Cum Să Faci Bani Online de Acasă 2023: +28 Idei Simple

Cum Să Faci Bani Online

Cum Să Faci Bani Online: adevărul este că există modalități  reale  de a câștiga bani online: milioane de oameni o fac în fiecare zi. De la nomazi digitali independenți la profesioniști în marketing la antreprenori în ascensiune, există o mulțime de idei de afaceri pe care le puteți încerca acasă folosind laptopul și o conexiune puternică la internet. Deci haideți să discutăm despre câteva  modalități reale de  a face bani online.

Cum să câștigi bani online: 28 de moduri reale

1. Începeți dropshippingul

Să începem lista noastră cu una dintre cele mai populare moduri de a câștiga bani online. Potrivit Google Trends, popularitatea dropshipping-ului este în creștere, ceea ce evidențiază viabilitatea sa ca idee de afaceri. Cu poveștile de succes despre cum un antreprenor a câștigat 6.667 USD în opt săptămâni sau despre cum un proprietar de magazin a făcut șase cifre vânzând un singur produs, există o mulțime de dovezi că dropshipping-ul este o modalitate reală de a câștiga bani online.

Dacă nu știi ce este dropshippingul, este un model de afaceri în care vinzi un produs unui client, dar furnizorul stochează, împachetează și expediază produsul clienților lor în numele tău. Cu Dropshipping Shopify, aveți acces la milioane de produse pe care le puteți adăuga în magazinul dvs. Unele aplicații de dropshipping Shopify vă permit să alegeți manual imaginile produselor, să editați descrierile articolelor și să oferiți afacerii dvs. o atmosferă personalizată, astfel încât oamenii să iubească cumpărăturile cu dvs.

Cel mai bun mod de a face bani dropshipping? Majoritatea antreprenorilor s-au concentrat pe câteva strategii de marketing:

 • Rulați reclame Facebook
 • Obțineți influenți pentru a vă promova produsele.
 • Trimiterea de mesaje directe (DM) către potențiali clienți pe rețelele de socializare

Sunteți gata să deschideți un magazin, dar aveți nevoie de produse pentru a vinde? Strângerea de mână este locul în care antreprenorii online merg să cumpere produse la prețuri en gros.

2. Încercați imprimarea la cerere

Imprimarea la cerere (POD) este o altă modalitate populară de a face bani online. Mulți oameni au adoptat acest model de afaceri pentru că are cheltuieli generale mai mici decât alte afaceri.

Imprimarea la cerere este similară cu livrarea drop-down prin faptul că nu trebuie să transportați inventar sau să expediați produse către clienți. Cu toate acestea, există două mici diferențe. În primul rând, vă puteți crea propriile produse personalizate, ceea ce este excelent pentru recunoașterea mărcii. În al doilea rând, puteți alege dintre articole specifice în loc de o gamă largă de categorii. Majoritatea companiilor care imprimă la cerere oferă produse ușor de imprimat, cum ar fi tricouri, căni și genți de tote.

Cea mai bună modalitate de a face bani cu afacerea dvs. de imprimare la cerere? Canale de marketing gratuite. Cel mai bun pariu ar fi să-ți promovezi produsele gratuit pe Instagram și Pinterest și prin intermediul influențelor din rețelele sociale care îți convertesc bine publicul.

Puteți obține o prezentare completă a tipăririi la cerere și a livrării directe, urmărindu-ne intrând într-o dezbatere sănătoasă cu Wholesale Ted despre avantajele și dezavantajele fiecărui model de afaceri.

face bani cu print la cerere

3. Câștigați bani cu marketingul afiliat

Marketingul afiliat este una dintre cele mai populare moduri de a face bani online. De-a lungul anilor, popularitatea sa a crescut și a scăzut, dar rămâne o modalitate stabilă de a face bani online. Cea mai bună parte a marketingului afiliat este că puteți alege dintr-o gamă largă de companii cu care să parteneri, inclusiv Shopify, Amazon, Uber și FabFitFun.

