Németország 10 Legjobb Nagykereskedelmi Ruhaszállítója

Németországi nagykereskedelmi ruhaszállítók

Németországi nagykereskedelmi ruhaszállítók: A legjobb nagykereskedelmi ruhaszállítókat keresi Németországban? Nos, ne keressen tovább, jó helyen jár! Nagykereskedelmi szolgáltatóink gyűjteményünk gyors áttekintést nyújt az Ön által keresett szolgáltatásokat kínáló számos szolgáltatóról. 

Miután bemutattuk  Németország legjobb dropshipping ruházati beszállítóit,  és segítettünk számos dropshipping-rajongónak megtalálni a legjobb beszállítókat az üzleti réshez, most itt az ideje, hogy lefedjük a nagykereskedelmi szegmenst.

Közismert tény, hogy minden vállalkozó, aki fizikai üzletet vagy online üzletet vezet a divatszegmensben, valahogy mindig nehezen tudja kiválasztani  a tökéletes nagykereskedelmi szállítót  . Valójában a keresés csak akkor zárul pozitív eredménnyel, ha egy  pontosan személyre szabott üzleti stratégia alakul ki  , amely minden lépést előrevetít. Minden alkalmat megragadunk, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy az ilyen típusú cégek számára nagyon fontos, hogy megbízható és megbízható beszállítókkal működjenek együtt.

De vajon miért? Vagy miért olyan fontos, hogy a divatcégeknek vagy üzleteknek megbízható nagykereskedelmi beszállítójuk legyen? Leltár szerint   . A divatüzletek – akár online, akár fizikailag – kizárólag a ruházati készletük eladására támaszkodnak.

Sikerük közvetlenül függ attól, hogy milyen készletet tudnak kínálni ügyfeleiknek. Ezért rendkívül fontos, hogy ez a készlet megfeleljen az eladók, a célközönség és a versenytársak által felállított szabványoknak.

Mindezek a szabványok azonban semmit sem jelentenének a divatszegmens számokban történő megfelelő bevezetésével.

globális divat szegmens

A divat szegmens az egyik legdinamikusabb az iparágban. Bár a divat szó elsősorban a ruházati cikkek és kiegészítők stílusához és dizájnjához kötődik, tágabb jelentése magában foglalja ezen cikkek gyártását, forgalmazását, szállítását és piaci értékesítését.

Mindezek a tevékenységek magukban foglalnak olyan szereplőket, mint a gyártók és a kiskereskedők, akik ennek a divatuniverzumnak a középpontjában állnak. Ma ennek a hatalmas piaci gépezetnek a fő motorja az állandó kereslet. A kereslet növekedése a termelés és az értékesítés arányos növekedését okozza.

A Statista szerint  a divat- és lábbeliszegmens 2019-ben elérte az 1,9 billió dollár értékét, és jó úton halad afelé, hogy 2030-ra elképesztő, 70 százalékos növekedést érjen el.

Divatszegmens Németországban

A Statista-n bemutatott legfrissebb adatok szerint   Németországban a divatszegmens bevétele 2022-re eléri a 76,265 millió USD-t. Valójában ez a piaci szegmens várhatóan 1,1%-os CAGR-növekedést fog elérni a 2022-2026 közötti időszakban.

Ezek az adatok csak azt mutatják, hogy a divatszegmens közel sincs a stagnáláshoz, bevételei pedig folyamatosan nőnek. Ugyanezen jelentés szerint a divatpiac legnagyobb szegmense a női ruházati szegmens, amely 2022-re eléri a 42 857 millió USD piaci volument. A divat szegmensben a termékvolumen eléri a 4 912 millió darabot. 2026-ig.

Ez valójában 2,5%-os növekedést fog mutatni 2023-ban. Összességében ezek a számok csak egy dolgot mutatnak: a divatszegmens az egyik legkedvezőbb szegmens, amelyet a jövőbeni vállalkozása számára résként választhat.

