10 Cele Mai Bune Convertoare Video Gratuite Pentru PC

Convertoare video gratuite

Convertoare video gratuite : revizuire și comparare a celui mai bun software de conversie video cu caracteristici și prețuri. Selectați-l din această listă cu cele mai bune instrumente de conversie video online plătite și gratuite pentru a converti orice videoclip rapid și ușor:

Ce este un convertor video?

Instrumentele de conversie video vă permit să convertiți un videoclip dintr-un format în altul. Primul format video de succes comercial a fost Quad și a fost introdus în 1956. În următoarele decenii, au fost introduse diverse alte formate video.

Indiferent dacă lucrați într-un studio de film profesional sau editați filme de acasă, poate fi necesar să convertiți fișiere video brute dintr-un format în altul. Există zeci de instrumente de conversie disponibile online. Dacă sunteți în căutarea celui mai bun software de conversie, atunci sunteți la locul potrivit.

Aici, vom răspunde la întrebările frecvente despre instrumentele de conversie video și vom oferi o trecere în revistă a celor mai bune instrumente disponibile online.

Lista celor mai bune convertoare video gratuite

Iată o listă cu cele mai bune convertoare video gratuite pentru PC

 1. WinX HD Video Converter Deluxe
 2. FonePaw Video Converter Ultimate
 3. ByClick Downloader
 4. HitPaw Video Converter
 5. Easy Video Converter Ultimate
 6. VideoProc
 7. Leawo Video Converter
 8. iTubeGo
 9. Aiseesoft Video Converter Ultimate
 10. Wondershare UniConverter
 11. Power Director 365
 12. prisma NCH
 13. orice convertor video
 14. Freemake Video Converter
 15. frana de mana
 16. Convertor DivX
 17. Convertor video Movavi
 18. converti online
 19. Gihosoft Free Video Converter
 20. DVD VideoSoft Free Video Converter
 21. AVS Video Converter

#1)  WinX HD Video Converter Deluxe

Acest instrument este unul dintre cele mai bune convertoare video gratuite pentru PC.

Cel mai bun pentru:  studiouri de anunțuri comerciale, liber profesioniști și editare video acasă.

Preturi:  Gratuit + Premium. Versiunea premium este de 29,95 USD (în creștere de la 59,95 USD) după o reducere de 50% pentru o perioadă limitată. Utilizați codul de cupon exclusiv WinX  HD Video Converter Deluxe  „WINX-20SP-OFFER” la  finalizarea comenzii.

WinX HD Video Converter Deluxe

WinX HD Video Converter Deluxe este un instrument video puternic și multifuncțional. Acest software ajută utilizatorii să convertească orice videoclip 4K, HD în MP4 (HEVC/H.264), MKV, AVI, iPhone, iPad, Android și peste 420 de profiluri de ieșire.

Folosind tehnologia unică de accelerare hardware de Nivel 3, procesează videoclipuri la o viteză rapidă de 47 de ori în timp real.

Caracteristici:

 • Convertiți videoclipuri 4K, HD în orice format.
 • Accelerație GPU, viteză mare, calitate fără pierderi.
 • Reduceți dimensiunea fișierului video.
 • Editați, tăiați, decupați, îmbinați videoclipuri.
 • Descărcați videoclipuri online de pe peste 1000 de site-uri.
 • Extrageți audio/instantaneu din videoclip, adăugați subtitrări la videoclip.
 • Creați prezentări de fotografii.

Contra:

 • Îi lipsesc funcții precum arderea videoclipurilor pe DVD, narațiune text.

Verdict:

Comprimarea și editarea fișierelor video sunt, de asemenea, disponibile în program. Are o interfață intuitivă și operațiunile sunt destul de ușoare.

=>  Descărcați versiunea de încercare gratuită sau cumpărați acum cu o reducere de 50%.


#2)  FonePaw Video Converter Ultimate

Cel mai bun pentru  persoane fizice, editare video acasă și companii mici și mari.

Mulți oameni folosesc acest instrument deoarece este unul dintre cele mai bune convertoare video gratuite pentru computer.

Preț:  versiunea de încercare gratuită este disponibilă pentru descărcare. Licența sa pentru un singur utilizator este disponibilă pentru 39,95 USD și o licență de familie pentru 69,95 USD. Oferă o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile.

FonePaw Video Converter

FonePaw Video Converter Ultimate este o aplicație multifuncțională. Oferă funcționalitățile pentru a converti, edita și reda videoclipuri, un DVD și audio. Se convertește la o viteză rapidă și oferă o calitate mai bună. FonePaw are instrumente de conversie video și audio, fuzionare și editare. Conține un compresor video, DVD Ripper și player video.

Caracteristici:

 • FonePaw Video Converter Ultimate folosește tehnologia de accelerare NVIDIA CUDA și AMD APP pentru a oferi conversie la viteză mare.
 • Poate converti videoclipuri HD și SD la viteză mare și la calitate înaltă prin decodarea și codificarea videoclipurilor pe placa grafică CUDA activată.
 • Vă va permite să convertiți un singur și mai multe videoclipuri simultan.

