Topp 10 webbplatser för att titta på filmer online gratis

streama filmer online gratis

Streama filmer online gratis:Letar du efter webbplatser för att titta på filmer online gratis? Du har kommit till rätt ställe. I det här inlägget kommer vi att prata om de bästa webbplatserna för att titta på filmer online gratis.

Webbplatser för att titta på filmer online gratis: Att titta på gratis filmer online är ett bekvämt och enkelt sätt att titta på de filmer du älskar direkt från ditt eget hem. Ja, det finns gott om webbplatser där du kan få „gratis“ filmer, men de som listas nedan, även om de stöds av annonser, är virusfria och helt lagliga att använda.

Contas Roblox GRATUITAS 2022

Det finns ett brett utbud av filmer tillgängliga gratis på dessa webbplatser, från komedier och dramer till skräck- och actionfilmer. Det finns filmer från stora studior, men också många äldre och oberoende filmer som du kommer att njuta av att se om och om igen.

Här är en lista över de bästa webbplatserna för att titta på filmer online gratis:

Crackle

Crackle toppar vår lista för det bästa stället att titta på gratis filmer online eftersom det erbjuder hundratals fullängdsfilmer som du kan titta på när som helst, inklusive originalprogram. De är kända filmer med stjärnor du vet. Detta är en av de bästa webbplatserna för att titta på filmer online gratis.

Dessa högkvalitativa filmer ser spektakulära ut på vilken skärm eller skärmstorlek du än tittar på. Du kommer att behöva gå igenom några reklamfilmer då och då, men de är korta och det finns bara några reklampauser under en långfilm.

En undertextväxling är tillgänglig direkt från videospelaren för alla användare, men om du skapar ett konto (det är gratis) kan du också aktivera föräldrakontroll (alternativen är barnläge, tonårsläge och vuxenläge).

Några av de nyare filmerna som lagts till på webbplatsen inkluderar  Law of Attraction, Meeting Mr. Christmas, Patrick, We Are X  och  Peter and the Wolf .

Popcornflix

Popcornflix är ett annat bra ställe att titta på gratis filmer online. Deras ständiga ström av nya titlar från Screen Media Ventures (samma företag som driver Crackle) betyder att de har massor av filmer som läggs till hela tiden. Om du letar efter webbplatser för att titta på filmer online gratis, kan det här vara rätt sida för dig:

Den här webbplatsen har flera hundra filmer som inkluderar komedi, drama, skräck, action, romantik, familj, dokumentärer och utländska filmer. De innehåller också webb- och filmskoleoriginal och listar några titlar efter ett gemensamt tema, som  Action Legends, Martial Arts, Creature Features  och  Horror Back  .

Inget konto krävs; välj bara vilken film som helst och njut. Den stöder replay så att du kan se dessa filmer i bitar om du vill.

Några av de senaste tilläggen inkluderar  Chawz, How to Catch a Serial Killer, Edge of America, 10th & Wolf, Exit Plan  och  Blueprint  .

Yidio

Yidio är en webbplats med flera kategorier som visar var du kan titta på filmer online. En sådan kategori är speciellt utformad för gratis filmer.

Det som skiljer Yidio från resten är att det verkligen är som en gratis filmsökmotor; hjälper dig att hitta alla gratis ställen att titta på filmer online.

Det är väldigt enkelt att sortera filmer efter webbplatsen de finns på, såväl som efter genre, när de släpptes, MPAA-betyg, decennium, IMDb-betyg och mer. Utöver de vanliga genrerna du kan förvänta dig som action och drama, finns det också intressanta genrer som  Art House & International, Special Interest, Indie, Faith & Spirituality, Disaster  och  Neo-noir.

Några gratisströmmar som nyligen lagts till här inkluderar  Princess in the Castle, Sweet Mandisa, Vampires Are Real, Robo, Adrift in Soho, Clown Motel Vacancies  och  American Hustler  .

Youtube

YouTube är inte bara platsen att gå för att titta på de senaste filmtrailrarna eller videor av hundar som åker skateboard. De har också dussintals och dussintals filmer som du kan se gratis.

YouTube har sin egen lista över nya och populära filmer som är lättillgängliga från avsnittet Filmer och program via länken nedan. Bortom denna lista finns profiler från filmföretag som Popcornflix, som också är 100 % gratis och lagliga att titta på.

Några filmer som nyligen har lagts till i samlingen inkluderar  The Ravine, Small Soldiers, Scary Movie 4, Beauty and the Beast, Kung Pow: Enter The Fist, Arthur and the Minimoys  och  Mom At Sixteen.

Tubi

Tubi har tusentals gratis filmer och TV-program som du kan streama just nu. Vissa av dem kan bara hyras och inte ses gratis, men många är gratis att streama.

