Top 10 Descărcătoare Gratuite De Videoclipuri Youtube

Descărcătoare gratuite de videoclipuri Youtube

Descărcătoare gratuite de videoclipuri Youtube: YouTube este cel mai vizionat site de streaming video. Lansată în 2005, platforma video online oferă o mare varietate de conținut, inclusiv clipuri TV, videoclipuri educaționale, videoclipuri cu muzică și jocuri, materiale de divertisment și multe altele.

O conexiune lentă la internet poate crea probleme în timpul redării videoclipurilor online. Cu o aplicație de descărcare video YouTube, puteți descărca videoclipuri de pe computer sau smartphone. În acest fel, puteți viziona videoclipuri la un moment potrivit, fără acea pictogramă enervantă de buffering.

Revizuire YouTube Video Downloader

În acest tutorial, vom analiza cele mai bune aplicații de descărcare video împreună cu avantajele, dezavantajele, caracteristicile și multe altele.

Declinare a răspunderii:  nu sprijinim și nu încurajăm descărcarea de videoclipuri protejate prin drepturi de autor care încalcă termenii și condițiile site-urilor. Trebuie să cereți permisiunea proprietarului videoclipului pentru a descărca videoclipuri în mod legal folosind o aplicație de descărcare video.

Întrebări frecvente

Î #1) De ce să folosiți un program de descărcare video YouTube?

Răspuns:  Nu puteți descărca videoclipuri direct de pe YouTube. Cu aplicația Video Downloader, puteți descărca videoclipuri YouTube direct de pe platforma online de pe computer sau dispozitiv mobil. Unele aplicații vă permit, de asemenea, să  descărcați videoclipuri  de pe diferite platforme precum Facebook, Vimeo și Dailymotion.

Î #2) Care sunt caracteristicile generale ale unei aplicații de descărcare video?

Răspuns:  Aplicațiile de descărcare video au funcția de bază de a descărca videoclipuri de pe site-uri de streaming video.

Unele aplicații YouTube Ripper au și funcții avansate, inclusiv următoarele:

 • Comprimați videoclipuri specificând viteza codificatorului, rezoluția și dimensiunea de ieșire.
 • Limitați viteza de descărcare.
 • Salvați liste de redare.
 • Salvați videoclipuri pe unități online precum Google Drive, OneDrive sau Dropbox.
 • Trimiteți videoclipuri prin e-mail către contul dvs. sau al altcuiva.

Î #3) Este sigur să utilizați YouTube Video Downloader?

Răspuns:  Aplicațiile YouTube video ripper  sunt de obicei sigure pentru descărcarea videoclipurilor. Cu toate acestea, unele aplicații pot conține programe malware. Trebuie să vă asigurați că utilizați un site de încredere pentru a descărca videoclipuri. Aplicațiile menționate în această recenzie au fost testate și sunt sigure pentru descărcarea videoclipurilor online.

Q #4) Cum să salvezi videoclipuri YouTube pe telefon?

Răspuns:  Pentru a utiliza o aplicație de descărcare video, trebuie să inserați adresa URL a videoclipului în bara de căutare. Asta e tot. Aplicația va procesa videoclipul și vă va permite să descărcați videoclipurile în folderul specificat de pe telefon sau computer.

Î #5) Ce formate sunt acceptate de aplicațiile de descărcare video?

Răspuns:  Software-ul de descărcare video poate salva videoclipuri în diferite formate. Puteți salva videoclipuri în MP4, AVI, FLV, 3GP, WMV, MOV și altele. De asemenea, puteți specifica aplicația pentru extragerea audio și salvarea fișierului în format MP3 și WAV.

Lista celor mai bune aplicații de descărcare video YouTube

Iată o listă a celor mai bune 10 descărcări gratuite de videoclipuri YouTube:

 1. SnapDownloader
 2. faceți clic pe descărcare
 3. HitPaw Video Downloader and Converter
 4. iTubeGo
 5. WinX HD Video Converter Deluxe
 6. YTD Video Downloader & Converter
 7. allavsoft
 8. VideoHunter
 9. VideoOnly Inovideo
 10. Leawo Video Downloader
 11. Descărcător video 4K
 12. VideoProc
 13. y2mate.com
 14. SaveFrom.net
 15. Descărcare Youtube
 16. SaveMedia.Website
 17. Addoncrop YouTube Video Downloader
 18. Descărcător de videoclipuri Youtube
 19. BitDownloader
 20. SConverter.com

#1)  Descărcare instantanee

Acest instrument este unul dintre cele mai bune programe gratuite de descărcare video YouTube.

Cel mai bun pentru  descărcarea videoclipurilor la rezoluție de până la 8K de pe peste 900 de site-uri web, inclusiv YouTube, Facebook, Twitter și Vimeo.