Contra:

 • Nu există astfel de dezavantaje de menționat.

Verdict:  FonePaw Video Converter Ultimate este un software de conversie video all-in-one. Suportă peste 300 de formate video și audio. Vă va permite să ajustați diferite setări pentru editare și îmbunătățirea calității videoclipului. Acest ripper de DVD de acasă vă va permite să extrageți și  să convertiți DVD-ul de acasă în videoclipuri în diferite formate,  cum ar fi MP4 și AVI.= 

>  Vizitați site-ul FonePaw Video Converter Ultimate


#3)  ByClick Downloader

Cel mai bun pentru  descărcarea videoclipurilor de pe orice site web și în orice format.

Preț:  ByClick Downloader este disponibil pentru descărcare gratuită. Versiunea sa premium este disponibilă pentru 19,99 USD.

ByClick Downloader

ByClick Downloader este o platformă pentru salvarea videoclipurilor de pe orice platformă. Suportă peste 40 de site-uri precum YouTube, Dailymotion, Facebook etc. pentru a face copii de rezervă ale videoclipurilor. Veți putea descărca videoclipurile la calitate HD și 4K.

Caracteristici:

 • ByClick Downloader vă permite să descărcați videoclipuri în orice format și calitate.
 • Vă permite să urmăriți descărcarea.
 • Puteți descărca liste de redare și canale întregi YouTube cu ajutorul acestui instrument.
 • Puteți descărca subtitrări YouTube, fotografii ale utilizatorilor Instagram etc.
 • Oferă multe mai multe funcții, cum ar fi descărcări multiple.

Contra:

 • Nu există astfel de dezavantaje de menționat.

Verdict:  ByClick Downloader are un mod de descărcare cu un singur clic și oferă posibilitatea de a descărca videoclipurile direct din browserul web. Are capacitatea de a descărca videoclipuri private de pe YouTube și Facebook.

=>  Vizitați site-ul web ByClick Downloader


#4)  HitPaw Video Converter

Cel mai bun pentru  începători pentru a descărca videoclipuri, audio și miniaturi de pe peste 10.000 de site-uri web, inclusiv YouTube, Facebook și Vimeo.

Preț:  versiune de încercare gratuită disponibilă pentru conversie și descărcare. Preț de pornire de 19,95 USD și licență de upgrade de 1 an pentru 39,95 USD pe an și o licență de upgrade pe viață pentru un singur utilizator pentru 79,95 USD.

hitpaw

HitPaw Video Converter pentru Mac și Windows este în principal un program de descărcare video YouTube, deoarece poate descărca videoclipuri YouTube pe desktop. După aceea, aplicația este un convertor video YouTube care poate converti videoclipurile YouTube în MP4, un format mai util pentru instrumente de editare.

Caracteristici:

 • Convertiți videoclipuri în peste 1000 de formate și dispozitive Salvați videoclipuri de pe peste 10000 de site-uri web populare cu un singur clic.
 • Descărcați liste de redare și canale în bloc la viteză ultra-rapidă (numai versiunea pentru Windows).
 • Convertiți Apple Music, iTunes Music, cărți audio și podcasturi (numai versiunea pentru Windows).
 • Funcții suplimentare de editare video care vă îmbunătățesc experiența video.
 • Viteză de conversie video de 90 ori mai mare, fără a pierde calitatea.

Contra:

 • Nu există astfel de dezavantaje de menționat.

Verdict:  HitPaw Video Converter este un software de instrumente video 3-în-1 care permite utilizatorilor să convertească, să descarce și să editeze videoclipuri în cel mai eficient mod. Cea mai recentă versiune de HitPaw Video oferă descărcări de liste de redare YouTube, descărcări Apple Music și descărcări Tik Tok fără filigran. Pe lângă aceste actualizări grozave pentru descarcătorii de videoclipuri, HitPaw Video Converter a optimizat și funcțiile de conversie și editor.

=>  Vizitați site-ul HitPaw Video Converter


#5)  Ultimate Easy Video Converter

Ideal pentru  editorii profesioniști și ocazionali.

Preț:

 • Plan anual: 39,99 USD
 • Plan perpetuu: 55,99 USD
 • Plan de familie: 149,99 USD
Easy Video Converter Ultimate

Cu Eassiy, obțineți peste 20 de instrumente multimedia pentru a converti, edita și comprima videoclipuri. Software-ul poate fi folosit pentru a converti o varietate de formate de fișiere video și audio. Puteți avea încredere în Eassiy pentru a converti mai multe videoclipuri simultan.

Software-ul facilitează conversia fără a compromite calitatea videoclipului original. Puteți converti cu ușurință videoclipuri 4K, 8K și UHD cu codificare în sus sau în jos. În plus, accelerația GPU adăugată îi permite lui Eassiy să convertească videoclipuri la viteze de 60 de ori mai rapide decât majoritatea convertoarelor video tradiționale.

