Primii 10 Furnizori De Îmbrăcăminte Cu Ridicata Din Germania

Furnizori de îmbrăcăminte cu ridicata din Germania

Furnizori de îmbrăcăminte cu ridicata din Germania: Căutați cei mai buni furnizori de îmbrăcăminte en-gros din Germania? Ei bine, nu căuta mai departe, ai venit în locul potrivit! Colecția noastră de furnizori angro vă poate oferi o imagine de ansamblu rapidă a numeroșilor furnizori care oferă serviciile pe care le căutați. 

După ce a acoperit cei  mai buni furnizori de îmbrăcăminte dropshipping din Germania  și a ajutat numeroși pasionați de dropshipping să găsească cei mai buni furnizori pentru nișa lor de afaceri, acum este timpul să acoperim segmentul en-gros.

Este un fapt binecunoscut că fiecărui antreprenor care conduce un magazin fizic sau o afacere online în segmentul modei îi este cumva întotdeauna greu să aleagă  furnizorul en-gros perfect  . De fapt, căutarea se va încheia cu un rezultat pozitiv doar dacă se stabilește o  strategie de afaceri adaptată precis  , care anticipează fiecare pas al drumului. Profităm de orice ocazie pentru a sublinia că este foarte important pentru aceste tipuri de companii să colaboreze cu furnizori de încredere și de încredere.

Dar te vei întreba de ce? Sau, de ce este atât de important ca firmele sau magazinele de modă să aibă un furnizor angro de încredere? Prin  inventar  . Magazinele de modă, fie online, fie fizice, se bazează exclusiv pe vânzarea inventarului lor, care constă în îmbrăcăminte.

Succesul lor este direct legat de inventarul pe care îl pot oferi clienților lor. Prin urmare, este de cea mai mare importanță ca acest inventar să îndeplinească standardele stabilite de vânzători, publicul țintă și concurenți.

Cu toate acestea, toate aceste standarde nu ar însemna nimic cu introducerea corectă a segmentului modei în cifre.

segmentul mondial de modă

Segmentul modei este unul dintre cele mai dinamice din industrie. Deși cuvântul modă este legat în primul rând de stilul și designul îmbrăcămintei și accesoriilor, sensul său mai larg include producția, distribuția, furnizarea și vânzarea acestor articole pe piață.

Toate aceste activități includ jucători precum producătorii și comercianții cu amănuntul care se află în centrul acestui univers de modă. Astăzi, motorul principal al acestei uriașe mașini de piață este cererea constantă. Creșterea cererii determină o creștere proporțională a producției și a vânzărilor.

Potrivit Statista  , segmentul de modă și încălțăminte a atins o valoare de 1,9 trilioane de dolari în 2019 și este pe cale să atingă o creștere uluitoare de 70% până în 2030.

Segmentul modei în Germania

Conform celor  mai recente date prezentate pe Statista  , veniturile pe segmentul modei din Germania se ridică la 76,265 milioane USD până în anul 2022. De fapt, acest segment de piață este de așteptat să crească cu 1,1% CAGR pentru perioada 2022-2026.

Aceste date arată doar că segmentul fashion nu este aproape de stagnare și că veniturile sale sunt în continuă creștere. Potrivit aceluiași raport, cel mai mare segment de pe piața modei este segmentul de îmbrăcăminte pentru femei, care va atinge un volum de piață de 42.857 milioane USD până în 2022. Volumul de produse din segmentul fashion va ajunge la 4.912 milioane de unități. până în 2026.

Acest lucru va arăta de fapt o creștere de 2,5% în 2023. În general, toate aceste cifre arată un singur lucru – segmentul modei este unul dintre cele mai favorabile segmente de ales ca nișă pentru viitoarea dvs. afacere.

Conducerea unei afaceri care va vinde articole vestimentare, mai ales dacă aceste articole sunt piese delicate care diferă de magazinele obișnuite de îmbrăcăminte, atunci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la profit pe termen lung.

După cum am menționat mai devreme, moda este un segment veșnic verde care avansează și se actualizează constant. A avea o felie din această plăcintă de piață va fi cu siguranță o alegere bună pentru toți antreprenorii care sunt dornici să prospere.