Preț:  descărcare gratuită într-o perioadă de probă de 24 de ore, oferindu-vă acces deplin la toate funcțiile. Versiunea premium este în prezent redusă cu 33% și costă 19,99 USD pentru o licență pe viață care vine, de asemenea, cu asistență pentru clienți 24/7 și actualizări gratuite pe viață.

=>  Cumpărați acum SnapDownloader cu 33% reducere (ofertă pe timp limitat)

SnapDownloader

SnapDownloader este unul dintre cele mai bune programe de descărcare video  pentru Windows și macOS, care vă permite să descărcați videoclipuri la cea mai bună calitate cu ușurință. Acceptă peste 900 de site-uri web și poate descărca videoclipuri la viteză mare.

Cu SnapDownloader, puteți descărca videoclipuri în 8K, 4K, 1080p HD, 720p și multe alte rezoluții și le puteți converti în format MP4 sau MP3 fără nicio bătaie de cap. Cel mai bun lucru despre acest software este că este foarte simplu de utilizat și nu este complicat.

Caracteristici:

 • Compatibil cu Windows și macOS.
 • Descărcați videoclipuri și audio de pe peste 900 de site-uri web precum YouTube, Twitter și Facebook.
 • Descărcați videoclipuri în 8K/4K/2K/1080p/720p și alte rezoluții.
 • Descărcați liste de redare YouTube, canale, videoclipuri 3D și VR.
 • Configurați un proxy în cadrul aplicației pentru a descărca de pe site-uri web sau videoclipuri care sunt blocate în regiunea dvs.
 • Descărcați mai multe videoclipuri simultan de pe diferite site-uri web.
 • Viteză mare de descărcare.
 • Convertiți videoclipuri în format MP4 sau MP3 cu ușurință.
 • Ușor de utilizat cu o interfață prietenoasă cu utilizatorul.

Contra:  Momentan funcționează doar pe Windows și macOS, încă nu există suport pentru platformele mobile.

Verdict:  SnapDownloader este unul dintre instrumentele de descărcare video perfecte pentru a descărca videoclipuri cu cea mai bună calitate și viteză rapidă de pe aproximativ 900 de site-uri web.

=>  Descărcați SnapDownloader gratuit


#2)  Faceți clic pe Downloader

Mulți oameni le place acest instrument, deoarece este unul dintre cele mai bune descărcatoare gratuite de videoclipuri YouTube.

Cel mai bun pentru  descărcarea videoclipurilor private, precum și a listelor de redare și a canalelor.

Preț:  By Click Downloader poate fi folosit gratuit. Planul lor premium este disponibil și pentru 4,99 USD. Îl puteți face upgrade la 2 computere pentru 2,99 USD cu o reducere de 50%.

faceți clic pe descărcare

ByClick Downloader oferă un program de descărcare video gratuit care funcționează pentru orice site. Vă va permite să descărcați videoclipuri în orice format, cum ar fi Mp4, Mp3 etc.

Acceptă descărcarea videoclipurilor în orice calitate, inclusiv HD. Acest lucru va face mai ușor să faceți backup pentru videoclipuri de pe orice platformă. Vă va oferi opțiunea de a descărca videoclipul atunci când îl vizualizați într-un browser.

Caracteristici:

 • Prin Click Downloader vă va permite să faceți backup pentru videoclipuri de pe mai mult de 40 de site-uri web.
 • Acceptă diferite formate pentru a descărca videoclipuri precum HD, MP3, MP4, AVI etc.
 • Oferă o funcție pentru a descărca liste de redare și canale YouTube.
 • Videoclipurile live pot fi descărcate și prin By Click Downloader.

Contra:

 • Platformele Mac și Linux nu sunt acceptate de By Click Downloader.

Verdict:  By Click Downloader este un program de descărcare video popular disponibil pe piață. Este simplu și ușor de utilizat. Oferă funcții avansate, cum ar fi descărcarea de liste de redare și canale.

=>  Vizitați site-ul Click Downloader

Lectură sugerată =>  Explorați aici cele mai populare instrumente de creare de bannere YouTube


#3)  HitPaw Video Downloader and Converter

Cel mai bun pentru  începători pentru a descărca liste de redare, audio și miniaturi de pe peste 10.000 de site-uri web, inclusiv YouTube, Facebook și Vimeo.

Preț:  Probă gratuită disponibilă pentru conversie și descărcare. Preț de pornire de 19,95 USD și licență de upgrade de 1 an pentru 39,95 USD pe an și o licență de upgrade pe viață pentru un singur utilizator pentru 79,95 USD.

