Cele mai bune 20 de site-uri web pentru a viziona gratuit filme și seriale franceze online

Filme franceze online gratis

Filme franceze online gratis: Secretul a iesit: poti vorbi fluent de pe canapea ta  (sau din pat, daca esti ca mine :D). Tot ce trebuie să faceți este să deschideți Netflix, Amazon, YouTube sau alte site-uri web.

În această postare, vă voi prezenta  20 de site-uri web diferite unde puteți găsi filme franțuzești grozave de vizionat  (pentru că ne-am săturat de toți și bunicile lor care sugerează aceleași filme franceze vechi obosite în fiecare postare de film francez.  Le Fabuleux Destin d „Amélie Poulain  , cineva?).

Bine gata? hai sa ne scufundam

1. Amazon Prime Video, Netflix, Apple TV+ și Disney+

Bineînțeles, nu pot să menționez „Famous 4”. Aceasta este probabil cea mai bună opțiune dacă locuiți în afara Franței.

Din păcate, nu toate trailerile de filme pe care le veți găsi pe YouTube, Wikipedia sau allocine.fr (vezi mai jos) vor fi disponibile pentru a le viziona pe Amazon, Netflix & Co.

Am constatat în special că majoritatea filmelor franceze disponibile pe Netflix nu sunt atât de bune (dar mai bine decât nimic, desigur). Amazon Prime Video are o selecție foarte bună de filme franceze. Există o mână de filme franțuzești bune disponibile gratuit cu abonamentul Amazon Prime, dar dacă doriți să vizionați filme franceze foarte bune, de obicei va trebui să le cumpărați sau să le închiriați.

Din nou,  înainte de a cumpăra sau a închiria un film francez pe Amazon (sau oriunde altundeva), asigurați-vă că verificați dacă versiunea originală în franceză este disponibilă  (în franceză spunem VO pentru „versiunea originală”).

Și, desigur, dacă ești fan Disney, poți oricând să mergi pe traseul distractiv și să vizionezi filmul tău preferat Disney în franceză. Partea bună este că știi deja povestea pe de rost și înțelegerea versiunii franceză va fi mult mai ușoară, deoarece știi cum ar trebui să fie replicile personajelor în engleză.

Canale TV online franceze

În afară de Arte.tv, se pare că majoritatea (dacă nu toate) dintre următoarele canale TV online franceze sunt disponibile numai pentru persoanele care locuiesc în UE. Dar încearcă oricum, merită!

2.  Art

Arte.tv  este un fabulos  canal de televiziune franco-german GRATUIT,  care de atunci și-a extins limbile în engleză, spaniolă și altele. Puteți găsi multe documentare, reportaje și filme interesante pe acel site. Este un  canal foarte axat pe cultură, istorie și geografie, așa că filmele pe care le veți găsi acolo vor fi adesea clasice, internaționale, perspicace sau neobișnuite  .

Rețineți că  în filmele clasice sau vechi, actorii vorbesc adesea diferit și nu pronunță întotdeauna cuvintele la fel de clar ca în filmele moderne. Iar sunetul nu este întotdeauna atât de clar și clar pe cât au nevoie elevii. Dar nu lăsa asta să te împiedice să încerci. Nu toți sunt așa. Doar să știți că, în cazul în care vă este greu să le înțelegeți, probabil de aceea.

3.  Canal+

Am început recent să văd filme franceze pe  www.canalplus.com  (un canal francez de televiziune prin cablu popular), deoarece au o selecție mare de filme franceze disponibile pentru vizionare. Din păcate, se pare că este disponibil doar pentru rezidenții UE (dar știu că cei vicleni dintre voi ar putea găsi o cale de ocolire ;))

Înregistrarea este absolut gratuită. Odată ce sunteți înregistrat, veți putea viziona atât de multe filme și emisiuni TV franceze. Puteți să răsfoiți catalogul sau să căutați anumite filme și emisiuni TV în bara de căutare.

Majoritatea filmelor costă 2,99 EUR (aproximativ 3,65 USD) pentru a închiria la calitate SD și puțin mai mult în HD. Alternativ, vă puteți abona pentru o taxă lunară care începe de la aproximativ 20 EUR/lună și ajunge până la 35 EUR/lună, în funcție de ceea ce doriți să includeți în abonament.