Ha olyan vállalkozást vezet, amely ruházati cikkeket árul, különösen, ha ezek a cikkek kényes darabok, amelyek különböznek a hétköznapi ruhaboltoktól, akkor hosszú távon nem kell aggódnia a profit miatt.

Ahogy már korábban is említettük, a divat egy örökzöld szegmens, amely folyamatosan fejlődik és frissül. Egy szelet ebből a piaci pitéből minden bizonnyal jó választás lesz minden boldogulni vágyó vállalkozó számára.

Németország lakossága

Most, hogy kitértünk a divatszegmensre, nézzük meg, miért érdemes az üzletembereket érdekelni a német piac iránt. Németország közel 2 évezredes múlttal rendelkező nyugat-európai ország. A  Worldometer honlapjamegerősíti, hogy 2022. január 27-én, csütörtökön az ország jelenlegi lakosságát 84 204 033 főre becsülik az ENSZ-jelentésekből származó adatok szerint. E számok alapján Németország népességszám szerint a 19. helyen áll világszerte. Százalékosan kifejezve az ország lakossága a világ népességének 1,07%-ának felel meg. Emellett a lakosság 76,3%-a az ország városi területein, míg a fennmaradó 23,7%-a vidéken él. Összességében ezek az információk Németországot az egyik legvonzóbb országgá teszik az üzleti élet számára, különösen a divatszegmensben. Igen, a piac telítettsége lehet egy kicsit magas, de  a változatos divatkészlet létfontosságú, és minden bizonnyal több lépéssel a versenytársak  előtt jár  .  .

Ebből kifolyólag az Ön készlete fogja a legfontosabb szerepet játszani vállalkozásában. Ezért állítottuk össze ezt a listát, amely a legjobb németországi nagykereskedelmi ruhaszállítókat tartalmazza, amely segít Önnek abban, hogy 2022-ben könnyen eligazodjon ebben a piaci szegmensben.

BrandsGateway

Niche: tervezői divatcikk

A 2022-es németországi legjobb nagykereskedelmi ruházati szolgáltatók listáján az első helyet a BrandsGateway tartja fenn. Ez a cég az egyik   legnagyobb  B2B divat e-kereskedelmi piactere, és a luxusdivat nagykereskedelmi piaca  .

Főbb jellemzői:

 • A cég több mint 120 high-end divatmárkát tartalmaz kínálatában;
 • Több mint 15 000 SKU-t tartalmaz a portfóliója;
 • Több olyan eladót kötnek össze,   amelyek alacsony áron kínálnak luxusruházatot és kiegészítőket ;
 • A cég 5 napos expressz kézbesítést kínál, ami rendelésenként mindössze 15 €/17 dollár;
 • A  minimális rendelési mennyiség vagy MOQ  1000 €/1200 USD, ami nagyon könnyen elérhető;
 • Válasszon olyan márkák termékeit, mint a Cerruti 1881, Versace, Roberto Cavalli, Karl Lagerfeld, Dolce & Gabbana, Diesel, Michael Kors, Dsquared2, Prada, Miu Miu, Frankie Morello, Tom Ford, Jimmy Choo, valamint a legújabb termékei luxus portfólió   : Givenchy és Gucci;
 •  Minden termékükre 100%-os eredetiségi garanciát vállalnak  ;
 • A cég 2 fő rendelési módot kínál: Pick & Mix és Stocklots;
 • Az első opció vagy a Pick & Mix lehetővé teszi, hogy több terméket válasszon ki és vásároljon a termékkatalógusból, elérve az 1000 €/1200 dollár MOQ-t, és szabadon választhat olyan termékeket, amelyek egy adott közönséget céloznak meg;
 • A második lehetőség vagy a Stocklots opció, amely általában különböző gyártóktól és márkáktól származó előre csomagolt tételekből áll, csökkentett árakat kínálhat, és egy csipetnyi luxust adhat a készletéhez;
 • Ingyenes fiókot hozhat létre a webhelyén;
 • Vásárlás után kétféle módon fizethet: Paypal vagy banki átutalás;
 • Miután a fizetés megtörtént, kap egy nyomkövetési számot, hogy nyomon tudja követni rendelését;
 • A szállítás UPS-en, FedEx-en és DHL-en keresztül történik;
 • Kiváló ügyfélszolgálatot is nyújtanak   ;
 • Nagyon kedvező visszaküldési politika a megrendelés kézhezvételétől számított 7 napig;
 • A visszaküldési politika a sérült és hibásan szállított termékekre vonatkozik.