HitPaw Video Converter

HitPaw Video Downloader and Converter ne permite să descarcăm liste de redare și canale YouTube în vrac, cu o viteză ultra-rapidă și adaugă, de asemenea, descărcare Apple Music și descărcare Tik Tok fără filigran. HitPaw Video Downloader and Converter a optimizat, de asemenea, funcțiile caracteristicilor sale de conversie și editare.

Caracteristici:

 • Convertiți fișiere video și audio în mai mult de 1000 de formate.
 • Descărcați și salvați videoclipuri de pe YouTube și TikTok.
 • Descărcați liste de redare și canale în bloc cu viteză ultra-rapidă (numai versiunea pentru Windows).
 • Convertiți în loturi imagini și creați GIF-uri din videoclipuri.
 • Funcții de editare video bogate încorporate.
 • Viteza de conversie video de până la 120 de ori mai rapidă în timp real.

Contra:  Momentan funcționează numai pe Windows și macOS, fără suport pentru platformele Linux.

Verdict:  HitPaw Video Downloader and Converter este un software de instrumente video 3-în-1 care permite utilizatorilor să convertească, să descarce și să editeze videoclipuri.

=>  Vizitați site-ul web HitPaw


#4)  iTubeGo

Cel mai bun pentru  descărcarea în serie a videoclipurilor de pe Dailymotion, YouTube, Facebook, Amazon, Spotify, SoundCloud și peste 1000 de alte site-uri web de streaming pe dispozitive Mac OS, Windows, Android și iPhone.

Preț: De bază:  gratuit,  Premium:  licență anuală de 19,95 USD, licență pe viață de 29,95 USD pentru 1 PC și încercare gratuită.

iTubeGo

Puteți folosi iTubeGo pentru a descărca videoclipuri de pe aproape toate platformele de streaming video. Site-ul acceptă descărcarea videoclipurilor de pe YouTube, Netflix, Facebook, Instagram și Dailymotion, Vimeo, BBC și multe alte platforme.

Caracteristici:

 • Descărcați videoclipuri de pe peste 1000 de platforme video online.
 • Suportă MP3, MP4, M4A și alte formate.
 • iTubeGo acceptă descărcarea videoclipurilor 4K și 8K.
 • Versiunea desktop acceptă descărcări în lot.
 • Descărcați lista de redare YouTube.

Contra:

 • Versiunea gratuită nu acceptă descărcarea listelor de redare.

Verdict:  Dacă sunteți dispus să plătiți pentru versiunea desktop, veți găsi că această aplicație este cea mai bună pentru descărcarea videoclipurilor. Puteți descărca zeci de videoclipuri SD și HD simultan.

=>  Vizitați site-ul iTubeGo


#5)  WinX HD Video Converter Deluxe

Cel mai bun pentru   descărcarea în serie a videoclipurilor HD 4K de pe YouTube, Facebook, Twitter, Dailymotion, Vimeo și peste 1000 de alte site-uri pe computere Windows și Mac. Convertiți videoclipurile descărcate în formatele dorite.

Preturi:  Gratuit + Premium. Versiunea premium este de 29,95 USD (în creștere de la 59,95 USD) după o reducere de 50% pentru o perioadă limitată. Utilizați  codul de cupon exclusiv WinX HD Video Converter Deluxe „WINX-20SP-OFFER”  la finalizarea comenzii.

WinX HD Video Converter Deluxe

WinX HD Video Converter Deluxe este un instrument accelerat de GPU care ajută la descărcarea de videoclipuri 4K, HD de pe YouTube și peste 1000 de alte site-uri rapid și fără pierderi de calitate. Operații ușoare, descărcați videoclipuri în câteva clicuri.

Caracteristici:

 • Descărcați videoclipuri MP4, 3GP, MKV, FLV, MOV, WMV, AVI, WEMB.
 • Descărcați videoclipuri de pe YouTube, Facebook, Twitter și peste 1000 de alte site-uri.
 • Cea mai bună și mai rapidă viteză de descărcare video cu tehnologia de accelerare GPU.
 • Suportă descărcare video 4K, 1080P, HD în lot.
 • Convertiți formate video, comprimați dimensiunile fișierelor video și editați videoclipurile descărcate.

Contra:

 • Nu există un serviciu de upgrade gratuit pentru versiunea de bază gratuită.

Verdict:  WinX HD Video Converter Deluxe este instrumentul ideal pentru a descărca videoclipuri 4K HD de pe peste 1000 de site-uri la viteză foarte mare. 100% curat, fără reclame, fără viruși.

=>  Descărcați versiunea de încercare gratuită sau cumpărați acum cu o reducere de 50%.


