Top 6 producători de ferestre din PVC: Cele mai bune mărci de ferestre din PVC

Cele mai bune ferestre și mărci PVC

Cele mai bune ferestre și mărci PVC: Dacă aveți nevoie să vă schimbați ferestrele sau alegeți profilele pentru noua dvs. casă, în acest articol vă voi oferi lista cu cele mai bune 10  profile din PVC ale mele.

Pe piata actuala exista nenumarate marci si profile de ferestre, daca deja aveti clar ca ceea ce doriti este sa puneti ferestre din pvc atunci puteti vedea selectia mea dintre cele mai bune 6.

Cei mai buni producători de ferestre din PVC

Ecoven Plus

Ecoven plus este un  profil exclusiv pe care veka îl produce pentru unul dintre furnizorii noștri  și care se remarcă prin designul actual și izolația sa fenomenală, disponibilă în 70 și 82mm, este un profil modern și high-tech.

Cei de la Ecoven folosesc și feronerie și sticlă de calitate superioară, astfel încât produsul final să fie o fereastră de ultimă generație.

Weru

Afino-tech este profilele premium ale weru, modulare si adaptabile la toate optiunile, este un produs prestigios si de calitate.

Punctul slab al acestui profil din pvc este prețul său ridicat, care este în afara celor mai strânse bugete.

Veka

Veka este o multinațională germană prezentă în întreaga lume,  cu o cifră de afaceri anuală de aproximativ 5.000 de milioane de euro. Este una dintre cele mai bune mărci germane de ferestre .

Oferă profiluri de înaltă calitate și este implementat din ce în ce mai mult în Spania, în special în zona noastră din Girona.

Este o opțiune foarte bună calitate-preț, deși trebuie să vă asigurați că producătorul este de încredere și lucrează cu profile de cea mai bună calitate din catalogul său

În ultimul timp detectăm producători care nu dispun de tehnologia adecvată pentru fabricarea ferestrelor pvc, astfel că calitatea produsului final nu este optimă.

Solicitati  garantiile si certificatele  pentru a verifica daca producatorul ferestrei dumneavoastra este de maxima seriozitate.

Kommerling

De asemenea, marca germană recunoscută cu un volum de 450.000 de tone pe an, este o altă dintre cele mai utilizate opțiuni de pe piața spaniolă  unde uzina sa de extrudare și-a deschis în 1992.

Dispune de un număr mare de opțiuni și profile pentru ferestre practicabile sau glisante, cutii de obloane și toate accesoriile acestora.

Are o rețea largă de distribuitori și în anii 1990 a fost cel mai fabricat brand din Spania, deși și-a pierdut treptat liderul.

Deceuninck

Un alt mare producator multinational de ferestre,  desi pe langa profile pvc ofera o gama variata de produse pentru constructii. Aici in Spania este folosit la fabricarea ferestrelor ieftine, fiind o optiune de calitate medie.

Cortizo

Cortizo este un extruder național de aluminiu care s-a  lansat recent în fabricarea PVC-ului, profitând de rețeaua de distribuție pe care o are în ferestrele din aluminiu. Aș spune că este o fereastră modestă și ieftină care mai are nevoie de multă filmare.

Pentru a selecta cea mai bună marcă de ferestre, nu trebuie doar să alegeți cel mai bun profil. Este foarte important să alegeți un bun producător de ferestre și un bun instalator.

Cu toții avem tendința să fim foarte clari cu privire la importanța producătorului profilului și a instalatorului, dar cei mai mulți trec cu vederea producătorul ferestrelor.

De ce este atât de important cadrul de fereastră?

„Diferența de calitate a unei ferestre, chiar dacă este de aceeași marcă de profil, poate fi abisală, putem găsi ferestre minunate sau drame autentice, în funcție doar de producătorul care le-a fabricat.”

Pentru a înțelege importanța producătorului trebuie să știm cum funcționează fabricarea ferestrelor din pvc.

Când instalăm ferestre noi acasă, trei companii care colaborează sunt implicate de cele mai multe ori, dar sunt firme independente. În unele cazuri sunt doar două, vom descompune procesul astfel încât să îl puteți înțelege mult mai bine.

Producătorul profilului ferestrei.

