10-Те Най-Добри Доставчици На Облекло На Едро В Германия

Доставчици на облекло на едро в Германия

Доставчици на облекло на едро в Германия: Търсите ли най-добрите доставчици на облекло на едро в Германия? Е, не търсете повече, попаднали сте на правилното място! Нашата колекция от доставчици на едро може да ви даде бърз преглед на многото доставчици, които предлагат услугите, които търсите. 

След като покрихме  най-добрите дропшипинг доставчици на дрехи в Германия  и помогнахме на много дропшипинг ентусиасти да намерят най-добрите доставчици за своята бизнес ниша, сега е време да покрием сегмента на търговията на едро.

Всеизвестен факт е, че всеки предприемач, който управлява физически магазин или онлайн бизнес в модния сегмент, по някакъв начин винаги се затруднява да избере  идеалния доставчик на едро  . Всъщност търсенето ще завърши с положителен резултат само ако  се установи прецизно съобразена бизнес стратегия  , която предвижда всяка стъпка от пътя. Използваме всяка възможност, за да посочим, че е много важно за този тип компании да си партнират с надеждни и надеждни доставчици.

Но ще се чудите защо? Или защо е толкова важно модните фирми или магазини да имат доверен доставчик на едро? По  опис  . Модните магазини, независимо дали онлайн или физически, разчитат единствено на продажбата на техния инвентар, който се състои от дрехи.

Техният успех е пряко свързан с инвентара, който могат да предложат на своите клиенти. Поради това е от изключително значение този инвентар да отговаря на стандартите, определени от продавачите, тяхната целева аудитория и конкурентите.

Всички тези стандарти обаче не биха означавали нищо при правилното въвеждане на модния сегмент в цифри.

глобален моден сегмент

Модният сегмент е един от най-динамичните в индустрията. Въпреки че думата мода е свързана предимно със стила и дизайна на облекло и аксесоари, нейното по-широко значение включва производството, разпространението, доставката и продажбата на тези артикули на пазара.

Всички тези дейности включват играчи като производители и търговци на дребно, които са в центъра на тази модна вселена. Днес основният двигател на тази огромна пазарна машина е постоянното търсене. Нарастването на търсенето води до пропорционално увеличение на производството и продажбите.

Според Statista  сегментът на модата и обувките достигна стойност от 1,9 трилиона долара през 2019 г. и е на път да постигне зашеметяващ ръст от 70 процента до 2030 г.

Моден сегмент в Германия

Според  последните данни, представени на Statista  , приходите в модния сегмент в Германия възлизат на 76,265 милиона щатски долара до 2022 г. Всъщност този пазарен сегмент се очаква да се увеличи с 1,1% CAGR за периода 2022-2026 г.

Тези данни само показват, че модният сегмент не е близо до стагнация и че приходите му непрекъснато растат. Според същия доклад най-големият сегмент на модния пазар е сегментът на дамското облекло, който ще достигне пазарен обем от 42 857 милиона щатски долара до 2022 г. Обемът на продукта в модния сегмент ще достигне 4 912 милиона единици. до 2026 г.

Това всъщност ще покаже увеличение от 2,5% през 2023 г. Като цяло всички тези числа показват само едно – модният сегмент е един от най-благоприятните сегменти, които да изберете като ниша за бъдещия си бизнес.

Управлявайки бизнес, който ще продава дрехи, особено ако тези артикули са деликатни парчета, които се различават от обикновените магазини за дрехи, тогава не е нужно да се тревожите за печалба в дългосрочен план.

Както споменахме и преди, модата е вечнозелен сегмент, който непрекъснато напредва и се актуализира. Похапването на парче от този пазарен пай определено ще бъде добър избор за всички предприемачи, които искат да просперират.

