Duitsland’s Top 10 Groothandel Kleding Leveranciers

Duitsland groothandel kledingleveranciers

Duitsland groothandel kledingleveranciers: Bent u op zoek naar de beste groothandel kledingleveranciers in Duitsland? Zoek dan niet verder, je bent hier aan het juiste adres! Onze verzameling groothandelsaanbieders kan u een snel overzicht geven van de vele aanbieders die de diensten aanbieden waarnaar u op zoek bent. 

Na de  beste dropshipping-kledingleveranciers in Duitsland te hebben besproken  en talloze dropshipping-enthousiastelingen te hebben geholpen bij het vinden van de beste leveranciers voor hun zakelijke niche, is het nu tijd om het groothandelssegment te dekken.

Het is een bekend feit dat elke ondernemer die een fysieke winkel of een online bedrijf in het modesegment runt, het op de een of andere manier altijd moeilijk vindt om  de perfecte groothandelsleverancier te kiezen  . In feite zal de zoektocht alleen met een positief resultaat eindigen als er een  precies op maat gemaakte bedrijfsstrategie wordt vastgesteld  die op elke stap anticipeert. We grijpen elke gelegenheid aan om erop te wijzen dat het voor dit soort bedrijven erg belangrijk is om samen te werken met betrouwbare leveranciers.

Maar je zult je afvragen waarom? Of waarom is het zo belangrijk dat modebedrijven of -winkels een betrouwbare groothandelsleverancier hebben? Door  inventarisatie  . Modewinkels, of ze nu online of fysiek zijn, vertrouwen uitsluitend op de verkoop van hun voorraad, die uit kleding bestaat.

Hun succes is direct gerelateerd aan de voorraad die ze hun klanten kunnen bieden. Daarom is het van het grootste belang dat deze voorraad voldoet aan de normen die zijn gesteld door verkopers, hun doelgroep en concurrenten.

Al deze standaarden zouden echter niets betekenen bij een goede invoering van het modesegment in cijfers.

wereldwijde modesegment

Het modesegment is een van de meest dynamische in de branche. Hoewel het woord mode voornamelijk verband houdt met de stijl en het ontwerp van kleding en accessoires, omvat de bredere betekenis de productie, distributie, levering en verkoop van deze artikelen op de markt.

Al deze activiteiten omvatten spelers zoals fabrikanten en retailers die centraal staan ​​in dit mode-universum. Tegenwoordig is de constante vraag de belangrijkste motor van deze enorme marktmachinerie. De groei van de vraag zorgt voor een evenredige stijging van de productie en de verkoop.

Volgens Statista  bereikte het mode- en schoenensegment in 2019 een waarde van 1,9 biljoen dollar en ligt het op schema om tegen 2030 een verbluffende groei van 70 procent te realiseren.

Modesegment in Duitsland

Volgens de  meest recente gegevens gepresenteerd op Statista  , bedraagt ​​de omzet in het modesegment in Duitsland in het jaar 2022 US $ 76,265 miljoen. In feite zal dit marktsegment naar verwachting met 1,1% CAGR toenemen voor de periode 2022-2026.

Deze gegevens tonen alleen aan dat het modesegment niet dicht bij stagnatie staat en dat de inkomsten voortdurend groeien. Volgens hetzelfde rapport is het grootste segment in de modemarkt het segment dameskleding, dat tegen 2022 een marktvolume van 42.857 miljoen dollar zal bereiken. Het productvolume in het modesegment zal 4 912 miljoen eenheden bereiken. tegen 2026.

Dit zal in feite een stijging laten zien van 2,5% in 2023. Over het algemeen laten al deze cijfers maar één ding zien: het modesegment is een van de meest gunstige segmenten om te kiezen als niche voor uw toekomstige bedrijf.

Een bedrijf runnen dat kledingartikelen verkoopt, vooral als deze artikelen delicate stukken zijn die verschillen van alledaagse kledingwinkels, dan hoef je je op de lange termijn geen zorgen te maken over winst.