Populația Germaniei

Acum că am acoperit partea segmentului modei, să vedem de ce oamenii de afaceri ar trebui să fie interesați de piața din Germania. Germania este o țară vest-europeană cu aproape 2 milenii de istorie. Site- ul  Worldometerafirmă că de joi, 27 ianuarie 2022, populația actuală a acestei țări este estimată la 84.204.033, conform datelor extrase din rapoartele ONU. Pe baza acestor cifre, Germania ocupă locul 19 după populație la nivel mondial. În termeni procentuali, populația țării este echivalentă cu 1,07% din populația lumii. În plus, 76,3% din populație trăiește în zonele urbane ale țării, în timp ce restul de 23,7% locuiește în mediul rural. Una peste alta, aceste informații fac din Germania una dintre cele mai atractive țări în care să faci afaceri, în special pe segmentul modei. Da, saturația pieței poate fi puțin mare, dar a avea  un inventar divers de modă  este esențială și cu siguranță te va pune cu câțiva pași înaintea  concurenței.  .

Datorită acestui fapt, inventarul dumneavoastră va juca cel mai important rol în afacerea dumneavoastră. De aceea, am întocmit această listă formată din cei mai buni furnizori de îmbrăcăminte angro din Germania, care vă vor ajuta să navigați cu ușurință în acest segment de piață în 2022.

BrandsGateway

Nișă: articole de modă de designer

Primul loc în lista noastră cu cei mai buni furnizori de îmbrăcăminte angro din Germania în 2022 este rezervat BrandsGateway. Această companie este una dintre cele   mai mari  piețe de comerț electronic de modă B2B și destinația ta de destinație pentru modă de lux angro  .

Caracteristici principale:

 • Compania include în oferta sa peste 120 de mărci de modă high-end;
 • Peste 15.000 de SKU fac parte din portofoliul său;
 • Ei conectează mai mulți furnizori care vând  îmbrăcăminte și accesorii de lux  care sunt oferite la prețuri mici;
 • Compania oferă livrare rapidă în 5 zile, care este doar 15 EUR/17 USD per comandă;
 • Cantitatea  minimă de comandă sau MOQ  se ridică la €1000/$1200, care poate fi atinsă foarte ușor;
 • Selectați produse de la mărci precum Cerruti 1881, Versace, Roberto Cavalli, Karl Lagerfeld, Dolce & Gabbana, Diesel, Michael Kors, Dsquared2, Prada, Miu Miu, Frankie Morello, Tom Ford, Jimmy Choo, precum și cea mai recentă adăugare la acesta. portofoliu  de lux  : Givenchy si Gucci;
 • Oferă o  garanție de autenticitate 100%  pentru toate produsele lor;
 • Compania oferă 2 abordări principale ale comenzii: Pick & Mix și Stocklots;
 • Prima opțiune sau Pick & Mix vă permite să selectați și să cumpărați mai multe produse din catalogul de produse atingând MOQ de 1000 €/1200 USD și vă oferă libertatea de a alege produse care vor viza un anumit public;
 • A doua opțiune sau opțiunea Stocklots, care constă de obicei în loturi preambalate de la diverși furnizori și mărci, poate avea prețuri reduse și poate adăuga o notă de lux inventarului dvs.;
 • Vă puteți crea un cont gratuit pe site-ul dvs. web;
 • După efectuarea unei achiziții, puteți plăti folosind 2 metode: Paypal sau transfer bancar;
 • Odată ce plata este efectuată, veți primi un număr de urmărire pentru a vă putea urmări comanda;
 • Livrarea se face prin UPS, FedEx și DHL;
 • Ele oferă, de asemenea,  servicii pentru clienți de top  ;
 • Politica de retur foarte favorabila de 7 zile din ziua primirii comenzii;
 • Politica de retur acoperă articolele deteriorate și expediate incorect.

comanda campion

Nișă: gamă largă de produse

Orderchamp  este un furnizor angro din Germania care vinde o gamă largă de produse în diferite categorii. Scopul său principal este de a lega mărci independente și comercianții cu amănuntul și de a da putere comunității locale de afaceri din întreaga lume.

Caracteristici principale:

 • Compania oferă mii de mărci în diferite categorii;
 • Peste 4.500 de mărci de inspirație diferite;
 • Puteți folosi o singură casetă și puteți finaliza o comandă pentru diferite categorii printr-un singur cont;
 • Puteți combina mai multe mărci într-o singură plată și puteți obține transport gratuit odată ce atingeți pragul de 250 USD;
 • Au o ofertă specială de opțiuni de plată flexibile pe care le puteți obține odată ce vă înscrieți ca comerciant cu amănuntul;
 • Pot oferi produse sociale care pot contribui la bunăstarea plantei;
 • Acestea reunesc branduri care hrănesc durabilitatea ca principiu fundamental;
 • Multe dintre mărcile și produsele lor sunt realizate manual;
 • Brandurile incluse in oferta lor folosesc adesea materiale organice si naturale.