Caracteristici:

 • Optimizare procesor multicore
 • Conversie video în lot
 • Conversie video fără pierderi
 • Conversia video la rezoluție 8K

Contra:

 • 1 licență pe computer, cu excepția cazului în care luați planul de familie.

Verdict:  La o viteză de 60 de ori mai mare decât media, poate converti cu ușurință un număr mare de formate de fișiere video și audio, fără a compromite calitatea originală a fișierului. Este, de asemenea, unul dintre acele convertoare rare care pot eșantiona un videoclip la 8K. Ca atare, Eassiy are cea mai mare recomandare a noastră.

=>  Vizitați site-ul web Eassiy Video Converter Ultimate


#6)  Procesul video

Cel mai bun pentru  începători, educatori, jucători, pasionați de live, iubitori de sport etc.

Preț:  Versiunea de probă vă permite să convertiți un fișier audio video scurt în mai puțin de 5 minute. Versiunea completă începe de la 29,95 USD. Este disponibilă garanția de returnare a banilor de 30 de zile.

=>  Folosiți cuponul „PROMO” la finalizare pentru a economisi 65% la licența pe viață

VideoProc

VideoProc este un convertor video/audio/DVD simplu, dar puternic, care vine și cu funcții puternice de editare, descărcare și inscripționare video. Va îndeplini aceste funcții la o viteză complet accelerată și poate procesa videoclipuri 4K/8K/mare fără a îngheța. Oferă o soluție gratuită atât pentru platformele Windows, cât și pentru Mac.

Caracteristici:

 • Acceptă aproape toate sunetul din videoclipuri ca intrare, inclusiv. peste 370 de coduri; Suportă videoclipuri 4K/8K/HD/3D/VR.
 • Convertiți orice video, audio, DVD în peste 420 de formate și dispozitive, de exemplu, H264 în H265 (HEVC), MKV în MP4.
 • Permite conversia lotului; Upscale HD/SD la 4K, Downscale 4K la 1080p/720p. Viteza de procesare rapidă nr.1.
 • Furnizați funcționalitățile pentru procesarea videoclipurilor, cum ar fi tăierea, îmbinare, decupare, rotire, adăugare de subtitrare, efecte, stabilizare video, eliminare zgomot, creare GIF, adăugare filigran etc.
 • Descărcați videoclipuri și audio de pe peste 1000 de site-uri online, inclusiv. Youtube. Capturați ecranul desktop și mobil în 3 moduri, faceți video PIP etc.

Lectură suplimentară => Cum  se utilizează instrumentul HitPaw Watermark Remover

Verdict:  VideoProc este singurul software complet de editare și conversie video accelerat de GPU. Vă oferă o viteză de procesare de 47 de ori mai mare în timp real. Este cea mai bună alegere pentru a converti și edita videoclipuri 4K/mari.

=>  Descărcați versiunea gratuită  sau  utilizați cuponul „PROMO” pentru a economisi 65% la versiunea completă pe viață


#7)  Leawo Video Converter

Cel mai bun pentru  conversie video HD ușor de utilizat, cu diverse caracteristici, cum ar fi conversia video HD în lot.

Preț:  Disponibilă ca licență de upgrade pentru un singur utilizator pentru 1 an pentru 29,95 USD pe an și o licență de upgrade pentru un singur utilizator pentru 39,95 USD. Poate fi încercat gratuit.

Leawo Video Converter

Leawo Video Converter este un instrument pentru a procesa videoclipuri obișnuite și HD și pentru a le converti în orice format video și audio pop. Are funcționalități pentru a crea filme 3D, a încărca videoclipuri pe YouTube și multe altele.

Suportă peste 180 de formate pentru conversie video și audio. Instrumentul vă va permite să aplicați efectele speciale la ieșire.

Caracteristici:

 • Leawo Video Converter oferă funcțiile pentru a crea videoclipuri 3D din videoclipuri obișnuite și HD cu suport pentru șase efecte 3D diferite.
 • Are un  editor video intern  pentru a personaliza videoclipuri HD.
 • Are funcții profesionale de editare video HD și setări avansate ale parametrilor video.
 • Are funcționalități pentru a tăia sau decupa videoclipuri HD, pentru a adăuga filigran, pentru a adăuga efecte video etc.

Contra:

 • Nu există astfel de dezavantaje de menționat.

Verdict:  Instrumentul vă va ajuta să vizionați filme HD pe diferite dispozitive, cum ar fi iPhone, iPad, Galaxy S5 etc., și asta fără a pierde calitatea. Are capabilități excelente de conversie 2D și 3D. Oferă o experiență de conversie video HD ușor de utilizat.

=>  Vizitați site-ul Leawo Video Converter


#8)  iTubeGo

Cel mai bun pentru  capabilitățile de conversie audio și video.

Preț:  Plan pe viață (29,95 USD pe viață/1 PC), Plan pe 1 lună (9,95 USD 1 lună/1 PC), Plan pe 1 an (19,95 USD 1 an/1 PC), Plan de familie (39,95 USD pe viață/2-5 PC). plan gratuit. Garanție de returnare a banilor în 30 de zile.

iTubeGo

iTubeGo este un program de descărcare YouTube pentru dispozitive Windows, Mac și Android. Are funcționalități de conversie video și audio. Veți putea converti fișiere audio și video în mai mult de 20 de formate. Vă va permite să convertiți videoclipurile în formate care sunt potrivite pentru diverse dispozitive precum iPhone, iPad, iPod și Android.

