Top 6 fabrikanten van PVC-ramen: de beste merken van PVC-ramen

Beste PVC-ramen en -merken

Beste PVC-ramen en -merken: als u uw ramen moet vervangen of als u de profielen voor uw nieuwe huis kiest, ga ik u in dit artikel de lijst met mijn 10 beste pvc-profielen geven  .

In de huidige markt zijn er talloze merken en profielen van ramen, als het je al duidelijk is dat je pvc-ramen wilt plaatsen, dan kun je mijn selectie van de 6 beste zien.

Beste fabrikanten van PVC-ramen

Ecoven plus

Ecoven plus is een  exclusief profiel dat veka voor één van onze leveranciers vervaardigt  en dat zich onderscheidt door zijn actuele design en zijn fenomenale isolatie, verkrijgbaar in 70 en 82mm, het is een modern en hightech profiel.

Ook die van Ecoven gebruiken topkwaliteit beslag en glas, zodat het eindproduct een hoogwaardig raam is.

Weru

Afino-tech is de premium profielen van weru, modulair en aanpasbaar aan alle opties, het is een prestigieus en kwaliteitsproduct.

Het zwakke punt van dit pvc-profiel is de hoge prijs die buiten de krapste budgetten valt.

Veka

Veka is een Duitse multinational die over de hele wereld aanwezig is  met een jaarlijkse omzet van ongeveer 5.000 miljoen euro. Het is een van de beste Duitse raammerken .

Het biedt profielen van hoge kwaliteit en wordt steeds meer geïmplementeerd in Spanje, met name in onze regio Girona.

Het is een optie met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, hoewel u ervoor moet zorgen dat de fabrikant betrouwbaar is en werkt met profielen van de beste kwaliteit in zijn catalogus

De laatste tijd ontdekken we fabrikanten die niet over de juiste technologie beschikken voor de productie van pvc-ramen, waardoor de kwaliteit van het eindproduct niet optimaal is.

Vraag de  garanties en certificaten  aan om te verifiëren dat de fabrikant van uw raam uiterst serieus is.

Kommerend

Ook erkend Duits merk met een volume van 450.000 ton per jaar, het is een van de meest gebruikte opties op de Spaanse markt  waar de extrusiefabriek in 1992 werd geopend.

Het heeft een groot aantal opties en profielen voor praktische of schuiframen, rolluikkasten en al hun accessoires.

Het heeft een breed netwerk van distributeurs en was in de jaren negentig het meest geproduceerde merk in Spanje, hoewel het geleidelijk aan zijn leiderschap verloor.

Deceuninck

Een andere grote multinationale fabrikant van ramen,  hoewel hij naast pvc-profielen een breed scala aan producten voor de bouw aanbiedt. Hier in Spanje wordt het gebruikt om goedkope ramen te maken, omdat het een optie van gemiddelde kwaliteit is.

Cortizo

Cortizo is een nationale aluminiumextruder die  onlangs is begonnen met de productie van PVC, gebruikmakend van het distributienetwerk dat het heeft in aluminium ramen. Ik zou zeggen dat het een bescheiden en goedkope etalage is waar nog veel gefilmd moet worden.

Om het beste merk ramen te selecteren, hoeft u niet alleen het beste profiel te kiezen. Het is erg belangrijk om een ​​goede raamfabrikant en een goede plaatser te kiezen.

We zijn allemaal geneigd heel duidelijk te zijn over het belang van de profielfabrikant en de installateur, maar de meesten zien de raamfabrikant over het hoofd.

Waarom is de kozijnmaker zo belangrijk?

„Het verschil in kwaliteit van een raam, zelfs als het van hetzelfde profielmerk is, kan verschrikkelijk zijn, we kunnen ramen vinden die fantastisch zijn of authentieke drama’s, alleen afhankelijk van de fabrikant die ze heeft vervaardigd.“

Om het belang van de fabrikant te begrijpen, moeten we weten hoe de fabricage van pvc-ramen werkt.

Wanneer we thuis nieuwe ramen plaatsen, zijn er in de meeste gevallen drie samenwerkende bedrijven bij betrokken, maar het zijn onafhankelijke bedrijven. In sommige gevallen zijn er maar twee, we gaan het proces opsplitsen zodat u het veel beter kunt begrijpen.

De fabrikant van het raamprofiel.

