Conturi și parole HBO Max gratuite 2023

Conturi HBO Max gratuite

Conturi HBO Max gratuite: Dacă sunteți în căutarea unui cont HBO Max gratuit, atunci ați ajuns la locul potrivit. În acest articol de astăzi, vă voi împărtăși câteva conturi premium HBO Max gratuite. Acum poți profita din plin de contul premium HBO Max gratuit pentru a te bucura de servicii neîntrerupte.

Ai ajuns în acest loc după ce ai căutat atât de mult și crede-mă; Sunteți în locul potrivit. Nu pleci de aici fără a-ți lua contul gratuit HBO Max. Vă garantez că astăzi vă veți bucura de acest articol.

Cu toții veți obține conturi HBO Max gratuite prin această pagină, iar acum vă puteți bucura de performanțe fără probleme pe dispozitivul dvs. cu HBO Max. Fie că te uiți la sport, filme sau seriale TV, HBO Max are totul acoperit pentru tine.

O mică introducere despre HBO Max

HBO Max este un serviciu de streaming premium bine-cunoscut în întreaga lume. Puteți viziona oricare dintre emisiunile preferate, cele mai recente filme, episoade TV, evenimente sportive etc., într-un singur loc; acesta este serviciul premium HBO Max.

HBO Max este un serviciu de streaming video online care oferă utilizatorilor conținut variat în mod direct, fără intervenția terților. În acest fel, furnizează serviciul de streaming clienților lor la costuri minime.

Deoarece cele mai recente emisiuni TV sunt difuzate pe site-urile doar a câtorva canale TV, oamenii preferă să se aboneze la un serviciu premium care le acoperă toate nevoile într-un singur loc. De aceea, oamenii iubesc HBO Max, serviciul premium pentru tot conținutul de care aveți nevoie.

HBO Max acoperă toate sporturile majore, cele mai recente filme, seriale pe internet, emisiuni TV etc. și are o bibliotecă uriașă de conținut pentru a servi tuturor. Cererea pentru HBO Max crește pe zi ce trece, iar HBO lucrează foarte mult pentru a oferi clienților săi cea mai bună calitate a serviciilor.

Conturi premium gratuite HBO Max 2023

Știu că toți ați căutat foarte mult conturi premium HBO Max și mai mult de unul dintre voi a întâlnit deja multe site-uri false cu anunțuri și pagini de spam. Dar așteptarea ta s-a încheiat pentru că ești aici în locul meu.

Veți obține ceea ce doriți; conturile premium HBO Max gratuite vă așteaptă aici în acest articol. Doar copiați și lipiți aceste conturi și utilizați-le pe dispozitivul dvs., indiferent dacă utilizați un computer sau un dispozitiv mobil.

Sunt aici pentru a vă oferi gratuit Conturi HBO Max Premium 2022 și puteți beneficia pe deplin de aceste conturi, deoarece toate conturile sunt premium, deblocate și disponibile numai pentru dvs. Obțineți contul dvs. premium HBO Max gratuit cât mai curând posibil.

Conturi HBO GRATUITE

Pe baza cererii vizitatorilor noștri, voi împărtăși zilnic 7 conturi și parole HBO Max gratuite. Această listă este actualizată în fiecare zi la 20:00 {UTC, fusul orar al Statelor Unite (UTC+0) } Prin urmare, fiți primul care vă obține contul.

Conturile HBO Max au fost actualizate pe

E-mail:  freehbomax763@gmail.com

E- mail  hbomaxfree822@gmail.com

Trimiteți un e- mail la hbogiveaway67@gmail.com

Trimiteți un e- mail la freehbo0074@gmail.com

E- mail  twhbogiv253@gmail.com

E- mail  hbobytw762@gmail.com

E- mail  hbomaxgiv65@gmail.com

Faceți clic mai jos pentru toate parolele ↓ 

★NOTĂ: Sper că ați primit contul dvs. HBO Max, dacă nu îl primiți, vă rugăm să verificați mâine și îl veți avea. Dacă aveți întrebări, le puteți adresa în caseta de comentarii de mai jos.