Marketingul afiliat vă permite să câștigați existența promovând alte mărci. Dacă sunteți specialist în marketing, puteți câștiga comision din vânzări promovând produse de vânzare cu amănuntul, software, aplicații și multe altele. Deși câștigul unui comision poate părea mic, rețineți că puteți fi afiliat mai multor mărci și puteți include mai multe link-uri afiliate într-o singură postare de blog.

Dacă chiar vrei să faci bani online făcând marketing afiliat, cel mai bun pariu este să te concentrezi pe marketingul de conținut. Prin crearea unui blog cu mai multe pagini de conținut de înaltă calitate, creați un activ pe care îl puteți numi propriu. Plasați strategic linkuri afiliate în postările de pe blog pentru a genera trafic către site-ul web al partenerului dvs. afiliat. 

4. Porniți un canal YouTube

Dacă alții pot câștiga bani de pe YouTube, la fel și tu. Cel mai bine plătit YouTuber este Jimmy Donaldson (alias MrBeast), care încarcă cascadorii bizare pe canalul său de YouTube, câștigându-i 54 de milioane de dolari în 2021. Un alt câștigător de top este Jake Paul, care a câștigat 45 de milioane de dolari pe YouTube. și conținut de box. Faima sa pe YouTube (și cariera de box) l-au ajutat să-și folosească influența pentru a câștiga bani online dincolo de câștigurile sale de pe YouTube.

Canalul tău YouTube ar trebui să se concentreze pe o singură nișă, astfel încât să poți construi un public puternic și loial. De exemplu, puteți să creați tutoriale de machiaj, să transmiteți în flux jocuri video, să revizuiți produse, să predați abilități, să creați videoclipuri cu farse sau orice altceva pentru care credeți că există un public.

Secretul pentru a face bani pe YouTube este să creezi conținut pe care oamenii și-l doresc. Creați titluri inteligente pentru a atrage oamenii să vă vizioneze videoclipurile și folosiți cuvinte cheie în descrierea dvs. pentru a optimiza căutarea pe YouTube. Odată ce ai atins pragul de 1.000 de abonați, vei putea să-ți monetizezi oficial canalul cu reclame YouTube.

face bani cu youtube

5. Deveniți un influencer

Construirea unui brand personal vă poate ajuta și să câștigați bani online. Știați că starul fotbalului Cristiano Ronaldo percepe în medie între 880.259 și 1 milion de dolari pentru o postare sponsorizată pe Instagram? Deși poate părea că vedetele de realitate, cântăreții și sportivii sunt cei mai influenți oameni, rețineți că chiar și influențatorii la scară mai mică pot câștiga mai mulți bani astăzi decât făceau acum câțiva ani.

Pentru a deveni un influencer, trebuie să-ți construiești un public sănătos. Care sunt cele mai bune platforme pentru a începe? Instagram și TikTok. Unii dintre cei mai mari influenți non-celebrități au primit adesea primul gust de expunere pe aceste platforme. Poate doriți să vedeți cum să obțineți mai mulți adepți Instagram dacă doriți să construiți o audiență largă pe Instagram.

Pentru a câștiga bani în calitate de influencer, poți fi plătit pentru postările sponsorizate, poți să-ți creezi propriul magazin online și să vinzi produse, să adaugi linkuri afiliate în biografia ta, să-ți vinzi fotografiile, să vinzi reclame pe propriul tău podcast, să faci și să vinzi marfă, să fii plătit către apar . la evenimente și multe altele.

6. Creați un curs online

Vânzarea de cursuri este una dintre cele mai bune modalități de a câștiga bani pe internet. Dacă ești expert într-un subiect, îți poți monetiza cunoștințele creând cursuri online. Vă puteți vinde cursul pe Udemy sau, dacă aveți deja propriul public, prin propriul site. Unii antreprenori câștigă până la 5.000 USD pe lună din cursurile online.

Pentru a crea un curs popular și de succes, inspiră-te din cursurile în tendințe din nișa ta. Atunci uită-te la recenzii. Care sunt aspectele pe care oamenii le laudă și care sunt lucrurile pe care oamenii le urăsc? Cum poți crea ceva mai bun decât ceea ce a fost deja creat? Concentrați-vă pe crearea de conținut care abordează cele mai mari plângeri, emulând în același timp aspectele pozitive de care oamenii sunt entuziasmați.

