10 Web Stranica Za Besplatno Gledanje Kineskih Filmova I Serija

Besplatni kineski filmovi i serije

Besplatni kineski filmovi i serije: želite li pronaći online mjesto za gledanje kineskih TV emisija? Ovih 10 web stranica može vam pomoći pronaći kineske verzije vaših omiljenih filmova.

Uz dobrobiti vizualnog razumijevanja, gledanje TV emisija ugodan je i uzbudljiv pristup uživljavanju u jezično okruženje.

Učenje kineskog putem filmova na besplatnim web stranicama odlična je alternativa tradicionalnom učenju u učionici i udžbenicima. Pogledajte ovaj članak za popis preporučenih opcija!

Idemo dalje niz zečju rupu stranica na kojima možete gledati i preuzimati kineske filmove bez plaćanja ni novčića.

1.yoku

youku

Youku.com je najpopularnija online video platforma u Kini. Vaš TV kanal ima stotine nedavno emitiranih programa. Također proizvodi kratke TV serije, od kojih su neke vrlo poznate među netizenima.

Gledanjem filmova s ​​kineskim titlovima možete uvelike poboljšati svoje razumijevanje slušanja i čitanja na kineskom.

Međutim, ti su materijali trenutno dostupni IP-ovima u Kini. Korisnici s drugih lokacija mogu koristiti samo VPN da bi ih vidjeli. Dostupna je i web stranica i aplikacija za Android, iPhone i WePhone te Windows TV softver.

Na naslovnoj stranici Youkua korisnici mogu pretraživati ​​kineske filmove koje žele gledati online ili preuzeti. Kada posjetitelji posjete web stranicu u potrazi za određenim kineskim filmom, pronađu popis nedavno pretraživanih filmova.

Također, dostupan je filtar kategorije koji pomaže u sortiranju i preuzimanju ovih HD filmova. Youku vam omogućuje da napravite popis svojih favorita za gledanje i ponovno pokrenete gledanje na više uređaja ako želite.

2. Baidu televizija

Kao nadopuna najpopularnijoj tražilici u Kini, Baidu, sada postoji kanal TV serija pod nazivom Baidu TV Series Channel. Ima mnoge aktualne popularne emisije, uključujući TV i filmove.

Zbog značajnih financijskih sredstava, Baidu svojim korisnicima osigurava najnovije i najopsežnije TV emisije. Dostupno je nekoliko dodatnih postaja, od kojih neke emitiraju kineske animirane i igrane filmove.

Kada pretražujete na Baiduu, najpopularnijoj tražilici u Kini, automatski ćete biti poslani na Baiduov kanal TV serije. Na stranici možete gledati mnoge trenutno popularne TV emisije i filmove.

Što se tiče mobilnih uređaja, možete ih koristiti na uređajima iPhone, Android, iPad i Android Pad.

3.QQ TV

qq tv

QQ je najpopularniji besplatni softver za razmjenu izravnih poruka u Kini. Vaš TV kanal emitira cijele epizode TV emisija.

Ima aplikacije za sve glavne mobilne operativne sustave. QQ TV kompatibilan je sa svim uređajima, uključujući pametne telefone, računala i televizore.

Možete spremiti emisije koje želite gledati kasnije i pretplatiti se na ažuriranja serija prijavom na svoj QQ račun. Također možete preuzeti videozapise na svoje računalo ili mobilni uređaj kako biste ih pogledali kasnije.

četiri.tudu

YouKu se pridružio Tudou, još jednoj popularnoj kineskoj platformi za dijeljenje videa.

Dostupne su cijele epizode popularnih kineskih, korejskih, američkih i europskih TV emisija i filmova.

Sve te predstave možete pronaći u aplikaciji za pametni telefon, koja je besplatna. Međutim, možda ćete trebati mjesečnu ili godišnju pretplatu za pristup određenim nedavno objavljenim filmovima.

5.IQiyi

iqiyi

iQiyi također ima opsežnu biblioteku kineskih drama sinkroniziranih na tradicionalni kineski i engleski. Neke videozapise možete gledati bez pretplate, dok će vas drugi koštati.

Kao i američki streaming servis Hulu, Iqiyi.com nudi samo kineske HD filmove i TV emisije.

Osim što nudi najnoviji video materijal zaštićen autorskim pravima, IQiyi također stvara originalne programe kao što su drame namijenjene mladoj publici.

Iqiyi je sada najistaknutija i najčešće korištena platforma za streaming kineskih drama i filmova. S preko 500 milijuna aktivnih korisnika mjesečno, to je u biti kineska verzija Netflixa.

Iako je za gledanje svih drama potrebno VIP članstvo, web stranica ima mnogo besplatnih stvari koje vrijedi pogledati. Putem svojih besplatnih aplikacija, visokokvalitetni streaming pruža prekrasno iskustvo gledanja dok vam omogućuje prijelaz između različitih uređaja (Android i iOS).