Lista de conturi HBO Max GRATUITĂ 2023 [funcționează 100%]

Din cauza cererii mari de conturi gratuite HBO Max și a traficului în exces, nu toți utilizatorii obțin un cont personal. Așa că aici vă împărtășesc câteva conturi HBO Max cu parolele lor. Și amintiți-vă că aceste conturi nu sunt pentru uz personal, așa că nu schimbați parola și oferiți tuturor șansa de a le folosi.

Dacă un cont nu funcționează, încercați altul, iar dacă niciunul nu funcționează, amintiți-vă că conturile au fost solicitate de un alt utilizator. Deci, pentru a obține un cont nou, veniți mâine la 20:00 {UTC, fusul orar al Statelor Unite (UTC+0) }.

Conturile HBO Max au fost actualizate pe

Contul gratuit HBO #1

E-mail:freehbomax763@gmail.com
Valabilitate:1 lună
Tip plan:Premium
Actualizat la:4 noiembrie 2022
Parola:Obțineți parola ⤻

Contul gratuit HBO #2

E-mail:hbomaxfree822@gmail.com
Valabilitate:1 lună
Tip plan:Premium
Actualizat la:4 noiembrie 2022
Parola:Obțineți parola ⤻

Contul gratuit HBO #3

E-mail:hbogiveaway67@gmail.com
Valabilitate:1 lună
Tip plan:Premium
Actualizat la:4 noiembrie 2022
Parola:Obțineți parola ⤻

Contul gratuit HBO #4

E-mail:freehbo0074@gmail.com
Valabilitate:1 lună
Tip plan:Premium
Actualizat la:4 noiembrie 2022
Parola:Obțineți parola ⤻

Contul gratuit HBO #5

E-mail:twhbogiv253@gmail.com
Valabilitate:1 lună
Tip plan:Premium
Actualizat la:4 noiembrie 2022
Parola:Obțineți parola ⤻

Contul gratuit HBO #6

E-mail:hbobytw762@gmail.com
Valabilitate:1 lună
Tip plan:Premium
Actualizat la:4 noiembrie 2022
Parola:Obțineți parola ⤻

Contul gratuit HBO #7

E-mail:hbomaxgiv65@gmail.com
Valabilitate:1 lună
Tip plan:Premium
Actualizat la:4 noiembrie 2022
Parola:Obțineți parola ⤻

Contul gratuit HBO #8

E-mail:hbobytw762@gmail.com
Valabilitate:1 lună
Tip plan:Premium
Actualizat la:4 noiembrie 2022
Parola:Obțineți parola ⤻

Contul gratuit HBO #9

E-mail:hbofree920@gmail.com
Valabilitate:1 lună
Tip plan:Premium
Actualizat la:4 noiembrie 2022
Parola:Obțineți parola ⤻

Contul gratuit HBO #10

E-mail:hbogiv419@gmail.com
Valabilitate:1 lună
Tip plan:Premium
Actualizat la:4 noiembrie 2022
Parola:Obțineți parola ⤻

Avantajele conturilor premium gratuite HBO Max

Există o mulțime de beneficii pe care le puteți obține de la conturile premium gratuite HBO Max în 2022. În primul rând, puteți transmite tot conținutul preferat pe dispozitivul dvs. cu contul dvs. premium HBO Max gratuit.

Beneficiile conturilor premium gratuite HBO Max sunt enumerate mai jos.

  • Utilizatorii noi primesc o ofertă de încercare premium gratuită de 30 de zile. În această perioadă de încercare premium de 30 de zile, utilizatorii pot folosi toate funcțiile premium disponibile în contul premium HBO Max.
  • Cel mai uimitor lucru este că este compatibil cu majoritatea dispozitivelor pe care le folosim astăzi. Unele dintre dispozitivele acceptate sunt Amazon Fire TV și Fire TV stick, tabletă Amazon Kindle Fire, smartphone-uri și tablete Android, iPhone-uri, Ipad-uri, Apple TV, Roku, Xbox One, Xbox 360 etc.
  • Puteți viziona orice conținut preferat oricând doriți. Cel mai important lucru este că tot conținutul tău preferat este disponibil pe platformă și ai timp de distracție nelimitat cu aceste conturi premium.
  • Pentru a viziona emisiunile preferate pe contul HBO Max Premium, pur și simplu conectați-vă la un cont Premium prin oricare dintre dispozitivele dvs. compatibile folosind un simbol de acces valid.
  • Are o aplicație mobilă gratuită, cu o interfață de utilizator atractivă și interactivă, care îi ajută pe utilizatori să acceseze și să vizualizeze cu ușurință conținutul lor preferat.