Platforma pe care vindeți cursul va determina cea mai bună modalitate de a face bani. Dacă îți vinzi cursul pe Udemy, nu trebuie să faci mare lucru pentru a-l promova. Aproape că o poți seta și uita. Poate promovați-l pe unele bloguri sau pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, dacă cursul este găzduit pe propriul dvs. site web, vă recomandăm să difuzați reclame pentru a promova cursul. De asemenea, puteți crea o listă de e-mail pentru a promova cursurile viitoare fără a plăti pentru marketing.

cum să câștigi bani online cu cursuri

7. Publicați o carte electronică

Cu Amazon Kindle Direct Publishing, publicarea unei cărți electronice nu a fost niciodată mai ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să scrieți cartea electronică, să o formatați, să creați o copertă a cărții electronice, să o publicați și să o promovați. În 2013, am creat mai multe cărți electronice pe Amazon și, deși nu m-a făcut bogat, am câștigat niște bani.

Puteți alege să angajați un scriitor pentru cartea dvs. electronică, un designer grafic pentru a proiecta coperta și un editor de manuscrise pentru a depana conținutul. Când cercetați subiectul, concentrați-vă pe cuvintele cheie bazate pe căutări populare pe Amazon. Folosesc adesea Instrumentul pentru cuvinte cheie, care vă permite să găsiți cuvintele pe care oamenii le folosesc în timpul căutării, astfel încât să vă puteți crea titlul din ele.

Pentru a genera vânzări pentru cartea dvs. electronică, concentrați-vă pe tacticile de marketing care s-au dovedit că atrag clienții. De exemplu, puteți oferi gratuit primele câteva exemplare ale cărții dvs. Acest lucru vă ajută să creați noutăți pe rețelele sociale și să obțineți câteva recenzii, ceea ce vă ajută să câștigați clienți prin intermediul dovezilor sociale. Alte strategii eficiente de promovare a cărții electronice includ marketingul cu influențe și campaniile video. 

8. Începeți un blog

Blogging-ul este una dintre cele mai vechi metode de a face bani online. Oamenii cărora le place să scrie tind să înceapă bloguri cu un focus de nișă. De exemplu, un blog despre tergiversare, mașini, dropshipping, jucării etc., este adesea un subiect suficient de restrâns pentru a construi un grup loial și suficient de mare pentru a acoperi o mulțime de teren.

Puteți începe un blog pe diverse platforme, de la Shopify (eliminați caracteristica plătită, astfel încât să nu trebuie să plătiți un abonament în timp ce îl construiți) la WordPress. Când începeți blogul dvs., concentrați-vă pe cuvinte cheie foarte specifice, cu un accent strict și continuați să vă extindeți în alte categorii, dar încă relevante, pe măsură ce creșteți și dominați noi spații. Acest lucru vă va permite să construiți un blog masiv în timp. Amintiți-vă că designul este, de asemenea, important pentru a face o primă impresie bună vizitatorilor. Iată 20 de inspirații pentru design de blog care vă vor ajuta să vă lansați blogul.

Există mai multe moduri de a câștiga bani cu un blog. Puteți adăuga link-uri afiliate în postările dvs. (nu uitați o clauză de declinare a răspunderii). Îți poți monetiza blogul plasând strategic anunțuri în postările tale. Postările sponsorizate vă pot ajuta să câștigați bani cu anumite mărci; acest lucru este popular printre bloggerii de recenzii. De asemenea, bloggerii pot vinde produse digitale sau fizice pe site-urile lor web. De asemenea, puteți folosi un blog pentru a crea un brand personal care vă ajută să obțineți prezentări, oferte TV sau oferte pentru clienți mari. 

face bani online blogging

9. Luați în considerare posibilitatea de a deveni independent

Cel mai simplu mod de a face bani online este să-ți iei jobul actual în rolul tău de 9 până la 5 și să o faci online. De exemplu, dacă sunteți scriitor, asistent administrativ, designer grafic, profesor, dezvoltator etc., puteți comercializa aceste abilități și puteți găsi online clienți care sunt dispuși să vă plătească pentru a le aplica.

