Cele mai bune 10 site-uri web pentru a viziona seriale și filme coreene online

Seriale și filme coreene

Căutați site-uri web pentru a viziona seriale și filme coreene online? În acest articol vom vorbi despre cele mai bune site-uri web pentru a viziona seriale și filme coreene.

Chiar dacă sunteți un expert în vizionarea K-drame sau filme, găsirea de surse de încredere este întotdeauna consumatoare de timp și descurajantă, mai ales când doriți să vizionați ceva imediat.

Găsirea unui  site web de încredere pentru a viziona filme și drame coreene la calitate HD  nu este o sarcină ușoară și, de asemenea, găsirea unui site online care oferă opțiunea de subtitrare în engleză.

Am găsit zece site-uri uimitoare și am decis să alcătuim o listă care să vă ajute  să vizionați  gratuit drame și filme coreene pe telefon sau pe computer.

Să sărim direct în asta…

#NumeurlCategorieGratuit/Premium
1iFlixiflix.comdrame și filmeGratuit și Premium
Douăvikyviki.comdrame și filmeGratuit
3AsianCrushasiancrush.comSerii și filmeGratuit și Premium
4DramaGodramago.onedrame și filmeGratuit
5Da filmeyesmovies.agSerii și filmeGratuit
6dramacooldramacool9.codrame și filmeGratuit
7verasianviewasian.codramăGratuit
8Kshow 123kshow123.tvdramăGratuit
9SolarMoviessolarmovies.videodrame și filmeGratuit
10kocowakocowa.comdrame și filmePremium

Lista celor  mai bune  site-uri.

În acest articol

#1. iFlix pe WeTV

10 site-uri minunate pentru a viziona filme și drame coreene gratuite

iFlix by WeTV este un site web dedicat, care are capacitatea de a  vă îndeplini dorințele de a reda filme și seriale TV în flux  , așa că dacă sunteți în căutarea unei modalități de a transmite filme sau drame direct pe smartphone sau pe computer, acesta va fi alegerea dvs. varianta preferata.

Pe lângă streaming gratuit, puteți chiar să achiziționați serviciul VIP și apoi vă puteți bucura de vizionarea de filme și drame din mai multe surse.

Un alt aspect interesant al alegerii iFlix este că vei putea viziona unele dintre cele mai exclusiviste titluri filmate și produse de dezvoltatori.

Vizitați site-ul:  iflix.com

#Două. Viki (Rakuten Viki)

Viki de la Rakuten a câștigat multă popularitate în rândul oamenilor cărora le place să urmărească toate titlurile de filme coreene și dramele coreene. Pagina principală este locul în care veți găsi cele mai bune alegeri, cele mai recente lansări, primele zece titluri și multe alte categorii.

10 site-uri minunate pentru a viziona filme și drame coreene gratuite

Lucrul interesant și unic despre Viki este caracteristica Watch Party. Deci, chiar dacă tu și prietenii tăi sunteți singuri și la sute și mii de kilometri distanță, vă puteți bucura amândoi de același film sau serial coreean.

Vizitați site-ul:  viki.com

#3. AsianCrush

AsianCrush este un site web de filme și drame online conceput cu atenție, care vine cu o mulțime de funcții, astfel încât să vă puteți viziona conținutul preferat fără nicio piedică.

10 site-uri minunate pentru a viziona filme și drame coreene gratuite

Puteți folosi opțiunea de navigare din partea de sus a site-ului web sau puteți derula manual prin colecție, care vă va duce prin titlurile prezentate, titlurile premiate, tendințele și noile sosiri, împreună cu o listă a tuturor genurilor. și o secțiune dedicată  filmelor  ,  anime-urilor și serialelor  coreene .

Vizitați site-ul:  asiancrush.com

#4. DramaGo

DramaGo este un site web popular pentru vizionarea, transmiterea în flux și descărcarea de filme asiatice și  emisiuni K.  Da, ați citit bine. Puteți chiar  să descărcați  filmele și dramele preferate. Și apoi bucurați-vă de ele offline, în timp ce călătoriți sau în zonele în care serviciile de internet sunt neregulate.  

