32 de idei pentru piscine interioare care fac senzație

Cele mai bune idei pentru piscine interioare

Cele mai bune idei pentru piscine interioare: Piscinele interioare sunt un lux care poate fi savurat în orice moment al zilei, nopții sau anului. Oferirea de intimitate într-un mediu climatizat protejat de elemente înseamnă că puteți face o baie indiferent de vreme. Și vă va scuti de necazurile legate de  întreținerea  piscinei exterioare, cum ar fi curățarea frunzelor și a altor resturi.

Unele piscine interioare sunt atașate spațiului principal de locuit printr-o ușă glisantă din sticlă sau pereți de sticlă. Piscinele interioare din apartamentele urbane sau locuințele pot fi amplasate la subsol. Și proprietățile rezidențiale mari pot avea  case separate cu piscină  situate lângă casa principală, care pot include extra precum dușuri, un spa sau un bar și zonă de divertisment.

Indiferent dacă visezi să transformi o cameră din casa ta pentru a găzdui o piscină interioară, să adaugi o extensie de piscină interioară casei tale sau să construiești o  casă de piscină interioară de sine stătătoare în curtea ta, a avea o  piscină interioară  înseamnă că poți proiecta și decora pentru a se potrivi cu stilul casei tale. Acest lucru poate însemna integrarea perfectă a unei piscine interioare cu restul designului interior, astfel încât camera de biliard să arate la fel de elegantă ca orice altă cameră din casă. Sau poate însemna adăugarea de contrast prin amestecarea materialelor, finisajelor și stilurilor sau adăugarea unei case de piscină modernă la o proprietate istorică pentru a completa căsătoria dintre vechi și nou.

Consultați aceste idei de piscine interioare într-o varietate de dimensiuni și stiluri pentru a vă ajuta să vă planificați propria oază de lângă piscină interioară pentru orice vreme.

Îmbrățișează minimalismul japonez

idei de piscina interioara
 Design de  Envi Interior Design Studio  / Fotografie de Audrey Hall

Acest refugiu frumos și liniștit pe malul lacului de la  Envi Interior Design Studio  are o piscină interioară care face parte dintr-un complex de piscină, spa, sală de sport și galerie de artă inspirat de  minimalismul și designul japonez  . Decorul are uși personalizate, pereți din tencuială venețiană, paravane shoji și un duș cu efect de ploaie cu scurgere din șipci de tec.

Modernizarea Mediteranei

piscină interioară
 Design de  Geddes Ulinskas Architects  / Fotografie de Blake Marvin

Geddes Ulinskas Architects  din San Francisco a construit o casă modernă cu piscină pentru a completa o casă istorică în stil mediteranean. „Deși arhitectura este modernă în design, finisajele ușilor și lucrările metalice, tencuiala și piatră au fost concepute pentru a fi în armonie cu casa principală istorică originală”, spune Ulinskas. Ușile stivuibile permit fluxul între clădirea piscinei și terasa care duce la casa principală. O zonă de lounge de la capătul clădirii piscinei are vederi larg deschise la Golful San Francisco și iluminare ambientală care schimbă culoarea.

Aliniați-l cu Windows

piscină interioară
 Design de  Crisp Architects  / Fotografie de Rob Karosis

Această piscină interioară luminoasă și aerisită de la  Crisp Architects  este cel mai bun din ambele lumi: protejată de elemente pentru a o face mai ușor de întreținut și disponibilă pentru utilizare pe orice vreme, dar flancată de ferestre înconjurătoare care o conectează la exterior. și oferă o vedere energizantă asupra spațiului verde de pe cealaltă parte a oglinzii. Un luminator și chiar o aplicație de perete interior asigură că spațiul este bine iluminat în orice moment al zilei sau al nopții.