Există, de asemenea, o listă nesfârșită de platforme de lucru pentru fiecare tip de freelancer. De exemplu, scriitorii independenți pot aplica pentru locuri de muncă pe anumite forumuri de lucru online pentru scris, dar și pe site-uri web generale independente, cum ar fi Fiverr, Freelancer, Upwork și toate celelalte. Dacă descoperiți că abilitățile dvs. nu pot fi utilizate direct pentru a crea fluxuri de venit, puteți încerca să monetizați alte abilități transferabile pe care le aveți. 

Pentru a face bani online ca freelancer, trebuie să începeți prin a construi un portofoliu puternic. Asta poate însemna să începi să lucrezi gratuit cu unele mărci de nivel mediu de renume. Odată ce îți construiești un portofoliu puternic, poți ajunge la clienți potențiali pentru a câștiga mai mulți bani online. Amintiți-vă, munca independentă este un joc de numere – cu cât completați mai multe e-mailuri și solicitări personalizate, cu atât este mai probabil să primiți un răspuns.

10. Creați o aplicație

Dacă nu ești dezvoltator, probabil că te uiți la această idee pentru a câștiga bani și te simți puțin blocat. Din fericire, totuși, poți angaja pe cineva cu abilități de programare pentru a construi o aplicație pentru tine. Site-uri precum Toptal vă vor pune în legătură cu mulți dezvoltatori de aplicații care sunt deschiși să colaboreze cu antreprenori pentru a-și transforma viziunea în realitate.

Tot ce trebuie să faceți este să veniți cu o idee unică de aplicație, să identificați publicul pe care doriți să îl vizați și să creați o imagine de marcă pentru produsul dvs. Programatorul pe care îl angajați se va ocupa de lucrurile pe frontul dezvoltării.

Când vine vorba de a câștiga bani din aplicația dvs., cel mai bun pariu va fi să o adăugați în Google Play și în App Store. Și, deși poate părea contraintuitiv, a avea o aplicație gratuită te poate ajuta să faci mai mult decât o aplicație plătită. Cu o aplicație gratuită, puteți adăuga reclame sau funcții premium pentru a vă ajuta să câștigați bani. Deoarece aplicația gratuită va atrage un volum mai mare de oameni, vă va fi mai ușor să le vindeți mai mult.

face bani cu aplicații

11. Deveniți un scriitor

Cu un interes din ce în ce mai mare pentru marketingul de conținut, tot mai multe companii caută scriitori care își pot umple proprietățile web cu conținut grozav. Secretul pentru a avea succes ca scriitor este să te concentrezi pe o anumită nișă. Mulți scriitori încearcă să fie generaliști, scriind pentru o gamă largă de categorii, de la alimente până la tehnologie. Cu toate acestea, concentrarea pe nișă în calitate de scriitor vă deosebește și face mai ușor să atrageți clienți pe piața țintă.

Când aveți experiență în nișă, puteți adăuga o perspectivă diferită unei piese de conținut. Asta înseamnă că nu spui doar același lucru ca orice alt scriitor online. Și pentru asta doresc mărcile să plătească cu adevărat: gândurile, experiențele și perspectiva din interior asupra unei nișe.

Când aplicați pentru joburi de scris, asigurați-vă că trimiteți mostre relevante recrutorului. Dacă cineva solicită un eșantion de scriere de marketing, trimite-i un eșantion de scriere de marketing. Nu trimiteți un articol financiar. Sau unul de fitness. Este greu pentru un manager de angajare să știe cât de bine înțelegeți industria de nișă dacă nu puteți vedea un eșantion relevant. Aplicați la oportunități potrivite abilităților și experienței dvs

idei pentru a câștiga bani online

Puteți găsi joburi de scris pentru a câștiga bani online prin următoarele site-uri web:

 • blogger
 • craigslist
 • bloguri profesionale
 • scriere independentă
 • media bistro
 • locuri de muncă flexibile
 • fii un blogger independent

12. Faceți concerte secundare

Joburile secundare vă pot ajuta să câștigați bani online, păstrându-vă în același timp locul de muncă cu normă întreagă. Dacă doriți să câștigați încă câteva sute de dolari pe lună, aceasta este o idee grozavă. Munca nu durează întotdeauna pe termen lung, dar poate.