население на Германия

Сега, след като разгледахме частта от модния сегмент, нека видим защо бизнесмените трябва да се интересуват от германския пазар. Германия е западноевропейска страна с почти 2 хилядолетна история. Уебсайтът на  Worldometerпотвърждава, че към четвъртък, 27 януари 2022 г., текущото население на тази страна се оценява на 84 204 033, според данни, извлечени от доклади на ООН. Въз основа на тези числа Германия е на 19-то място по население в света. В процентно изражение населението на страната е еквивалентно на 1,07% от световното население. Освен това 76,3% от населението живее в градските райони на страната, докато останалите 23,7% живеят в селските райони. Като цяло тази информация прави Германия една от най-привлекателните страни за правене на бизнес, особено в модния сегмент. Да, насищането на пазара може да е малко високо, но наличието  на разнообразен моден инвентар  е от решаващо значение и определено ще ви постави няколко стъпки пред  конкуренцията.  .

Поради този факт вашият инвентар ще играе най-важната роля във вашия бизнес. Ето защо ние съставихме този списък, състоящ се от най-добрите доставчици на дрехи на едро в Германия, които ще ви помогнат лесно да се ориентирате в този пазарен сегмент през 2022 г.

BrandsGateway

Ниша: дизайнерски модни артикули

Първото място в нашия списък с най-добрите доставчици на дрехи на едро в Германия през 2022 г. е запазено за BrandsGateway. Тази компания е един от   най-големите  пазари за B2B модна електронна търговия и вашата дестинация за продажба на едро на луксозна мода  .

Основните функции:

 • Компанията включва повече от 120 модни марки от висок клас в своята оферта;
 • Повече от 15 000 SKU са част от портфолиото му;
 • Те свързват множество доставчици, продаващи  луксозни дрехи и аксесоари  , които се предлагат на ниски цени;
 • Компанията предлага експресна 5-дневна доставка, която е само €15/$17 на поръчка;
 • Минималното  количество за поръчка или MOQ  възлиза на €1000/$1200, което може да бъде достигнато много лесно;
 • Изберете продукти от марки като Cerruti 1881, Versace, Roberto Cavalli, Karl Lagerfeld, Dolce & Gabbana, Diesel, Michael Kors, Dsquared2, Prada, Miu Miu, Frankie Morello, Tom Ford, Jimmy Choo, както и най-новото допълнение към портфолио  от лукс  : Givenchy и Gucci;
 • Те предоставят  100% гаранция за автентичност  на всички свои продукти;
 • Компанията предлага 2 основни подхода за поръчка: Pick & Mix и Stocklots;
 • Първата опция или Pick & Mix ви позволява да изберете и закупите няколко продукта от продуктовия каталог, достигайки MOQ от €1000/$1200 и ви дава свободата да избирате продукти, които ще са насочени към определена аудитория;
 • Втората опция или опцията Stocklots, която обикновено се състои от предварително опаковани партиди от различни доставчици и марки, може да има намалени цени и да добави нотка лукс към вашия инвентар;
 • Можете да създадете безплатен акаунт на вашия уебсайт;
 • След направена покупка можете да платите по 2 метода: Paypal или банков превод;
 • След като плащането бъде извършено, ще получите номер за проследяване, за да можете да проследите поръчката си;
 • Доставката е чрез UPS, FedEx и DHL;
 • Те също така предоставят  първокласно обслужване на клиентите  ;
 • Много изгодна политика за връщане от 7 дни от деня на получаване на поръчката;
 • Политиката за връщане покрива повредени и неправилно изпратени артикули.

поръчка шампион

Ниша: Широка гама от продукти

Orderchamp  е доставчик на едро от Германия, който продава широка гама от продукти в различни категории. Основната му цел е да свърже независими марки и търговци на дребно и да даде възможност на местната бизнес общност по целия свят.

Основните функции:

 • Компанията предлага хиляди марки в различни категории;
 • Над 4500 различни марки за вдъхновение;
 • Можете да използвате една кутия и да завършите поръчка за различни категории през един акаунт;
 • Можете да комбинирате няколко марки в едно плащане и да получите безплатна доставка, след като достигнете праг от $250;
 • Те имат специална оферта за гъвкави опции за плащане, които можете да получите, след като се регистрирате като търговец на дребно;
 • Те могат да предложат социални продукти, които могат да допринесат за благосъстоянието на завода;
 • Те обединяват марки, които поддържат устойчивостта като основен принцип;
 • Много от техните марки и продукти са ръчно изработени;
 • Марките, включени в тяхната оферта, често използват органични и естествени материали.