#6)  Descărcător și convertor video YTD

Cel mai bun pentru a  descărca videoclipuri de pe YouTube, Facebook, Dailymotion, Vimeo, Metacafe și multe altele, cu doar câteva clicuri pe dispozitivele Windows.

Preț: De bază:  gratuit,  Premium:  0,99 USD – 4,99 USD pe lună.

Descărcător de videoclipuri YTD

YTD Video Downloader & Converter are o interfață de utilizator simplă pentru a descărca videoclipuri de pe YouTube, Facebook, Bing Video, LiveLeak și zeci de alte site-uri. Aplicația poate, de asemenea, converti videoclipuri în format Android sau iPad pentru vizionare pe dispozitive mobile.

Caracteristici:

 • Descărcați videoclipuri de pe peste 50 de site-uri.
 • Suportă formate populare, inclusiv 3gp, avi, flv, mov, mp3, mp4 și WMV.

Contra:

 • Reclame intruzive în versiunea gratuită.
 • Este compatibil doar cu platforma Windows.
 • Este necesar Adobe Flash 9.

Verdict:  YTD Video Downloader & Converter este un program de descărcare video rapid care acceptă zeci de platforme diferite. Versiunea gratuită ar fi suficientă pentru majoritatea utilizatorilor. Dacă doriți o experiență fără anunțuri sau preferați descărcări în lot, ar trebui să optați pentru versiunea plătită.

=>  Vizitați site-ul web de descărcare și conversie video YTD


#7)  Allavsoft

Cel mai bun pentru a  descărca videoclipuri și muzică de pe peste 1000 de site-uri web.

Preț: Probă  gratuită. Licență pe viață:  59,99 USD,  licență de 1 lună:  19,99 USD,  licență de 1 an:  29,99 USD

allavsoft

Allavsoft este unul dintre cele mai bune programe de descărcare de muzică și videoclipuri pe care le veți întâlni vreodată. Este doar un proces într-un singur pas pentru a converti fișierele video online în orice format la alegere.

Caracteristici cheie:

 • Puteți descărca în serie videoclipuri, subtitrări și fișiere muzicale de pe peste 1000 de site-uri web în orice format video și audio.
 • Acceptă descărcarea directă a fișierelor media online în MP4, MP3, AVI, WAV, MOV etc. sau în orice format video sau audio.
 • Detectează automat reclamele și nu le descarcă.
 • Există un player video încorporat în Allavsoft pentru a previzualiza și reda fișierele video descărcate.
 • Fișierele descărcate pot fi transferate oriunde și păstrate pentru totdeauna.
 • Este ușor de utilizat.

=>  Vizitați site-ul web Allavsoft


#8)  Video Hunter

Cel mai bun pentru  descărcarea listelor de redare YouTube într-un format popular, cum ar fi MP3, MP4 etc.

Preț:  încercare gratuită de 15 zile pentru începători. Versiune gratuită de zile nelimitate pentru utilizatorii înregistrați. 9,95 USD/lună pentru 1 dispozitiv. 29,95 USD/an pentru 2 dispozitive.

VideoHunter

VideoHunter este un program de descărcare video atât pentru platformele Windows, cât și pentru Mac. Vă va permite să descărcați videoclipuri nelimitate de pe peste 1000 de site-uri web, inclusiv YouTube. Permite o viteză de descărcare de 6 ori mai mare.

Are un set bogat de caracteristici și oferă funcționalități precum conversia muzicii în mp3. Cu toate planurile, oferă suport tehnic gratuit și actualizări gratuite pe viață.

Caracteristici:

 • VideoHunter oferă funcții pentru a descărca liste de redare YouTube.
 • Este un descărcator de videoclipuri HD și acceptă diverse calități de ieșire, cum ar fi 8K, 4K, 2K, 1080p, 720p, 480p, 360p etc. pentru videoclipuri și 320 kbps, 160 kbps, 128 kbps etc. pentru audio.
 • O funcție de descărcare în lot este disponibilă și cu instrumentul.

Contra:

 • VideoHunter acceptă descărcarea a până la 6 videoclipuri individuale pe zi în timpul perioadei de încercare gratuită.

Verdict:  VideoHunter este un program de descărcare video bogat în funcții, care oferă performanță rapidă. Toate caracteristicile sunt ușor de utilizat. Vă va permite să descărcați videoclipuri de pe peste 1000 de site-uri web în mai multe formate, cum ar fi MP3, MP4 etc.

=>  Vizitați site-ul web VideoHunter


#9)  VideoOnly Inovideo

Cel mai bun pentru  descărcarea videoclipurilor online în formate MP4 și MP3 de pe peste 50 de site-uri web populare.