10 site-uri minunate pentru a viziona filme și drame coreene gratuite

Pentru drame, vă puteți alege cu ușurință din seriale populare lansate recent și din serialele TV în curs de desfășurare. Iar pentru filme, puteți alege între dub, sub și raw, în funcție de preferințele dvs.

De asemenea, dacă știți deja titlul unui film sau al unui spectacol, puteți folosi bara de căutare pentru a sări direct la conținut.

Vizitați site-ul:  dramago.one

#5. Da filme

YesMovies este un nume binecunoscut și reputat în lumea streamingului de filme și drame. Dar având în vedere popularitatea sa, dezvoltatorii din spatele acestui site au decis să creeze o secțiune dedicată filmelor și serialelor coreene.

Verificați, de asemenea,   10 site-uri pentru a descărca subtitrări pentru orice film sau emisiune

10 site-uri minunate pentru a viziona filme și drame coreene gratuite

Există peste opt sute de titluri din care să alegeți, iar site-ul web este actualizat cu conținut nou aproape în fiecare zi. Site-ul este foarte intuitiv și puteți folosi bara de căutare pentru a găsi manual drama sau filmul pe care doriți să-l vizionați.

Vizitați site-ul:  yesmovies.ag/country/korea.html

#6. drama mare

DramaCool este un site web dedicat streaming unde puteți găsi toate cele mai populare și cele mai recente K-Drame, filme și emisiuni cu suport pentru subtitrare în limba engleză. Site-ul vă permite nu numai să transmiteți în flux, dar puteți chiar să descărcați tot conținutul pentru vizionare offline pe telefon, computer sau smart TV.

10 site-uri minunate pentru a viziona filme și drame coreene gratuite

Site-ul este clar împărțit în diferite categorii, inclusiv drame, filme, K-Shows și o secțiune dedicată celor mai recente actualizări. Și pentru a vă asigura că puteți urmări conținutul preferat, fiecare episod și film poate fi transmis în flux de pe mai mult de șase servere diferite.

Vizitați site-ul:  dramacool9.co

#7. Vizualizare asiatică

ViewAsian este un alt site excelent pentru a viziona drame coreene online pe mobil sau pe computer. Site-ul are o mulțime de genuri din care să alegeți și dacă sunteți în căutarea unor drame specifice unei țări sau regiuni, le puteți selecta în secțiunea Țară pentru a vă filtra rezultatele.

10 site-uri minunate pentru a viziona filme și drame coreene gratuite

Odată ce selectați orice dramă sau film, ViewAsian vă va oferi opțiunea de a selecta serverul de pe care doriți să transmiteți în flux și, de asemenea, puteți selecta diferite calități de streaming, de la 1080p la 360p, permițându-vă să transmiteți în flux în funcție de calitatea și viteza de streaming. .conexiunea dvs. la internet.

Vizitați site-ul:  viewasian.co

#8. kshow123

După cum sugerează și numele site-ului web, Kshow123 se referă la K-Drame și la emisiuni TV coreene în care puteți transmite în flux, viziona și chiar descărca întregul serial pe dispozitivul dvs. cu subtitrări în engleză. Site-ul web este proiectat cu atenție, cu categorii în partea de sus pentru cel mai recent, popular, foarte apreciat și cuprinzător director de programe.

10 site-uri minunate pentru a viziona filme și drame coreene gratuite

La fel ca și celelalte site-uri pe care le-am analizat pe această listă, Kshow123 vă permite și să transmiteți conținut de pe mai mult de șapte servere și îl puteți alege pe cel care vi se pare cel mai potrivit.

