Cum să faci bani cu inteligența artificială 2023

Cum să faci bani cu inteligența artificială

Cum să faci bani cu inteligența artificială: Inteligența artificială (AI) este un subiect atât de fierbinte astăzi încât mulți oameni se întreabă cum să facă bani cu inteligența artificială. Lansarea publică a popularului  ChatGPT  și creșterea investițiilor din partea companiilor pentru a folosi tehnologia AI creează o frenezie media. În timp ce mulți sunt îngrijorați că AI își va lua în cele din urmă locurile de muncă, alții doresc să-și valorifice puterea pentru a câștiga bani.

Iată o privire la șapte dintre modurile în creștere în care ai putea câștiga bani folosind  instrumente bazate pe inteligență artificială  .

Șapte moduri de a câștiga bani cu AI

Pe măsură ce AI devine o parte din ce în ce mai importantă a vieții noastre de zi cu zi, vor deveni disponibile mai multe modalități de a face bani folosind tehnologia. Iată șapte moduri de a valorifica potențial AI.

1. Generați conținut scris AI

Programele AI generative  precum ChatGPT permit oricui să genereze rapid conținut scris. Poate ajuta la scrierea conținutului pentru postări de blog, copie de site-uri, copii de vânzări de afaceri, postări sponsorizate pe rețelele sociale și multe altele.

AI poate ajuta la dezvoltarea unei schițe, la generarea de paragrafe și la brainstorming și poate chiar să scrie întreg conținut. Tehnologia poate ajuta scriitorii independenți să producă mai mult conținut, ajutându-i să depășească blocajul scriitorului de a scrie mai rapid.

Cele mai avansate instrumente AI, cum ar fi Jasper.ai, pot ajuta pe oricine să creeze copii de vânzări profesionale. Puteți genera o copie pentru e-mailuri,  pagini de destinație de marketing  și anunțuri. AI poate ajuta, de asemenea, la dezvoltarea de scripturi pentru videoclipuri sau discursuri, cărți electronice, cărți de lucru și multe altele. Puteți oferi aceste servicii de copywriting clienților și puteți câștiga bani producând conținut scris generat de AI.

2. Creați artă generată de AI

Instrumentele AI, cum ar fi DALL-E, Stable Diffusion și Midjourney, permit oricui să creeze solicitări de generare de imagini. Cu cât indicația pe care o dați AI este mai detaliată, cu atât imaginile pe care le poate genera sunt mai bune. Site-uri precum PromptBase vă permit să enumerați și să vindeți aceste mesaje, precum și să le găsiți și să le creați.

Puteți, de asemenea,  să creați NFT-uri  cu arta dvs. și să le vindeți sau să vă transformați arta generată de AI într-o meme pe care o monetizați. Arta dvs. generată de AI ar putea deveni chiar produse fizice pe care le vindeți, cum ar fi tricouri, artă de perete sau ornamente.

3. Creați videoclipuri YouTube

Instrumentele de inteligență artificială permit oricui să creeze videoclipuri pentru YouTube pentru a promova sau a vinde un produs sau serviciu. ChatGPT poate genera idei video și script-uri, iar programul are o funcție de text în vorbire pentru a crea o voce off pentru videoclip. Între timp, puteți folosi programe precum Synthesia pentru a genera videoclipuri și a le încărca pe YouTube.

Dacă creați videoclipuri evergreen (adică cele cu conținut care va rămâne relevant), acestea pot genera  venituri pasive recurente  din veniturile din publicitate sau din linkurile afiliate încorporate în videoclip.

4. Creați produse vizuale digitale generate de AI

De asemenea, puteți utiliza AI pentru a ajuta la generarea multor tipuri de conținut vizual digital, cum ar fi reclame digitale pentru site-uri web, sigle ale companiei și materiale de marketing. Instrumente precum AdCreative.ai vă permit să creați reclame bazate pe inteligență artificială și conținut social pe care le puteți vinde companiilor.

Prezentările sunt un alt tip de conținut vizual digital pe care îl puteți produce cu ajutorul AI. Sunt o serie de slide-uri care ajută  startup-urile  să-și spună poveștile investitorilor și potențialilor parteneri de afaceri. Instrumentele AI precum ChatGPT și Tome îi pot ajuta pe creatori să producă prezentări mai rapid pentru clienți, pe care le pot găsi pe site-uri independente precum  Fiverr  (  FVRR  -4,92%  ) sau  Upwork  (  UPWK  -4,32%  ).

5. Creați site-uri web

Instrumentele AI vă pot ajuta să construiți site-uri web. Puteți crea site-uri web pentru  clienții de afaceri mici  sau le puteți crea singur pentru a genera venituri prin marketing afiliat, anunțuri sau vânzări de abonament.

Instrumentele de creare de site-uri web precum  Wix.com  (  WIX  -1,19%  ) pot ajuta pe oricine să creeze un site web cu aspect profesional prin șabloane sau Wix Artificial Design Intelligence (ADI). Puteți crea rapid site-uri web pentru clienți sau le puteți crea pentru a vă vinde produsele sau a promova link-uri de marketing afiliat.

6. Generați conținut audio AI

AI poate ajuta la crearea multor tipuri de conținut audio prin funcții de transformare a textului în vorbire. Puteți folosi solicitările AI pentru a scrie un script pentru o carte audio și apoi un creator de text în vorbire pentru a genera sunetul pentru carte.

Instrumentele AI pot ajuta, de asemenea, la traducerea videoclipurilor sau a conținutului scris într-o altă limbă. De exemplu, software-ul Nova AI vă permite să traduceți și să adăugați subtitrări la un videoclip. Puteți oferi creatorilor de videoclipuri servicii de traducere prin  site-uri independente  precum Upwork și Fiverr. De asemenea, puteți utiliza instrumente de transformare a textului în vorbire pentru a traduce conținutul scris într-un format audio sau pentru a converti textul scris în audio pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

7. Creați cursuri online

Puteți folosi software-ul AI pentru a crea cursuri online care vând, inclusiv cele care îi învață pe alții cum să folosească AI. Instrumentele AI precum ChatGPT vă pot ajuta să generați idei și subiecte și să dezvoltați materiale de curs. Instrumentele AI vă pot ajuta să creați videoclipuri, să generați un scenariu și să utilizați un instrument de conversie a textului în vorbire pentru a înregistra lecții de vorbire și pentru a crea alte materiale de curs. AI vă poate ajuta, de asemenea, să adune materiale pentru a comercializa și a vinde cursurile dvs. online clienților.

Poți câștiga bani cu AI?

Puteți  câștiga  bani cu AI. Poate ajuta pe oricine să creeze conținut cum ar fi postări de blog, videoclipuri și cursuri online pe care le poate vinde companiilor sau prin platforme online pentru a genera venituri. Puteți începe cu instrumentele AI folosite pentru a crea conținut, puteți afla cele mai bune indicații pentru dezvoltarea conținutului de înaltă calitate și puteți determina cele mai bune modalități de a monetiza conținutul sau serviciile dvs. produse de AI.

Cu toate acestea, deoarece oricine poate folosi AI pentru a crea conținut, trebuie să te diferențiezi de concurență pentru a câștiga bani cu AI. Aceasta ar putea însemna să vă concentrați pe o anumită nișă, să vă dezvoltați propria marcă și voce personală, să oferiți servicii de top clienților și să vă umanizați conținutul.