rendbajnok

Niche: Termékek széles választéka

Az Orderchamp  németországi nagykereskedelmi beszállító, amely termékek széles skáláját értékesíti különböző kategóriákban. Elsődleges célja független márkák és kiskereskedők összekapcsolása, valamint a helyi üzleti közösség megerősítése világszerte.

Főbb jellemzői:

 • A cég több ezer márkát kínál különböző kategóriákban;
 • Több mint 4500 különböző inspirációs márka;
 • Egyetlen dobozt használhat, és egy fiókon keresztül különböző kategóriákhoz rendelhet;
 • Több márkát kombinálhat egy fizetéssel, és ingyenes kiszállítást kaphat, ha eléri a 250 USD-s küszöböt;
 • Különleges ajánlatuk van a rugalmas fizetési lehetőségekre, amelyeket akkor kaphat meg, ha regisztrál kiskereskedőként;
 • Olyan társadalmi termékeket kínálhatnak, amelyek hozzájárulhatnak a növény jólétéhez;
 • Olyan márkákat egyesítenek, amelyek a fenntarthatóságot alapelvként ápolják;
 • Sok márkájuk és termékük kézzel készült;
 • A kínálatukban szereplő márkák gyakran bio és természetes anyagokat használnak.

Postscript GMBH

Niche: Ruházat és kiegészítők

A németországi ruházati nagykereskedelmi szolgáltatók listáján a következő a  Postskriptum GMBH  . Ez a cég 2005-ben alakult, és azóta különböző típusú kiskereskedőkkel dolgozik együtt Európában, Latin-Amerikában, Afrikában és Ázsiában.

Főbb jellemzői:

 • A cég minőségi ruházatot kínál különböző európai gyártóktól;
 • Széles körű szolgáltatásaik vannak, amelyek magukban foglalják a vámügyi nyilvántartásba vételt és a különböző országokba és helyekre történő szállítást;
 • Bevált technikát kínálnak az eladásra szánt termékek keverésére;
 • Fejlett raktárral rendelkeznek tárolókkal;
 • Minden termékének szigorú belső minőségellenőrzésen kell átmennie;
 • Elsősorban a hosszú távú partnerségekre irányulnak;
 • Mindig felkeresheti raktárát, és személyes találkozót ütemezhet be, hogy megvitassák a lehetséges partnerségi megállapodást.

a történetem

Niche: Fenntartható divatmárka

A munsteri székhelyű  Story of Mine  fenntartható ruházatot kínáló nagykereskedelmi beszállító és gyártó.

Főbb jellemzői:

 • A cég úgy kíván változtatni a divatvilágon, hogy kizárólag fenntartható alapanyagokat használ, amelyeket innovatív megoldásokkal dolgoznak fel;
 • Átlátható megközelítést kínálnak termékeikhez;
 • Minden termékhez tartozik egy QR-kód, amely beolvasása után megmutathatja az elkészítésének teljes történetét;
 • Több időtálló ruhadarabot kínálnak, mint néhány kortárs trendet követni;
 • Garantálják, hogy termékeik megfelelő körülmények között készülnek;
 • Végső célja, hogy hozzájáruljon egy fenntartható divaton alapuló világhoz.

Akciók-24

Niche: Ruházat és kiegészítők

2022-ben a németországi nagykereskedelmi ruhaszállítók listáján a következő  a Stocks-24  . Ez a nagykereskedelmi beszállító számos ruházati lehetőséget tartalmaz a portfóliójában, beleértve az olyan kategóriákat, mint a női ruházat, férfi- és gyermekruházat, nagykereskedelmi cipők és kiegészítők, vegyes áruk stb.