vopsiți tavanul

piscină interioară
 Design de  Jacques Garcia  / Fotografie de  Maison Souquet

Această mică piscină interioară proiectată de designerul de interior francez  Jacques Garcia  pentru  Maison Souquet  , un hotel de cinci stele situat în zona Montmartre din Paris, are pe pereți vopsea de culoare albastru închis, care creează un sentiment de profunzime într-un spațiu mic. , și un detaliu de tavan auriu la care poți renunța în timp ce plutești pe spate în apă.

adăugați stil modern

idei de piscina interioara
 Design de  Framestudio  / Fotografie de David Wakely

Această casă de piscină din Los Altos, California, de la  Framestudio  , este un plus la o casă în stil fermă din 1966, care include un spațiu de wellness. „Conceptul de design a fost inspirat de legile europene de planificare care dictează ca completările la structurile istorice listate să fie în stilul vremurilor actuale, contrastând în mod intenționat cu originalul”, scriu arhitecții într-o descriere a proiectului. „Geometria simplă și materialele limitate dau claritate noului plus. Exteriorul este punctat de siding vertical de cedru, care va îmbătrâni până la un gri moale în timp. De-a lungul fațadei orientate către vecin, placarea formează un ecran care oferă intimitate. , pe lângă faptul că se protejează de soarele încleștat ».

Acoperiți pereții cu placaj

piscină interioară
 Design de  Framestudio  / Fotografie de David Wakely

Interiorul acestei case de piscină de la  Framestudio  este îmbrăcat cu placaj care adaugă căldură și energie spațiului rece și modern alb-negru.

Păstrați-l în față și în centru

piscină interioară
 Design de  Smiros & Smiros Architects  / Fotografie de Durston Saylor

Această casă luxoasă cu piscină din Sea Cliff, New York, de la  Smiros & Smiros Architects  nu este o idee ulterioară, ci o parte complet integrată a casei care funcționează ca o arteră centrală, conectată la un spațiu de living de la parter. spatiu mansarda deasupra.

creați o destinație

piscină interioară
 Design de  Smiros & Smiros Architects  / Fotografie de Durston Saylor

Această casă de piscină de la  Smiros & Smiros Architects  este mai mult decât un loc pentru o baie rapidă, este o capodopera și o destinație completă cu iluminare caldă și o pereche de candelabre dramatice pentru socializarea după apus.

urcă înapoi

piscină interioară
 Design de  Revamp Interior Design  / Fotografie de Eric Laignel

Această piscină interioară de la  Revamp Interior Design  este integrată inteligent într-o casă din West Village, New York și este vizibilă din mai multe puncte de vedere.

Arat-o

piscină interioară
 Design de  Revamp Interior Design  / Fotografie de Eric Laignel

Pereții din sticlă cu rame metalice transformă această piscină interioară de la  Revamp Interior Design  într-un rezervor de pește uman gigant sau într-o instalație de artă care prinde viață atunci când cineva înoată, adăugând dramă și teatru la design.

adăugați un luminator

piscină interioară
 Design de  Revamp Interior Design  / Fotografie de Eric Laignel

Această piscină interioară de la  Revamp Interior Design  este vizibilă din terasa exterioară printr-un luminator care permite luminii naturale să curgă în piscina închisă.

Sărbătorește stilul de la mijlocul secolului

idei de piscina interioara
 Design de  Leanne Ford Interiors  / Fotografie de  Alexandra Ribar

Această piscină interioară  modernă, renovată de la mijlocul secolului,  realizată de Leanne Ford Interiors,  onorează caracterul casei cu pereți vopsiți în alb și pavele din piatră și o colecție de felinare de hârtie albă supradimensionate care creează o lampă suspendată la scară mare care atârnă deasupra piscinei în formă de rinichi.

Adăugați un acoperiș din sticlă și metal

idei de piscina interioara
 Design de  Thomas Guy Interiors  / Fotografie de Jen Burner

Această piscină interioară de la  Thomas Guy Interiors  are un baldachin din sticlă și metal în stil industrial dramatic, cu un acoperiș înclinat, care îi conferă o senzație de seră și permite luminii să pătrundă în spațiu. Draperiile cu dungi albe și albastre și o umbrelă de interior lângă zona de relaxare creează o atmosferă retro de stațiune la piscină, în timp ce plantele împrăștiate și mobilierul din lemn sporesc senzația de interior-exterior.