Caracteristici:

 • iTubeGo vă va permite să descărcați videoclipuri, liste de redare și canale YouTube.
 • Acceptă descărcarea video în bloc.
 • Suportă peste 10.000 de site-uri web pentru a descărca videoclipuri, inclusiv Facebook și Instagram.
 • iTubeGo oferă funcțiile pentru a vă proteja confidențialitatea video.

Contra:

 • Nu există astfel de dezavantaje de menționat.

Verdict:  iTubeGo este un program de descărcare audio și video cu capacități de conversie. Vă va permite să descărcați videoclipuri în diverse calități video SD și UHD, cum ar fi 4K, 480p etc. Oferă descărcare video de 10 ori mai rapidă.

=>  Vizitați site-ul iTubeGo


#9)  Aiseesoft Ultimate Video Converter

Cel mai bun pentru  convertor video all-in-one cu suport pentru peste 1000 de formate.

Preț:  Aiseesoft Video Converter Ultimate este disponibil cu trei opțiuni de licență, licență de 1 lună (25 USD pentru 1 PC), licență pe viață (55,20 USD) și licență multi-utilizator (119 USD, licență pe viață pentru 5 PC-uri). O versiune de probă gratuită este disponibilă pentru descărcare.

Aiseesoft Video Converter Ultimate

Aiseesoft Video Converter Ultimate este o soluție all-in-one atât pentru platformele Windows, cât și pentru Mac. Are capacitatea de a converti, edita și comprima videoclipuri și audio.

Suportă 1000 de formate pentru a edita, comprima și converti. De asemenea, oferă un instrument Music Movie Maker pentru utilizatorii cu o cerere mai mare și mai puțin timp și abilități. Vă va ajuta să creați rapid videoclipuri grozave.

Caracteristici:

 • Aiseesoft Video Converter Ultimate are  încorporată tehnologia de îmbunătățire video  care menține calitatea originală la maximum.
 • Are multe filtre de editare video.
 • Oferă posibilitatea de a adăuga subtitrări externe la videoclipul tău.
 • Oferă funcțiile pentru a adăuga un efect 3D videoclipului tău.
 • Are multe mai multe funcții, cum ar fi adăugarea de filigran, decuparea și rotirea, tăierea și îmbinarea clipurilor video, editarea informațiilor ID3 etc.

Contra:

 • Absența funcționalității încorporate de ardere a videoclipurilor convertite pe DVD.

Verdict:  Aiseesoft Video Converter Ultimate are funcții puternice pentru a converti orice videoclip. Conține funcționalități de la conversie video/DVD de bază la avansată. Oferă opțiuni flexibile de licențiere.

=>  Vizitați site-ul web Aiseesoft


#10)  Wondershare UniConverter

Ideal pentru:  companii mici și mari și liber profesioniști.

Preț:  45,95 USD (licență de 1 an) | 69,95 USD (licență pe viață) | 99,95 USD (pachet de familie) | Versiune de încercare gratuită limitată.

Wondershare UniConverter

WonderShare UniConverter este un instrument de conversie video versatil și multifuncțional pentru sistemele de operare Windows și MacOS. Software-ul poate arde și transfera discuri video pe Android, iOS, XBOX, VR și alte formate. Cu acest software, puteți descărca și converti fișiere audio și video disponibile online.

În plus, software-ul vă permite să înregistrați activitatea de pe ecranul desktop cu sunet. Un mare avantaj al acestui instrument de conversie video este că acceptă editarea video 4K/UHD. De asemenea, poate repara metadatele video, astfel încât să puteți recupera videoclipurile deteriorate stocate pe discuri.

Caracteristici

 • Înregistrați activitatea pe ecran cu narațiune audio.
 • Inscripționați discuri video pentru vizionare pe console și dispozitive mobile.
 • VR Converter și Gif Maker.
 • Conversii video în lot
 • Suporta +1000 de formate de fișiere.

Contra

 • Fără funcție de normalizare audio.
 • Interfața cu utilizatorul poate fi confuză.

Verdict:  WonderShare UniConverter este plin cu multe funcții grozave. Software-ul acceptă un număr mare de formate de fișiere. Puteți face aproape orice doriți cu videoclipurile dvs. folosind acest instrument ingenios.

=>  Vizitați site-ul web Wondershare UniConverter

1)  Power Director 365

Cel mai bun pentru  editare video profesională.

Preț:  PowerDirector Essential este disponibil pentru descărcare gratuită. PowerDirector 365 oferă planuri lunare (19,99 USD) și anuale (51,99 USD). Prețul pentru PowerDirector 365 Business începe de la 16,67 USD.