Det finns dussintals genrer och samlingar att välja mellan, även roliga och unika sådana som Only Free on Tubi , Black Cinema, Movie Night, Cult Classics, K-Drama+ och Bollywood Dreams. Vi gillar också särskilt avsnitten Leaving Soon och Trending Now  .

Några titlar listade som webbplatsens mest populära filmer och nya tillägg inkluderar  John Wick: Chapter 3, Broken Trust, We Are Marshall, My Mom Robs Banks, Speed, No Good Deed, Deadpool, American Pie 2  och  Alla hjärtans dag  .

Tubi Kids är en del av den här webbplatsen perfekt för att strömma enbart barnrelaterade filmer. Den är tillgänglig från toppen av sajten och har kategorier bara för förskolebarn och andra barn, inklusive  Toon TV, LEGO, Anime  och  Friendly Monsters-  filmer . Det finns också föräldrakontroller som du kan ställa in via den vanliga webbplatsen. Om du letar efter webbplatser för att titta på filmer online gratis, kan det här vara rätt sida för dig:

Vudu

Vudu kanske inte är ditt första val när du letar efter gratis filmströmningssajter, men det finns faktiskt tusentals filmer där ute som du kan titta på just nu. Allt du behöver göra är att stå ut med några annonser.

Du kan filtrera dessa filmer efter genre och sortera dem efter mest visade eller släppdatum. Genrer är ganska enkla, så dina alternativ inkluderar action, komedi, kriminalitet, romantik och mer.

Något unikt att notera med denna filmsajt är att du inte bara kan bläddra i nya utgåvor, utan du kan göra det på en sida för varje genre. Sidan Nya utgåvor listar varje genre för att göra det riktigt enkelt att hitta nya filmer som  The Founder, Homebound, Let It Snow  och  Freaks  .

Andra roliga områden på sajten du inte vill missa inkluderar de mest sedda, kritikerrosade filmerna, dolda pärlor och stora filmstjärnor. Det finns flera hundra videor i varje avsnitt.

En bra sak med Vudus filmer är att vissa av dem är i 1080p, så du behöver inte offra kvalitet bara för att se några gratisfilmer.

När du väl har bestämt dig för något att titta på kan du få möjlighet att köpa eller hyra det, men så länge du hittar det på någon av gratissidorna finns det en knapp som du kan använda för att spela upp filmen utan betalande. Naturligtvis kan du även betala för filmer här.

The Roku Channel

Gratis filmer, TV-program och live-TV finns också på kanalen The Roku. Om du har en Roku TV eller streamingspelare kan du lägga till Roku-kanalen precis som du skulle lägga till alla kanaler på dina Roku-enheter. Även om du inte har en Roku-enhet kan du streama alla Roku Channel-filmer gratis på din dator eller mobila enhet.

Det finns några annonser i dessa filmer, men avvägningen är riktigt högkvalitativa videor och välkända filmer. Det finns en nedräkning för titlarna som ska tas bort så att du kan planera därefter.

Även om det finns typiska genrelistor du kan bläddra i, låter ingen dig sortera efter popularitet eller filtrera efter betyg eller år. Däremot kan du söka efter skådespelare och regissörer för att hitta filmer de är förknippade med, plus bläddra bland populära videor och titlar som lades till den här månaden.

På startsidan finns användbara kategorier som du inte hittar någon annanstans, som  Confidence Boost, Date Night Goals, Family Night  och  Thought Stimulus.

Några av de senaste filmerna som lagts till under den senaste månaden inkluderar  Babe, Footloose, Halloween, Soul Surfer, Patch Adams  och  War of the Worlds  .

Plex

Plex är en intressant tjänst eftersom det faktiskt är ett mycket större paket än det kan tyckas först. Förutom gratis fullängdsfilmer har den även TV-program, podcaster, live-TV och tillhörande mjukvara som fungerar som en hemmediaserver. Det anses vara en av de bästa webbplatserna för att titta på filmer online gratis.

Det finns för närvarande över 20 000 gratis filmer och program här. De är indelade i traditionella genrer som action och kriminalitet, men du kan även bläddra efter skådespelare eller kanal, som  BBC  ,  Crackle  ,  Popsy  ,  Lionsgate  och  Maverick Black Cinema  . Plex har också sina egna unika kategorier, inklusive  Crime Time  och  Cheap Thrills  .

På en films visningssida finns liknande titlar och ytterligare detaljer som hjälper till att skapa en helhetsbild av filmen, till exempel hela skådespelarlistan, recensioner och trailers. Se vilka filmer på Plex som snart lämnar för att fånga dem innan de går!