Doar înscrieți-vă și încercați.

(Notă: există doar subtitrări în franceză disponibile și, în mod ciudat, par să nu funcționeze pentru toate filmele… Dar din nou, încercați. Este total fără riscuri, deoarece nu trebuie să vă abonați dacă o faceți“ nu vreau.)

4.MYTF1  _

TF1 este principalul canal de televiziune francez. Pe MyTF1, puteți găsi o mulțime de reluări, puteți urmări emisiuni live și seriale TV populare.

5.  Franţa.tv

France.tv are multe reportaje, documentare, seriale etc. interesant. Este centrul altor canale de televiziune franceze foarte populare: France 2, France 3, France 4 și France 5 (nume de canale super originale știu, dar hei, măcar vor rămâne!)

6.  6joaca

6play este Channel Hub al M6. M6 difuzează de obicei emisiuni de divertisment, așa că dacă asta vă place, căutați-l!

Site-uri de streaming la cerere în franceză

Iată câteva site-uri populare de streaming la cerere în franceză. Dacă locuiți în afara UE, nu vă pot garanta că veți putea să vă înscrieți și să accesați catalogul lor (cu excepția cazului în care utilizați un serviciu VPN… pe furiș).

Vă rugăm să rețineți că nu am folosit niciunul dintre aceste servicii, așa că nu pot garanta. Am încercat să le aleg doar pe cele care mi s-au părut serioase și legitime.

7.OC  _

OCS oferă o probă de 7 zile și apoi costă 9,99 EUR/lună. Are o mare selecție de filme internaționale.

8.  UniversCinema

UniversCiné are și o perioadă de încercare gratuită de 7 zile, iar apoi costă 6,99 €/lună.

9.  Cinetek

10.tenk  _

Platforma la cerere a lui Tënk este puțin mai unică, deoarece se concentrează exclusiv pe documentare alese cu atenție, unele chiar mai vechi de 1960. Planul lui Tënk începe de la 1 EUR pentru prima lună și apoi costă 60 EUR/an sau 33 EUR / 6 luni.

11.Mubi  _

Filmele de pe Mubi sunt, de asemenea, alese manual de o echipă și un film nou este adăugat în fiecare zi. Vă puteți înscrie pentru o perioadă de încercare gratuită de 7 zile și apoi costă 69,99 EUR/an sau 29,99 EUR/lună.

12.  FilmoTV

Descoperiți mai multe filme franceze

În sfârșit, iată câteva site-uri web de unde puteți descoperi mai multe titluri de filme franceze.

Faceți clic aici pentru recomandări și actualizări regulate de filme franceze.

13. Alocină și IMDb

Veți găsi multe recomandări de filme pe  www.allocine.fr  . Puteți alege categoriile și filtrele dorite, iar Allocine va afișa o listă cu cele mai bine cotate filme pe baza criteriilor pe care le-ați selectat. Rețineți că, dacă nu specificați țara (Franța), veți obține și rezultate internaționale, în special filme americane. Deci, dacă sunteți în căutarea unor filme franceze, asigurați-vă că bifați acea casetă în secțiunea „País” (Țară) din stânga. 

De asemenea, puteți viziona  nenumărate trailere pentru filme viitoare sau filme difuzate în prezent  în cinematografele franceze. Astfel, poți să fii la curent și să pui pe lista ta de urmărire toate filmele franceze pe care ai dori să le vezi.

14.Wikipedia

Un alt mod inteligent de a găsi filme franceze de vizionat este să căutați filmografia unor actori francezi celebri pe Wikipedia  . Multe dintre aceste filme vor avea propria lor pagină Wikipedia, oferindu-vă nu numai un rezumat al filmului, ci și o listă grozavă a altor actori care joacă în acel film. Și așa începe gaura iepurelui Wikipedia. Puteți să faceți clic la nesfârșit de la titlurile de filme la numele actorilor, să le verificați filmografia, să descoperiți filme noi și actori noi etc.

Când căutați filme franceze pe Wikipedia,  asigurați-vă că răsfoiți versiunea în franceză a site-ului  . Vei avea mult mai multe rezultate. Cu toate acestea, poate fi util și să schimbați pagina unui film în limba engleză pentru a distinge titlul în engleză al filmului respectiv și pentru a ști ce să căutați și să comandați (sau să transmiteți în flux) pe Amazon sau orice alt magazin media din țara dvs.