Vizitați site-ul:  kshow123.net

#9. SolarMovies

SolarMovies este un nume binecunoscut și de renume în lumea streamingului de filme online, oferindu-vă un director pentru a viziona sute și mii de filme și emisiuni TV la calitate HD. Totuși, vorbind despre seriale și filme coreene, veți găsi o secțiune dedicată în cadrul categoriei de țări de unde puteți selecta Coreea de Sud.

10 site-uri minunate pentru a viziona filme și drame coreene gratuite

Site-ul vă va duce apoi la directorul complet de filme și emisiuni coreene. Puteți utiliza apoi opțiunea de filtrare pentru a restrânge și mai mult rezultatele în funcție de tip, gen, anul de lansare și calitate.

Vizitați site-ul:  solarmovies.video/country/south-korea-135

#10. Kocowa (val de conținut coreean)

Kocowa, care este cunoscut și sub numele de Korean Content Wave, este un site web de streaming coreean premium de drame și filme, care oferă tot felul de divertisment coreean cu suport pentru subtitrare în mai multe limbi. Site-ul vă oferă K-pop, realitate, filme și drame de înaltă calitate.

10 site-uri minunate pentru a viziona filme și drame coreene gratuite

Serviciul de streaming a fost lansat în iulie 2017 cu scopul de a satisface cererea tot mai mare de conținut coreean din întreaga lume. Serviciul a devenit rapid popular și a fost accesibil prin intermediul site-ului oficial și al aplicației mobile. Puteți găsi conținut de calitate Full HD dintr-o gamă largă de genuri, inclusiv romantism, dramă, realitate, comedie și varietate.

Dacă locuiți în SUA, Canada, Brazilia și Mexic, vă puteți înscrie pentru abonamentul premium și vă puteți bucura de acces exclusiv la una dintre cele mai mari colecții de K-drame. Și veți avea chiar acces la programul Taste24HR.

Vizitați site-ul:  kocowa.com

Acestea sunt unele dintre cele mai bune site-uri pentru a viziona filme și seriale coreene. Cunoașteți vreun alt site? Distribuie cu noi în comentarii.

O listă de site-uri web suplimentare pentru a viziona seriale și filme coreene online

Odată cu popularitatea în creștere a emisiunilor coreene, mijloacele convenționale de a viziona drame coreene populare, emisiuni de varietate sau filme la televizor nu mai sunt disponibile pentru fanii din afara Coreei. Emisiunile originale coreene, pe de altă parte, sunt greu de urmărit fără subtitrări.

În prezent, diferitele site-uri de streaming online au făcut posibil ca telespectatorii din afara Coreei să se bucure de conținut în confortul lor acasă. 

Drept urmare, selectarea unei platforme bune cu o gamă de conținut esențială pentru publicul internațional a devenit un simplu joc de jocuri de noroc pe site-uri de streaming care oferă colecții curate de emisiuni și emisiuni pe care ați dori să le vizionați. 

Netflix și Viki sunt cele mai populare opțiuni plătite disponibile pentru mulți. Cei care nu ar fi de acord să plătească o sumă mare de bani pe diverse site-uri plătite, dar ar dori să încerce site-uri gratuite pentru a economisi bani și a avea acces la nenumărate conținuturi.

Pentru a vă satisface nevoile, am întocmit o listă cu primele 10 site-uri pentru a viziona drame coreene online, fiecare cu propriul set de funcții. Lista de site-uri care sunt gratuite și care urmează pe cele care necesită abonament.

La sfârșitul articolului, am oferit și un sfat profesionist despre cum să scapi de reclame și redirecționări în timp ce navighezi pe site-uri web gratuite pe desktop sau pe alte dispozitive. 

1. drama misto

Dramacool  este cel mai bun site de vizitat dacă doriți să vizionați și să descărcați drame coreene gratuit. Are catalogul întregului conținut de-a lungul anilor.

Puteți găsi conținut dramatic în câteva minute datorită distribuției excelente de gen și a opțiunii simple „Filtrare”, care face selecția ușoară. Între timp, toate conținuturile sunt de înaltă calitate și oferă o rezoluție de 240p ~ 1080p.

