Cum să găsești un soț în 20 de moduri

Cum să găsești un soț

Cum să găsești un soț:  Uniunea căsătoriei  este sacră în majoritatea culturilor și religiilor, deoarece demonstrează unirea a două persoane pentru a deveni una.

Acest ritual de trecere a evoluat și a fost martor la schimbări dincolo de imaginația noastră. Vedem diferite schimbări în înțelegerea  modului în care funcționează căsătoriile,  iar oamenii au depășit granițele și constrângerile societății în găsirea unui soț potrivit.

Cu toate acestea, există oameni care își caută un soț și se întreabă care este cel mai bun mod de a-l găsi. Întrebarea „cum să-ți găsești un soț?” continuă să se pună fără o soluție concretă în vedere, în timp ce vedem oameni intră în scena întâlnirilor încercând să-și ia un soț. 

Unii găsesc ceea ce căutau, iar alții se lovesc de un zid de cărămidă.

Deci, vă puteți întreba cum să găsiți un soț și unde este cel mai bun loc pentru a găsi un soț? Dacă ai pus aceste întrebări fără răspunsuri concrete, atunci această postare este perfectă pentru tine. El vă va oferi sfaturi despre cum să vă găsiți un soț.

Unde să găsești un soț?

Dacă ai auzit, secretul pentru a-ți găsi un soț este să știi unde se află și apoi să te lovești de unul dintre ei. 

Ei bine, îmi pare rău că te dezamăgesc, dar nu este atât de ușor. Adevărul este că nu există o singură locație geografică pentru a găsi un soț și nu orice soț, ci unul bun.

Există diverse locuri în care poți găsi un potențial soț care include o petrecere, o cafenea, adunări religioase, locuri de muncă sau baruri. Cu toate acestea, nu există nicio certitudine că va întâlni sau își va găsi un soț bun.

Există, de asemenea, cazuri de oameni care își găsesc soții pe rețelele de socializare și  site-uri de întâlniri  , ceea ce devine deja din ce în ce mai mult un fapt, în timp ce unii l-au întâlnit pe bărbatul cu care s-ar căsători la nunta unui prieten. Pune-te acolo și fii deschis la interacțiune. 

Totuși, așa cum a spus odată o femeie înțeleaptă în cântecul ei, „găsim dragostea într-un loc inconfortabil”. Prin urmare, este imperativ să știți că unde să găsiți un soț nu se limitează la un anumit loc.

5 semne că ești aproape de a-ți găsi un soț

Cuplu iubitor fericit zâmbind împreună

Întâlnești frecvent zeci de bărbați interesați să se apropie de tine. Toți acești bărbați vin cu diverse intenții, toate sub pretextul de a fi interesați. Unii vor să aibă  o relație  cu tine, în timp ce alții  vor doar o aventură  .

Dacă ești în căutarea unui soț, poate fi greu să-i descifrezi și să-i separa pe cei serioși de cei care sunt doar acolo pentru distracție. Cu toate acestea, cu puține informații, ar trebui să știi cum să găsești un soț și să vezi câteva semne subtile că amândoi sunteți gata să  vă duceți relația la următorul nivel  . 

Uneori vă puteți întreba de ce este dificil să găsiți un soț, deoarece aceste semne pot fi neclare, dar ne ajută să le clarificăm.

1. Vrei să petreci timp cu el

Până când vrei să petreci timp cu bărbatul în mod constant, iar el își dorește același lucru, ei bine, ai urcat un pas în relația ta.

2. Planificați pentru doi

Planificarea pentru doi este un semn că  te dorește pe termen lung  , iar când acest lucru începe să devină frecvent, s-ar putea să te fi primit un paznic.

3. Nopți de întâlnire consistente

„Hei, ce faci după…” acesta este un semn că acest bărbat te iubește, vrea să petreacă timp cu tine, te răsfață și vrea să te arate lumii.

4. Petrece vacanța cu familia

Timpul de vacanță este o perioadă pe care trebuie să o petreci alături de cei pe care îi iubești, iar când vei vedea că bărbatul tău vrea să petreacă acel timp cu tine, fie că este acasă la el sau a ta, vei ști că te vrea în viața lui pentru cursă lungă.

