10 Уебсайта За Безплатно Гледане На Китайски Филми И Сериали

Безплатни китайски филми и сериали

Безплатни китайски филми и сериали: Искате ли да намерите онлайн място за гледане на китайски телевизионни предавания? Тези 10 уебсайта могат да ви помогнат да намерите китайски версии на любимите си филми.

В допълнение към предимствата на визуалното разбиране, гледането на телевизионни предавания е приятен и вълнуващ подход за потапяне в езиковата среда.

Ученето на китайски чрез филми на безплатни уебсайтове е чудесна алтернатива на традиционното обучение в класната стая и учебниците. Вижте тази статия за списък с препоръчани опции!

Нека отидем по-надолу в заешката дупка от сайтове, където можете да гледате и изтегляте китайски филми, без да плащате нито стотинка.

1.yoku

youku

Youku.com е най-популярната онлайн видео платформа в Китай. Вашият телевизионен канал има стотици наскоро излъчени програми. Той също така произвежда кратки телевизионни сериали, някои от които са много известни сред нетизените.

Можете значително да подобрите уменията си за слушане и четене на китайски, като гледате филми с китайски субтитри.

Понастоящем обаче тези материали са достъпни за IP в Китай. Потребителите от други местоположения могат да използват само VPN, за да ги видят. Той разполага както с уебсайта, така и с приложението за Android, iPhone и WePhone и софтуера за Windows TV.

На заглавната страница на Youku потребителите могат да търсят всякакви китайски филми, които искат да гледат онлайн или да изтеглят. Когато посетителите посетят уебсайта в търсене на определен китайски филм, те намират списък с най-скоро търсените филми.

Освен това е наличен филтър за категории, който помага при сортирането и изтеглянето на тези HD филми. Youku ви позволява да направите списък за гледане на вашите любими и да рестартирате гледането на няколко устройства, ако искате.

2. Телевизия Baidu

В допълнение към най-популярната търсачка в Китай, Baidu, вече има канал за телевизионни сериали, наречен Baidu TV Series Channel. Има много текущи популярни предавания, включително телевизия и филми.

Благодарение на значителните си финансови ресурси, Baidu предоставя на своите потребители най-новите и изчерпателни телевизионни предавания. Предлагат се няколко допълнителни станции, някои от които излъчват китайски анимационни и игрални филми.

Когато търсите в Baidu, най-популярната търсачка в Китай, автоматично ще бъдете изпратени до канала за телевизионни сериали на Baidu. Можете да гледате много актуални популярни телевизионни предавания и филми на сайта.

По отношение на мобилни устройства, можете да ги използвате на iPhone, Android, iPad и Android Pads.

3.QQ телевизор

qq телевизия

QQ е най-популярният безплатен софтуер за незабавни съобщения в Китай. Вашият телевизионен канал излъчва цели епизоди на телевизионни предавания.

Има приложения за всички основни мобилни операционни системи. QQ TV е съвместим с всяко устройство, включително смартфони, компютри и телевизори.

Можете да запазвате предавания, които искате да гледате по-късно, и да се абонирате за актуализации на сериали, като влезете в своя QQ акаунт. Можете също така да изтеглите видеоклиповете на вашия компютър или мобилно устройство, за да ги гледате по-късно.

Четири.tudu

YouKu се присъедини към Tudou, друга популярна китайска платформа за видео споделяне.

Предлагат се пълни епизоди на популярни китайски, корейски, американски и европейски телевизионни предавания и филми.

Можете да намерите всички тези пиеси в приложението за вашия смартфон, което е безплатно. Въпреки това може да се нуждаете от месечен или годишен абонамент за достъп до определени наскоро пуснати филми.

5.IQiyi

iqiyi

iQiyi разполага и с обширна библиотека от китайски драми, дублирани на традиционен китайски и английски. Можете да гледате някои видеоклипове без абонамент, докато други ще ви струват.

Подобно на американската стрийминг услуга Hulu, Iqiyi.com предлага само китайски HD филми и телевизионни предавания.

В допълнение към предлагането на най-новите защитени с авторски права видео материали, IQiyi също така създава оригинални програми като драми, насочени към млада аудитория.

Iqiyi вече е най-известната и широко използвана китайска платформа за стрийминг на драма и филми. С над 500 милиона активни потребители месечно, това е по същество китайската версия на Netflix.

Въпреки че се изисква VIP членство, за да гледате всички драми, уебсайтът има много безплатни неща, които си струва да гледате. Чрез своите безплатни приложения висококачественият стрийминг осигурява красиво изживяване при гледане, като същевременно ви позволява да превключвате между различни устройства (Android и iOS).