Postscript GMBH

Nișă: Îmbrăcăminte și accesorii

Următorul pe lista furnizorilor de îmbrăcăminte angro din Germania este  Postskriptum GMBH  . Această companie a fost înființată în 2005 și de atunci lucrează cu diferite tipuri de retaileri din Europa, America Latină, Africa și Asia.

Caracteristici principale:

 • Compania oferă îmbrăcăminte de calitate de la diverși producători europeni;
 • Au o gamă largă de servicii care include asistență în înregistrarea vamală și livrarea în diferite țări și locuri;
 • Ele oferă o tehnică dovedită de amestecare a produselor pentru vânzare;
 • Detin un depozit dezvoltat cu spatii de depozitare;
 • Toate produsele sale trebuie să treacă un control intern strict al calității;
 • Acestea sunt orientate în primul rând către parteneriate pe termen lung;
 • Puteți oricând să vă vizitați depozitul și să programați o întâlnire față în față pentru a discuta un potențial acord de parteneriat.

povestea mea

Nișă: marcă de modă sustenabilă

Cu sediul în Munster,  Story of Mine  este un furnizor și producător angro care oferă îmbrăcăminte durabilă.

Caracteristici principale:

 • Compania dorește să facă o schimbare în scena modei folosind doar materii prime durabile care sunt prelucrate cu soluții inovatoare;
 • Ei oferă o abordare transparentă a produselor lor;
 • Fiecare produs are un cod QR care, odată scanat, poate arăta întreaga poveste a modului în care a fost realizat;
 • Ele oferă piese vestimentare mai atemporale decât să urmeze unele tendințe contemporane;
 • Ei garantează că produsele lor sunt realizate în condiții adecvate;
 • Scopul său final este să contribuie la o lume bazată pe moda durabilă.

Acțiuni-24

Nișă: Îmbrăcăminte și accesorii

Următorul pe lista furnizorilor de îmbrăcăminte angro din Germania în 2022 este  Stocurile-24  . Acest furnizor angro include numeroase opțiuni de îmbrăcăminte în portofoliul său, inclusiv categorii precum îmbrăcăminte pentru femei, îmbrăcăminte pentru bărbați și copii, pantofi și accesorii en-gros, stocuri mixte etc.

Caracteristici principale:

 • Compania ofera produse din diferite categorii;
 • Pe site-ul lor puteți găsi produse precum blazere, rochii, jachete, pantaloni, pulovere, topuri și lenjerie de damă;
 • Lucrează ca furnizor de costume de afaceri, hanorace și pulovere, blugi, cămăși și pantofi pentru bărbați, precum și  furnizor en-gros de cizme  ;
 • Livrarea se face intre 5-10 zile lucratoare in functie de comanda;
 • Furnizorii de transport sunt DHL și DPD și toate costurile legate de transport sunt calculate prin tarifele lor;
 • Uneori comanda poate fi inclusă în mai multe pachete diferite, ceea ce poate fi văzut ca un dezavantaj;
 • Toate pachetele trebuie examinate amănunțit odată ce le primiți, deoarece nu acceptăm nicio reclamație ulterior.

Marmedia

Nișă: modă și accesorii

Un alt din lista furnizorilor de îmbrăcăminte angro din Germania în 2022 care oferă produse ale diverselor mărci din Europa și din lume este  Marmedia  .

Caracteristici principale:

 • O companie de distribuție profesională care oferă diverse mărci;
 • Oferă produse pentru bărbați, femei, copii și categorii precum accesorii, bijuterii și ochelari de soare;
 • Nu oferă produse anterioare, așa că nu puteți obține niciun produs de marcă la reducere;
 • Ei colaborează cu parteneri sub formă de angrosisti, magazine cu mai multe mărci care dețin mărci de lux și multe buticuri cu mai multe mărci.

Sammbros

Nișă: îmbrăcăminte sport

Sammbros  este un furnizor angro de îmbrăcăminte din Germania care a fost înființat ca o afacere de familie și activează în domeniul îmbrăcămintei sport de 15 ani.

Caracteristici principale:

 • Sunt producători specializați care oferă o gamă largă de produse sportive;
 • In oferta sa gasesti imbracaminte sport, imbracaminte casual si multe produse precum tricouri, camasi, pantaloni, dar si accesorii precum manusi pentru diverse scopuri (bicicleta, box, piele);
 • Pot oferi produse de înaltă calitate care pot satisface toate nevoile consumatorilor;
 • În oferta sa fac parte și prețurile convenabile, fără a compromite calitatea generală a produselor.