Folosiți platforme precum Fiverr pentru a găsi locuri de muncă part-time pe care le puteți face online. În calitate de nou intrat în economia gig, veți dori să vă concentrați pe oferirea unui preț scăzut, astfel încât să puteți obține prima recenzie. Aș recomanda unui prieten să-ți cumpere concertul pentru a lăsa prima recenzie, astfel încât să poți începe mai repede. Tratează prietenul ca pe un client și oferă un produs finit pe care îl poți include în portofoliu. 

Lucrul despre Fiverr este că este și un joc de numere. Dacă te uiți la cei mai buni utilizatori Fiverr, vei vedea că au mai multe concerte disponibile. Cu cât ai mai multe concerte, cu atât sunt mai multe șanse să te găsească.

face bani cu fiverr

Dacă nu doriți să primiți prețuri plătite Fiverr, puteți apela la platforme precum FlexJobs pentru a găsi locuri de muncă secundare. În secțiunea dvs. de locuri de muncă, puteți căuta oportunități de contract sau de telecommuting. Cel mai bun lucru despre oportunitățile de telecommuting de la FlexJobs este că poți aplica pentru ele în orice oraș din lume. 

FlexJobs are o varietate de joburi secundare, inclusiv scris, afaceri, design, contabilitate și multe altele. Așadar, dacă talentele tale nu se potrivesc cu nimic altceva din această listă de idei de a face bani, s-ar putea să vrei să încerci un job secundar FlexJobs. Aplicarea la mai multe oportunități vă va crește șansele de a obține câteva locuri de muncă într-o perioadă scurtă. 

13. Faceți lucrări de traducere

Traducerea este o nișă destul de deservită, ceea ce înseamnă că există mai puțină concurență în acest domeniu decât pe alte piețe de nișă. Pentru a valorifica oportunitatea, trebuie să vorbiți fluent cel puțin două limbi. Dacă ești bilingv sau ești specializat într-o limbă populară în școală, aceasta ar putea fi o idee grozavă de a câștiga bani pe care o poți încerca.

Va trebui să prezentați dovada capacității dvs. de a traduce. Dacă aveți o diplomă de limbă sau o experiență în traducerea de texte, asigurați-vă că o evidențiați în portofoliu sau în CV. Majoritatea companiilor vor solicita un test de traducere și nu puteți utiliza instrumente de traducere în niciun moment pentru a vă ajuta să treceți testul.

câștiga bani traducând

Site-urile unde puteți găsi joburi de traducere pentru a câștiga bani online includ:

 • upwork
 • oameni pe oră
 • gengo
 • Traducere profesională
 • Baza de date a traducătorilor

14. Vinde-ți lucrurile

O modalitate ușoară de a câștiga bani în plus este să vinzi lucruri pe care nu le mai folosești. Când utilizați această strategie, asigurați-vă că articolele pe care le listați sunt valoroase pentru cumpărătorii de astăzi. 

Cei mai mulți oameni se gândesc imediat să-și vândă vechiturile ca CD-uri și DVD-uri vechi. Dar majoritatea oamenilor nu vor să cumpere acele lucruri. Este 2023, chiar ai de gând să cumperi un CD? Probabil ca nu. Așa că nu-ți pierde timpul încercând să-l vinzi. 

Când vă gândiți să vă vindeți lucrurile, concentrați-vă pe articole precum electronice, mobilier, jucării și meșteșuguri. Puteți lista aceleași produse pe mai multe platforme, inclusiv Amazon, Facebook Marketplace și propriul magazin online. Vânzarea pe mai multe canale vă va îmbunătăți șansele de a găsi clienți pentru articolele dvs. 

Vrei să faci o primă impresie excelentă clientului tău? Includeți imagini de produse de înaltă calitate în listările dvs. Puteți angaja un expert Shopify pentru a crea fotografii ale produselor pentru dvs. sau puteți urma un curs de fotografie care vă oferă abilitățile de a captura și edita propriile imagini.