Het is verantwoordelijk voor het ontwerpen van systemen en het vervaardigen van de profielen, maar het produceert niet de ramen, het distribueert de profielbalken in 6-meterformaat aan de fabrikanten. Het zijn meestal grote multinationals die hun gepersonaliseerde kwaliteitscontroles implementeren en meestal de beste kwaliteitszegels en certificeringen voor hun producten hebben.

De ontwikkelaar van pvc-ramen.

Het is het bedrijf dat de profielbalken koopt en de ramen bouwt, het maakt het profiel niet en is niet direct afhankelijk van het merk van het profiel, het zijn verschillende bedrijven.

Aangezien het verschillende bedrijven zijn, hoeft de fabrikant van het raam de instructies van de fabrikant van het profiel niet op te volgen en kan hij zijn eigen fabricagemethodes en zijn eigen kwaliteitscontroles vaststellen. Dit betekent dat elke processor onafhankelijk werkt en het materiaal en de accessoires gebruikt die hem het beste lijken.

Een ander groot verschil dat we tussen fabrikanten kunnen vinden, is de technologie die ze gebruiken om het raam te vervaardigen, van grote fabrieken met de nieuwste technologie tot 15 miljoen euro, die zelfs in verschillende landen ramen distribueren, tot kleine lokale werkplaatsen die de ramen handmatig vervaardigen. . op een bijna handgemaakte manier.

“In de praktijk zullen we ramen vinden met een profiel, laten we Veka als voorbeeld nemen, die van dezelfde profielserie zullen zijn, maar ze zullen op verschillende manieren worden vervaardigd en met verschillende accessoires, beslag, glas, gootstukken, rolluikkasten, motoren ,  enz.  “

De raaminstallateur

Het is het bedrijf dat het raam installeert en is ook onafhankelijk van de andere twee, daarom stelt het zijn eigen werk- en kwaliteitscriteria vast, naast het onafhankelijk selecteren van de producten die het gebruikt zonder enig type protocol of gids te volgen dat is opgesteld of door de fabrikant. van het raam of door de fabrikant van het profiel.

„Op dit punt in het proces wordt heel goed begrepen dat er grote verschillen kunnen zijn, afhankelijk van de installateur, en dat de uiteindelijke kwaliteit van het werk sterk kan verschillen, afhankelijk van de installateur die de klus uitvoert.“ 

Wat moet het beste PVC-raam hebben?

Iets wat veel mensen niet weten is dat de ramen, afgezien van een goede grondstof, door vakmensen in elkaar gezet moeten worden zodat ze goed werken. Om deze reden is het aan te raden om altijd naar professionals te gaan bij het uitvoeren van een installatie.

Er zijn verschillende  merken  PVC-ramen van goede kwaliteit, maar we kunnen ze niet allemaal bespreken, dus we zullen u enkele kenmerken geven die het  beste PVC-raam moet hebben  , zodat u het kunt kopen en in uw huis kunt installeren.

Kenmerken van het beste PVC-raam:

  • Het moet de nodige maatregelen hebben voor een correcte installatie.
  • Het moet afkomstig zijn van een bekend of gerenommeerd merk om verspilling van geld, middelen en tijd te voorkomen.
  • De profielen moeten goed ontworpen zijn, bij voorkeur kiezen voor die gemaakt in Duitsland, aangezien ze worden gekenmerkt door leiders in  PVC-ramen  .
  • Betrouwbaarheid van de fittingen, hun correcte installatie en onschendbaarheid hangen ervan af. 
  • Het glas moet het label van de fabrikant hebben, als ze u een raam zonder dit label verkopen, kunt u twijfelen aan de oorsprong ervan, ook het  glas dat in PVC-ramen wordt gebruikt  , is anders en moet bepaalde parameters hebben, zoals thermische isolatie.
  • Een goed raam moet eenvoudig te plaatsen zijn, ingewikkelde installaties of waar delen van muren moeten worden vernietigd passen niet bij bekende merken.
  • Er zijn verschillende  soorten  fabrikanten van PVC-ramen op de markt, ze kunnen Duits zijn of uit andere landen, maar we hebben voor u de beste, gecertificeerde merken geselecteerd die tot in het kleinste detail voldoen aan veeleisende productie-eisen en de behoeften van gebruikers. De hierboven aangegeven hebben betrekking op al deze specificaties en zijn ideaal voor het moderniseren van alle ruimtes, waardoor ze een betere plek worden met comfort, veiligheid en elegantie. U krijgt ongetwijfeld PVC-ramen van uitstekende kwaliteit, voldoende voordelen tegen alle prijzen.