10 Site-Uri Web Pentru A Viziona Gratuit Filme Și Seriale Chinezești

Filme și seriale chinezești gratuite

Filme și seriale chinezești gratuite: doriți să găsiți un loc online pentru a viziona emisiuni TV chinezești? Aceste 10 site-uri web vă pot ajuta să găsiți versiuni chineze ale filmelor preferate.

Pe lângă beneficiile înțelegerii vizuale, vizionarea emisiunilor TV este o abordare plăcută și incitantă pentru a vă scufunda în mediul lingvistic.

Învățarea chinezei prin filme pe site-uri web gratuite este o alternativă excelentă la studiile tradiționale la clasă și la manuale. Consultați acest articol pentru o listă de opțiuni recomandate!

Să mergem mai departe în adapostul site-urilor de unde puteți viziona și descărca filme chinezești fără să plătiți un ban.

1.yoku

youku

Youku.com este cea mai populară platformă video online din China. Canalul tău TV are sute de programe difuzate recent. De asemenea, produce seriale TV scurte, dintre care unele sunt foarte faimoase printre internauții.

Vă puteți crește considerabil înțelegerea auditivă și a cititului în limba chineză, vizionand filme cu subtitrări în chineză.

Cu toate acestea, aceste materiale sunt în prezent accesibile IP-urilor din China. Utilizatorii din alte locații pot folosi VPN doar pentru a le vizualiza. Are accesibile atât site-ul web, cât și aplicația Android, iPhone și WePhone, precum și software-ul Windows TV.

Pe prima pagină a Youku, utilizatorii pot căuta orice film chinezesc pe care doresc să le vizioneze online sau să descarce. Când vizitatorii vizitează site-ul web în căutarea unui anumit film chinezesc, ei găsesc o listă cu cele mai recente filme căutate.

De asemenea, este disponibil un filtru de categorie pentru a ajuta la sortarea și descărcarea acestor filme HD. Youku vă permite să faceți o listă de urmărire cu favoritele dvs. și să reporniți vizionarea pe mai multe dispozitive, dacă doriți.

2. Televiziunea Baidu

Pentru a completa cel mai popular motor de căutare din China, Baidu, există acum un canal de seriale TV numit Baidu TV Series Channel. Are multe emisiuni populare curente, inclusiv TV și filme.

Datorită resurselor sale financiare semnificative, Baidu oferă utilizatorilor săi cele mai recente și mai cuprinzătoare emisiuni TV. Sunt disponibile mai multe posturi suplimentare, dintre care unele difuzează filme de animație și lungmetraje chinezești.

Când căutați pe Baidu, cel mai popular motor de căutare din China, veți fi trimis automat către canalul de seriale TV Baidu. Puteți viziona multe emisiuni TV și filme actuale populare pe site.

În ceea ce privește dispozitivele mobile, le puteți utiliza pe iPhone, Android, iPad și Android Pad.

3.QQ TV

qq tv

QQ este cel mai popular software gratuit de mesagerie instantanee din China. Canalul dvs. TV difuzează episoade complete de emisiuni TV.

Are aplicații pentru toate sistemele de operare mobile majore. QQ TV este compatibil cu orice dispozitiv, inclusiv smartphone-uri, computere și televizoare.

Puteți salva emisiunile pe care doriți să le vizionați mai târziu și vă puteți abona la actualizările seriei conectându-vă la contul dvs. QQ. De asemenea, puteți descărca videoclipurile pe computer sau pe dispozitivul mobil pentru a le viziona mai târziu.

Patru.tudu

YouKu s-a alăturat Tudou, o altă platformă populară de partajare a videoclipurilor din China.

Sunt disponibile episoade complete de seriale și filme populare chineze, coreene, americane și europene.

Puteți găsi toate aceste piese pe aplicația pentru smartphone, care este gratuită. Cu toate acestea, este posibil să aveți nevoie de un abonament lunar sau anual pentru a accesa anumite filme lansate recent.

5.IQiyi

iqiyi

iQiyi are, de asemenea, o bibliotecă extinsă de drame chinezești dublate în chineză tradițională și engleză. Puteți viziona unele videoclipuri fără abonament, în timp ce altele vă vor costa.

La fel ca serviciul american de streaming Hulu, Iqiyi.com oferă numai filme și emisiuni TV chinezești HD.

Pe lângă faptul că oferă cele mai recente materiale video protejate prin drepturi de autor, IQiyi creează și programe originale, cum ar fi drame destinate unui public tânăr.

Iqiyi este acum cea mai proeminentă și utilizată platformă chineză de streaming de drame și filme. Cu peste 500 de milioane de utilizatori activi lunar, este în esență versiunea chineză a Netflix.

Deși este necesar un abonament VIP pentru a viziona toate dramele, site-ul web are o mulțime de lucruri gratuite care merită vizionate. Prin aplicațiile sale gratuite, streaming de înaltă calitate oferă o experiență de vizionare frumoasă, permițându-vă în același timp să treceți între diferite dispozitive (Android și iOS).