F&P Stock Solution GmbH

Nișă: Îmbrăcăminte

F&P Stock Solution GmbH  este o companie angro de îmbrăcăminte din Germania, care a fost fondată în 2013 și de atunci lucrează constant pentru a îmbunătăți modul în care își desfășoară afacerile și pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor sale.

Caracteristici principale:

 • Compania promovează standarde stricte de calitate, corectitudine și transparență;
 • Oferă loturi de stoc direct de la producători de îmbrăcăminte cunoscuți din UE și SUA;
 • Ei colaborează cu diverse mărci, platforme de comerț electronic și magazine cu ridicata și cu amănuntul;
 • Categoriile variază de la ținută business, ținută casual, îmbrăcăminte sport, haine de designer, pantofi variați și diferite tipuri de accesorii;
 • Ei susțin că toate produsele lor oferite au prețuri rezonabile.

M&G încălțăminte și îmbrăcăminte

Nișă: haine și pantofi

Următorul loc pe această listă a furnizorilor de îmbrăcăminte angro din Germania este rezervat pentru  M&G Shoes and Clothes  . Aceasta este o companie care se dedică exportului de stoc de îmbrăcăminte, accesorii și încălțăminte. De când compania a fost înființată, scopul ei principal este să furnizeze întotdeauna textile de înaltă calitate.

Caracteristici principale:

 • Accentul lor este pe protecția mărcii, așa că nu veți găsi publicitate pe site-ul lor, deoarece încearcă să protejeze mărcile cu care colaborează;
 • Depozitul lor este situat lângă Düsseldorf în Germania;
 • Afacerea sa este condusă la nivel internațional;
 • Stocul său este format din produse vestimentare din ultimul sezon, ceva stoc în exces, articole care au fost supraproduse;
 • Toate aceste produse sunt inspectate amănunțit de o echipă înalt pregătită;
 • După inspecție, produsele sunt separate după calitate și marcă;
 • După acest pas, toate produsele sunt amestecate corespunzător și devin parte a pachetelor combinate, care sunt gata de export.

MW-GROSSHANDEL

Nișă: lenjerie și haine sexy

MW-GROSSHANDEL  este un furnizor angro de îmbrăcăminte din Germania, specializat în produse delicate și lenjerie. Compania oferă lenjerie de la diferite mărci și tipuri similare de articole care vă pot ajuta dacă doriți să ajungeți la un anumit segment de public.

Caracteristici principale:

 • Sunt angrosisti exclusivi de marci precum Andalea, 7-Heaven, Hamana, Eldar, Lookme, Lolitta, MeSeduce, Provocative si Passion;
 • Opțiunea de mărime plus este disponibilă de la unele dintre mărci;
 • Selecția actuală include o gamă largă de lenjerie și lenjerie sexy, cum ar fi babydolls, corsete, rochii sexy pentru diferite ocazii, rochii de noapte, rochii de putere, rochii mini, halate, lenjerie de noapte, lenjerie fără crotchless, body, sutiene, chiloți și multe altele. ;
 • Puteți plasa o comandă de testare pentru a obține mai multe informații despre produsele și serviciile dvs.;
 • Primul pas este să vă înregistrați pe site-ul dvs. și să vă încărcați licența de afaceri, după care înregistrarea dvs. va fi verificată cu atenție și, dacă sunteți potrivit pentru serviciile lor, vi se va acorda acces la catalogul lor;
 • Transportul și manipularea produselor costă 5,99€, indiferent de câte articole ați comandat;
 • Toate comenzile plasate până la ora 10:00 pot fi expediate pentru livrare în ziua următoare.

Moda Nitzsche

Nișă: textile și accesorii

Următorul loc pe această listă este rezervat pentru  Nitzsche Fashion  . Nitzsche Fashion este un furnizor angro de îmbrăcăminte din Germania specializat în textile și diverse accesorii. Compania este un producător de îmbrăcăminte și un retailer de modă care se va ocupa de orice, de la design și producție până la marketing.

Caracteristici principale:

 • Vă însoțesc prin lumea producției de modă durabile și eficiente;
 • Sunt un producător de modă care furnizează pălării, mănuși, pelerine, genți, curele, bijuterii, încălțăminte și multe alte tipuri de textile;
 • Produse de modă destinate tuturor vârstelor;
 • Ei oferă o producție de înaltă calitate a fiecăruia dintre produsele lor;
 • Toate produsele sale sunt testate și certificate conform unor criterii strict stabilite.