Power Director 365

PowerDirector 365 – Este un  software gratuit de editare video  oferit de CyberLink. Este compatibil cu platformele Windows, Mac, Android și iOS. Oferă soluția cu planuri profitabile și flexibile.

PowerDirector 365 Business  este un instrument puternic care vă poate optimiza marketingul și oferă instrumente precum Ad Designer. Ambele instrumente au capacități de editare profesionale.

Caracteristici:

 • Designer de colaje video, designer PiP, designer de piele.
 • Text și efecte personalizabile.
 • Ecran verde oriunde
 • modul de amestecare etc.

Contra:

 • Potrivit recenziilor, interfața sa nu este intuitivă.

Verdict:  PowerDirector 365 poate fi utilizat pentru proiecte de toate dimensiunile. Oferă cele mai bune instrumente de editare pentru tăiere, rafinare, adăugare de efecte și publicare. Are o interfață de utilizator simplificată și veți putea crea conținut captivant prin adăugarea de noi efecte.

=>  Vizitați site-ul web PowerDirector 365


#12) Prisma NCH

Ideal pentru:  garsoniere mici si mijlocii.
Preț:  33,24 USD (licență de 1 an) | 50 USD până la 70 USD (licență pe viață) | Versiune de probă limitată gratuită.

prisma NCH

NCH ​​​​Prism este o aplicație de conversie video ușor de utilizat pentru Windows și MacOS. Această aplicație vă permite să convertiți rapid un număr mare de videoclipuri. Puteți converti videoclipul în și din cele mai populare formate video. În plus, puteți publica și videoclipuri direct pe DVD.

Software-ul poate converti fișiere video în formate care sunt compatibile cu telefoanele Android, iPhone-urile, iPod XBOX-urile și dispozitivele PlayStation.

Caracteristici

 • Convertiți în formate video populare.
 • Adăugați efecte video
 • Împărțiți sau tăiați videoclipuri
 • Direct DVD Converter
 • conversie lot

Contra

 • Nu există posibilitatea de a ocoli protecția împotriva copierii DVD-urilor.
 • Suporta formate video limitate.

Verdict:  NCH Prism este un software ușor de utilizat care poate converti videoclipuri în formate populare. Software-ul vă permite să convertiți și  să editați videoclipuri  . Acest instrument se adresează, în general, liber profesioniștilor și studiourilor mici. Persoanele care doresc să editeze videoclipuri simple de acasă pot descărca și utiliza versiunea gratuită a software-ului.

Site:  NCH Prism


#13) Orice convertor video

Cel mai bun pentru:  studiouri de anunțuri comerciale, liber profesioniști și editare video acasă.
Preț: De bază:  Gratuit | Premium:  59,95 USD

orice convertor video

Any Video Converter este unul dintre cele mai bune instrumente gratuite de conversie video online. Software-ul acceptă conversia în mai mult de 100 de formate video. De asemenea, puteți salva videoclipuri cu o calitate 100%.

O caracteristică unică a software-ului include codificarea accelerată NVIDIA NVENC. Alte caracteristici notabile ale acestui software includ extragerea audio din videoclipuri, descărcarea videoclipurilor de pe site-uri de streaming video și arderea directoarelor video pe DVD sau AVCHD.

Caracteristici

 • Conversie video 4K
 • Codare accelerată NVIDIA NVENC.
 • conversie HVEC/H.265
 • Editie video
 • Extragere audio CD/DVD.

Contra

 • Este nevoie de mult timp pentru a converti videoclipuri.

Verdict:  Any Video Converter este un instrument excelent pentru editarea și conversia videoclipurilor mici. Procesarea și convertirea videoclipurilor poate dura mult timp software-ul. Prin urmare, aplicația nu este potrivită pentru studiouri sau freelanceri care doresc să convertească videoclipuri cu conținut mai lung de 1 oră.

Site:  orice videoclip


#14) Freemake Video Converter

Cel mai bun pentru:  freelanceri și editare video acasă.
Pret:  Gratuit.

Freemake Video Converter

[  sursa imaginii  ]

FreeMake este un software de conversie video freemium pentru Windows. Software-ul vă poate permite să convertiți videoclipuri, să inscripționați DVD-uri și să creați prezentări de fotografii. Un mare avantaj al acestui instrument este că acceptă mai mult de 500 de formate. De asemenea, puteți extrage videoclipuri de pe YouTube, Dailymotion și alte site-uri de partajare video.

Aplicația acceptă conversia video pentru majoritatea dispozitivelor mobile, inclusiv smartphone-uri, iPod-uri, console de jocuri și chiar ceasuri inteligente.

Caracteristici

 • Suportă peste 500 de formate
 • Editați și inscripționați videoclipuri pe DVD.
 • descărca videoclipuri online
 • Creați prezentări de fotografii

Contra

 • Este nevoie de mult timp pentru a converti videoclipuri mari.
 • Unele funcții necesită activare online.

Verdict:  Acest convertor acceptă conversia într-un număr mare de formate. Similar cu Any Video Converter, acest software este potrivit pentru procesarea videoclipurilor scurte. Software-ul are o interfață simplă, ușor de înțeles.

