i lozinke

Besplatni Netflix računi: Ovdje možete provjeriti popis besplatnih ID-ova za Netflix prijave i lozinke u 2023.: Netflix je najveća OTT platforma i ima milijune aktivnih posjetitelja diljem svijeta, nudi mnoge popularne filmove i TV serije koji su dostupni samo na svoju platformu. Ako želite gledati filmove ili TV serije, morate imati aktivan Netflix račun koji se ne može dobiti besplatno. Ali ne brinite, uvijek postoji način da to popravite i spomenuli smo ga ovdje, uključujući sve savjete i trikove za dobivanje besplatnih Netflix računa, legitiman način rada i popis besplatnih premium Netflix računa za 2023.

Besplatni Netflix računi i lozinke

Besplatni Netflix račun i lozinka za 2023

Ako želite potpuno besplatan ID za prijavu i lozinku za Netflix ili želite znati legitiman način da dobijete besplatni Netflix račun, onda ste došli na pravu stranicu. Najveća pozitivna točka naše web stranice (uppolice.org) je da ne promičemo nikakav hack program ili neograničeni generator računa za stvaranje Netflix računa. Sve metode i popis računa na ovoj stranici su 100% valjani i provjereni.


Prikupljamo podatke s važećih Telegram stranica na Netflix računima, društvenim mrežama (Facebook, Instagram, reddit) i također imamo naš najveći tim koji organizira nasumična darivanja Netflix računa od osnovnih do besplatnih premium planova.

Prikupljamo sve podatke i nakon provođenja testova osiguravamo da su podaci navedeni na ovoj stranici 100% sigurni i legitimni za naše korisnike. Sam Netflix je u uvjetima i odredbama spomenuo da možemo dijeliti Netflix premium račun s 5 korisnika istovremeno, stoga pratite ovu stranicu bez brige i uživajte u novim Netflix računima za mjesec studeni 2022.

Besplatni ID i lozinka Netflix Premium računa za 2023

Netflix, Inc. je američka pretplatnička usluga streaminga i produkcijska tvrtka. Pokrenut 29. kolovoza 1997., nudi zbirku filmova i televizijskih serija putem distribucijskih ugovora, kao i vlastite produkcije, poznate kao Netflix Originals. Evo cjelovitog pregleda najnovijih besplatnih Netflix računa i pregleda onoga što ovdje možete dobiti:

Naziv aplikacijeNetflix
Godine2022-2023
Mjesecstudeni 2022
Dodani su novi računiDanas
PREDNOSTIBesplatni Netflix računi i lozinka
službena stranicanetflix.com
podržana platformaAndroid ili IOS uređaj

Kako dobiti besplatne Netflix račune do 2023. – zakoniti načini

U ovom dijelu sadržaja raspravljat ćemo o svim mogućim načinima dobivanja besplatnog Netflix premium računa ili bilo kojeg plana. Ovdje spomenuta metoda je 100% legitimna i potvrdio ju je naš tim u vrijeme ažuriranja ovog članka.