Här är några av de mest populära gratisfilmerna du kan se här:  It’s a Wonderful Life, Heartbreak Ridge, Last Legion, Teenage Mutant Ninja Turtles  och  Spawn  .

Freevee

Tidigare tillgänglig via IMDb (och tidigare kallad IMDb TV), Amazon Prime Video-webbplatsen låter dig bläddra i Freevee efter nyligen tillagd, mest populära kanal, genre och mer.

Videospelaren låter dig aktivera undertexter, justera hur de visas på skärmen, ändra videokvaliteten och gå in i helskärmsläge. Du kan strömma Amazon-innehåll från en mängd olika enheter.

Några av de nyligen tillagda filmerna på den här webbplatsen inkluderar  Sherlock Gnomes, Now You See Me 1 & 2, Superbad, Rise of the Guardians, Blade Runner 2049  och  Hidden Figures  . Några av de populära titlarna inkluderar  Love Accidentally, Love Rosie, Christmas in the Rockies, Mr. Peabody and Sherman  och  A Walk to Remember  .

Pluto TV

Pluto TV fungerar på två sätt, både som en on-demand-filmströmningssajt där du kan välja från en lista med filmer, och som en live-tv-tjänst som låter dig titta på filmer och TV-program när de blir tillgängliga. Inget användarkonto krävs och du kan till och med skapa en bevakningslista utan att någonsin ange din e-postadress eller ditt namn. Det anses vara en av de bästa webbplatserna för att titta på filmer online gratis.

Du kan titta på live-TV och filmer från din webbläsare eller mobil- eller stationära app genom att ladda ner lämplig programvara. Bland flera andra enheter finns den som app för iOS och Android.

Hitta komedi, drama, action, skräck och andra typer av filmer här, både on demand och live. Om du strömmar live-TV börjar filmkanalerna vid 51; andra har live sport, musik och nyheter.

Om du är trött på de traditionella genrerna som de flesta filmsajter låter dig välja mellan, kommer du att vara nöjd med Pluto-TV. Science Docs, PGA Tour, World Cinema, Sports Movies, LGBTQ Cinema, Comfort Movies  och  ’90 Throwback  är några exempel på de kreativa kategorierna som erbjuds här.

Några av de nya on-demand-filmer som lagts till av Pluto inkluderar titlar som  Titanic, Saving Private Ryan, Forrest Gump, Contact, Mud  och  A League Of Their Own  .

Peacock

Från NBCUniversal är Peacock-tjänsten, som inkluderar tusentals timmar av filmer och TV-program, inklusive några original som du inte hittar på någon av dessa andra webbplatser. Filmerna är från studior som Universal, DreamWorks Animation och Focus Features. Det är rankat bland de bästa webbplatserna för att titta på filmer online gratis.

Vi har sett filmer organiserade i kategorier som  90-talsfilmer, Undeniable Pride, Comic Relief, Rom-Coms, Serious Cinema, Celebrating Black-Led Movies, Fright Night  och  kontroversiella filmer  . Det här är ett roligt sätt att hitta filmer genom en ny lins.

Du kan betala om du vill ha fler funktioner, som tillgång till ytterligare titlar och annonsfria videor. Betalfilmer har en lila kil i hörnet av miniatyrbilden för att enkelt skilja dem från gratisfilmer.

Några gratisfilmer som just har lagts till inkluderar  9/11, Boxed In, Annie  och  The Spy Who Dumped Me  .

Kanopy

Kanopy skiljer sig från dessa andra gratis filmströmningssajter eftersom du behöver ett giltigt bibliotekskort eller universitetsinloggning innan du kan se något. Det finns dock inga annonser i filmerna och nya filmer läggs till varje månad. Det är rankat bland de bästa webbplatserna för att titta på filmer online gratis.

Använd registreringssidan för Kanopy för att söka efter ditt bibliotek, oavsett om det är ett offentligt bibliotek eller ett som är kopplat till en skola. När du har blivit godkänd kan du börja titta på filmerna de har på sin sida.

Kanopy har tusentals filmer. Några kategorier du kan söka är bland annat  kortfilm, Historia – uråldrig, HBTQ-film, krig och action, sociologi, scenkonst, mänskliga rättigheter, vardaglig hälsa  och  grundskolelektioner.

Det finns en helt separat sektion för Kanopy barnfilmer. Du kan också ställa in föräldrakontroller för att endast tvinga fram åldersanpassat innehåll.

Några av de populära och nya filmerna inkluderar  Dolly Parton: 50 Years at the Opry, Ice Age Footprints, The Immigrant, God Knows Where I Am, There Is No Evil  och  The Physician.

I den här artikeln har vi pratat om de bästa webbplatserna för att titta på filmer online gratis. Vi hoppas att du hittar de filmer du gillar.