10 Webhely, Ahol Ingyenes Kínai Filmeket És Sorozatokat Nézhet

Ingyenes kínai filmek és sorozatok

Ingyenes kínai filmek és sorozatok: Szeretnél online helyet találni, ahol kínai tévéműsorokat nézhetsz? Ez a 10 webhely segíthet megtalálni kedvenc filmjei kínai változatát.

A vizuális megértés előnyei mellett a tévéműsorok élvezetes és izgalmas megközelítése a nyelvi környezetben való elmélyüléshez.

A kínai nyelvtanulás filmeken keresztül ingyenes weboldalakon nagyszerű alternatíva a hagyományos tantermi tanulással és tankönyvekkel szemben. Tekintse meg ezt a cikket az ajánlott lehetőségek listájáért!

Menjünk lejjebb az oldalak nyúlüregében, ahol egy fillér fizetése nélkül nézhet és tölthet le kínai filmeket.

1.yoku

youku

A Youku.com a legnépszerűbb online videoplatform Kínában. TV-csatornáján több száz nemrégiben sugárzott műsor található. Rövid tévésorozatokat is készít, amelyek közül néhány nagyon híres a netezők körében.

Nagymértékben növelheti kínai hallás- és olvasási képességét, ha kínai feliratos filmeket néz.

Ezek az anyagok azonban jelenleg elérhetők az IP-k számára Kínában. A más helyekről származó felhasználók csak a VPN-t használhatják a megtekintésükre. Mind a webhely, mind az Android, iPhone és WePhone alkalmazás, valamint a Windows TV szoftver elérhető rajta.

A Youku címlapján a felhasználók rákereshetnek olyan kínai filmekre, amelyeket online szeretnének nézni vagy letölteni. Amikor a látogatók egy adott kínai filmet keresve keresik fel a webhelyet, megtalálják a legutóbb keresett filmek listáját.

Ezenkívül egy kategóriaszűrő is rendelkezésre áll, amely segít ezeknek a HD-filmeknek a rendezésében és letöltésében. A Youku lehetővé teszi, hogy figyelőlistát készítsen kedvenceiről, és ha akarja, újraindítsa a nézést több eszközön.

2. Baidu Televízió

Kína legnépszerűbb keresőjének, a Baidunak a kiegészítéseként immár létezik egy tévésorozatcsatorna, a Baidu TV Series Channel. Számos aktuális népszerű műsort tartalmaz, beleértve a TV-t és a filmeket.

Jelentős anyagi lehetőségei miatt a Baidu a legújabb és legátfogóbb tévéműsorokkal látja el felhasználóit. Számos további állomás áll rendelkezésre, amelyek közül néhány kínai animációt és játékfilmeket sugároz.

Ha a Baidu-n, Kína legnépszerűbb keresőjében keres, automatikusan a Baidu TV-sorozat csatornájára kerül. Az oldalon számos aktuális népszerű TV-műsort és filmet nézhet meg.

Ami a mobileszközöket illeti, iPhone-on, Androidon, iPaden és Android Pad-en használhatja őket.

3.QQ TV

qq tv

A QQ a legnépszerűbb ingyenes azonnali üzenetküldő szoftver Kínában. TV-csatornája a tévéműsorok teljes epizódjait sugározza.

Az összes főbb mobil operációs rendszerhez vannak alkalmazások. A QQ TV bármilyen eszközzel kompatibilis, beleértve az okostelefonokat, számítógépeket és televíziókat is.

Elmentheti a később megnézni kívánt műsorokat, és előfizethet a sorozatfrissítésekre, ha bejelentkezik QQ-fiókjába. A videókat letöltheti számítógépére vagy mobileszközére is, hogy később megnézhesse.

Négy.tudu

A YouKu csatlakozott a Tudou-hoz, egy másik népszerű kínai videómegosztó platformhoz.

A népszerű kínai, koreai, amerikai és európai tévéműsorok és filmek teljes epizódjai elérhetők.

Mindezeket a játékokat megtalálhatja okostelefonos alkalmazásában, amely ingyenes. Előfordulhat azonban, hogy havi vagy éves előfizetésre van szüksége, hogy hozzáférjen bizonyos közelmúltban megjelent filmekhez.

5.IQiyi

iqiyi

Az iQiyi kínai drámák széles könyvtárával is rendelkezik, amelyeket hagyományos kínai és angol nyelvre szinkronizáltak. Egyes videókat előfizetés nélkül is megtekinthet, míg mások költségébe kerülnek.

Az amerikai Hulu streaming szolgáltatáshoz hasonlóan az Iqiyi.com is csak kínai HD filmeket és tévéműsorokat kínál.

Amellett, hogy a legújabb, szerzői joggal védett videoanyagokat kínálja, az IQiyi eredeti műsorokat is készít, például drámákat, amelyek fiatal közönségnek szólnak.

Az Iqiyi manapság a legjelentősebb és legszélesebb körben használt kínai dráma- és filmközvetítési platform. Több mint 500 millió havi aktív felhasználójával lényegében a Netflix kínai verziója.

Bár az összes dráma megtekintéséhez VIP-tagság szükséges, a weboldalon rengeteg ingyenes cucc található, amit érdemes megnézni. Ingyenes alkalmazásai révén a kiváló minőségű streaming gyönyörű megtekintési élményt nyújt, miközben lehetővé teszi a különböző eszközök (Android és iOS) közötti váltást.