Főbb jellemzői:

 • A cég különböző kategóriákba tartozó termékeket kínál;
 • Weboldalukon olyan termékeket találhat, mint a blézerek, ruhák, kabátok, nadrágok, pulóverek, felsők és női fehérneműk;
 • Üzleti öltönyök, pulóverek és pulóverek, farmerek, ingek és férficipők szállítójaként, valamint  csizmák nagykereskedelmi szállítójaként működik  ;
 • A kiszállítás megrendeléstől függően 5-10 munkanap között történik;
 • A szállítási szolgáltatók a DHL és a DPD, és az összes szállítással kapcsolatos költséget ezek díjai alapján számítják ki;
 • Előfordulhat, hogy a rendelés több különböző csomagban is szerepelhet, ami hátránynak tekinthető;
 • Minden csomagot alaposan meg kell vizsgálni a kézhezvétel után, mivel utólag reklamációt nem fogadunk el.

Marmedia

Niche: Divat és kiegészítők

A 2022-es németországi nagykereskedelmi ruházati beszállítók listájának másik listája, amely különféle márkák termékeit kínálja Európából és a világból, a  Marmedia  .

Főbb jellemzői:

 • Különféle márkákat kínáló professzionális forgalmazó cég;
 • Férfiak, nők, gyermekek és kategóriákba tartozó termékeket kínálnak, például kiegészítőket, ékszereket és napszemüvegeket;
 • Korábbi termékeket nem kínálnak, így semmilyen márkás terméket nem kaphat kedvezményesen;
 • Együttműködnek partnerekkel nagykereskedők, luxusmárkákat árusító többmárkás üzletek és számos több márkát kínáló butik formájában.

Sambros

Niche: Sportruházat

A Sambros  egy németországi nagykereskedelmi ruhaszállító, amely családi vállalkozásként alakult, és 15 éve működik a sportruházat területén.

Főbb jellemzői:

 • Ezek speciális gyártók, amelyek sporttermékek széles választékát kínálják;
 • Kínálatában megtalálhatóak sportruházat, alkalmi ruházat és számos termék, mint például pólók, ingek, nadrágok, de olyan kiegészítők is megtalálhatók, mint a különféle célú kesztyűk (kerékpár, box, bőr);
 • Kiváló minőségű termékeket tudnak kínálni, amelyek a fogyasztók minden igényét kielégítik;
 • A kedvező árak is a kínálat részét képezik, anélkül, hogy a termékek általános minőségét veszélyeztetnék.

F&P Stock Solution GmbH

Niche: Ruházat

Az F&P Stock Solution GmbH  egy 2013-ban alapított németországi ruházati nagykereskedelmi vállalat, amely azóta is folyamatosan azon dolgozik, hogy javítsa üzleti tevékenységét és javítsa szolgáltatásai minőségét.

Főbb jellemzői:

 • A vállalat a minőség, a méltányosság és az átláthatóság szigorú normáit hirdeti;
 • Közvetlen raktárkészleteket kínálnak az EU és az Egyesült Államok jól ismert ruhagyártóitól;
 • Együttműködnek különböző márkákkal, e-kereskedelmi platformokkal, valamint nagy- és kiskereskedelmi üzletekkel;
 • A kategóriák az üzleti öltözéktől, az alkalmi viselettől, a sportruházattól, a dizájnerruháktól, a különféle cipőktől és a különféle kiegészítőktől terjednek;
 • Azt állítják, hogy az összes kínált termékük elfogadható áron van.

M&G cipők és ruházatok

Niche: Ruhák és cipők

A németországi nagykereskedelmi ruhaszolgáltatók listáján a következő hely  az M&G Shoes and Clothes számára van fenntartva  . Ez egy olyan cég, amely ruházati cikkek, kiegészítők és lábbelik exportjával foglalkozik. A cég alapítása óta fő célja, hogy mindig jó minőségű textíliákat biztosítson.

