Top 10 filme pentru copii 2023

filme pentru copii

filme pentru copii: Micuții fani ai filmului vor fi încântați de toate premierele care îi așteaptă în 2023. De la noua punere în scenă a lui „Barbie”, mult așteptata adaptare a „Mica sirenă” și lungmetrajul de animație „Mario” până la continuarea lui „ Spider-Man” și „Shazam!”, sunt multe premiere concepute pentru întreaga familie pe care vor fi foarte încântați să le vadă. În Scena Copiilor am selectat unele dintre cele mai bune montări din acest an pe care copiii nu vor dori să le rateze.

10 filme pentru copii care vor fi lansate în 2023

1. Ant-Man and the Wasp: Quantumania

0 secunde din 58 de secunde Volum 0%

Acest video nu poate fi redat.(Cod Eroare: 232400)

După ce au salvat lumea în „Avengers: Endgame”, Ant-Man și Viespa se întorc pentru o a treia aventură solo , care va fi una dintre primele lansări pentru familii din acest an. Împreună cu părinții Viespei și fiica lui Scott, această pereche de eroi va explora Tărâmul Cuantic unde, înconjurați de creaturi fantastice ciudate, vor trebui să-și pună la încercare abilitățile pentru a-l învinge pe Kang Cuceritorul, noul răufăcător al saga. Un film produs de Marvel Studios, ideal pentru copiii care iubesc acțiunea, misterul și aventura.

2. Shazam! Furia zeilor

Micii fani ai „Shazam!” Vă puteți bucura de continuarea acestui film american cu supereroi pe 17 martie. În film, adolescentul Billy Batson, interpretat de Zachary Levi, și frații săi adoptivi, care au învățat să se transforme în supereroi adulți spunând Shazam!, vor trebui să se întâlnească față în față cu fiicele lui Atlas, Kalypso și Hespera, interpretate de Lucy Liu și Helen Mirren. Vor reuși să-i învingă? Fără îndoială, un titlu captivant plin de aventuri care promite un timp distractiv alături de familie.

3. Super Mario Bros.: Filmul

Super Mario, personajul mitic dintr-unul dintre cele mai cunoscute jocuri video de la Nintendo, îi distrează încă o dată pe cei mici acasă, dar de această dată o face ca protagonist al acestei adaptări animate. În film, acest instalator cu mustață călătorește împreună cu fratele său Luigi prin diferite lumi pentru a încerca să salveze o prințesă capturată. Îl va primi? Un film animat distractiv produs de Nintendo, Universal Pictures și Illumination, aceeași casă de producție a „Minions”, care va ajunge pe marele ecran pe 31 martie.

4. Mica Sirenă

Povestea nemuritoare a lui Hans Christian Andersen revine pe marele ecran pe 26 mai, în mâna Disney, în acest film cu Halle Bailey în rolul Ariel, Melissa McCarthy în rolul Ursula și Javier Bardem în rolul Regelui Triton. Filmul spune povestea acestei tinere sirene care, după ce a vizitat suprafața mării, se îndrăgostește de un prinț frumos. O poveste de dragoste care îl determină să facă o înțelegere cu Úrsula, rea vrăjitoare a mării, pentru a experimenta cum este să trăiești pe pământ și să fie puțin mai aproape de marea lui iubire.

5. Spider-Man: Crossing the Multiverse

Pe 2 iunie, Spider-Man revine la acțiune. Această zi este programată pentru premiera unuia dintre cele mai bune filme de animație din ultima vreme, continuarea „Spider-Man: A new universe 2”. De data aceasta, Miles Morales se lansează într-o aventură epică care îl va transporta pe Omul Păianjen din Brooklyn prin multivers pentru a-și uni forțele cu Gwen Stacy și o nouă echipă care să facă față răului. Fără îndoială, este una dintre cele mai așteptate lansări de către micii fani ai acestui popular personaj Marvel.

6.Blițul

Tot în luna iunie va fi lansat în sfârșit unul dintre filmele cu supereroi cele mai așteptate de cei mici de acasă. Acesta este „Flash”, un film cu Ezra Miller în rol principal și cu participarea lui Kiersey Clemons, Ben Affleck, Michael Keaton și Maribel Verdú. Cu această ocazie, Flash călătorește în timp pentru a preveni uciderea mamei sale, dar în mijlocul acelei aventuri, provoacă fără să știe schimbări care vor avea ca rezultat crearea unui multivers. Un film de actiune, plin de surprize, in care cei mici il pot vedea si pe Batman in actiune.

7. Elementare

Pixar și Walt Disney își unesc din nou forțele în „Elemental”, un film de animație fantasy romantic care promite să devină un succes și va fi lansat pe 16 iunie. Filmul are loc în Element City, locul în care trăiesc Focul, Apa, Pământul și Aerul. Aici este și casa lui Candela, o tânără făcută din foc, și a lui Nilo, un băiat de apă, doi tineri care nu ar putea fi mai diferiți unul de celălalt. Asta, cel puțin până când ajung să se cunoască și să descopere cât de multe au în comun. O poveste originală, deși amuzantă, care le va preda copiilor o lecție grozavă în timp ce se distrează foarte bine.

8.Barbie

Primul film cu actori în direct care întruchipează populara păpușă Mattel va ajunge pe marele ecran în iulie 2023. Cu Margot Robbie în rolul lui Barbie și Ryan Gosling în rolul lui Ken, acesta spune povestea unei Barbie care este forțată să părăsească Barbieland și Tu trebuie să intri în uman . lume. Fără îndoială, o poveste fascinantă plină de surprize care promite multe râsete și distracție, ideală pentru a te bucura în familie.

9. Dorință

O altă mare premieră din acest an va fi, fără îndoială, „Wish”. Un film despre originea vedetei doritoare care îi va duce pe cei mici de acasă într-un regat magic al fanteziei în care dorințele devin întotdeauna realitate. Filmul spune povestea lui Asha, o tânără de 17 ani care, într-un moment de disperare, face o rugăminte stelei care doresc, fără să știe că va primi ca răspuns o forță cosmică numită Star, plină de energie nelimitată. se vor confrunta cu un inamic, pentru a-și salva poporul și pentru a arăta că atunci când o ființă umană se conectează cu magia stelelor, se pot întâmpla lucruri fantastice.

10.Wonka

premiera filmului wonka

Micii iubitori de „Charlie și fabrica de ciocolată” vor avea șansa de a se bucura anul acesta de „Wonka”, o versiune muzicală și mai fantezică care va avea premiera pe 15 decembrie. Este o adaptare a unuia dintre cele mai cunoscute personaje ale lui Roald Dahl, enigmaticul Willie Wonka care, cu această ocazie, le va dezvălui copiilor câteva dintre cele mai incitante aventuri pe care le-a trăit în tinerețe, înainte de a deschide fabrica de ciocolată.cea mai cunoscută din lume. . Filmul, cu Timothée Chalamet în rol principal, va deveni, fără îndoială, unul dintre cele mai așteptate de cei mici de acasă.