Zoals we eerder hebben vermeld, is mode een groenblijvend segment dat voortdurend evolueert en wordt bijgewerkt. Het hebben van een stuk van deze markttaart zal zeker een goede keuze zijn voor alle ondernemers die graag willen bloeien.

Duitse bevolking

Nu we het gedeelte over het modesegment hebben behandeld, laten we eens kijken waarom zakenmensen geïnteresseerd zouden moeten zijn in de Duitse markt. Duitsland is een West-Europees land met bijna 2 millennia geschiedenis. De  Worldometer-websitebevestigt dat op donderdag 27 januari 2022 de huidige bevolking van dit land wordt geschat op 84.204.033, volgens gegevens uit VN-rapporten. Op basis van deze cijfers staat Duitsland wereldwijd op de 19e plaats qua bevolking. Procentueel gezien is de bevolking van het land gelijk aan 1,07% van de wereldbevolking. Bovendien woont 76.3% van de bevolking in stedelijke gebieden van het land, terwijl de resterende 23.7% op het platteland woont. Al met al maakt deze informatie Duitsland tot een van de meest aantrekkelijke landen om zaken mee te doen, vooral in het modesegment. Ja, de marktverzadiging kan wat hoog zijn, maar het hebben van  een diverse mode-inventaris  is cruciaal en zal je zeker een aantal stappen voor op  je concurrentie brengen.  .

Hierdoor zal uw inventaris de belangrijkste rol spelen in uw bedrijf. Daarom hebben we deze lijst samengesteld met de beste groothandelskledingleveranciers in Duitsland waarmee je in 2022 gemakkelijk door dit marktsegment kunt navigeren.

BrandsGateway

Niche: designermodeartikelen

De eerste plaats in onze lijst van de beste groothandelskledingaanbieders in Duitsland in 2022 is gereserveerd voor BrandsGateway. Dit bedrijf is een van de   grootste  B2B-mode-e-commerce- marktplaatsen en uw go-to-bestemming voor luxe groothandelmode  .

Belangrijkste kenmerken:

 • Het bedrijf heeft meer dan 120 high-end modemerken in haar aanbod;
 • Meer dan 15.000 SKU’s maken deel uit van haar portfolio;
 • Ze verbinden meerdere verkopers die  luxe kleding en accessoires verkopen  die tegen lage prijzen worden aangeboden;
 • Het bedrijf biedt een snelle levering binnen 5 dagen, wat slechts € 15 / $ 17 per bestelling kost;
 • De  minimale bestelhoeveelheid of MOQ  bedraagt ​​€ 1000 / $ 1200, wat heel gemakkelijk kan worden bereikt;
 • Selecteer producten van merken zoals Cerruti 1881, Versace, Roberto Cavalli, Karl Lagerfeld, Dolce & Gabbana, Diesel, Michael Kors, Dsquared2, Prada, Miu Miu, Frankie Morello, Tom Ford, Jimmy Choo, evenals de nieuwste toevoeging aan zijn portfolio  van luxe  : Givenchy en Gucci;
 • Ze bieden een  100% authenticiteitsgarantie  op al hun producten;
 • Het bedrijf biedt 2 manieren om te bestellen: Pick & Mix en Stocklots;
 • De eerste optie of Pick & Mix stelt u in staat om verschillende producten uit de productcatalogus te selecteren en te kopen, waarbij u de MOQ van € 1000/$ 1200 bereikt en geeft u de vrijheid om producten te kiezen die gericht zijn op een specifieke doelgroep;
 • De tweede optie of de Stocklots-optie, die meestal bestaat uit voorverpakte partijen van verschillende leveranciers en merken, kan lagere prijzen hebben en een vleugje luxe aan uw inventaris toevoegen;
 • U kunt een gratis account aanmaken op uw website;
 • Nadat u een aankoop heeft gedaan, kunt u op 2 manieren betalen: Paypal of bankoverschrijving;
 • Zodra de betaling is voltooid, ontvangt u een trackingnummer zodat u uw bestelling kunt volgen;
 • Verzending is via UPS, FedEx en DHL;
 • Ze bieden ook  eersteklas klantenservice  ;
 • Zeer gunstig retourbeleid van 7 dagen vanaf de dag van ontvangst van de bestelling;
 • Het retourbeleid dekt beschadigde en verkeerd verzonden artikelen.