Cum să obțineți o încercare gratuită pentru HBO Max premium [cea mai recentă resursă]

Un alt mod mai bun și eficient de a viziona emisiuni premium pe HBO Max premium este să obțineți oferta de încercare premium gratuită și să explorați funcția și resursele premium cu acces nelimitat. Iată un ghid clar și simplu pentru a vă ajuta să obțineți o ofertă de încercare premium gratuită pe cont propriu.

În acest moment, sunteți la un pas de a activa versiunea de încercare gratuită premium timp de 30 de zile, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de acces premium nelimitat la resursele platformei fără costuri. În timpul perioadei de încercare premium de 30 de zile, nu veți fi taxat cu nimic, cu excepția cazului în care continuați cu planul după ce perioada de încercare premium a expirat.

Trebuie să urmați ghidul și instrucțiunile pe care le-am oferit aici. Dacă vă confundați cu vreun pas, vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de la primul pas și să continuați în consecință.

PASUL 1: Accesați site-ul oficial HBO Max premium pentru a crea un cont nou . Deschideți linkul în browserul dvs. (fie mobil sau desktop) și faceți clic pe butonul de abonare care apare în meniul site-ului web.

PASUL 2: Puteți vedea un formular de abonare deschis în fața dvs. pe ecran. Completați formularul introducând toate informațiile dvs. valide, cum ar fi numele, prenumele, e-mailul și adresa de facturare și alegeți numele de utilizator și parola dorite.

★ Notă: Asigurați-vă că urmați corect ghidul oferit de site pentru a alege o parolă puternică pentru contul dvs., astfel încât să vă puteți păstra contul în siguranță.

PASUL 3: După completarea formularului, faceți clic pe butonul de trimitere și așteptați validarea. Acum deschideți cutia poștală și verificați e-mailul de verificare primit pe id-ul dvs. de e-mail. Deschideți e-mailul și faceți clic pe linkul primit în e- mailul de verificare .

PASUL 4: Acum se va deschide o nouă filă în browser. Aceasta este pentru verificarea creării noului dvs. cont. Acest proces nu va dura mult și veți putea accesa noul cont folosind datele de acces.

PASUL 5: După procesul de validare, acum vă puteți accesa contul. Utilizați numele de utilizator și parola pentru a accesa contul. Odată ce sunteți înăuntru, veți putea vedea o opțiune care spune: „Încercați versiunea Premium gratuit timp de 30 de zile”. Faceți clic pe opțiune și se va deschide un formular nou în fața dvs.

PASUL 6: Trebuie să completați în mod corespunzător informațiile dvs. de facturare, cum ar fi numărul cardului de credit, data de expirare, codul de securitate etc., în formular și faceți clic pe Trimitere. Nu vă faceți griji, nicio sumă nu va fi dedusă din cardul dumneavoastră; este doar un proces de verificare. Asigurați-vă că ați introdus un număr valid de card de credit. În caz contrar, procesul va eșua.

PASUL 7: După ce ați trimis formularul, așteptați puțin; informațiile dvs. vor fi validate instantaneu și va fi activată perioada de încercare premium gratuită de 30 de zile.

Acum vă puteți bucura de o încercare premium gratuită nelimitată folosind această tehnică. Dar ar trebui să rețineți că trebuie să anulați planul de încercare premium înainte de a expira pentru a nu fi taxat. Acum bucurați-vă de contul dvs. premium HBO Max nelimitat.

Întrebări frecvente

Pot obține HBO gratuit?

Am vorbit despre mai multe modalități de a obține HBO gratuit. Puteți urma pașii din articolul de mai sus pentru a obține contul HBO în mod absolut gratuit.

Pot folosi contul HBO al prietenului meu?