Site:  Freemake  Video Converter

Citiți suplimentare =>  Citiți această recenzie a AVCLabs Video Enhancer AI


#15) Frână de mână

Ideal pentru:  studiouri mici și freelanceri.
Pret:  Gratuit

frana de mana

HandBrake este un alt instrument gratuit de conversie video care este compatibil cu Windows, Mac OS și Linux. Software-ul poate converti videoclipuri în formate populare, inclusiv H.264/H.265, MPEG-2, MPEG-4, Theora și VP8/9.

Transcoderul cu sursă deschisă folosește biblioteci terțe, cum ar fi x265, FFmpeg și libvpx pentru a converti videoclipuri. Motivul cel mai convingător pentru a utiliza software-ul include procesarea rapidă datorită suportului excelent pentru accelerarea hardware.

Caracteristici

 • conversie lot
 • accelerare hardware
 • Scalare manuală și automată, dezintercalare, detelecine și decupare.

Contra

 • Suport limitat pentru format de fișier video.

Verdict:  HandBrake este un instrument gratuit de conversie video multiplatformă. Software-ul poate converti videoclipuri în doar câteva formate. Dar procesul de conversie este rapid datorită caracteristicii de accelerare hardware. Software-ul poate satisface nevoile persoanelor care doresc să editeze videoclipuri de acasă.

Site:  Frână de mână


# 16) Convertor DivX

Cel mai bun pentru:  freelanceri și proprietari de site-uri web.
Preț: De bază:  Gratuit | Avantaj:  19,99 USD

Convertor DivX

DivX Converter este un instrument de conversie video pentru Windows și MacOS cu caracteristici excelente. Software-ul poate converti videoclipuri mari în dimensiuni mici, fără pierderi vizibile de calitate.

Acest software poate face și copii de rezervă pentru DVD-uri necriptate. Versiunea avansată Pro a software-ului oferă multe opțiuni avansate, cum ar fi procesarea paralelă a frontului de undă, cadre B și cuantificator țintă.

Caracteristici

 • converti videoclipuri
 • Decupați, decupați și rotiți videoclipuri.
 • filigran personalizat
 • Caracteristicile avansate includ procesarea frontului de undă paralel, registrele, cadru B și cuantificator țintă.
 • Funcția Cloud Connect și Backup DVD.

Contra

 • Formatul DivX are ca rezultat o pierdere semnificativă a calității video.

Verdict:  DivX Converter este un instrument de bază cu multe caracteristici excelente. Software-ul acceptă un grad mai mare de compresie în comparație cu alte aplicații de conversie video. Convertirea videoclipurilor în format Divx le face potrivite pentru partajarea video online.

Site:  DivX Converter


#17) Movavi Video Converter

Ideal pentru:  studiouri mici și freelanceri.
Preț:  49,95 USD | Proba de 7 zile

Convertor video Movavi

[  sursa imaginii  ]

Movavi Converter este un convertor de fișiere video Windows. Fișierul poate converti mai mult de 180 de formate video și audio. Această aplicație acceptă și editarea și conversia video 4K Ultra.

De asemenea, puteți selecta peste 200 de cadouri pentru a optimiza fișierele video. De asemenea, puteți  crea imagini GIF  din videoclipurile dvs. Software-ul acceptă viteză mare de conversie datorită caracteristicii sale de accelerare hardware.

Caracteristici

 • Conversie rapidă datorită accelerării hardware.
 • rata de biți variabilă
 • Suportă peste 180 de formate
 • Peste 200 de cadouri
 • Extrageți coloane sonore din videoclipuri.

Contra

 • Îi lipsesc funcții precum arderea videoclipurilor pe DVD și descărcarea videoclipurilor online.

Verdict:  Majoritatea oamenilor au lăudat Movavi Video Converter pentru conversia sa video rapidă. Programul este unul dintre cele mai rapide convertoare potrivite pentru conversia lungmetrajelor. Software-ul nu are anumite funcții, dar îl compensează datorită caracteristicilor sale puternice de conversie și optimizare.

Site:  Movavi  Video Converter


#18) Conversie online

Cel mai bun pentru:  freelanceri și editare video acasă.

Preț:  7 USD – 49 USD/lună pentru fișiere între 200 MB și 1 GB | Abonament de 5 USD cu o limită de 800 MB | Gratuit pentru o limită de fișiere de 100 MB.

Online_Convert

Online-Convert este un convertor online versatil care acceptă conversia în tipuri populare de videoclipuri, inclusiv formatele WMV, Mpeg, 3GP, AVI, FLV, MKV și MOV. Veți găsi instrumentul potrivit de codificare video pentru a converti fișierele video de acasă. Instrumentul ușor de utilizat poate converti rapid un format de fișier în altul.

Lectură suplimentară =>>  Cele mai bune instrumente pentru a converti MOV în MP4 

Pe lângă conversia video, acest instrument versatil multiplatform poate converti cărți electronice, audio, documente, imagini și fișiere. Instrumentul online poate, de asemenea, converti videoclipuri pentru afișare pe site-uri de partajare video și pe diferite dispozitive.