6.TV дръжка

През 2022 г. Mango TV ще бъде фантастичен източник на онлайн видео забавление. Тя ви позволява да предавате пълнометражни китайски телевизионни предавания, без да изтегляте нищо.

Можете да намерите много китайски видеоклипове, обикновено с китайски субтитри. Предлагат се субтитри, както на оригиналния език, така и на английски.

7.Tencent

Tencent Video предлага по-подробни материали за китайските потребители, докато глобалното издание на WeTV дава приоритет на потребителите в други страни.

В допълнение към най-новите телевизионни епизоди и оригинални сериали, той предлага и страхотен избор от стари драми, HD филми и аниме.

Само жители на Китай имат достъп до Tencent Video. Затова ви препоръчваме да използвате VPN за достъп до този уебсайт, ако живеете в чужбина.

Изтеглете техните безплатни приложения за Android и iOS, ако използвате мобилни устройства.

8.PP телевизор

PPTV ви дава достъп до безброй безплатни китайски драматични епизоди. Можете да гледате известни китайски филми, както и телевизионни предавания.

С помощта на сървъри за бърз стрийминг, PPTV свърши фантастична работа за актуализиране на своя видео каталог. Подобно на други уебсайтове, не е необходимо да се регистрирате или да ставате член, за да видите безплатните неща.

PC, Mac, смартфони и таблети с Android, iPad и други се поддържат от PPTV. Всички негови драми са достъпни за безплатно предаване по интернет за целия свят.

Подобно на други китайски видео сайтове, ще трябва да гледате няколко реклами, преди да можете да гледате шоуто. Ако искате да деактивирате рекламите, трябва да платите за тях.

9. Мигу

Migu TV е неограничена услуга за стрийминг без реклами, която е напълно законна.

От комедия до драма, от детска през класика до любими ниши като китайски драми, аниме и телевизионни предавания, има по нещо за всеки. Започнете поточно предаване на развлечения точно сега, като изтеглите сега!

Освен това е чудесен уебсайт за гледане на безплатна китайска телевизия и спорт онлайн.

За да гледате видеоклипа на мобилни устройства, Migu Video предоставя безплатни приложения за Android и iOS с добре управляван стил.

Въпреки че VIP предаванията струват членство, има много висококачествени безплатни материали.

10.WeTV

WeTV

Друг известен уебсайт за стрийминг на телевизия, WeTv, предлага безплатен достъп до китайски телевизионни драми и сериали с английски субтитри. Китайският IT гигант Tencent е собственик на този уебсайт. Затова можете да се доверите на неговата надеждност и качество.

Поточно предаване на живо и видеоклипове за игри се присъединяват към широкия избор от китайски телевизионни предавания, налични на този сайт. WeTV също е мястото, където можете да гледате най-популярните анимации на Tencent.

WeTV предлага различни драми в много жанрове, включително романтика, фентъзи, старинни дрехи, ужаси, екшън и др.

Въпреки че има наличен платен абонамент за новоиздадени серии, все още има достатъчно малко по-стари неща, за да ви забавляват.

Най-важното е, че можете да го видите, като инсталирате приложението на различни устройства, включително Android TV или смарт TV.

Вижте този преглед на приложението WeTV, за да научите повече!

чести въпроси

Къде мога да гледам китайски филми онлайн с английски субтитри?

iQIYI. Най-добрият сайт за гледане на китайски филми онлайн с английски субтитри е iQIYI, една от добре познатите китайски онлайн видео платформи.

Кое приложение е най-добро за гледане на китайски драми с английски субтитри?

Страхотен канал и приложение за гледане на китайски драми с английски субтитри е WeTV English.

Безопасно ли е да използвате iQIYI?

ChinaDRM Lab одобри приложението iQIYI с тестове за сигурност на приложението DRM. Приложението iQIYI може безопасно да изтегля, декриптира и възпроизвежда цифрови филми благодарение на своята собствено разработена DRM (  Управление на цифрови права  ) технология, която също позволява на програмата да предотвратява кражбата на цифров материал от хакери.

Заключение

Горните топ 10 уебсайта са най-интересните места за гледане на безплатни китайски филми и драми.

Въпреки че всички уебсайтове и телевизионни услуги, изброени по-долу, са безплатни и напълно законни, много части от материали са достъпни само за хора в континентален Китай поради проблеми с авторските права.

За да видите безплатни неща, които не са налични във вашето местоположение, можете да използвате VPN. С услуги като ExpressVPN и NordVPN можете да заобиколите IP ограниченията и да деблокирате драмата без усилие.