Főbb jellemzői:

 • Fókuszban a márkavédelem áll, ezért nem találsz hirdetést a weboldalukon, mivel próbálják megvédeni azokat a márkákat, amelyekkel együttműködnek;
 • Raktáruk Németországban, Düsseldorf közelében található;
 • Vállalkozása nemzetközi irányítású;
 • Készletét az elmúlt szezon ruhatermékei, némi felesleges készlet, túltermelt cikkek alkotják;
 • Ezeket a termékeket egy magasan képzett csapat alaposan megvizsgálja;
 • Az ellenőrzést követően a termékeket minőség és márka szerint választják el;
 • Ezt a lépést követően az összes terméket megfelelően összekeverik, és a kombinált csomagok részévé válnak, amelyek készen állnak az exportálásra.

MW-GROSSHANDEL

Niche: Fehérnemű és szexi ruhák

Az MW-GROSSHANDEL  ruházati nagykereskedelmi beszállító Németországban, amely finom ruhákra és fehérneműkre specializálódott. A cég különböző márkák fehérneműit és hasonló típusú cikkeket kínál, amelyek segíthetnek Önnek, ha egy adott közönségszegmenst szeretne elérni.

Főbb jellemzői:

 • Olyan márkák exkluzív nagykereskedői, mint az Andalea, 7-Heaven, Hamana, Eldar, Lookme, Lolitta, MeSeduce, Provocative és Passion;
 • A plus size opció néhány márkánál elérhető;
 • A jelenlegi választék szexi fehérneműk és fehérneműk széles skáláját tartalmazza, úgymint babydollok, fűzők, szexi ruhák különböző alkalmakra, hálóruhák, power ruhák, miniruhák, pongyolák, hálóruhák, ágyék nélküli fehérneműk, bodyk, melltartók, bugyik és még sok más. ;
 • Tesztrendelést adhat le, hogy további információkat kapjon termékeiről és szolgáltatásairól;
 • Első lépésként regisztráljon a weboldalán és töltse fel vállalkozói engedélyét, majd regisztrációját gondosan megvizsgáljuk, és ha alkalmas a szolgáltatásaikra, hozzáférést kap a katalógusukhoz;
 • A termékek szállítása és kezelése 5,99 euróba kerül, függetlenül attól, hogy hány terméket rendelt;
 • A délelőtt 10 óráig leadott rendeléseket másnapi kézbesítésre szállítjuk.

Nitzsche divat

Niche: Textil és kiegészítők

A listán a következő helyet a  Nitzsche Fashion tartja fenn  . A Nitzsche Fashion egy nagykereskedelmi ruhaszállító Németországban, amely textilekre és különféle kiegészítőkre specializálódott. A cég ruhagyártó és divat-kiskereskedő, amely a tervezéstől és a gyártástól a marketingig mindent megtesz.

Főbb jellemzői:

 • Elkísérik Önt a fenntartható és hatékony divatgyártás világán;
 • Ők egy divatgyártó, amely sapkákat, kesztyűket, köpenyeket, táskákat, öveket, ékszereket, lábbeliket és sok más típusú textíliát szállít;
 • Divattermékek minden korosztály számára;
 • Mindegyik termékükből kiváló minőségű gyártást kínálnak;
 • Minden terméke szigorúan meghatározott kritériumok szerint tesztelt és tanúsított.

JT-TRADING HANDELSHAUS BRANDSTÄTER

Niche: Cipők és ruházat

A Németországban működő nagykereskedelmi szolgáltatók listáján a következő helyen áll a JT-Trading Handelshaus Brandstater.

Főbb jellemzői:

 • A cég sok márkarészvénnyel kereskedik;
 • Különböző cipőmárkák termékeit kínálják, mint például a Converse, Puma, Adidas, Nike, New Balance, Timberland, Reebok, Asics és még sok más;
 • Hátránya, hogy nincs weboldaluk, és csak a fő kommunikáción keresztül működnek.