Preț:  Inovideo Video Downloader este disponibil cu abonament de 1 lună (9,95 USD), abonament de 1 an (29,95 USD) și licență de familie (49,95 USD). O versiune de probă gratuită este disponibilă pentru descărcare. Este valabil 15 zile pentru a descărca 10 videoclipuri.

Placa inovideo

Inovideo este un instrument simplu, dar puternic, pentru a descărca videoclipuri de înaltă calitate în formate MP4 și MP3 la viteză mare. Acceptă peste 50 de site-uri populare. Este compatibil cu Windows 10/8/7/XP și Mac OS X 10.12 sau o versiune ulterioară. Puteți descărca videoclipurile la rezoluții 8K, 4K, 1080P și 720P.

Caracteristici:

 • Inovideo are funcții pentru descărcarea în lot.
 • Utilizează tehnologia avansată de descărcare pentru a descărca videoclipuri la viteză mare.
 • Inovideo are caracteristici pentru extragerea sunetului din video.

Contra:

 • Proba dvs. gratuită vă va permite să descărcați doar 10 videoclipuri în rezoluții 2K, 4K și 8K.

Verdict:  Inovideo este ușor de utilizat. Cu patru pași simpli, puteți descărca videoclipuri online. Nu numai că vă va permite să descărcați videoclipuri, ci și să extrageți audio din videoclipuri care pot fi salvate ca fișier audio separat.

=>  Vizitați VideoSolo Inovideo


#10)  Leawo Video Downloader

Cel mai bun pentru a  descărca videoclipuri YouTube în flux live.

Preț:   este disponibil pentru 29,95 USD, licență de 1 an. Licența pe viață pentru un singur utilizator vă va costa 39,95 USD. Puteți încerca produsul gratuit.

Leawo YouTube Video Downloader

Leawo Video Downloader este un instrument pentru a descărca videoclipuri 720P/1080P sau videoclipuri muzicale de pe YouTube sau alte site-uri web. Permite descărcarea video de pe peste 1000 de site-uri și, de asemenea, acceptă descărcarea video live.

Caracteristici:

 • Leawo Video Downloader are un program de descărcare video live care vă va permite să descărcați videoclipuri live de pe YouTube.
 • Acceptă descărcarea video live în două moduri, descărcarea directă a URL-ului video live și descărcarea linkului video live M3U8.
 • Acest program de descărcare YouTube folosește tehnologie avansată de încărcare video și tehnologie de accelerare hardware.

Contra:

 • Nu există astfel de dezavantaje de menționat.

Verdict:  Leawo YouTube Downloader are setări de descărcare mai inteligente, cum ar fi setarea sarcinilor maxime de descărcare. Cu această setare, vă va oferi o experiență de utilizator mai bună. Este un instrument ușor de utilizat și eficient.

=>  Vizitați site-ul Leawo Video Downloader


# 11)  Descărcător video 4K

Cel mai bun pentru  procesarea și descărcarea rapidă a fișierelor în loturi. Este ușor de utilizat.

Preț:   Poate fi descărcat gratuit. Planul lor premium este disponibil cu două opțiuni: o licență personală (taxă unică de 15 USD pentru 3 computere) și licență de afaceri (taxă unică de 75 USD pentru 5 computere). De asemenea, oferă un pachet de descărcare 4K pentru 25 USD (taxă unică pentru 3 computere) până pe 30 aprilie 2020.

Descărcător video 4K

4K Video Downloader este un program de descărcare video gratuit care vă va permite să descărcați videoclipuri, liste de redare, canale și subtitrări de pe YouTube, TikTok, Facebook, Vimeo și alte site-uri video.

Lectură suplimentară =>>  Cele mai bune descărcări video TikTok

Videoclipurile vor fi descărcate la calitate înaltă. Poate fi descărcat la rezoluții HD 1080p, HD 720p, 4K și 8K. Este ușor de utilizat, trebuie doar să copiați adresa URL și să o inserați în aplicație.

Caracteristici:

 • Videoclipurile noi de pe canalele dvs. YouTube preferate pot fi descărcate automat.
 • Vă va permite să descărcați mixul YouTube, să vizionați mai târziu, videoclipurile care vă plac și o listă de redare privată YouTube.
 • Vă va permite să descărcați adnotări și subtitrări cu videoclipuri YouTube. Pentru a face acest lucru, acceptă 50 de limbi.
 • Suportă diverse formate audio și video.

Contra:

 • 4K Video Downloader nu acceptă platformele Android sau iOS.
 • Potrivit recenziei, există limitări pentru descărcarea gratuită a listelor de redare și a canalelor.
 • Vor fi reclame într-o versiune gratuită.

Verdict:  4K Video Downloader este o aplicație ușor de utilizat. Acest lucru vă va permite să descărcați videoclipuri de înaltă rezoluție de pe mai multe site-uri video.