6. TV ručka

Godine 2022. Mango TV bit će fantastičan izvor online video zabave. Omogućuje vam streamanje kineskih TV emisija pune dužine bez preuzimanja bilo čega.

Možete pronaći mnoge kineske videozapise, obično s kineskim titlovima. Dostupni su titlovi, kako na izvornom jeziku tako i na engleskom.

7.Tencent

Tencent Video nudi detaljniji materijal za kineske potrošače, dok WeTV-ovo globalno izdanje daje prednost korisnicima u drugim zemljama.

Uz najnovije TV epizode i originalne serije, nudi i veliki izbor starih drama, HD filmova i animea.

Samo stanovnici Kine mogu pristupiti Tencent videu. Stoga preporučujemo da koristite VPN za pristup ovoj web stranici ako živite u inozemstvu.

Preuzmite njihove besplatne aplikacije za Android i iOS ako koristite mobilne uređaje.

8.PP TV

PPTV vam daje pristup bezbrojnim besplatnim epizodama kineske drame. Možete gledati poznate kineske filmove kao i TV emisije.

Uz pomoć poslužitelja za brzi streaming, PPTV je napravio fantastičan posao ažuriranja svog videokataloga. Kao i druge web stranice, ne morate se registrirati ili postati član da biste vidjeli besplatne stvari.

PPTV podržava PC, Mac, Android pametne telefone i tablete, iPad i druge. Sve njegove drame dostupne su za besplatni streaming preko interneta cijelom svijetu.

Slično drugim kineskim video stranicama, morat ćete pogledati nekoliko reklama prije nego što možete pogledati emisiju. Ako želite onemogućiti oglase, morate ih platiti.

9. Migu

Migu TV je neograničena usluga strujanja bez oglasa koja je potpuno legalna.

Od komedije do drame, od dječjih do klasika do omiljenih filmova poput kineskih drama, animea i TV emisija, ima za svakoga ponešto. Započnite streaming zabave odmah preuzimanjem!

To je također odlična web stranica za besplatno gledanje kineske televizije i sporta na mreži.

Za gledanje videa na mobilnim uređajima, Migu Video nudi besplatne Android i iOS aplikacije s dobro upravljanim stilom.

Iako VIP emisije koštaju članstvo, dostupna je tona visokokvalitetnog besplatnog materijala.

10.WeTV

WeTV

Još jedna poznata web stranica za TV streaming, WeTv, nudi besplatan pristup kineskim TV dramama i serijama s engleskim titlovima. Vlasnik ove web stranice je kineski IT div Tencent. Stoga se možete pouzdati u njegovu pouzdanost i kvalitetu.

Video prijenos uživo i igranje pridružuju se širokom izboru kineskih TV emisija dostupnih na ovoj stranici. WeTV je također mjesto gdje možete gledati najpopularnije Tencent animacije.

WeTV nudi razne drame u mnogim žanrovima uključujući romantiku, fantastiku, odjeću iz razdoblja, horor, akciju itd.

Iako je dostupna plaćena pretplata za novoizdane serije, još uvijek ima dovoljno malo starijih stvari da vas zabave.

Ono što je najvažnije je da to možete vidjeti instaliranjem aplikacije na raznim uređajima, uključujući Android TV ili Smart TV.

Pogledajte ovu recenziju aplikacije WeTV da biste saznali više!

česta pitanja

Gdje mogu gledati kineske filmove online s engleskim titlovima?

iQIYI. Najbolja stranica za gledanje kineskih filmova online s engleskim titlovima je iQIYI, jedna od poznatih kineskih online video platformi.

Koja je aplikacija najbolja za gledanje kineskih drama s engleskim titlovima?

Sjajan kanal i aplikacija za gledanje kineskih drama s engleskim titlovima je WeTV English.

Je li sigurno koristiti iQIYI?

ChinaDRM Lab odobrio je aplikaciju iQIYI s testovima sigurnosti DRM aplikacije. Aplikacija iQIYI može sigurno preuzimati, dekriptirati i reproducirati digitalne filmove zahvaljujući samorazvijenoj DRM (  Digital Rights Management  ) tehnologiji, koja također omogućuje programu da spriječi hakere u krađi digitalnog materijala.

Zaključak

Gore navedenih top 10 web stranica najzanimljivija su mjesta za besplatno gledanje kineskih filmova i drama.

Iako su sve dolje navedene web stranice i TV usluge besplatne i potpuno legalne, mnogi dijelovi materijala dostupni su samo ljudima u kontinentalnoj Kini zbog problema s autorskim pravima.

Za pregled besplatnih stvari koje nisu dostupne na vašoj lokaciji, možete koristiti VPN. Uz usluge kao što su ExpressVPN i NordVPN, možete zaobići IP ograničenja i deblokirati dramu bez napora.