5. Vrea să știe planurile tale imediate

Un bărbat care dorește să se căsătorească cu tine poate fi deosebit în ceea ce privește planurile lui imediate și unde te încadrezi în ele, deoarece probabil că vrea să  pună întrebarea  .

Acestea și multe alte semne vă arată că sunteți cu un soț probabil. 

Cu toate acestea, aceste semne nu garantează că vrea să se căsătorească cu tine, dar ar trebui să te ajute să te asiguri că ești pe drumul cel bun.

20 de sfaturi despre cum să-ți găsești un soț

Deci, care este cel mai bun mod de a găsi un soț fără mult stres? Ei bine, iată 20 de sfaturi care te vor ajuta să găsești un bărbat cu care să te căsătorești.

1. Cunoaște calitățile pe care le dorești la un soț. 

Un factor important care te-ar ajuta să-ți găsești un soț bun este să știi ce vrei de la un bărbat. Stabilește-ți obiectivele devreme. Acest lucru vă va ajuta să eliminați bărbații care nu se potrivesc în ei. 

Vrei ca sotul tau sa fie deschis sau rezervat? Cunoașterea atributelor pe care le dorești la un soț te va ajuta să  găsești  mai repede  o potrivire bună .

2. Găsiți pe cineva cu valori similare

Cuplu iubitor fericit care se bucură împreună

Valori similare joacă un rol vital în determinarea cât de bine funcționează o căsătorie. Trebuie să existe unele asemănări în ceea ce privește perspectiva asupra vieții și planurile de viitor.

A te asigura că partenerul tău are valori similare este un plus. Acest lucru le va face  mai compatibili  . 

3. Ieși și explorează

Adevărul este că nu poți găsi un soț acasă. Trebuie să ieși din zona ta de confort și să te pui acolo. 

Soțul tău nu va veni să te primească în patul tău; trebuie să ieși și să-l întâlnești la jumătatea drumului. 

4. Fii prietenos

Dacă ești prietenos, vei fi ușor accesibil, ceea ce îți va crește șansele de a-ți găsi un soț. 

O față rea sau severă poate descuraja bărbații să se apropie de tine. 

5. Fii divers

Când încerci lucruri noi, probabil că vei întâlni oameni noi care ar putea fi soțul tău. Vizitarea unor locuri noi te va expune la oameni noi. 

Ai puține șanse să cunoști oameni noi în aceleași locuri pe care le frecventezi mereu. Ia-ți o zi liberă pentru a-ți vizita orașul și vei avea mai multe șanse să cunoști oameni noi, crescând șansele de a cunoaște un om bun. 

6. Fii tu însuți

Nu încerca să-ți falsific trăsăturile atunci când cauți un soț. Fii sincer și lasă-i să-ți cunoască adevărata personalitate. 

Vrei ca viitorul tău soț să te iubească pentru tine.

7. Atractivitatea contează

Atracția fizică  contează foarte mult atunci când îți cauți un soț; asigurați-vă că este cineva de care sunteți atras. Nu este nevoie să mergi la mai multe întâlniri cu cineva de care nu ești atras. 

Fii sincer cu tine și cu el atunci când descoperi că nu ești atras de el, pentru a nu pierde timpul tău și al lui. 

8. Alăturați-vă site-urilor de întâlniri

Site-urile de întâlniri  sunt un loc grozav pentru a întâlni viitorul soț, deoarece sunt concepute pentru a reuni oameni cu obiective similare. Există site-uri web de încredere unde poți întâlni un om bun. 

Dar amintiți-vă întotdeauna să spuneți familiei sau prietenilor atunci când întâlniți pe cineva de pe un site de întâlniri pentru prima dată.  

Lectură similară: Sfaturi pentru găsirea unui soț online

9. Conținutul contează

Asigurați-vă că încercați să determinați trăsăturile majorității bărbaților pe care îi întâlniți. Încercați să le înțelegeți și să le cunoașteți personalitatea. 

Privește dincolo de aspectul lor exterior înainte de a decide dacă sunt  potrivite pentru tine  . O personalitate bună este mai bună decât un aspect fizic grozav. 