=>  Vizitați site-ul web 4K Video Downloader


#12)  Procesul video

Cel mai bun pentru  descărcarea rapidă a videoclipurilor 4K/1080P/720P, muzică, liste de redare, canale de pe peste 1000 de site-uri; Set cuprinzător de instrumente pentru descărcarea, conversia și editarea videoclipurilor.

Preț:  gratuit (vă permite să descărcați videoclipuri gratuit).

Plată pentru editarea și conversia videoclipurilor audio. Versiunea completă începe de la 29,95 USD pentru o licență de 1 an. Puteți economisi 65% la o licență pe viață cu  cuponul „PROMO”  la finalizare. Puteți descărca software-ul gratuit. Oferă o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile.

=>  Verificați aici pentru a beneficia de reducere VideoProc

proces video

VideoProc este de departe cel mai puternic software multimedia de la Digiarty. Acesta integrează funcții puternice de descărcare audio și video, editare video, înregistrare de ecran și funcții de conversie audio și video. Acest program ușor vine cu o interfață ușor de utilizat și este unul dintre cele mai bune descărcatoare de videoclipuri pentru utilizatorii de PC și Mac.

Fiind un program de descărcare media, VideoProc acceptă peste 1000 de site-uri audio și video. Puteți descărca cu ușurință videoclipuri, muzică, liste de redare și canale de pe site-uri precum YouTube, Facebook, Instagram, Twitch și Dailymotion.

Caracteristici:

 • Opțiune flexibilă pentru a descărca un singur videoclip sau un lot de videoclipuri ca Listă de redare și Canal Vizionați mai târziu.
 • Permite utilizatorului să selecteze calitatea ieșirii și să descarce videoclipuri 4K/1080p; suportul salvează cele mai recente videoclipuri AV1.
 • Vă permite să înregistrați transmisiuni live. Găsiți subtitrări și salvați videoclipuri cu subtitrări.
 • Puteți descărca videoclipuri și muzică de oriunde activând proxy.
 • Oferă funcțiile pentru a converti videoclipul descărcat în formate precum MP4, MP3, iPhone, Android și alte profiluri gata de peste 410.

Contra:

 • Funcționează doar pentru Windows și Mac; nici o versiune mobila.

Verdict:  Dacă sunteți în căutarea unei soluții de descărcare video ușoară și rapidă, VideoProc este alegerea dvs. bună. Dacă aveți nevoie de o metodă video cuprinzătoare pentru a descărca, converti și edita videoclipuri, VideoProc va fi cea mai bună alegere.

=>  Vizitați site-ul web VideoProc


#13) Y2Mate.com

Cel mai bun pentru a   descărca gratuit videoclipuri de calitate SD și HD în diferite formate audio și video pe Mac OS, Windows, Linux sau dispozitive mobile.

Pret:  Gratuit

partener Y2

Y2Mate.com are o interfață simplă și ușor de utilizat pentru descărcarea videoclipurilor online. Vă permite să căutați videoclipuri după nume sau să lipiți linkuri ale videoclipurilor. Puteți descărca videoclipuri sau extrage audio folosind această aplicație online de pe diferite site-uri, inclusiv YouTube, Facebook, Video, Dailymotion, Youku și altele.

Caracteristici:

 • Permite descărcări nelimitate de videoclipuri HD și SD.
 • Suportă MP3, MP4, AAC, 3GP, FLV, MO, WMV și alte formate.
 • Încărcați fișiere pe Google Drive sau DropBox.
 • Compatibil cu toate browserele.

Contra:

 • Descărcările în lot nu sunt acceptate.

Verdict:  Y2Mate este unul dintre cele mai populare programe gratuite de descărcare video. Mai multe persoane au lăudat formatele mari și platformele suportate de aplicație. Un mare avantaj al aplicației este că o puteți utiliza pe orice dispozitiv cu conexiune la internet.

Adresa URL a site-ului web:  Y2Mate.com


#14) Salvați de pe.net

Cel mai bine este să  descărcați videoclipuri de pe YouTube, Dailymotion, Vimeo, Instagram, Facebook, Twitter și multe alte site-uri web de streaming gratuit pe dispozitive MacOS, Windows, Linux, Android și iPhone.

Pret:  Gratuit

savefrom.net

SaveFrom.net este o altă aplicație gratuită pe care o puteți folosi pentru a descărca videoclipuri pe smartphone sau pe computer. Aplicația acceptă zeci de site-uri video, inclusiv YouTube, Dailymotion, Vimeo, Instagram, Facebook, Twitter și multe altele.

Caracteristici:

 • Permite descărcări nelimitate de videoclipuri HD și SD.
 • Suporta formatul MP4.
 • Compatibil cu toate browserele bazate pe Chromium, adică Chrome, Opera, Firefox și Safari.