Postscript GMBH

Ниша: Дрехи и аксесоари

Следващият в списъка с доставчици на дрехи на едро в Германия е  Postskriptum GMBH  . Тази компания е създадена през 2005 г. и оттогава работи с различни видове търговци на дребно от Европа, Латинска Америка, Африка и Азия.

Основните функции:

 • Фирмата предлага качествени облекла от различни европейски производители;
 • Те имат широка гама от услуги, която включва помощ при митническа регистрация и доставка до различни страни и места;
 • Те предоставят доказана техника за смесване на продукти за продажба;
 • Притежават изградена складова база със складова база;
 • Всички негови продукти трябва да преминат строг вътрешен контрол на качеството;
 • Те са насочени предимно към дългосрочни партньорства;
 • Винаги можете да посетите вашия склад и да планирате среща лице в лице, за да обсъдите потенциално споразумение за партньорство.

моята история

Ниша: Устойчива модна марка

Базирана в Мюнстер,  Story of Mine  е доставчик и производител на едро, предлагащ устойчиво облекло.

Основните функции:

 • Компанията иска да направи промяна в модната сцена, като използва само устойчиви суровини, които се обработват с иновативни решения;
 • Предлагат прозрачен подход към своите продукти;
 • Всеки продукт има QR код, който след като бъде сканиран, може да покаже пълната история за това как е направен;
 • Те предлагат повече вечни облекла, отколкото следване на някои съвременни тенденции;
 • Гарантират, че техните продукти са произведени при адекватни условия;
 • Неговата крайна цел е да допринесе за свят, основан на устойчива мода.

Действия-24

Ниша: Дрехи и аксесоари

Следващият в списъка с доставчици на дрехи на едро в Германия през 2022 г. е  Stocks-24  . Този доставчик на едро включва множество опции за облекло в своето портфолио, включително категории като дамско облекло, мъжко и детско облекло, обувки и аксесоари на едро, смесени наличности и др.

Основните функции:

 • Фирмата предлага продукти от различни категории;
 • На сайта им можете да намерите продукти като блейзъри, рокли, сака, панталони, пуловери, топове и дамско бельо;
 • Работи като доставчик на бизнес костюми, суичъри и пуловери, дънки, ризи и обувки за мъже, както и  доставчик на ботуши на едро  ;
 • Доставката се извършва в рамките на 5-10 работни дни в зависимост от поръчката;
 • Доставчиците на доставка са DHL и DPD и всички разходи, свързани с доставката, се изчисляват чрез техните тарифи;
 • Понякога поръчката може да бъде включена в няколко различни пакета, което може да се разглежда като недостатък;
 • Всички пакети трябва да бъдат внимателно прегледани, след като ги получите, тъй като не приемаме рекламации след това.

Мармедия

Ниша: Мода и аксесоари

Още един от списъка с доставчици на дрехи на едро в Германия през 2022 г., който предлага продукти на различни марки от Европа и света, е  Marmedia  .

Основните функции:

 • Професионална дистрибуторска компания, предлагаща различни марки;
 • Те предлагат продукти за мъже, жени, деца и категории като аксесоари, бижута и слънчеви очила;
 • Те не предлагат предишни продукти, така че не можете да получите никакви продукти на марка с отстъпка;
 • Те си сътрудничат с партньори под формата на търговци на едро, мултибрандови магазини, които предлагат луксозни марки, и много мултибрандови бутици.

Самброс

Ниша: Спортно облекло

Sambros  е доставчик на дрехи на едро в Германия, който е основан като семеен бизнес и работи в областта на спортното облекло от 15 години.

Основните функции:

 • Те са специализирани производители, които предлагат широка гама от спортни продукти;
 • В офертата му можете да намерите спортно облекло, ежедневно облекло и много продукти като тениски, ризи, панталони, но също така и аксесоари като ръкавици за различни цели (велосипедни, боксови, кожени);
 • Те могат да предложат висококачествени продукти, които могат да отговорят на всички нужди на потребителите;
 • Удобните цени също са част от предлагането му, без това да нарушава общото качество на продуктите.