6.TV fogantyú

2022-ben a Mango TV az online videós szórakoztatás fantasztikus forrása lesz. Lehetővé teszi a teljes hosszúságú kínai TV-műsorok letöltését anélkül, hogy bármit is letöltene.

Sok kínai videót találhat, általában kínai felirattal. Feliratok állnak rendelkezésre, eredeti nyelven és angolul is.

7. Tencent

A Tencent Video részletesebb anyagokat kínál a kínai fogyasztóknak, míg a WeTV globális kiadása a más országok felhasználóit részesíti előnyben.

A legújabb TV-epizódok és eredeti sorozatok mellett régi drámák, HD-filmek és animék nagy választékát is kínálja.

Csak kínai lakosok férhetnek hozzá a Tencent Videóhoz. Ezért javasoljuk, hogy VPN-t használjon a webhely eléréséhez, ha külföldön él.

Töltse le ingyenes alkalmazásaikat Androidra és iOS-re, ha mobileszközt használ.

8.PP TV

A PPTV számtalan ingyenes kínai drámaepizódhoz biztosít hozzáférést. Híres kínai filmeket és TV-műsorokat nézhet.

A gyors streaming szerverek segítségével a PPTV fantasztikus munkát végzett a videókatalógus frissítésében. Más webhelyekhez hasonlóan az ingyenes tartalom megtekintéséhez nem kell regisztrálnia vagy tagnak lennie.

A PPTV támogatja a PC-t, Mac-et, Android okostelefonokat és táblagépeket, iPad-et és még sok mást. Minden drámája ingyenesen elérhető az interneten keresztül az egész világ számára.

Más kínai videooldalakhoz hasonlóan meg kell néznie néhány reklámot, mielőtt megnézheti a műsort. Ha le szeretné tiltani a hirdetéseket, fizetnie kell értük.

9. Migu

A Migu TV egy korlátlan, reklámmentes streaming szolgáltatás, amely teljesen legális.

A vígjátéktól a drámáig, a gyerekektől a klasszikusokon át a réskedvencekig, például a kínai drámákig, anime-kig és tévéműsorokig mindenki talál valamit. Kezdje el a szórakoztató streamelést most, töltse le most!

Ez egy nagyszerű webhely ingyenes kínai TV-k és sportok online nézéséhez.

A videó mobileszközökön való megtekintéséhez a Migu Video ingyenes Android- és iOS-alkalmazásokat biztosít jól menedzselt stílussal.

Bár a VIP műsorok tagságba kerülnek, rengeteg jó minőségű ingyenes anyag áll rendelkezésre.

10.WeTV

WeTV

Egy másik jól ismert tévés streaming webhely, a WeTv ingyenes hozzáférést biztosít a kínai TV-drámákhoz és sorozatokhoz angol felirattal. A kínai IT-óriás, a Tencent a tulajdonosa ennek a webhelynek. Ezért bízhat megbízhatóságában és minőségében.

Az élő közvetítés és a játékvideók csatlakoznak az ezen az oldalon elérhető kínai tévéműsorok széles választékához. A WeTV-n megtekintheti a legnépszerűbb Tencent animációkat is.

A WeTV különféle drámákat kínál számos műfajban, beleértve a romantikát, a fantasy-t, a korabeli ruházatot, a horrort, az akciót stb.

Noha az újonnan kiadott sorozatokhoz van fizetős előfizetés, még mindig van elég a kicsit régebbi cuccból, hogy szórakoztasson.

A legfontosabb dolog az, hogy megtekintheti, ha telepíti az alkalmazást különféle eszközökre, beleértve az Android TV-t vagy az okostévét.

További információért tekintse meg ezt a WeTV alkalmazás áttekintését!

gyakori kérdések

Hol nézhetek online kínai filmeket angol felirattal?

iQIYI. A legjobb oldal kínai filmek online nézéséhez angol felirattal az iQIYI, az egyik jól ismert kínai online videóplatform.

Melyik alkalmazás a legjobb angol feliratos kínai drámák nézéséhez?

A WeTV English egy nagyszerű csatorna és alkalmazás kínai drámák megtekintéséhez angol felirattal.

Biztonságos az iQIYI használata?

A ChinaDRM Lab jóváhagyta az iQIYI alkalmazást DRM-alkalmazások biztonsági jártassági tesztjeivel. Az iQIYI alkalmazás biztonságosan tud letölteni, visszafejteni és lejátszani digitális filmeket a saját fejlesztésű DRM (  Digital Rights Management  ) technológiájának köszönhetően, amely azt is lehetővé teszi, hogy a program megakadályozza a hackerek digitális anyagok ellopását.

Következtetés

A fenti 10 legjobb webhely a legérdekesebb hely az ingyenes kínai filmek és drámák megtekintéséhez.

Bár az alább felsorolt ​​webhelyek és TV-szolgáltatások mindegyike ingyenes és teljesen legális, sok anyaghoz szerzői jogi problémák miatt csak a kínai anyaországban élők férhetnek hozzá.

Az Ön tartózkodási helyén nem elérhető ingyenes tartalmak megtekintéséhez VPN-t használhat. Az olyan szolgáltatásokkal, mint az ExpressVPN és a NordVPN, könnyedén megkerülheti az IP-korlátozásokat, és könnyedén feloldhatja a drámákat.