Vinde-ți lucrurile vechi online

15. Deveniți un tutor online

Dacă doriți să faceți bani online pe propriul program, luați în considerare să deveniți tutor online. Studenomics a acoperit povestea unei persoane care a câștigat 2.100 USD într-un semestru prin îndrumare. Interesant este că și-a construit baza de clienți prin gură în gură, vizibilitate și tarife grozave de grup. 

Dacă aveți o diplomă de predare, este mai probabil să obțineți un post de tutorat. A avea o diplomă sau o experiență într-o limbă este esențială pentru acest tip de muncă. Dacă ați vorbit la o conferință sau un eveniment pe această temă, ați putea fi, de asemenea, luat în considerare pentru o poziție online de mentorat, predare sau tutorat. 

În timp ce știința și matematica sunt adesea la mare căutare pentru posturi de tutorat, veți găsi, de asemenea, limba engleză populară în rândul publicului internațional. Dacă ești expert într-un subiect, tutoratul poate fi platforma potrivită pentru a câștiga bani rapid.

câștiga bani predând

Puteți găsi joburi de tutorat online pe platforme precum:

 • invață-mă
 • Tutori Chegg
 • tutor.com
 • da
 • Cambly

16. Conduceți mașina

Dacă deții o mașină, poți câștiga niște bani în plus ca șofer Uber sau livrător. Dar chiar dacă nu o faceți, puteți livra mâncare și alte lucruri esențiale folosind bicicleta sau mopedul. Șoferii Uber care doresc să câștige și mai mulți bani cu mașina lor își pot transforma vehiculul într-un panou publicitar în mișcare folosind Free Car Media. În acest caz, compania vă va împacheta mașina cu vinil detașabil cu o reclamă pentru un produs sau o marcă.

cum să câștigi bani cu uber Vrei să știi cum să câștigi bani rapid conducând Uber? Dacă dețineți propria afacere secundară, puteți arăta produsele dvs. pasagerilor dvs. dacă sunt interesați. Deși nu totul va fi. Cu toate acestea, dacă cineva își exprimă interesul pentru produsele dvs., este posibil să aveți produse de vânzare sub scaunul șoferului, pe care un pasager să le examineze. Dacă clienții nu au numerar, le puteți cere să plătească costul folosind funcția de bacșiș Uber. 

17. Deveniți un asistent virtual

Cu atât de mulți antreprenori care construiesc afaceri, cererea de asistenți virtuali crește aproape zilnic. Un asistent virtual este o persoană care desfășoară activități independente care oferă servicii unei afaceri dintr-o locație îndepărtată. Scrierea, contabilitatea, rețelele sociale și asistența pentru clienți sunt doar câteva dintre serviciile pe care le puteți oferi ca asistent virtual. 

Puteți găsi locuri de muncă relevante pe site-uri web precum Virtual Office Temps, Indeed sau Upwork. Mulți asistenți virtuali au găsit, de asemenea, modalități de a câștiga bani online, contactând mărci și antreprenori, întrebându-le dacă caută sprijin pentru a-și conduce afacerile. Folosind o combinație de solicitări de postare de locuri de muncă și de sensibilizare, veți obține primul client mai devreme decât credeți.

18. Deveniți un streamer Twitch

În timp ce Twitch a început ca o platformă de jocuri, evoluează rapid pentru a include și alte tipuri de conținut. Astăzi, streamingul Twitch este o modalitate din ce în ce mai populară de a câștiga bani online. Pentru a face bani rapid pe Twitch, va trebui să vă creșteți numărul de urmăritori. Dacă sunteți consecvent, streamingul pe această platformă vă poate ajuta să construiți rapid un public considerabil. 

Va trebui să găsești un joc sau un canal popular care să nu fie prea competitiv, astfel încât oamenii să găsească cu ușurință conținutul tău. Pentru a-i face pe oameni să vă observe fluxurile, va trebui să aveți un stil consecvent pentru canalul dvs.: va fi distractiv, educațional sau distractiv? Alege-ți calea și ține-te de ea.