Adăugați iluminare ambientală

piscină interioară
 Design de  Pauline d’Hoop  / Fotografie de Christophe Bielsa

Această piscină interioară proiectată de  Pauline d’Hoop  pentru  Hotelul Monte Cristo  din Paris are plăci grafice pe pereți, o lampă LED de tavan și un șir de plante tropicale în ghivece rustice de diferite dimensiuni, care creează un contrast luxuriant, pământesc cu albastrul. .luminoase. Lumânările cu LED-uri pentru apă din piscină, în felinarele pentru uragan, împrăștiate în jurul piscinei, adaugă  iluminare perfectă  pentru înotări de noapte târziu.

Instalați grinzi decorative de tavan

idei de piscina interioara
 Design de  Kendall Wilkinson Design

Această cameră de piscină interioară extinsă de  Kendall Wilkinson Design  este încălzită de grinzi din lemn masiv în nuanțe de miere și de un șir de felinare suspendate cu flacără, care adaugă atmosferă spațiului combinat piscină/spațiu de locuit.

se potrivesc cu podeaua

idei de piscina interioara
 Design de  Lindye Galloway Studio + Magazin  / Fotografie de Chad Mellon

Această piscină interioară în aer liber de la  Lindye Galloway Studio + Shop  este cea mai bună din ambele lumi, deschisă atât spre interior, cât și spre curtea din spate, cu un amestec de uși de sticlă și pereți semi-deschiși, cu umbre ondulate pentru intimitate și controlul luminii. Folosirea aceleiași pardoseli din piatră palidă atât în ​​​​zona interioară, cât și în zona piscinei ajută spațiile să se simtă coezive și tranzițiile fără întreruperi. O deschidere mare căptușită cu uși din sticlă cu rama neagră îmbunătățește senzația de interior-exterior.

Vopsiți podeaua piscinei în negru

idei de piscina interioara
 Design de  Leanne Ford Interiors  / Fotografie de  Alexandra Ribar

Nu există nicio regulă care să spună că chiuveta dvs. de piscină ar trebui să fie vopsită sau cu gresie în albastru. Interiorul acestei piscine moderne de la mijlocul secolului în formă de rinichi de la  Leanne Ford Interiors  este vopsit  în negru  pentru a spori paleta de alb-negru a camerei.

Adăugați tonuri de lemn rustic

idei de piscina interioara
 Design de  House Nine

Adăugarea  de nuanțe rustice  de lemn și cârlige de perete completează tonurile de albastru reci ale unei săli de biliard interioare de la  House Nine , cu  sediul în Londra .

închide-ți costumul de baie

idei de piscina interioara
 Design de  Kendall Wilkinson Design

Designul acestei piscine interioare luxoase realizat de Design by  Kendall Wilkinson Design  include accente jucăușe, cum ar fi un perete de galerie perfect tematic, cu artă de perete înrămată, cu costume de baie de inspirație retro.

adăugați un șemineu

idei de piscina interioara
 Design de  Lindye Galloway Studio + Magazin  / Fotografie de Chad Mellon

Vizionați filme de la piscină sau dintr-un lounge lângă șemineu în această piscină interioară în aer liber de la  Lindye Galloway Studio + Shop

Includeți o zonă de schimbare

piscină interioară
 Design de  Geddes Ulinskas Architects  / Fotografie de Blake Marvin

Adăugarea dușurilor, a unui spa sau a unei zone de schimbare la o casă de piscină adaugă un strat suplimentar de confort și lux, cum ar fi această casă de piscină elegantă și modernă din San Francisco de la Geddes Ulinskas  Architects  .