bestelkampioen

Niche: Breed scala aan producten

Orderchamp  is een groothandel uit Duitsland die een breed assortiment producten in verschillende categorieën verkoopt. Het primaire doel is om onafhankelijke merken en retailers met elkaar in contact te brengen en het lokale bedrijfsleven over de hele wereld te versterken.

Belangrijkste kenmerken:

 • Het bedrijf biedt duizenden merken in verschillende categorieën;
 • Meer dan 4.500 verschillende inspiratiemerken;
 • U kunt een enkele box gebruiken en via één account een bestelling voor verschillende categorieën afronden;
 • U kunt meerdere merken in één betaling combineren en gratis verzending ontvangen zodra u een drempel van $ 250 bereikt;
 • Ze hebben een speciaal aanbod van flexibele betalingsopties die u kunt krijgen zodra u zich aanmeldt als detailhandelaar;
 • Ze kunnen sociale producten aanbieden die kunnen bijdragen aan het welzijn van de plant;
 • Ze brengen merken samen die duurzaamheid als een fundamenteel principe koesteren;
 • Veel van hun merken en producten zijn handgemaakt;
 • De merken die in hun aanbod zijn opgenomen, maken vaak gebruik van biologische en natuurlijke materialen.

Naschrift GMBH

Niche: Kleding en accessoires

De volgende op de lijst van leveranciers van groothandelkleding in Duitsland is  Postkriptum GMBH  . Dit bedrijf is opgericht in 2005 en werkt sindsdien samen met verschillende soorten retailers uit Europa, Latijns-Amerika, Afrika en Azië.

Belangrijkste kenmerken:

 • Het bedrijf biedt kwaliteitskleding aan van verschillende Europese fabrikanten;
 • Ze hebben een breed scala aan diensten, waaronder hulp bij douaneregistratie en levering aan verschillende landen en plaatsen;
 • Ze bieden een bewezen techniek voor het mengen van producten voor de verkoop;
 • Ze bezitten een ontwikkeld magazijn met opslagfaciliteiten;
 • Al haar producten moeten een strikte interne kwaliteitscontrole doorstaan;
 • Ze zijn vooral gericht op langdurige samenwerkingen;
 • U kunt altijd uw magazijn bezoeken en een persoonlijk gesprek plannen om een ​​mogelijke samenwerkingsovereenkomst te bespreken.

mijn verhaal

Niche: Duurzaam modemerk

Story of Mine , gevestigd in Munster,   is een groothandelsleverancier en fabrikant die duurzame kleding aanbiedt.

Belangrijkste kenmerken:

 • Het bedrijf wil een verandering teweegbrengen in de modewereld door alleen duurzame grondstoffen te gebruiken die met innovatieve oplossingen worden verwerkt;
 • Ze bieden een transparante benadering van hun producten;
 • Elk product heeft een QR-code die, eenmaal gescand, het volledige verhaal kan laten zien van hoe het is gemaakt;
 • Ze bieden meer tijdloze kledingstukken dan het volgen van enkele hedendaagse trends;
 • Ze garanderen dat hun producten onder adequate omstandigheden worden gemaakt;
 • Zijn uiteindelijke doel is om bij te dragen aan een wereld gebaseerd op duurzame mode.