Da, puteți folosi contul HBO al prietenului dvs. fără să vă faceți griji pentru nimic. Puteți transmite conținut pe mai multe dispozitive, așa că nu va fi o problemă dacă dvs. și prietenul dvs. folosiți același cont simultan.

Este sigur să utilizați conturi HBO Premium partajate?

Da, este sigur să utilizați conturile partajate HBO Premium. Conturile partajate sunt sigure și sunteți liber să le utilizați. Puteți folosi oricare dintre conturile din această listă, deoarece sunt complet sigure și gratuite.

Căutați conturi HBO Max gratuite? Nu te uita mai departe. Aici veți găsi cele mai bune metode care există în prezent pentru a obține conturi complet gratuite; într-un mod ușor și rapid. Nu stați fără să le încercați!

În această postare vă voi învăța tot ce trebuie să știți despre aceste conturi, cum să le obțineți, cum să le utilizați, precum și sfaturile și sfaturile fundamentale pentru a nu avea probleme cu conturile HBO MAX gratuite.

Cel mai bine, conturile funcționează pe orice dispozitiv, fie că este pe computerul tău desktop, pe telefonul mobil sau pe Smart TV; funcționează și în toate țările în care funcționează HBO Max.

Ce este HBO Max?

În primul rând, aș vrea să explic puțin mai multe despre această platformă care odată cu trecerea timpului se îmbunătățește într-un mod incredibil, depășind chiar și platforme cunoscute precum Netflix.

HBO Max este o platformă americană de streaming, care a fost lansată în mai 2020 în această țară, dar a ajuns în America Latină până în iunie 2021.

Potrivit datelor publicate de aceștia, la 31 martie 2022 a înregistrat 76,8 milioane de utilizatori înregistrați pe platforma sa de streaming.

În prezent, această platformă are multe titluri exclusive de la ea, ajungând chiar să cumpere drepturile pentru multe seriale și filme care erau anterior pe Netflix. Titlurile care ies în evidență cel mai mult în prezent sunt: ​​Game of Thrones, The Walking Dead, House of Dragon, Rick and Morty; printre multe altele, pe care le poți vedea și bucura doar pe această platformă.

Care sunt prețurile și planurile HBO Max?

În această secțiune este important să precizăm că în țările din America Latină abonamentele sunt puțin mai ieftine dacă le comparăm cu cele din Statele Unite. Cu toate acestea, în această țară catalogul său este puțin mai larg, oferind planuri de 10 USD pe lună, dar cu mici anunțuri.

Pe de altă parte, oferă streaming în 4k Ultra HD pentru 15 USD pe lună și opțiunea de a descărca serialele sau filmele preferate pentru a le viziona fără internet oricând doriți; evident, acest plan nu va avea reclame sau întreruperi.

Pe de altă parte, în America Latină, pentru a fi mai specific în Columbia, oferă două tipuri de abonamente: În primul rând, avem abonamentul mobil, așa cum sugerează și numele, funcționează doar pe smartphone-uri și tablete cu o valoare de aproximativ 3 USD. pe luna.

În al doilea rând, avem planul standard care pentru aproximativ 5 USD vă puteți bucura de conținut în definiție 4k și puteți viziona pe 3 dispozitive în același timp per cont, puteți, de asemenea, să descărcați și să vizionați titlurile oriunde doriți și să aveți acces la 5 profiluri într-un singur cont.

De unde să cumpărați conturi ieftine HBO MAX

Știm că achiziționarea acestor planuri HBO Max poate fi puțin costisitoare și mai mult în țările din America Latină. Acesta este motivul pentru care împărtășim o platformă în care puteți obține conturi complet reale la un preț foarte mic.

Cel mai bine, această platformă există de mult timp și nu a prezentat probleme. În plus, garantează 100% funcționarea contului tău. În cazul prezentării unei probleme, aceasta va genera imediat un cont nou.

Cum ați putut să vă uitați la tabelul de prețuri este destul de incredibil în comparație cu prețul oficial al HBO Max. Totuși, pe această pagină nu vei putea găsi doar conturi HBO Max; veți găsi și conturi Netflix, Disney plus, Fox Now, Paramount +, Star Plus, printre multe alte platforme de streaming cu prețuri foarte mici.