F&P Stock Solution GmbH

Ниша: Облекло

F&P Stock Solution GmbH  е компания за търговия на едро с дрехи от Германия, основана през 2013 г. и оттогава непрекъснато работи за подобряване на начина, по който прави бизнес и подобряване на качеството на своите услуги.

Основните функции:

 • Компанията насърчава строги стандарти за качество, коректност и прозрачност;
 • Те предлагат директни складови партиди от известни производители на облекло в ЕС и САЩ;
 • Те си сътрудничат с различни марки, платформи за електронна търговия и магазини за търговия на едро и дребно;
 • Категориите варират от бизнес облекло, ежедневно облекло, спортно облекло, дизайнерски дрехи, различни обувки и различни видове аксесоари;
 • Те твърдят, че всички предлагани от тях продукти са на разумни цени.

M&G обувки и дрехи

Ниша: Дрехи и обувки

Следващото място в този списък с доставчици на дрехи на едро в Германия е запазено за  M&G Shoes and Clothes  . Това е компания, която е посветена на износа на стоки от дрехи, аксесоари и обувки. От основаването на фирмата основната й цел е винаги да предлага висококачествен текстил.

Основните функции:

 • Техният фокус е върху защитата на марката, така че няма да намерите реклама на уебсайта им, тъй като те се опитват да защитят марките, с които си сътрудничат;
 • Техният склад се намира близо до Дюселдорф в Германия;
 • Неговият бизнес е международен;
 • Наличността му се състои от дрехи от миналия сезон, някои излишни наличности, артикули, които са били свръхпроизведени;
 • Всички тези продукти се проверяват щателно от висококвалифициран екип;
 • След проверка продуктите се разделят по качество и марка;
 • След тази стъпка всички продукти се смесват съответно и стават част от комбинирани опаковки, които са готови за износ.

MW-ГРОШАНДЕЛ

Ниша: Бельо и секси дрехи

MW-GROSSHANDEL  е доставчик на едро на дрехи в Германия, специализиран в деликатно и бельо. Компанията предлага дамско бельо от различни марки и подобни артикули, които могат да ви помогнат, ако търсите да достигнете до определен сегмент от аудиторията.

Основните функции:

 • Те са изключителни търговци на едро на марки като Andalea, 7-Heaven, Hamana, Eldar, Lookme, Lolitta, MeSeduce, Provocative и Passion;
 • Опцията за голям размер се предлага от някои от марките;
 • Текущата селекция включва широка гама от секси бельо и дамско бельо, като бебешки кукли, корсети, секси рокли за различни поводи, нощни рокли, мощни рокли, мини рокли, халати, нощници, бельо с крачоли, бодита, сутиени, бикини и много други ;
 • Можете да направите тестова поръчка, за да получите повече информация за вашите продукти и услуги;
 • Първата стъпка е да се регистрирате на уебсайта си и да качите своя бизнес лиценз, след което регистрацията ви ще бъде внимателно проверена и ако сте подходящи за техните услуги, ще ви бъде предоставен достъп до техния каталог;
 • Доставката и обработката на продуктите струва €5,99, независимо колко артикула сте поръчали;
 • Всички поръчки, направени до 10:00 ч., могат да бъдат изпратени за доставка на следващия ден.

Мода на Ницше

Ниша: Текстил и аксесоари

Следващото място в този списък е запазено за  Nitzsche Fashion  . Nitzsche Fashion е доставчик на дрехи на едро в Германия, специализиран в текстил и различни аксесоари. Компанията е производител на дрехи и търговец на дребно на мода, който ще се справи с всичко – от дизайна и производството до маркетинга.