6. Mânerul TV

În 2022, Mango TV va fi o sursă fantastică de divertisment video online. Vă permite să redați în flux emisiuni TV chinezești de lungă durată fără a descărca nimic.

Puteți găsi multe videoclipuri chineze, de obicei cu subtitrări în chineză. Sunt disponibile subtitrări, atât în ​​limba originală, cât și în engleză.

7.Tencent

Tencent Video oferă materiale mai detaliate pentru consumatorii chinezi, în timp ce ediția globală a WeTV acordă prioritate utilizatorilor din alte țări.

Pe lângă cele mai recente episoade TV și seriale originale, oferă și o selecție excelentă de drame vechi, filme HD și anime.

Numai rezidenții chinezi pot accesa Tencent Video. Prin urmare, vă recomandăm să utilizați un VPN pentru a accesa acest site web dacă locuiți în străinătate.

Descărcați aplicațiile lor gratuite pentru Android și iOS dacă utilizați dispozitive mobile.

8.PP TV

PPTV vă oferă acces la nenumărate episoade drame chinezești gratuite. Puteți viziona filme chinezești celebre, precum și emisiuni TV.

Cu ajutorul serverelor de streaming rapide, PPTV a făcut o treabă fantastică în actualizarea catalogului său video. Ca și alte site-uri web, nu trebuie să vă înregistrați sau să deveniți membru pentru a vedea materialele gratuite.

Telefoanele inteligente și tabletele PC, Mac, Android, iPad și multe altele sunt acceptate de PPTV. Toate dramele sale sunt disponibile pentru streaming gratuit pe internet în întreaga lume.

Similar altor site-uri video din China, va trebui să vizionezi câteva reclame înainte de a putea viziona emisiunea. Dacă doriți să dezactivați reclamele, trebuie să plătiți pentru ele.

9. Migu

Migu TV este un serviciu de streaming nelimitat, fără reclame, complet legal.

De la comedie la dramă, de la copii la clasici la favorite de nișă, cum ar fi dramele chinezești, anime și emisiuni TV, există ceva pentru toată lumea. Începeți redarea de divertisment chiar acum, descarcând acum!

Este, de asemenea, un site web grozav pentru a viziona gratuit televiziunea chinezească și sport online.

Pentru a viziona videoclipul pe dispozitive mobile, Migu Video oferă aplicații gratuite pentru Android și iOS, cu un stil bine gestionat.

Deși spectacolele VIP costă abonament, sunt disponibile o mulțime de materiale gratuite de înaltă calitate.

10.WeTV

WeTV

Un alt site web de streaming TV binecunoscut, WeTv, oferă acces gratuit la drame și seriale TV chinezești cu subtitrări în engleză. Gigantul IT chinez Tencent este proprietarul acestui site web. Prin urmare, puteți avea încredere în fiabilitatea și calitatea acestuia.

Videoclipurile live în flux și jocuri se alătură selecției largi de emisiuni TV chinezești disponibile pe acest site. WeTV este, de asemenea, locul unde puteți viziona cele mai populare animații Tencent.

WeTV oferă diverse drame în multe genuri, inclusiv romantism, fantezie, îmbrăcăminte de epocă, groază, acțiune etc.

Deși există un abonament cu plată disponibil pentru serialele nou lansate, există încă suficiente lucruri puțin mai vechi pentru a te distra.

Cel mai important lucru este că îl puteți vedea instalând aplicația pe diverse dispozitive, inclusiv Android TV sau smart TV.

Consultați această recenzie a aplicației WeTV pentru a afla mai multe!

întrebări frecvente

Unde pot viziona filme chinezești online cu subtitrare în engleză?

iQIYI. Cel mai bun site pentru a viziona filme chinezești online subtitrate în engleză este iQIYI, una dintre cele mai cunoscute platforme video chinezești online.

Care aplicație este cea mai bună pentru vizionarea dramelor chinezești cu subtitrare în engleză?

Un canal și o aplicație grozave pentru a viziona drame chinezești cu subtitrări în engleză este WeTV English.

Este sigur să utilizați iQIYI?

ChinaDRM Lab a aprobat aplicația iQIYI cu teste de competență de securitate a aplicației DRM. Aplicația iQIYI poate descărca, decripta și reda în siguranță filme digitale datorită tehnologiei DRM (  Digital Rights Management  ) dezvoltată de sine, care permite, de asemenea, programului să împiedice hackerii să fure material digital.

Concluzie

Top 10 site-uri web de mai sus sunt cele mai interesante locuri pentru a viziona filme și drame chinezești gratuite.

Deși toate site-urile web și serviciile TV enumerate mai jos sunt gratuite și complet legale, multe materiale sunt accesibile numai persoanelor din China continentală din cauza problemelor de drepturi de autor.

Pentru a vedea lucruri gratuite care nu sunt disponibile în locația dvs., puteți utiliza un VPN. Cu servicii precum ExpressVPN și NordVPN, puteți ocoli limitările IP și puteți debloca drama fără efort.