Contra:

 • Suport limitat pentru format de fișier.
 • Afișați anunțuri comerciale.
 • Descărcările în lot nu sunt acceptate.

Verdict:  Software-ul de descărcare video online vă permite să descărcați videoclipuri online ușor și în siguranță. Site-ul este susținut de reclame comerciale și mulți utilizatori s-au plâns de anunțurile pop-up intruzive. Dacă nu sunteți îngrijorat de reclame, veți găsi această aplicație excelentă pentru descărcarea de videoclipuri online.

Adresa URL a site-ului web:  SaveFrom.Net


#15) SaveMedia.Website

Cel mai bine este să  descărcați videoclipuri de pe YouTube și peste 100 de site-uri de streaming video gratuit pe dispozitive Mac OS, Windows, Linux, Android și iPhone.

Pret:  Gratuit

SaveMedia.Website

SaveMedia este o aplicație excelentă pentru a descărca videoclipuri de pe diferite site-uri web de streaming video. Puteți utiliza aplicația pe aproape orice platformă, inclusiv pe dispozitive Windows, MacOS, Linux și smartphone. Aplicația vă permite să descărcați videoclipuri și liste de redare YouTube.

Caracteristici:

 • Descărcați videoclipuri de pe peste 100 de site-uri web.
 • Salvați în formatele SD și HD.

Contra:

 • Acceptă formate audio limitate.
 • Descărcările în lot nu sunt acceptate.

Verdict:  site-ul web SaveMedia acceptă descărcarea videoclipurilor de pe un număr mare de site-uri web. Cu toate acestea, site-ul acceptă doar descărcarea videoclipurilor în formate limitate. Pentru a converti videoclipurile și audio în formatul dorit, trebuie să descărcați o aplicație bună de conversie.

Adresa URL a site-ului web:  SaveMedia.Website


#16) Addoncrop YouTube Video Downloader

Cel mai bun pentru a  descărca videoclipuri YouTube în formate video de înaltă calitate și pentru a converti videoclipuri în format MP3 gratuit pe orice dispozitiv cu browser Chrome, Opera sau UC.

Pret:  Gratuit

Addoncrop Youtube Video Downloader

AddonCrop YouTube Downloader este un plugin de browser care vă permite să descărcați videoclipuri YouTube. Pluginul este compatibil cu browsere populare, inclusiv Chrome, Opera și UC-browser.

Pe lângă descărcarea videoclipurilor, extensia vă permite și să setați opțiuni avansate, cum ar fi eliminarea anunțurilor video,  ascunderea comentariilor  , dezactivarea adnotărilor, pauze inteligente și multe altele.

Caracteristici:

 • Suportă formatele Mp3, MP4, FLV, WebM și 3GP.
 • Descărcați videoclipuri SD și HD direct de pe playerul YouTube.
 • Capturați capturi de ecran din videoclipuri YouTube.
 • Activați cinematograful YouTube și temele întunecate.

Contra:

 • Acceptă o platformă limitată.
 • Descărcarea în lot nu este acceptată.
 • Nu este compatibil cu browserele Edge, Safari sau Firefox.

Verdict:  Extensia de browser nu numai că vă va ajuta să descărcați videoclipuri YouTube, ci și să îmbunătățească experiența de vizionare a videoclipurilor pe platformă. Caracteristicile de configurare inteligente fac din acest plugin un must have pentru toți videofilii.

Adresa URL a site-ului web:  AddonCrop  YouTube Video Downloader


#17) Descărcător de videoclipuri Youtube

Cel mai bun pentru a  descărca gratuit videoclipuri și muzică YouTube fără drepturi de autor în calitate SD, HD și Full HD pe dispozitive MacOS, Windows, Linux, iPhone și Android.

Pret:  Gratuit

Descărcător de videoclipuri Youtube

YouTube Video Downloader este o platformă excelentă pentru descărcarea de muzică și conținut video fără drepturi de autor. Nu există limitări sau reclame la descărcarea videoclipurilor. Doar lipiți linkul și descărcați videoclipurile în formatul dorit.

Caracteristici:

 • Permite descărcări nelimitate de videoclipuri HD și SD de pe YouTube și Facebook.
 • Suportă FLV, MP4, MP3, MO, 3GP, M4V, WMV, WEBM și alte formate.
 • Compatibil cu toate browserele.

Contra:

 • Suport limitat pentru platformă.
 • Descărcările în lot nu sunt acceptate.

Verdict:  Dacă doriți să descărcați videoclipuri numai de pe YouTube sau Facebook, YouTube Video Downloader este aplicația perfectă pentru dvs. Procesul de descărcare a aplicației este rapid și sigur. Puteți folosi aplicația online pentru a descărca mii de videoclipuri fără limită.