Основните функции:

 • Те ви придружават в света на устойчивото и ефективно модно производство;
 • Те са моден производител, доставящ шапки, ръкавици, пелерини, чанти, колани, бижута, обувки и много други видове текстил;
 • Модни продукти, насочени към всички възрасти;
 • Предлагат висококачествена изработка на всеки свой продукт;
 • Всички нейни продукти са тествани и сертифицирани по стриктно установени критерии.

JT-TRADING HANDELSHAUS BRANDSTÄTER

Ниша: Обувки и облекло

Следващият в списъка с утвърдени доставчици на едро в Германия е JT-Trading Handelshaus Brandstater.

Основните функции:

 • Компанията търгува с много акции на марката;
 • Те могат да предложат продукти от различни марки обувки като Converse, Puma, Adidas, Nike, New Balance, Timberland, Reebok, Asics и много други;
 • Недостатъкът е, че нямат уебсайт и работят само чрез основната комуникация.

Fablix Fashion

Ниша: бельо, бельо и бельо.

Fablix Fashion  е доставчик на дрехи на едро от Германия, който работи предимно в сегмента на бельо. Освен това е изключителен доставчик на всепризнатите марки: SERGE и Verally от Германия.

Основните функции:

 • Фирмата предлага различни видове дамско и бельо;
 • Дизайнерските екипи на Fablix Fashion съчетават висококачествени материали с модерен дизайн, за да предложат най-добрите продукти в този сегмент;
 • Специален акцент винаги се поставя върху функционалността и комфорта;
 • Всички техни продукти са произведени в Беларус;
 • Доставката е безплатна при достигане на стойност 30 в поръчаните продукти;
 • Включена е доставка до Холандия и Австрия;
 • Компанията предлага и разнообразни кампании за отстъпки.

poppifuerte

Ниша: Текстил и облекло

Следващият в списъка с най-добрите доставчици на дрехи на едро е  Poppistrong  . Фирмата е търговец на едро на текстил и облекла за жени, мъже и деца.

Основните функции:

 • Компанията е ориентирана основно към установяване на дългосрочни партньорства с дистрибутори;
 • Тяхната цел е да предложат най-доброто качество на продуктите на сравнително разумна цена;
 • За да изградят доверие, някои от техните продукти се предлагат само с по-малки MOQ, за да се поддържа и качеството;
 • Можете да се свържете с тях, ако имате специални искания относно някои от техните продукти.

Работно облекло SEIDL и други OHG

Ниша: Мода за квалифицирана работа

Последен в списъка с доставчици на дрехи на едро е  SEIDL Workfashion & More  . Тази компания е доставчик на едро, специализиран в сегмента на работно облекло и предпазни обувки.

Основните функции:

 • Специализиран пазар за работни обувки;
 • Предлага висококачествено работно облекло от реномирани производители;
 • Дрехите са изработени да издържат на различни условия и не ограничават свободата на движение;
 • Можете да намерите марки като: Leibwaechter, Kubler, Pka, Dassy, ​​​​Ardon и Elka;
 • Те предлагат лого печат и лого бродерия, както добре;
 • Предпазните обувки, които са част от предлагането му, осигуряват широка гама защита;
 • Класове на защита, осигурени от тези обувки: S1, S1P или S3;
 • Обувките са предназначени за използване в строителната индустрия.

В заключение

Намирането на подходящия доставчик на дрехи на едро не винаги е лесна работа. Може да минат много дни или дори седмици, докато провеждате задълбочено разследване, последвано от обширна проверка на миналото на  потенциални бъдещи сътрудници  . Разбира се, това е повече от необходимо, ако търсите доставчик, който включва трите най-важни характеристики: качество, надеждност и сигурност. Така че, за да облекчим тежестта на предприемането на всички тези стъпки и да ви предпазим от  масови грешки при снабдяването  , ние съставихме този списък с най-добрите доставчици на дрехи на едро в Германия през 2022 г.

Всички доставчици са внимателно проверени и всяка от техните характеристики е изброена, за да предостави по-добра обща картина на услугите, предлагани от всеки от тези доставчици. Надяваме се, че списъкът ще отвори хоризонтите ви и ще ви помогне да вземете по-лесно решение, което ще маркира пътя ви към просперитет.