 1. Pretplatnici T-Mobilea dobivaju besplatne NetFlix račune:  T-Mobile je robna marka koju koriste podružnice mobilnih komunikacija njemačke telekomunikacijske tvrtke Deutsche Telekom AG. Od posljednjeg ažuriranja, radi s NetFlixom i nudi besplatne, osnovne, standardne ili premium planove svojih usluga, ovisno o vašim planovima i pretplati T-mobilea. (Brand je također aktivan u Češkoj, Nizozemskoj, Poljskoj, Rumunjskoj i Sjedinjenim Državama.)
 2. Korisnici Xfinityja također dobivaju besplatni Netflix račun:    Xfinity je telekomunikacijska tvrtka koja je potrošačima reklamirala kabelsku televiziju, internet, telefon, bežični internet i više. Također trenutno nudi premium ili osnovni Netflix ili bilo koji plan ovisno o vašem Xfinity paketu.
 3. Korisnici Airtela i Jioa također dobivaju besplatan Netflix račun:  ovo je za stanovnike Indije ili bilo koje zemlje u kojoj je dostupna usluga mobilne SIM mreže Airtel i Jio. Također nudi besplatni Netflix premium plan uz vašu postojeću dopunu za mobilni telefon. Planove možete provjeriti na službenoj web stranici gdje uz taj paket uključuju besplatni Netflix.
 4. Jedan ili dva mjeseca besplatne pretplate na Netflix s probnom verzijom:  Također možete dobiti do 2 mjeseca besplatne pretplate na Netflix ako odaberete probnu verziju. Dovršite dolje navedeni postupak za dobivanje sljedeće besplatne pretplate
 5. Podijelite svoj Netflix račun sa svojim prijateljima:  Netflix također nudi zaslone za 5 korisnika u jednom računu, tako da možete podijeliti svoj račun s još 4 prijatelja i smanjiti svoj mjesečni ili godišnji Netflix plan.
 6. Besplatna stranica za dijeljenje Netflix računa:  mnogi korisnici diljem svijeta dijele svoje račune s nama i također u različitim Netflix Telegram grupama. Na ovoj stranici smo naveli sve potpuno funkcionalne Netflix ID-ove za prijavu i lozinke i aktivne račune koji se svakodnevno ažuriraju.
 7. Dobijte besplatni netflix račun u polju za komentare –  Ako netko ima slobodnog prostora na svom netflix računu, također može podijeliti svoju prijavu i lozinku u odjeljku za komentare. Kao što Netflix dopušta, svaki korisnik može kreirati 4 profila bez dodatnih troškova.
 8. Provjerite najnoviji dnevno ažurirani popis Netflix računa:  Na ovoj stranici naš tim također svakodnevno ažurira neiskorištene premium Netflix račune čiji su računi i lozinke navedeni u donjoj tablici.

Popis besplatnih Netflix Premium računa (studeni 2023.)

Ovdje spominjemo nove Netflix račune s prijavama koji rade u vrijeme ažuriranja ovog članka. Koristite ove račune što je prije moguće jer jedan račun može dijeliti samo s 5 korisnika istovremeno. Ako bilo koji od dolje navedenih računa ima pogrešku, to je zato što je dosegnut maksimalan broj korisnika, a to znači da je drugi korisnik prijavljen na račun. Ova se tablica svakodnevno ažurira, stoga ne zaboravite označiti ovu stranicu ili je redovito posjećivati ​​kako biste dobili besplatni Netflix premium račun.

Besplatni Netflix račun i lozinka rujan i listopad 2022. (u potpunosti radi)

Ova tablica prikazuje besplatne premium račune za Netflix koji se svakodnevno ažuriraju i koje potvrđuje naš tim u vrijeme ažuriranja ovog članka.

E-mailZaporka
netflixmania2@mail.comitechhacks.com
mattsirois20@gmail.comitechhacks.com
remaclefamily@gmail.comtrafostanica 232
nataliya.herus@gmail.com17737271888
ijuvota@gmail.comcdefgahc
nandy0489@gmail.compristupniciTc
jrrllicey@hotmail.com123456
tjs1966@gmail.commobry2
kistymae@aol.com  Sophos
mytriolk.rubix@gmail.comJa samo 1 dolar
nhom874384738@gmail.com1564565
gfieldma1001@hotmail.com051201
taras.vest@hotmail.comnetflixpass
genie_kish@bellsouth.netbenjamin03

Besplatni Netflix Premium računi (ažurirani popis)

E-maillozinke
nataliya.herus@gmail.com17737271888
jrrllicey@hotmail.com123456
ijchuvota@gmail.comcdefgahc
geeks966@gmail.comdanbraon2
nandy0489@gmail.compristupniciTc
mytriolk.rubix@gmail.comJa samo 1 dolar
kistymaelo@aol.comSophos
genie_kishna@bellsouth.netnetflix
pattyright2000@yahoo.comfreenetflix
mattsirois20@gmail.comfreenetflix

Ažuriranje više računa…

NAPOMENA: Ako ne možete pristupiti nijednom računu, to ne znači da je lažan. Račun možda koristi drugi korisnik. Stoga pokušajte koristiti ovaj račun što je prije moguće jer će netko drugi koristiti prednosti ovog besplatnog računa.