Blocat la început? Iată câteva nume mari  (actori francezi renumiți)  pe care le puteți căuta pe Wikipedia  :

15.youtube

Apropo de gropi de iepure, cel mai mare de pe internet este probabil YouTube. Acest mod este puțin mai complicat, dar puteți găsi și astfel trailere grozave și filme franceze. 

Mai întâi, alegeți titlul unui film în franceză pe care l-ați văzut deja sau doriți să îl vedeți și  cuvântul francez pentru „trailer“: „bande-annonce“  .

Așadar, să presupunem că ați descoperit  Intouchables  , trebuie doar să tastați „  Intouchables bande-annonce  ” în bara de căutare YouTube. Apoi pur și simplu faceți clic pe unul dintre trailerile sugerate în rezultatele căutării (sau căutați „bande-annonce officielle“). De îndată ce vă aflați pe pagina de trailere,  YouTube vă va sugera multe alte trailere de filme franceze  . Pe toate cele care te interesează le poți deschide într-o altă filă etc. Și așa începe gaura de iepure YouTube.

Desigur, de multe ori va exista și posibilitatea de a cumpăra sau închiria un film francez direct de pe YouTube. Cu toate acestea  ,  înainte de a cumpăra, asigurați-vă că filmul poate fi vizionat în versiunea originală franceză (audio) și are disponibile atât subtitrări în franceză, cât și în engleză. Nu este întotdeauna așa, cred.

Te simți prins? Iată câteva canale de filme franceze pe YouTube unde puteți viziona o mulțime de trailere de filme franceze  :

Pe lângă asta, cel mai bun lucru la YouTube este că poți urmări YouTuberi francezi, poți urmări emisiuni TV franceze vechi (deși fără subtitrări) și uneori chiar filme franceze complete.

16.Fnac  _

În cele din urmă, puteți  căuta filme franceze în care mulți francezi merg să le cumpere pe ale lor  :  FNAC  . (pronunțat „fnac”! :D) Este probabil cel mai mare magazin multimedia francez. Veți găsi multe DVD-uri, CD-uri, cărți, cărți pentru copii, benzi desenate etc. pe site-ul dvs. Acest lucru este grozav dacă vă simțiți puțin pierdut sau ați dori să găsiți ceva diferit, proaspăt și original francez, indiferent dacă citiți, ascultați sau vizionați materiale.

Cumpără unde francezii fac cumpărături! Sau doar găsiți câteva titluri noi și încercați să le comandați pe Amazon sau în librăria locală. Cu toate acestea, am constatat că pentru americani și canadieni,  cumpărarea direct de la magazinul  FNAC  (inclusiv taxa de transport, care este în jur de 10 USD – 15 USD cred)  este de obicei mai ieftină decât comanda acelorași cărți, DVD-uri etc. pe Amazon.com  pentru că sunt adesea duble acolo.

Bonus: filme englezești dublate în franceză

În cele din urmă, aceasta nu este o altă resursă, ci mai degrabă un sfat și un truc pe care rareori aud pe cineva să le menționeze, darămite să le folosească:  vizionați filme în engleză (sau alte internaționale) dublate în franceză  . Poate că îți va fi mai dificil să găsești un film în limba engleză cu o opțiune audio franceză, dar poate merită vizionat (și ascultat!).

Motivul este că  filmele în limba engleză dublate în franceză au adesea o pronunție mai clară decât filmele în limba franceză  . Desigur, sună mai artificial decât originalul francez și poate că mișcările nepotrivite ale buzelor vă pot deruta la început, dar tot încercați. Dacă știți deja filmul, este și mai bine  . Puteți anticipa ce se va întâmpla, ce vor spune personajele și  asta vă va ajuta să vă concentrați asupra aspectului învățării limbii franceze  .

Desigur, va suna distractiv să-i asculți pe Brad Pitt, Denzel Washington sau Jennifer Aniston vorbind franceză, dar nu se știe niciodată! S-ar putea să găsiți acest lucru foarte util. De asemenea,  nu subestimați puterea vizionarii desenelor animate pentru copii în limba franceză  . Măcar încearcă.