10. Lucrează asupra ta

Lucrul asupra ta este o muncă constantă. Puteți găsi cu ușurință un soț dacă lucrați și vă dezvoltați. 

Majoritatea oamenilor caută un soț bun, dar nu se întreabă dacă ar face  o potrivire bună  . 

11. Nu fi prea pretențios prea repede

A fi prea pretențios aproape că te-ar pune într-un dezavantaj atunci când încerci să-ți iei un soț. Fii deschis  și cunoaște-l înainte de a lua o decizie. 

Nu poți judeca o carte după coperta ei, așa că nu judeca un bărbat după felul în care se îmbracă, sau ai putea lăsa un om bun să treacă. 

12. Du-te la întâlniri nevăzute

Cupluri îndrăgostite care au o cină la întâlnire la orb în siluete pe fundal alb.

Nu ești singur dacă ți-e frică să nu mergi la întâlniri nevăzute. Cine vrea să fie singur cu un străin complet? 

Cu toate acestea, poți merge la o întâlnire nevăzută aranjată de familie sau prieteni, deoarece ești sigur că aceștia nu te vor pune în pericol. 

13. Luați inițiativa

Când întâlnești pe cineva de care ești atras, mergi la el și spune-i cum te simți. 

În cel mai rău caz, primești nu pentru un răspuns. Sau poți întâlni  bărbatul visurilor tale  .

14. Nu fi prea disperat

A fi disperat nu este indicat atunci când îți cauți un soț, deoarece te face mai puțin logic. 

Disperarea te poate determina să iei o decizie greșită. Nu grăbi procesul și ratați  Mr. Right  .

15. Nu te multumi cu mai putin

Cum să găsești un soț care ți se potrivește? Caută doar ce este mai bun! 

Nu-i așezați  și filtrați pe cei mici serioși din pricina grabei sau anxietății. Este bine să aștepți și să ai răbdare decât să alegi pe cineva din disperare.

16. Descoperiți-le intențiile

Ca răspuns la cum să găsești un soț serios, intențiile sunt importante atunci când îți găsești un soț, deoarece te anunță dacă bărbatul este gata să se stabilească. 

Spuneți clar că doriți o  relație serioasă  și nu o aventură.  

Urmărește acest videoclip de Amy King pentru a înțelege cum să descoperi intențiile unui tip:

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

17. Fii realist în preferințele tale

Nu toată lumea ar primi cel mai tare tip de pe planetă, dar înțelegerea faptului că dragostea este mai importantă este ceea ce ar lucra în favoarea ta. 

Așa că nu vă păstrați lista de caracteristici rigidă. Alege un bărbat bazat pe dragostea și devotamentul lui față de tine și nu doar pe aspectul său fizic. 

18. Privește înăuntru

Nu fi prea repede să  friendzone  pe cineva. 

Uneori, un soț bun poate fi printre prietenii tăi și, dacă nu te uiți înăuntru, s-ar putea să ratezi pe cineva care te cunoaște cu adevărat și îi pasă de tine.

19. Căutați ajutor de la prieteni și familie

Cine mai bine să te ajute să-ți găsești un soț bun decât prietenii și familia ta? 

Spune-le prietenilor și familiei tale că cauți un soț; acest lucru le-ar permite să caute posibile opțiuni.

20. Vizitează locurile potrivite

Deși este bine să ieși din zona ta de confort, amintește-ți că trebuie să mergi în locurile potrivite pentru a-ți găsi un soț bun. 

Dacă ești în căutarea bărbatului perfect sau a unui bărbat responsabil, șansele de a-l găsi în locuri neplăcute sunt destul de mici. 

Acest  videoclip  conține sfaturi suplimentare pentru a găsi un soț.

Concluzie

Înțelegerea faptului că nu există un manual despre cum să găsești un soț este esențială și nici să fii disperat în acest proces. Acest lucru te va face să te mulțumești cu mai puțin sau să-ți pierzi mintea dacă nu-l poți găsi pe The One în intervalul de timp pe care ți l-ai oferit. 

Înțelegeți că a fi autentic este cel mai bun mod de a obține un soț bun care este potrivit pentru dvs.