Singurul dezavantaj este interfața nu atât de măgulitoare, cu puțină publicitate. 

Dramacool - GHID TOPIK

2.Kissasian

Kissasian  este o resursă excelentă pentru dramele asiatice cu subtitrare și dublare în engleză. Vine cu o colecție de drame coreene în formate de înaltă definiție. De asemenea, puteți descărca episoadele pentru a le viziona mai târziu pe dispozitivele dvs. 

Kissasian  este un site fantastic unde puteți viziona o varietate de drame coreene.

Interfața cu utilizatorul este suficient de bună, iar publicitatea este singurul dezavantaj. Cei care caută filme coreene vor fi dezamăgiți, deoarece site-ul oferă doar drame coreene și emisiuni de varietate.

Kissasian - GHID TOPIK

3.sapun2zi

Soap2day  este centrul suprem pentru a viziona nu numai drame și filme asiatice, ci și conținut din alte țări. Site-ul este actualizat frecvent cu descrierea conținutului și oferă conținut gratuit pe care s-ar putea să nu îl obțineți pe Netflix. 

Sezonul concomitent poate fi găsit într-un singur loc, ceea ce facilitează spectatorilor să găsească totul într-un singur loc. 

Soap2day  , fiind un site web gratuit, are dezavantajul redirecționărilor, dar mai puține anunțuri.

Soap2day - GHID TOPIK

4. Filme solare

Filmele solare  sunt o altă alternativă la site-ul web Soap2day, cu o interfață măgulitoare și ușor de utilizat. Puteți utiliza opțiunea „Filtrare” pentru a alege țara și genul dorit. 

La fel ca Soap2day, oferă, de asemenea, confortul de a începe de unde ați părăsit programul ultima dată.

Singurul dezavantaj, ca toate site-urile gratuite, ar putea exista o mulțime de redirecționări către alte site-uri promoționale.

Filme solare - GHID TOPIK

5. Da, filme

Da interfața  Filme  este similară cu filmele Soap2day și Solar, colecția a fost făcută mai ușor de căutat cu opțiunea de căutare prin cuvinte cheie ca primul lucru pe pagina de pornire. 

Puteți alege între diferite genuri, țări sau emisiuni TV. Există o categorie dedicată în întregime emisiunilor de top sau trending de pe IMDB. 

În timp ce navigați pe  site-ul de filme Yes,  veți experimenta mai puține redirecționări și reclame, spre deosebire de site-urile web gratuite menționate mai sus. 

Da Filme - GHID TOPIK
Ghid complet TOPIK - Pachet de auto-studiu BX0121

Pentru a înțelege structura testului TOPIK, procesul de aplicare, nivelurile și scorurile de promovat etc., vă rugăm să consultați aceste pagini:

  1. TOPIK: Ghidul complet   și   2. Niveluri TOPIK și note de promovare  . De asemenea, puteți exersa online cu   TOPIK GUIDE Mock Tests  .

Dacă susțineți examenul TOPIK pentru prima dată sau dacă doriți să vă creșteți scorul astfel încât să puteți promova un nivel superior, vă recomandăm cu căldură să obțineți Ghidul TOPIK complet – Pachet de auto-studiu    . Este un pachet de studiu digital care are tot ce aveți nevoie pentru a obține un scor excelent la testul TOPIK: toate lucrările TOPIK anterioare cu foi de răspunsuri, material de studiu de gramatică și vocabular, tutoriale video care explică structura testului, strategii de rezolvare a acestora și multe altele. . Puteți verifica mai multe detalii despre acest pachet de studii   AICI  .

6. Noua televiziune asiatică

New Asian TV  este un alt site web pentru a viziona drame online gratuit. 

Puteți găsi drama preferată de care să vă bucurați fără prea multe probleme. Acoperă în principal drame de înaltă calitate și la modă pe care le puteți descărca și pe dispozitivele dvs. 