Există cinci modalități de a genera bani pe canalul dvs. Twitch: vânzări de marfă, aprobări ale mărcii, donații ale fanilor, abonamente și reclame Twitch. În calitate de streamer Twitch, veți dori să vă concentrați pe valorificarea tuturor celor cinci metode de monetizare pentru a asigura cele mai mari câștiguri financiare. Cu strategia corectă și munca grea, puteți câștiga mulți bani găzduind fluxuri Twitch.

19. Investește în acțiuni

De asemenea, puteți face bani rapid investind în acțiuni. Dacă nu sunteți un expert în alegerea acțiunilor, poate doriți să săriți peste această idee de a face bani. Deși poate avea una dintre cele mai mari recompense, poate duce și la o pierdere de bani dacă nu aveți experiență. 

Dacă în prezent aveți un job de 9-5, verificați programele financiare ale companiei dvs. Vă permit să investiți în acțiuni ale companiei? Dacă da, înscrieți-vă. Cel puțin cu un program de acțiuni al companiei, ai o oarecare influență asupra succesului organizației ca angajat. Dacă compania dvs. are un program de potrivire RRSP, vă puteți înscrie și dacă obiectivul dvs. este să economisiți pentru pensie sau un avans pentru prima dvs. casă.

20. Vinde-ți fotografia

cum să faci bani cu fotografie

Indiferent dacă ești fotograf profesionist sau îți place pur și simplu să faci fotografii grozave, poți câștiga bani online vânzându-ți imaginile. Site-uri precum Shutterstock și Alamy sunt locuri grozave pentru a vă prezenta munca. Aceste site-uri web plătesc redevențe fotografilor atunci când cineva descarcă o copie a imaginii lor.

Dacă vrei să-ți monetizezi rapid fotografia, poți crea o listă pe  Foap  , o aplicație pentru smartphone care îți permite să-ți încarci lucrările și să câștigi bani. Când o agenție, o marcă sau oricine altcineva cumpără o fotografie sau un videoclip din portofoliul tău digital Foap, creatorul aplicației împarte profitul cu tine 50/50. 

21. Vinde haine online

Este probabil să ai haine pe care nu le-ai purtat în ultimul an și să nu ai de gând să le mai porți. În loc să le lași să ocupe spațiu în dulapul tău, de ce să nu faci bani cu ele?

Indiferent dacă vă vindeți haine, genți sau pantofi, există destul de multe site-uri care vă permit să vindeți articolele de modă folosite. Poshmark, Refashioner, The RealReal, ThredUp și Tradesy sunt câteva site-uri online unde puteți vinde haine pentru bani. 

Puteți câștiga bani online vânzând pe mai multe platforme diferite. Dacă doriți să stimulați vânzările offline, puteți utiliza grupurile de cumpărare și vânzare de pe Facebook din comunitatea dvs. pentru a găsi oameni online și a vinde articolele personal. Am vândut personal prin aceste grupuri înainte și știu că funcționează.

22. Deveniți un cuponer extrem

Când banii sunt puțini, cupoanele vă pot ajuta să economisiți câțiva dolari. De asemenea, distribuirea de cupoane vă poate ajuta să câștigați bani online. Coupon Chief, de exemplu, oferă un program Pay to Share, în care clienții primesc un procent din vânzările cupoanelor pe care le împărtășesc pe platformă. Va trebui să adăugați cupoane care nu au fost încă partajate. În schimb, veți primi un comision de 2% până la 3%. 

Este ca marketingul afiliat, în care distribuiți link-uri de recomandare și obțineți un comision atunci când cineva cumpără prin link-ul dvs. Companiile cu cupoane sunt cunoscute că își plătesc afiliații în mod regulat, așa că este o modalitate legitimă de a câștiga bani online. Coupon Chief a plătit deja peste 1,3 milioane de dolari în comisioane utilizatorilor săi.

23. Cumpărați și vindeți nume de domenii

Dacă cumperi în mod regulat nume de domenii, dar nu le folosești, poți oricând să încerci să le vinzi pentru un profit. Cu toate acestea, vânzarea de domenii este ultra-competitivă. Dacă dețineți un singur domeniu .com cuvânt, veți avea șanse mai mari de a vinde. Cuvintele care au un volum mare de căutare se vând bine.