Acties-24

Niche: Kleding en accessoires

De volgende op de lijst van groothandelskledingleveranciers in Duitsland in 2022 is  Stocks-24  . Deze groothandelsleverancier heeft tal van kledingopties in haar portfolio, waaronder categorieën als dameskleding, heren- en kinderkleding, groothandel schoenen en accessoires, gemengde voorraden, enz.

Belangrijkste kenmerken:

 • Het bedrijf biedt producten aan uit verschillende categorieën;
 • Op hun website vind je producten als blazers, jurken, jassen, broeken, pullovers, tops en damesondergoed;
 • Het werkt als leverancier van pakken, sweatshirts en sweaters, spijkerbroeken, overhemden en schoenen voor heren, evenals als  groothandel in laarzen  ;
 • De verzending vindt plaats tussen 5-10 werkdagen, afhankelijk van de bestelling;
 • Verzendaanbieders zijn DHL en DPD en alle verzendkosten worden berekend via hun tarieven;
 • Soms kan de bestelling in meerdere pakketten worden opgenomen, wat als een nadeel kan worden gezien;
 • Alle pakketten moeten grondig worden onderzocht zodra u ze ontvangt, aangezien we achteraf geen klachten accepteren.

Marmedia

Niche: Mode en accessoires

Een andere op de lijst van groothandelskledingleveranciers in Duitsland in 2022 die producten van verschillende merken uit Europa en de wereld aanbiedt, is  Marmedia  .

Belangrijkste kenmerken:

 • Een professioneel distributiebedrijf met verschillende merken;
 • Ze bieden producten voor mannen, vrouwen, kinderen en categorieën zoals accessoires, sieraden en zonnebrillen;
 • Ze bieden geen eerdere producten aan, dus u kunt geen merkproducten met korting krijgen;
 • Ze werken samen met partners in de vorm van groothandels, winkels met meerdere merken die luxe merken voeren en veel boetieks met meerdere merken.

Sambros

Niche: Sportkleding

Sambros  is een groothandel in kleding in Duitsland die is opgericht als een familiebedrijf en al 15 jaar actief is op het gebied van sportkleding.

Belangrijkste kenmerken:

 • Het zijn gespecialiseerde fabrikanten die een breed scala aan sportproducten aanbieden;
 • In het aanbod vind je sportkleding, vrijetijdskleding en veel producten zoals t-shirts, shirts, broeken, maar ook accessoires zoals handschoenen voor diverse doeleinden (fietsen, boksen, leer);
 • Ze kunnen producten van hoge kwaliteit aanbieden die aan alle behoeften van de consument kunnen voldoen;
 • Gunstige prijzen maken ook deel uit van het aanbod, zonder afbreuk te doen aan de algemene kwaliteit van de producten.

F&P Stock Solution GmbH

Niche: Kleding

F&P Stock Solution GmbH  is een kledinggroothandel uit Duitsland die is opgericht in 2013 en sindsdien constant werkt aan het verbeteren van de manier waarop het zaken doet en de kwaliteit van zijn diensten verbetert.

Belangrijkste kenmerken:

 • Het bedrijf promoot strikte kwaliteitsnormen, eerlijkheid en transparantie;
 • Ze bieden directe stockpartijen van bekende kledingfabrikanten in de EU en de VS;
 • Ze werken samen met verschillende merken, e-commerceplatforms en groot- en detailhandel;
 • De categorieën variëren van zakelijke kleding, vrijetijdskleding, sportkleding, merkkleding, diverse schoenen en verschillende soorten accessoires;
 • Ze beweren dat al hun aangeboden producten redelijk geprijsd zijn.

M&G schoenen en kleding

Niche: Kleding en schoenen

De volgende plaats op deze lijst van groothandels in kleding in Duitsland is gereserveerd voor  M&G Shoes and Clothes  . Dit is een bedrijf dat zich toelegt op de export van voorraad kleding, accessoires en schoeisel. Sinds de oprichting van het bedrijf is het belangrijkste doel om altijd textiel van hoge kwaliteit te leveren.