Adăugați o notă franțuzească

idei de piscina interioara
 case unifamiliale

Această casă interioară cu piscină interioară din West Sussex, Marea Britanie, de la  Unique Homestays  , are o piscină interioară elegantă care a fost construită pentru a completa   stilul de castel francez

Adăugați un lounge bar

idei de piscina interioara
 case unifamiliale

Această casă de piscină interioară din West Sussex, Marea Britanie, de la  Unique Homestays,  are o piscină interioară elegantă, cu un bar și un lounge la un capăt, care poate fi savurată înainte și după înot sau în orice moment.

adauga un fotoliu

idei de piscina interioara
 Design de  Kendall Wilkinson Design

Această piscină interioară de la  Kendall Wilkinson Design  are un șezlong poziționat sub o fereastră care oferă un loc pentru a vă bucura de lumina naturală care curge, aducând acele vibrații relaxante de lângă piscină acasă.

Adăugați detalii arhitecturale

piscină interioară
 case unifamiliale

O piscină interioară în stil  romanic  completează o cabană de vânătoare iacobiană din secolul al XVII-lea din Worcestershire, Marea Britanie, de la  Unique Homestays  , parte a unei zone de wellness interioare mai mare, care include o saună, o baie de aburi și o cadă cu hidromasaj, care sunt rezistente la temperamentul vreme britanică.

instalați pereți de sticlă

idei de piscina interioara
 fantastic frank

Când construiți o casă de piscină de sine stătătoare pe o proprietate existentă, asigurați-vă că luați în considerare amenajarea peisajului, astfel încât structura să se simtă integrată și să aibă un sentiment de loc. Această casă rezidențială detașată cu piscină  Fantastic Frank  este situată în Berlin și este înconjurată de verdeață care înmoaie fațada de sticlă și ușile din față.

Se amestecă finisaje calde și reci

idei de piscina interioara
 fantastic frank

În acest interior al acestei Fantastic Frank Indoor Pool Home   , un perete de sticlă contrastează cu lambriuri mixte în nuanțe de lemn de pe peretele și tavanul opus, adăugând căldură spațiului utilitar.

maximizează vederea

piscină interioară
 case unifamiliale

Această piscină interioară de la  Unique Homestays  din Gloucestershire, Marea Britanie, este situată într-un cadru rural frumos, pe o proprietate întinsă, formată dintr-o serie de hambare restaurate din secolul al XVIII-lea. Interiorul curat și modern prezintă vederi panoramice ale dealurilor verzi și ondulate ale zonei rurale din Cotswalds de la ferestrele mari cu panouri de sticlă.

atârnă o lampă cu pandantiv

idei de piscina interioara
 Design de  Envi Interior Design Studio  / Fotografie de Audrey Hall

Adăugarea unor accente precum un pandantiv sculptural unei zone de relaxare în această piscină interioară de la  Envi Interior Design Studio  o face să se simtă confortabil și la fel de atent decorată ca orice altă cameră din casă.

Adăugați un tavan boltit

idei de piscina interioara
 Design de  M. Lavender Interiors

O fereastră cu dom de tavan teatrală deasupra acestei piscine interioare de  M. Lavender Interiors  lasă să intre lumina naturală, creând în același timp un element structural dramatic care se întinde în spațiul maro și alb.

utilizați faianță

idei de piscina interioara
 Design de  House Nine

House Nine  a folosit plăci mici  de mozaic  în nuanțe de albastru, verde și alb pentru a placa piscina interioară a hotelului Gara Rock din Marea Britanie, dându-i o senzație atemporală.

creează un compus

piscină interioară
 Design de  Envi Interior Design Studio  / Fotografie de Audrey Hall

Această casă de lux cu piscină și spa de la  Envi Interior Design Studio  include un mic spațiu de galerie de artă pentru a crea un complex de evadare ale cărui clădiri individuale se îmbină în peisaj cu acoperișurile înclinate care se îmbină armonios.