Fablix divat

Niche: fehérnemű, fehérnemű és fehérnemű.

A Fablix Fashion  egy németországi ruházati nagykereskedelmi beszállító, amely elsősorban a fehérnemű- és fehérnemű-szegmensben működik. Egyben kizárólagos szállítója a díjnyertes márkáknak: a németországi SERGE és Verally.

Főbb jellemzői:

 • A cég különböző típusú fehérneműt és fehérneműt kínál;
 • A Fablix Fashion tervezőcsapatai a kiváló minőségű anyagokat modern dizájnnal keverik, hogy a legjobb termékeket kínálják ebben a szegmensben;
 • Különös hangsúlyt fektetnek mindig a funkcionalitásra és a kényelemre;
 • Minden termékük Fehéroroszországban készül;
 • A szállítás ingyenes, ha a megrendelt termékekben eléri a 30-as értéket;
 • A szállítás Hollandiába és Ausztriába tartalmazza;
 • A cég sokoldalú akciós akciókat is kínál.

poppifuerte

Niche: Textíliák és ruházat

A legjobb nagykereskedelmi ruházati szolgáltatók listáján a következő  a Poppistrong  . Ez a cég textil- és női, férfi- és gyermekruházati cikkek nagykereskedelmével foglalkozik.

Főbb jellemzői:

 • A cég elsősorban a viszonteladókkal való hosszú távú partneri kapcsolatok kialakítására irányul;
 • Céljuk, hogy a legjobb minőségű termékeket kínálják, meglehetősen ésszerű áron;
 • A bizalomépítés érdekében egyes termékeik csak kisebb MOQ-kkal érhetők el a minőség megőrzése érdekében;
 • Felveheti velük a kapcsolatot, ha különleges kérése van egyes termékeikkel kapcsolatban.

SEIDL Workwear és több OHG

Niche: Szakképzett munkadivat

A nagykereskedelmi ruházati szolgáltatók listáján  a SEIDL Workfashion & More az utolsó helyen áll  . Ez a cég nagykereskedelmi szállító, amely a munkaruházat és a munkavédelmi lábbelik szegmensére specializálódott.

Főbb jellemzői:

 • Munkacipőkre szakosodott piac;
 • Kiváló minőségű munkaruházatot kínálnak jó hírű gyártóktól;
 • A ruhák úgy készültek, hogy ellenálljanak a különféle feltételeknek, és ne korlátozzák a mozgás szabadságát;
 • Olyan márkákat találhat, mint: Leibwaechter, Kubler, Pka, Dassy, ​​​​Ardon és Elka;
 • Logónyomtatást és logóhímzést is kínálnak;
 • A kínálatában szereplő biztonsági cipők széles körű védelmet nyújtanak;
 • A cipők által biztosított védelmi osztályok: S1, S1P vagy S3;
 • A cipőket az építőiparban való használatra szánják.

Következtetésképpen

A megfelelő nagykereskedelmi ruhaszállító megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Sok nap vagy akár hetek is eltelhetnek, miközben alapos vizsgálatot végez, amelyet a potenciális jövőbeni együttműködők átfogó háttérellenőrzése követ   . Természetesen ez több mint szükséges, ha olyan szolgáltatót keres, amely a három legfontosabb jellemzőt tartalmazza: minőség, megbízhatóság és biztonság. Ezért, hogy megkönnyítsük a fenti lépések megtételével járó terheket, és elkerüljük, hogy tömeges beszerzési hibákat kövessen el   , összeállítottuk a 2022-es németországi legjobb nagykereskedelmi ruházati beszállítók listáját.

Minden szolgáltatót gondosan átvizsgáltunk, és minden funkciójukat felsoroltuk, hogy jobb átfogó képet adjunk az egyes szolgáltatók által kínált szolgáltatásokról. Reméljük, hogy a lista megnyitja a távlatokat, és segít egy könnyebb döntés meghozatalában, amely kijelöli a boldogulás felé vezető utat.