JT-TRADING HANDELSHAUS BRANDSTÄTER

Nișă: încălțăminte și îmbrăcăminte

Următorul pe lista furnizorilor angro consacrați din Germania este JT-Trading Handelshaus Brandstater.

Caracteristici principale:

 • Compania tranzacționează cu o mulțime de acțiuni de marcă;
 • Pot oferi produse de la diferite mărci de pantofi precum Converse, Puma, Adidas, Nike, New Balance, Timberland, Reebok, Asics și multe altele;
 • Dezavantajul este că nu au un site web și operează doar prin comunicarea principală.

Moda Fablix

Nișă: lenjerie, lenjerie intimă și lenjerie intimă.

Fablix Fashion  este un furnizor angro de îmbrăcăminte din Germania care operează în principal pe segmentul de lenjerie intimă și lenjerie intimă. De asemenea, este furnizorul exclusiv al mărcilor premiate: SERGE și Verally din Germania.

Caracteristici principale:

 • Compania oferă diferite tipuri de lenjerie și lenjerie intimă;
 • Echipele de designeri de la Fablix Fashion amestecă materiale de înaltă calitate cu design modern pentru a oferi cele mai bune produse din acest segment;
 • Un accent deosebit este pus întotdeauna pe funcționalitate și confort;
 • Toate produsele lor sunt fabricate în Belarus;
 • Transportul este gratuit daca ajungeti la o valoare de 30 in produsele comandate;
 • Transportul în Olanda și Austria este inclus;
 • Compania oferă, de asemenea, campanii de reduceri versatile.

poppifuerte

Nișă: textile și îmbrăcăminte

Următorul pe lista celor mai buni furnizori de îmbrăcăminte angro este  Poppistrong  . Această companie este un angrosist de textile și îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii.

Caracteristici principale:

 • Compania este orientată în primul rând spre stabilirea de parteneriate pe termen lung cu revânzătorii;
 • Obiectivul lor este de a oferi produse de cea mai bună calitate la un preț destul de rezonabil;
 • Pentru a construi încredere, unele dintre produsele lor sunt disponibile numai cu MOQ-uri mai mici pentru a menține și calitatea;
 • Îi puteți contacta dacă aveți solicitări speciale cu privire la unele dintre produsele lor.

SEIDL Workwear și mai mult OHG

Nișă: modă de muncă calificată

Ultimul pe lista furnizorilor de îmbrăcăminte angro este  SEIDL Workfashion & More  . Această companie este un furnizor en-gros specializat pe segmentul de îmbrăcăminte de lucru și încălțăminte de siguranță.

Caracteristici principale:

 • Piata specializata in incaltaminte de lucru;
 • Oferă îmbrăcăminte de lucru de înaltă calitate de la producători de renume;
 • Îmbrăcămintea este făcută pentru a rezista la diverse condiții și nu îngrădește libertatea de mișcare;
 • Puteți găsi mărci precum: Leibwaechter, Kubler, Pka, Dassy, ​​​​Ardon și Elka;
 • Oferă, de asemenea, imprimare logo și broderie de logo;
 • Pantofii de protectie care fac parte din oferta sa ofera o gama larga de protectie;
 • Clase de protectie asigurate de acesti pantofi: S1, S1P sau S3;
 • Pantofii sunt destinati utilizării în industria construcțiilor.

În concluzie

Găsirea furnizorului de îmbrăcăminte angro potrivit nu este întotdeauna o muncă ușoară. Pot trece multe zile sau chiar săptămâni pe măsură ce efectuați o investigație amănunțită, urmată de o verificare extinsă a antecedentelor cu privire la  potențialii viitori colaboratori  . Desigur, acest lucru este mai mult decât necesar dacă sunteți în căutarea unui furnizor care să includă cele mai importante trei caracteristici: calitate, fiabilitate și securitate. Așadar, pentru a ușura sarcina de a face toți acești pași și pentru a vă împiedica să faceți  greșeli de aprovizionare în masă  , am întocmit această listă cu cei mai buni furnizori de îmbrăcăminte angro din Germania în 2022.

Toți furnizorii au fost verificați cu atenție și fiecare dintre caracteristicile lor sunt enumerate pentru a oferi o imagine de ansamblu mai bună a serviciilor oferite de fiecare dintre acești furnizori. Sperăm că lista îți va deschide orizonturile și te va ajuta să iei o decizie mai ușoară care să-ți marcheze calea către prosperitate.