Caracteristici

 • Convertiți în formate video populare.
 • Acceptă conversia în diferite formate de site-uri de partajare video.
 • Convertiți videoclipuri pentru compatibilitate cu diferite dispozitive.
 • Suportă conversie imagini, cărți electronice, fișiere și format audio.

Contra

 • Limite pentru dimensiunea fișierelor.
 • Conversia fișierelor mari necesită un abonament.

Verdict:  Online-covert acceptă o gamă largă de formate. Software-ul este excelent pentru freelanceri și pentru persoanele care doresc să editeze videoclipuri de acasă. Cel mai bun lucru despre această aplicație este că o puteți utiliza pe orice dispozitiv conectat la internet folosind un browser web.

Site:  Convert Online


#19) Gihosoft Free Video Converter

Pret:  Gratuit | 39,95 USD (licență pentru 1 PC) | 179,75 USD (licență pentru 5 bucăți).

Gihosoft Free Video Converter

Gihosoft este un alt instrument de conversie video ingenios pentru utilizatorii de Windows și MacOS. Software-ul gratuit vă poate converti videoclipurile în formate WMV, MP4, AVI, MKV, MOV, FLV, SWF, WEBM, ASF, 3GP.

De asemenea, puteți edita și îmbunătăți videoclipurile cu narațiuni audio și filtre. Caracteristica notabilă a acestui instrument este capacitatea sa de a inscripționa videoclipuri pe DVD-uri goale.

Caracteristici

 • Conversie în formate video populare.
 • Inscripționați videoclipuri pe DVD
 • Tăiați și tăiați videoclipuri.
 • Descărcați videoclipuri YouTube
 • Îmbunătățiți videoclipurile cu subtitrări, narațiuni audio și filtre.

Contra

 • Nu acceptă funcții avansate.

Verdict:  Gihosoft poate satisface cu ușurință nevoile freelancerilor și ale persoanelor care doresc să editeze videoclipuri de acasă. Amintiți-vă că versiunea gratuită are marca Gihosoft. Luați în considerare achiziționarea versiunii Pro dacă nu doriți marca de companie pe videoclipurile dvs.

Versiunea Pro acceptă și descărcarea subtitrarilor YouTube și transferul pe dispozitive mobile.

Site:  Gihosoft Free  Video Converter


#20) DVD VideoSoft Free Video Converter

Ideal pentru:  freelanceri și studiouri mici.
Pret:  Gratuit

DVD VideoSoft

DVDVideoSoft este o aplicație gratuită pentru Windows care poate converti videoclipuri în videoclipuri de calitate HD. Software-ul acceptă mai mult de 40 de formate de fișiere video, inclusiv MPG, DIVX, IVF, OGX, MKV și altele. Software-ul are o interfață simplă și îngrijită, care îl face ușor de utilizat.

Caracteristici

 • Convertiți videoclipuri în peste 40 de formate populare.
 • Îmbinați două fișiere.
 • Editor presetat pentru a edita audio și video.

Contra

 • Nu există funcții avansate precum adăugarea de narațiuni audio și text.

Verdict:  DVD VideoSoft este un convertor simplu care are un singur scop, adică de a converti fișiere video. Software-ul nu vă permite să adăugați subtitrări sau narațiuni audio. Dar dacă doriți doar să convertiți fișiere video, atunci acesta este software-ul pentru dvs.

Site:  DVD VideoSoft  Free Converter


#21) AVS Video Converter

Ideal pentru:  freelanceri și studiouri mici.
Pret:  Gratuit

AVS Video Converter

Software-ul AVS Video Conversion este un alt instrument de conversie video simplu, dar puternic pentru Windows. Software-ul poate converti videoclipuri în diferite formate. Acest software poate utiliza accelerarea hardware, permițându-vă să convertiți mai rapid videoclipurile Full HD și 4K UHD.

Caracteristici

 • Suport de accelerare hardware
 • Convertiți videoclipuri pentru dispozitive mobile.
 • Inscripționați videoclipuri Blu-ray și DVD
 • Automatizați procesul de conversie folosind modul linie de comandă.
 • Partajați videoclipurile convertite online.

Contra

 • Nu există funcții avansate precum adăugarea de narațiuni audio și text.

Verdict:  AVS Video Converter vă permite să convertiți rapid un număr mare de fișiere audio. Software-ul este excelent pentru utilizatorii avansați care doresc să grupeze fișiere automat. Există zeci de presetări care vă permit să convertiți cu ușurință videoclipuri în dispozitive mobile și console populare.

Site:  AVS  Video Converter


#22) iDealshare VideoGo

Cel mai bun pentru  începători, persoane fizice, editare video acasă și întreprinderi mici și mari.

iDealshare VideoGo

iDealshare VideoGo este un convertor video, convertor audio, player și editor totul într-unul. Puteți reda fișiere media direct fără conversie. De asemenea, puteți converti între diverse formate video, între diverse formate audio și puteți converti video în format audio. De asemenea, ajută la editarea de bază a fișierelor video și audio.