Najnoviji nedavno dodani Netflix računi

Ovdje imamo nekoliko računa koje su korisnici podijelili u Telegram grupama i mnogim društvenim mrežama. Popis računa dodaje se ručno, ne koristimo nikakav softver za hakiranje ili generator računa za prikupljanje novih računa. Također možete koristiti ovaj račun za besplatno gledanje filmova ili serija na Netflixu:

račun prihodalozinka računa
abrammer1973@gmail.comploča 2007
hmubia@yahoo.fr1 Ubojice
kapo.kapo@docomo.ne.jpkaho0610
mazoir.contatos@gmail.commost @ 2020
trostfamily@aol.comKarli2010!
maisa.amaral@hotmail.com04012016 pročitaj
mariaenolan@hotmail.comCillian2010!
bones175@hotmail.comasd190977
lorenzojouain@hotmail.frmathmec49
mackengang@hotmail.comlucy3114
jbdouthit@yahoo.comtoyota63
claudiu_gun@yahoo.comvaleniagra2010
mateus.tolentino@hotmail.commnc12345
priscillasouza5@gmail.com23062006
Coufilip.nolervik@hotmail.comzračna puška91
leorigato84@gmail.com260074leo
trolldad2010@hotmail.esArmorgames2010
leorigato84@gmail.com260074leo
sh_eagles@naver.comakrnakrn1
rufyrules@yahoo.catrojke3
newtothis83@live.canova lozinka1
angomes@thc.on.ca3. prosinca
ashleysia@yahoo.com.sgljubav0129
rude_viska@yahoo.canashe1q
dchretien@aqis-iqdi.qc.caČokolada
aliabdul.nasir.84@shaw.camarium4531
ctja@nb.sympatico.cajasonbuddy
nursefromtwu@gmail.comemmamac10
ailenei.cezar13@gmail.comtrentigrana1
agha.maisam@gmail.com12. studenog 1985. @
gcolucci@arterrabio.it19 pet
eliwood83@yahoo.compločice8329
alfonsoguerra55@gmail.comHernandez201426
prathapb1994@gmail.com:vijiPTP94

Uskoro će biti dodano više računa

 Kako dobiti besplatnu mjesečnu pretplatu na Netflix

Također možete dobiti potpuno besplatnu jednomjesečnu premium pretplatu na Netflix pristupom probnoj verziji samo slijedeći korake u nastavku. Ovo besplatno probno razdoblje ne naplaćuje novac, tako da možete koristiti ovu metodu jednom po računu za stvaranje više računa kako biste dobili više mjeseci besplatnog članstva:

Napomena: Nećete moći dobiti jednomjesečnu besplatnu probu Netflixa bez kreditne kartice.

 1. Instalirajte aplikaciju Netflix na svoj Android ili IOS uređaj; inače otvorite netflix.com na PC/Mac/mobilnom pregledniku
 2. Na početnoj stranici unesite valjanu adresu e-pošte za brzi početak, a zatim odaberite svoj plan (Mobilni, Osnovni, Standardni, Premium)
 3. Postavite opciju plaćanja (kreditna kartica: Visa/American Express/Mastercard) ili post-paid fakturu
 4. Unesite podatke o kartici
 5. Čestitamo! Imate pravo na jednomjesečnu besplatnu probu bilo kojeg plana koji ste odabrali

Nakon probnog razdoblja od 1 ili 2 mjeseca (ovisno o vašoj lokaciji), možete otkazati svoju pretplatu. Na ovaj način ćete dobiti besplatni premium plan bez ikakvog plaćanja.

Besplatan Netflix Premium Generator računa za 2023

Ako tražite softver ili web stranicu za generiranje Netflix računa, objašnjavamo da na internetu ne postoji takva vrsta web stranice ili aplikacije koja vam može pružiti besplatne Netflix račune. Ako se netko žalio na APK ili web mjesto za generiranje Netflix računa, to znači da vas je upravo prevario ili poslao na zlonamjerno web mjesto ili softver koji će stvarno naštetiti vašem računalu ili bilo kojem uređaju.

Izričito zahtijevamo da recenzije naše usluge ne budu uključene na ove vrste web stranica jer ne možemo generirati Netflix račun. Svi gore navedeni računi su 100% legitimni i osigurani od raznih korisnika na Telegramu ili u našim osobnim grupama.

Preuzmite Netflix hack mod apk

Ponavljamo da mnogi ljudi žele hakirati ili modificirati Netflix apk na internetu. Hakiranje Netflix računa također nije moguće jer je za gledanje bilo kojeg filma ili serije potrebna prijava. Dakle, ako nemate račun za prijavu, čak ni korištenje aplikacije za hakiranje ili NetFlixa neće funkcionirati.

Izjava o odricanju od odgovornosti:   Naša stranica ne dijeli nikakvu vrstu hakiranja ili generatora. Sve informacije navedene na ovoj stranici su 100% sigurne u trenutku korištenja.