Belangrijkste kenmerken:

 • Hun focus ligt op merkbescherming, dus u zult geen advertenties op hun website vinden, omdat ze proberen de merken waarmee ze samenwerken te beschermen;
 • Hun magazijn bevindt zich in de buurt van Düsseldorf in Duitsland;
 • Zijn bedrijf is internationaal gedreven;
 • De voorraad bestaat uit kledingproducten van het afgelopen seizoen, wat overtollige voorraad, artikelen die overgeproduceerd zijn;
 • Al deze producten worden grondig geïnspecteerd door een hoogopgeleid team;
 • Na inspectie worden de producten gescheiden op kwaliteit en merk;
 • Na deze stap worden alle producten dienovereenkomstig gemengd en worden ze onderdeel van gecombineerde pakketten, die klaar zijn om geëxporteerd te worden.

MW-GROSSHANDEL

Niche: Lingerie en sexy kleding

MW-GROSSHANDEL  is een groothandel in kleding in Duitsland, gespecialiseerd in fijne was en lingerie. Het bedrijf biedt lingerie van verschillende merken en vergelijkbare soorten artikelen die u kunnen helpen als u een specifiek doelgroepsegment wilt bereiken.

Belangrijkste kenmerken:

 • Het zijn exclusieve groothandels van merken als Andalea, 7-Heaven, Hamana, Eldar, Lookme, Lolitta, MeSeduce, Provocative en Passion;
 • De optie voor grote maten is verkrijgbaar bij sommige merken;
 • Het huidige aanbod omvat een breed assortiment sexy ondergoed en lingerie, zoals babydolls, korsetten, sexy jurkjes voor verschillende gelegenheden, nachtjurkjes, powerjurken, mini-jurkjes, kamerjassen, nachtkleding, kruisloze lingerie, bodysuits, bh’s, slipjes en nog veel meer ;
 • U kunt een proefbestelling plaatsen om meer informatie over uw producten en diensten te krijgen;
 • De eerste stap is om u te registreren op uw website en uw bedrijfslicentie te uploaden, waarna uw registratie zorgvuldig wordt doorgelicht en u toegang krijgt tot hun catalogus als u geschikt bent voor hun diensten;
 • Verzend- en administratiekosten van de producten bedragen € 5,99, ongeacht het aantal bestelde artikelen;
 • Alle bestellingen die voor 10:00 uur zijn geplaatst, kunnen worden verzonden voor levering de volgende dag.

Nitzsche mode

Niche: Textiel en accessoires

De volgende plek op deze lijst is gereserveerd voor  Nitzsche Fashion  . Nitzsche Fashion is een groothandel in kleding in Duitsland, gespecialiseerd in textiel en diverse accessoires. Het bedrijf is een kledingfabrikant en moderetailer die alles regelt, van ontwerp en productie tot marketing.

Belangrijkste kenmerken:

 • Ze begeleiden je door de wereld van duurzame en efficiënte modeproductie;
 • Ze zijn een modefabrikant die hoeden, handschoenen, capes, tassen, riemen, sieraden, schoenen en vele andere soorten textiel levert;
 • Modeproducten gericht op alle leeftijden;
 • Ze bieden een hoogwaardige productie van elk van hun producten;
 • Al haar producten zijn getest en gecertificeerd volgens strikt vastgelegde criteria.

JT-TRADING HANDELSHAUS BRANDSTÄTER

Niche: Schoenen en kleding

De volgende op de lijst van gevestigde groothandelsaanbieders in Duitsland is JT-Trading Handelshaus Brandstater.

Belangrijkste kenmerken:

 • Het bedrijf handelt met veel merkaandelen;
 • Ze kunnen producten aanbieden van verschillende schoenenmerken zoals Converse, Puma, Adidas, Nike, New Balance, Timberland, Reebok, Asics en nog veel meer;
 • Het nadeel is dat ze geen website hebben en alleen via de hoofdcommunicatie werken.