Fără multe reclame sau redirecționări, acest site web este mult mai ușor de utilizat și mai ușor de utilizat. 

Caracteristica remarcabilă a acestei platforme este funcția de comentarii de sub fiecare emisiune. Puteți să vă împărtășiți experiențele sau să faceți conexiuni bune cu oamenii.

Newasian TV - GHID TOPIK

7. Hulu

Hulu  este un site web cu abonament plătit. Dacă sunteți în căutarea unui hub suprem pentru a accesa tot conținutul de înaltă calitate, atunci  Hulu  ar fi cel potrivit pentru dvs. Atât calitatea audio cât și cea video este fenomenală pentru majoritatea conținutului. 

Cea mai bună parte a utilizării acestei platforme este anularea ușoară a planului de abonament după 30 de zile de serviciu gratuit pentru a testa platforma. 

Pot exista anumite limitări, deoarece  Hulu  nu este disponibil în unele țări, iar conținutul disponibil pe alte site-uri de streaming plătite, cum ar fi Netflix și Amazon Prime, este posibil să nu fie disponibil. Hulu  se concentrează în principal pe oferirea de canale tradiționale de streaming TV, cum ar fi Fox și CBS etc. 

HULU - GHID TOPIK

8.Viki

Viki  este o altă platformă uimitoare la care să accesați dacă sunteți interesat de spectacolele și spectacolele asiatice. Oferă o gamă largă de conținut coreean protejat prin drepturi de autor care poate fi opțiuni de vizionare gratuite sau plătite. 

Ceea ce  face Viki  cel mai bine pentru clienții plătiți este să scape de reclamele și redirecționările incomode care pot fi văzute pe site-urile gratuite menționate mai sus. Site-ul web este disponibil pentru acces în mai multe limbi. Conținutul este 100% sigur, cu subtitrări disponibile în mai mult de o limbă engleză convențională. 

Viki  poate fi, de asemenea, folosit ca instrument pentru a învăța limba coreeană cu funcția de învățare a limbii. 

Singurul dezavantaj este că conținutul nu este complet disponibil gratuit și trebuie să plătiți pentru conținut dincolo de ceea ce este afișat în lista gratuită. 

VIKI - GHID TOPIK

9.Netflix

Netflix  oferă consumatorilor din întreaga lume un serviciu de înaltă calitate, inclusiv o selecție largă de drame coreene cu subtitrări clare. Milioane din întreaga lume îl folosesc ca cel mai popular site de streaming. Netflix  , pe de altă parte, oferă posibilități de vizionare offline.

Dezavantajul  Netflix este că vizionarea conținutului coreean necesită un preț lunar de abonament. Gama de conținut coreean este limitată și depinde în mare măsură de țara în care poate fi accesată. Este posibil ca toate emisiunile și filmele coreene disponibile în Coreea de Sud să nu fie disponibile în SUA. 

Cealaltă modalitate de a accesa tot conținutul este să utilizați un serviciu VPN plătit, cum ar fi  Surfshark  sau  Express VPN  , ceea ce poate fi prea mult o bătaie de cap pentru mulți.

Netflix - GHID TOPIK

10.youtube

YouTube, cea mai mare colecție de videoclipuri din lume, este un loc sigur pentru a viziona drame coreene și alte programe de divertisment în flux din întreaga lume. Puteți viziona emisiuni coreene cu subtitrări în engleză folosind funcția de subtitrare a YouTube. De asemenea, conține diverse canale coreene de streaming gratuite, cum ar fi  KBS World TV  etc. 

Atât serialele de drame coreene gratuite, cât și premium cu drepturi de autor sunt disponibile pe această platformă.

Singurul dezavantaj este supărarea reclamelor YouTube ici și colo, care poate provoca un oarecare disconfort. 

În acest articol vorbim despre cele mai bune site-uri web pentru a viziona seriale și filme coreene.