#18) Descărcător de biți

Cel mai bine este să  descărcați videoclipuri de pe YouTube, Facebook, Instagram, Vimeo și multe alte platforme gratuit pe dispozitive MacOS, Windows, Linux, Android și iPhone.

Pret:  Gratuit

BitDownloader

BitDownloader este o altă platformă online excelentă pentru descărcarea de videoclipuri online. Site-ul are o interfață de utilizator simplă care vă permite să descărcați videoclipuri prin simpla lipire a unui link video în bara de căutare. Puteți descărca videoclipuri în format standard și HD.

Caracteristici:

 • Suportă peste 800 de site-uri video.
 • Permite salvarea în AVI, AAC, MKV, Mp3 și MP4/H.264.

Contra:

 • Restricții privind descărcările anumitor videoclipuri.
 • Descărcările în lot nu sunt acceptate.

Verdict:  BitDownloader este un extractor video gratuit care acceptă descărcarea videoclipurilor de pe aproape toate site-urile web populare. Aplicația online vă permite să descărcați videoclipuri și muzică fără restricții de drepturi de autor.


#19) Descărcați videoclipul YouTube

Cel mai bun pentru a  descărca videoclipurile tale preferate YouTube cu Descărcări YouTube gratuite pe dispozitive MacOS, Windows, Linux, Android și iPhone

Pret:  Gratuit

descărcare youtube

YouTube Downloader este un program de descărcare video ușor de utilizat. Aplicația vă permite să descărcați videoclipuri numai din videoclipurile de pe YouTube. Dar face o treabă foarte bună în descărcarea videoclipurilor. Puteți descărca în siguranță și rapid videoclipuri YouTube sau puteți extrage sunetul din videoclip prin lipirea unui link în caseta de căutare.

Caracteristici:

 • Permite descărcări rapide de videoclipuri YouTube.
 • Suportă WebM, M4A și MP3.
 • Căutați videoclipuri după nume.

Contra:

 • Suportă platforme video limitate.
 • Sunt acceptate puține formate audio.
 • Descărcările în lot nu sunt acceptate.

Verdict:  Dacă doriți să descărcați videoclipuri numai de pe YouTube, veți descoperi că YouTube Downloader face o treabă satisfăcătoare. Descărcătorul de videoclipuri online vă permite să căutați și să descărcați videoclipurile și muzica preferate gratuit.


#20) S-convertor

Cel mai bun pentru a  descărca videoclipuri YouTube MP4 la viteze super mari, gratuit, pe dispozitive Mac OS, Windows, Linux, Android și iPhone.

Pret:  Gratuit

SCConverter

SConverter poate descărca videoclipuri de pe YouTube, Twitter, Facebook, Instagram, 9gag și zeci de alte platforme. Puteți descărca videoclipuri în formate populare, inclusiv MP4, MP3, 3GP și multe altele. Vă permite să descărcați videoclipuri în formate de calitate HD.

Caracteristici:

 • Suportă MP4, MP3, 3GP și alte formate.
 • Vă permite să descărcați videoclipuri și videoclipuri de înaltă calitate.

Contra:

 • Descărcările în lot nu sunt acceptate.

Verdict:  SConverter este un program  de descărcare video online  simplu și rapid . Cu aplicația de conversie video, puteți salva rapid videoclipuri pe smartphone sau pe dispozitivele desktop.


Concluzie

În această postare, vorbim despre primele 10 descărcatoare gratuite de videoclipuri YouTube. Dacă sunteți în căutarea unor programe de descărcare video YouTube gratuite, vom găsi o listă a acestora în acest articol.

Toate aplicațiile de descărcare YouTube examinate aici fac o treabă bună atunci când vine vorba de descărcarea videoclipurilor YouTube. Dar unele dintre ele oferă o valoare mai bună în comparație cu altele.

Aplicațiile care oferă cea mai bună valoare includ Y2Mate.com, BitDownloader și iTubeGo. Aceste aplicații acceptă descărcări de pe mai multe platforme diferite și le salvează în mai multe formate.

Lectură recomandată   =>> Cele  mai bune instrumente de descărcare Facebook

Toți videofilii ar trebui să instaleze și extensia de descărcare video AddonCrop. Acest plugin gratuit simplu vă permite să vă configurați experiența de vizionare video pe platforma YouTube. Dar, în cele din urmă, trebuie să te testezi pentru a vedea ce aplicații funcționează bine pentru tine.

Proces de investigare

Timp necesar pentru cercetarea acestui tutorial: 6 ore
Total instrumente cercetate: 10
Instrumente de top selectate: 5