Fablix-mode

Niche: lingerie, ondergoed en ondergoed.

Fablix Fashion  is een kledinggroothandel uit Duitsland die voornamelijk actief is in het ondergoed- en lingeriesegment. Het is ook de exclusieve leverancier van de bekroonde merken: SERGE en Verally uit Duitsland.

Belangrijkste kenmerken:

 • Het bedrijf biedt verschillende soorten lingerie en ondergoed aan;
 • De ontwerpersteams van Fablix Fashion combineren hoogwaardige materialen met modern design om de beste producten in dit segment aan te bieden;
 • Speciale nadruk wordt altijd gelegd op functionaliteit en comfort;
 • Al hun producten worden gemaakt in Wit-Rusland;
 • Verzending is gratis als u een waarde van 30 in de bestelde producten bereikt;
 • Verzending naar Nederland en Oostenrijk is inbegrepen;
 • Het bedrijf biedt ook veelzijdige kortingsacties aan.

poppifuerte

Niche: Textiel en kleding

De volgende op de lijst van beste leveranciers van groothandelkleding is  Poppistrong  . Dit bedrijf is een groothandel in textiel en kleding voor dames, heren en kinderen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Het bedrijf is primair gericht op het aangaan van langdurige samenwerkingsverbanden met wederverkopers;
 • Hun doel is om producten van de beste kwaliteit aan te bieden tegen een redelijk redelijke prijs;
 • Om vertrouwen op te bouwen, zijn sommige van hun producten alleen verkrijgbaar met kleinere MOQ’s om ook de kwaliteit te behouden;
 • U kunt contact met hen opnemen als u speciale verzoeken heeft met betrekking tot sommige van hun producten.

SEIDL Werkkleding en meer OHG

Niche: mode voor geschoold werk

Als laatste op de lijst van aanbieders van groothandelkleding staat  SEIDL Workfashion & More  . Dit bedrijf is een groothandel die gespecialiseerd is in het segment werkkleding en veiligheidsschoenen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Marktplaats gespecialiseerd in werkschoenen;
 • Ze bieden hoogwaardige werkkleding van gerenommeerde fabrikanten;
 • De kledingstukken zijn gemaakt om verschillende omstandigheden te weerstaan ​​en beperken de bewegingsvrijheid niet;
 • Je vindt er merken als: Leibwaechter, Kubler, Pka, Dassy, ​​Ardon en Elka;
 • Ze bieden ook logo-afdrukken en borduren van logo’s;
 • De veiligheidsschoenen die deel uitmaken van het aanbod bieden een breed scala aan bescherming;
 • Beschermingsklassen van deze schoenen: S1, S1P of S3;
 • De schoenen zijn bedoeld voor gebruik in de bouwsector.

Ten slotte

Het vinden van de juiste groothandel in kleding is niet altijd even gemakkelijk. Er kunnen vele dagen of zelfs weken verstrijken terwijl u een grondig onderzoek uitvoert, gevolgd door een uitgebreid antecedentenonderzoek van  potentiële toekomstige medewerkers  . Dat is natuurlijk meer dan nodig als je op zoek bent naar een aanbieder die voldoet aan de drie belangrijkste kenmerken: kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Dus om de last van het nemen van al deze stappen te verlichten en te voorkomen dat je massale inkoopfouten maakt   , hebben we deze lijst samengesteld met de beste groothandelskledingleveranciers in Duitsland in 2022.

Alle providers zijn zorgvuldig doorgelicht en elk van hun kenmerken is opgesomd om een ​​beter totaalbeeld te geven van de diensten die door elk van deze providers worden aangeboden. We hopen dat de lijst uw horizon zal openen en u zal helpen een gemakkelijkere beslissing te nemen die uw weg naar welvaart zal markeren.