Sunt aceste conturi în siguranță?

Bineînțeles că da, toate aceste conturi sunt conturi total reale; care au fost achiziționate profitând de promoțiile și reducerile pe care le oferă HBO Max. Deci nu veți avea nicio problemă când utilizați aceste conturi.

Singurul dezavantaj pe care îl puteți avea cu aceste conturi este numărul de persoane care folosesc contul în același timp; pentru ca maximul de persoane este de 4 in acelasi timp.

Conturi HBO Max partajate

Metoda conturilor partajate este cea mai folosită de utilizatorii noștri, datorită faptului că funcționează cel mai bine. Spre deosebire de Netflix sau Disney Plus, pentru a schimba parolele HBO Max trebuie mai întâi să verificați un cod care va fi trimis către e-mailul principal al contului, ceea ce ne ajută să împiedicăm unele persoane să schimbe parola contului și acesta nu mai funcționează.

Funcționarea acestei metode este foarte simplă, va trebui doar să îți obții contul și să-l folosești pe orice dispozitiv, să introduci numele de utilizator și parola și gata, doar așa, te-ai bucura de un cont HBO Max total gratuit și fără niciun problemă.

Conturi HBO gratuite

Lucrări:Toate tarile
Conturi:25
Parole:👉 Vezi Conturi

Conturi HBO MAX Premium

Lucrări:Toate tarile
Conturi:25
Parole:Vizualizați Conturile 👈

Conturi HBO Max actualizate

Lucrări:Toate tarile
Conturi:25
Parole:Vezi Conturile 👀

Utilizator Hbo Max + Contor

Lucrări:Toate tarile
Conturi:25
Parole:📲 Vizualizați Conturile

Rețineți că suntem mulți oameni care încearcă să aibă HBO Max gratuit, așa că conturile pot înceta să funcționeze, la un moment dat vă recomandăm ca dacă vi se întâmplă acest lucru, pur și simplu încercați alt cont, deoarece acestea sunt actualizate zilnic.

Este important să citiți cu mare atenție recomandările pe care le veți găsi la sfârșitul acestei postări, deoarece vă putem garanta că conturile funcționează mult mai mult și mulți oameni ca noi pot avea acces la aceste conturi complet gratuit.

Conturi publice HBO Max actualizate în decembrie 2023

Și conturile publice tind să funcționeze foarte mult, însă, spre deosebire de conturile partajate, acestea le găsim în forumuri sau postări deschise pe internet, drept urmare mult mai mulți oameni au acces la aceste conturi, ceea ce face ca acestea să se umple foarte repede. și nu funcționează 100%.

Cu toate acestea, rata de funcționare a acestuia este de aproximativ 80%, dacă aveți noroc, puteți obține un cont despre care foarte puțini oameni îl cunosc și astfel îl puteți face să funcționeze pentru dvs. mai mult timp.

Operațiunea este foarte simplă, va trebui doar să introduceți numele de utilizator și parola pe dispozitivul la care doriți să vedeți conținutul HBO Max.

UtilizatorParola
dathendt@g *****compaddl****
ernype@g *****com11086****
i8never3was1@ *****combronz***
fjnathaniel@g *****comsgab****
ajudson0@g *****comala****
uaaarnold@g *****comA1ws***
akalvoe@g *****comevilha****
cairatemple@g *****comKas****
blakeal1673@g *****comduffe****
bobwalker445@g *****comcadru de mers***
john.jannusik@g*****com _a ei*****
danielmeier1011@g *****commeie****
norachatmon@g *****comk********
nicolasbrian10@g *****comdevota***

Marele avantaj al acestei metode este că conturile sunt actualizate de aproximativ 4 ori pe zi, astfel încât aveți șanse mai mari să obțineți un cont care să vă fie potrivit.

Câți oameni pot viziona HBO Max deodată

De unde știi că conturile HBO Max ne permit să creăm 5 profiluri per cont, dar dacă vrei să vizionezi filmele sau serialele la înaltă definiție și 4K, poți folosi doar trei dispozitive în același timp, acesta este într-un plan standard.