Caracteristici:

Ca convertor video, poate converti aproape toate tipurile de fișiere video, inclusiv video 4K, HD sau SD în WTV, DVR-MS, DAV, WMV, ASF, Apple ProRes, AVCHD, ASX, AVI, XMV, DV, HDV, DV-AVI, DivX, Xvid, MKV, FLV, F4V, SWF, MXF, MOD, MVI, OGM, WebM, VP8, Theora, OGV, 3GP, 3G2, 3GPP, 3GPP2, MP4, MPG, MPEG-1, MPEG- 2, MPEG-4, MJPEG, MJPG, H.263, H.264/AVC, H.265/HEVC, RM, RMVB, MOV, M4V, QT, DAT, 720p/1080p, MTS, M2TS, M2T, TS, TOD, TP, R3D, Fraps video, BIK, Flip movies, AMV, TRP, SMV, IFV etc.

Ca convertor audio, poate converti diverse formate de fișiere audio precum OPUS, Vorbis, AAC, AC3, DTS, ALAC, OGG, OGA, MP3, WAV, FLAC, WMA, XWM, 3GA, M4A, M4B, MKA, RA, RAM , APE, AU, AUD, AIFF, AIFC, CAF, MPC, QCP, VOC, VOX, GSM, DSS etc.

Ca player, puteți reda direct tot felul de fișiere video și audio fără conversie pe Windows și Mac. În calitate de editor, puteți face câteva editări de bază, cum ar fi decuparea, tăierea videoclipurilor, combinarea mai multor fișiere într-unul singur, rotirea videoclipurilor, adăugarea de efecte la videoclipuri, adăugați, eliminați sau extrageți subtitrări din videoclipuri, comprimați dimensiunea fișierului etc.

Contra:

 • Nu există astfel de dezavantaje de menționat.

Verdict:  iDealshare VideoGo este ușor de utilizat. Acceptă conversia loturilor. Puteți converti cu o calitate video și audio de înaltă calitate. Puteți converti fișiere video și audio pentru iPhone, iPad, Android, Samsung TV, Smart TV, PSP, Xbox, QuickTimes, iTunes, iMovie, Adobe Premiere, Final Cut Pro, Windows Movie Maker etc.


Întrebări frecvente

Î #1) Ce este exact software-ul de conversie video?

Răspuns:  Instrumentele de conversie video vă permit să convertiți formatul de stocare al videoclipurilor. Formatele de stocare video descriu structura de ieșire a videoclipului. Formatul definește în mod normal codul pentru comprimarea videoclipului. Aceste instrumente pot procesa și converti videoclipuri de la un standard de stocare la altul.

Î #2) Cum funcționează instrumentul de conversie video?

Răspuns:  Instrumentele de conversie video convertesc videoclipuri folosind două metode. Prima metodă implică schimbarea formatului containerului fără a aduce modificări videoclipului. Cealaltă metodă este să comprimați videoclipul folosind un proces cunoscut sub numele de  transcodare  .

Î #3) Care sunt caracteristicile generale ale software-ului Video Converter?

Răspuns:  Aplicațiile de conversie video pot converti formatul fișierului pentru a reduce dimensiunea fișierului sau pot fi deschise într-un  anumit media player  . Software-ul poate procesa diferite formate de fișiere de intrare și de ieșire. Ele pot converti un format video într-un alt format sau le pot converti într-un fișier audio.

Cel mai bun software acceptă procesarea în loturi. Această caracteristică vă permite să convertiți un număr mare de videoclipuri în același timp. De asemenea, puteți edita formatul de conversie video, rezoluția, codecul și rata de biți.

Î #4) Cine poate folosi software-ul Video Converter?

Răspuns:  Acest software poate fi folosit pentru editarea video profesională și editarea video acasă. Studiourile comerciale folosesc adesea software scump de conversie video care conține opțiuni avansate de conversie a formatului.

Concluzie

În această postare, vorbim despre cele mai bune convertoare video gratuite. Dacă sunteți în căutarea unor convertoare video gratuite, le veți găsi în acest articol.

Instrumentele de conversie video pot converti videoclipuri în diferite formate pentru a reduce dimensiunea fișierului și a le optimiza pentru dispozitive mobile sau partajarea online. Freelancerii au multe opțiuni diferite pentru a selecta un instrument gratuit de conversie video.

Lectură sugerată =>>  Cele mai bune instrumente pentru a converti AVI în format MP4

Cele mai bune versiuni gratuite includ AVS Video Converter, Any Video Converter, Freemake Video Converter și HandBrake. Studiourile comerciale pot selecta versiunea plătită a acestor instrumente.

Cele mai bine plătite instrumente includ Wondershare Uniconverter, Movavi Video Converter și instrumentul de conversie video NCH Prism. Îl poți selecta pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Lectură recomandată =>>  Wondershare Video Converter Review

Proces de investigare

Timp necesar pentru cercetarea și scrierea acestui articol: 10 ore
Total instrumente cercetate: 11
Instrumente de top selectate: 5