Se ocupă de proiectarea sistemelor și de fabricarea profilelor, dar nu fabrică ferestrele, distribuie barele de profil în format de 6 metri către producători. De obicei, sunt mari multinaționale care își implementează controalele personalizate de calitate și au, de obicei, cele mai bune sigilii și certificări de calitate pentru produsele lor.

Dezvoltatorul de ferestre pvc.

Este firma care cumpara barele de profil si construieste ferestrele, nu produce profilul si nu depinde direct de marca profilului, sunt firme diferite.

Întrucât sunt firme diferite, producătorul ferestrei nu trebuie să urmeze instrucțiunile producătorului profilului și își poate stabili propriile metode de fabricație și propriile controale de calitate. Asta inseamna ca fiecare procesor functioneaza independent si foloseste materialul si accesoriile care i se par cele mai bune.

O altă mare diferență pe care o putem găsi între producători este tehnologia pe care o folosesc la fabricarea ferestrei, de la fabrici mari cu cea mai recentă tehnologie de până la 15 milioane de euro, care distribuie ferestre chiar și în mai multe țări, până la mici ateliere locale care fabrică manual ferestrele. . într-un mod aproape manual.

„În practică vom găsi ferestre cu profil, să luăm ca exemplu Veka, care vor fi din aceeași serie de profil, dar vor fi fabricate în moduri diferite și cu accesorii diferite, fitinguri, sticlă, blițuri, cutii de obloane, motoare. ,  etc.  ”

Instalatorul de ferestre

Este firma care instalează fereastra și este și independentă față de celelalte două, motiv pentru care își stabilește propriile criterii de lucru și calitate, pe lângă selectarea produselor pe care le folosește independent fără a urma vreun tip de protocol sau ghid stabilit sau de către producatorul. a ferestrei sau de către producătorul profilului.

„În acest moment al procesului, se înțelege foarte bine că pot exista diferențe mari în funcție de instalator și calitatea finală a lucrării poate fi foarte diferită în funcție de instalatorul care execută lucrarea.” 

Ce ar trebui să aibă cea mai bună fereastră din PVC?

Ceva pe care mulți nu știu este că ferestrele, în afară de o materie primă bună, trebuie asamblate de profesioniști, astfel încât să funcționeze corect. Din acest motiv este recomandat să mergeți întotdeauna la profesioniști atunci când efectuați o instalare.

Există diferite  mărci de  ferestre PVC de bună calitate, dar nu am putea vorbi despre toate, așa că vă vom oferi câteva caracteristici pe care  trebuie să le aibă cea mai bună fereastră PVC  pentru a o putea cumpăra și instala în casa dumneavoastră.

Caracteristicile celei mai bune ferestre din PVC:

  • Trebuie sa aiba masurile necesare pentru montarea lui corecta.
  • Trebuie să provină de la un brand cunoscut sau de renume, pentru a evita risipa de bani, resurse și timp.
  • Profilele trebuie să fie bine proiectate, alegându-le de preferință pe cele fabricate în Germania, deoarece acestea se caracterizează prin a fi lideri în domeniul  ferestrelor PVC  .
  • De aceasta depind fiabilitatea fitingurilor, instalarea lor corectă și inviolabilitatea. 
  • Sticla trebuie sa aiba eticheta producatorului, daca iti vand o fereastra fara aceasta eticheta te poti indoi de originea ei, de asemenea sticla  folosita la ferestrele din PVC  este diferita si trebuie sa aiba anumiti parametri, precum termoizolatia.
  • O fereastră bună trebuie să fie ușor de instalat, instalațiile complicate sau unde părți ale pereților trebuie distruse nu se potrivesc cu mărci recunoscute.
  • Pe piață există diferite  tipuri de  producători de ferestre din PVC, pot fi germani sau din alte țări, dar am selectat pentru tine cele mai bune mărci certificate care satisfac cerințele exigente de fabricație și nevoile utilizatorilor cu fiecare detaliu. Cele indicate mai sus acoperă toate aceste specificații, fiind ideale pentru modernizarea tuturor spațiilor, făcându-le un loc mai bun cu confort, siguranță și eleganță. Fără îndoială, vei obține ferestre PVC de calitate excelentă, beneficii adecvate la toate prețurile.