De asemenea, ne permite să avem un plan mai personalizat care este doar pentru telefoane mobile și tablete, în care veți avea o definiție standard și puteți folosi câte un dispozitiv odată.

Da, din anumite motive se pare că se joacă prea multe dispozitive, trebuie să intri în HBO Max și să atingi pictograma profilului, apoi să mergi la setări și să selectezi gestionați dispozitivele, va apărea lista dispozitivelor care s-au conectat recent, apoi va trebui să întrerupeți oricare dintre dispozitivele conectate așteptați câteva minute și apoi puteți juca pe alt dispozitiv.

HBO Max poate fi folosit offline?

Dacă doriți să vizionați conținutul offline, puteți descărca serialul, documentarul sau filmul pe care doriți să îl vizionați înainte de a pleca de acasă.

Cum puteți face acest lucru, veți selecta seria, documentarul sau filmul pe care doriți să-l vedeți, veți face clic pe pictograma de descărcare și progresul descărcării va apărea pe ecran, planul standard vă va permite pentru a descărca 30 la un moment dat, planul mobil vă permite să faceți 5 descărcări simultan. 

filme hbo max

De asemenea, trebuie să rețineți că atunci când mergeți să descărcați conținutul puteți alege limba sau subtitrarea, odată ce începeți să îl vizionați, titlurile pe care le descărcați vor fi salvate în memoria internă a dispozitivului dumneavoastră.

În cele din urmă, este important să nu uitați că veți avea la dispoziție doar 48 de ore pentru a-l viziona înainte de expirarea acestui timp, după care puteți restabili descărcarea sau pur și simplu o puteți șterge. 

Pe ce dispozitive pot folosi HBO MAX?

Disponibilitatea dispozitivelor pe care le poti folosi variaza in functie de planul pe care il ai, astfel incat atunci cand incepi un nou serial sau premiera unui film sa nu ratezi nimic.

Acesta este motivul pentru care această platformă ne permite să vedem tot conținutul său de pe un Smart TV, computere, console de jocuri video, smartphone-uri și tablete. Și astfel, din orice loc sau moment potrivit te poți bucura de conținut exclusiv.

Schimbați calitatea pe HBO MAX?

Această platformă ajustează întotdeauna automat calitatea redării videoclipului în funcție de planul la care sunteți abonat, sau de conexiunea și viteza wi-fi pe care o aveți, dacă din anumite motive conexiunea este foarte scăzută sau instabilă, este posibil ca rezoluția calității video este scăzută, deoarece setările manuale pentru calitatea video nu sunt disponibile pe HBO Max.

abonament hbo max

Trebuie să rețineți că, dacă planul dvs. este standard, majoritatea conținutului este redat la rezoluție înaltă (HD), dar dacă planul este mobil, conținutul redat pe telefon va fi în definiție standard (SD).

Prin urmare, veți fi interesat să știți că, dacă doriți să vedeți conținutul dvs. 4K, o puteți face pe următoarele dispozitive precum televizoare Android, Apple TV 4K, televizoare LG Smart 4K, televizoare Samsung 4K, Xbox One S, Xbox One X și Xbox Series X /S. 

Sugestii de utilizare 🤝

Pentru a încheia această postare, am dori să împărtășim tuturor cititorilor noștri recomandările de utilizare a conturilor HBO MAX. Este foarte important să încercați să le urmați cât mai mult posibil, deoarece astfel putem garanta funcționarea corectă a conturilor publice.

  • Nu creați sau editați profiluri existente.
  • Nu modificați metoda de plată a contului.
  • În niciun motiv încercați să schimbați parola contului deoarece vi se va cere un cod ca în imaginea următoare, realizând doar interzicerea contului.
nu schimba parola contului

Concluzie:

În acest articol, am împărtășit un cont HBO Max complet gratuit pentru voi toți și am încercat să vă ofer toate detaliile necesare despre HBO Max și serviciile sale. Puteți afla despre cea mai bună metodă de operare pentru a obține o ofertă de încercare premium gratuită nelimitată în acest articol.

Am oferit un ghid simplu și eficient pentru voi toți. Trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile și să executați pașii așa cum se arată în tutorial.