În plus, domeniile care sunt la modă au acum șanse mai mari de a vinde. De exemplu, acum câțiva ani, domeniile fidget spinner erau mai ușor de vândut decât în ​​prezent. Puteți căuta nume de domenii și puteți cumpăra un domeniu personalizat prin platforma de înregistrare a domeniilor Shopify.

Vă puteți vinde domeniile în Licitația de Domenii GoDaddy. Căutați prin domeniile cu cele mai mari sume licitate pentru a vedea ce fel de domenii se vând bine. Te va ajuta să știi dacă domeniile tale merită vândute și câți bani poți câștiga vânzându-le.

24. Vinde-ți modelele online

Designul grafic este o abilitate uimitoare pe care o poți monetiza în mai multe moduri. Puteți merge pe ruta de imprimare la cerere și vă puteți vinde modelele pe propriile produse personalizate. Alternativ, vă puteți trimite modelele pe o platformă crowdsource, cum ar fi 99designs. Există, de asemenea, opțiunea de a crea propriile grafice și șabloane pentru a le vinde pe piețe precum Envato sau Creative Market. Sau ce zici de a obține niște clienți și de a lucra ca designer grafic independent? Potrivit PayScale, acest rol vă va câștiga 29,90 USD pe oră, în medie.

25. Verificați aplicațiile și site-urile web

idei pentru a face bani

Dacă ești pasionat de experiența utilizatorului, UserTesting plătește recenzenților 10 USD pentru a oferi feedback altor antreprenori despre site-urile și aplicațiile lor. Vi se va oferi un set de întrebări la care să răspundeți în timp ce navigați pe un site. Acesta este un mod rapid de a face bani online. 

Îți vei comunica ideile și feedback-ul antreprenorului printr-un videoclip în timp ce navighezi pe site-ul sau aplicația ta. Videoclipul durează doar 20 de minute, așa că dacă faci trei videoclipuri pe oră, vei câștiga 30 USD. Alți evaluatori pot prelua proiecte rapid, așa că trebuie să acționați rapid atunci când un site web sau o aplicație nouă trebuie să fie revizuite.

26. Obțineți un loc de muncă cu jumătate de normă

Când ai făcut tot ce ai nevoie pentru a câștiga bani rapid, dar te chinui să ai un impact, uneori nu ai de ales decât să obții un job part-time. Puteți căuta locuri de muncă cu fracțiune de normă pe  Indeed  sau pe un panou de locuri de muncă de nișă care se potrivește domeniului dvs. 

Unele site-uri web de locuri de muncă necesită o taxă inițială pentru a vă înscrie, așa că citiți cu atenție literele mici. Majoritatea site-urilor vă permit să filtrați pentru joburi cu normă parțială și contract, așa că nu ar trebui să aveți probleme în a găsi posturi relevante pentru care să aplicați. Cu multe companii care angajează part-time, este mai ușor ca niciodată să câștigi bani online fără a lucra o săptămână întreagă.

27. Deveniți consultant TikTok

Una dintre cele mai la modă moduri de a câștiga bani online este să devii consultant TikTok. Mărcile vă vor contacta pentru a face brainstorming idei video, pentru a dezvolta biografii convingătoare și multe altele. Este oportunitatea perfectă de a face bani pentru nomazii digitali – puteți gestiona întreaga afacere de pe smartphone. În comparație cu Instagram, TikTok este relativ nou și neexploatat, așa că ajutând mărcile să stabilească o prezență puternică în aplicație vă poate câștiga o avere.

Cu toate acestea, trebuie să aveți niște talente înainte de a începe să oferi consultanță TikTok companiilor. Cel mai important lucru este să știi cum să creezi videoclipuri virale care să-i determine pe oameni să interacționeze cu mărcile. Dacă nu aveți experiența necesară pentru a crește vânzările prin această platformă, puteți învăța în continuare cum să atrageți clienți urmând acest curs TikTok.

28. Vinde felicitări online

Dacă aveți un talent în a alege felicitarea perfectă pentru diferite ocazii, aceasta ar putea fi o modalitate ușoară de a face bani online. Cu toate acestea, nu vă recomand să vă comercializați serviciile tuturor și oricui, nu este o modalitate inteligentă de a face afaceri. În schimb, proiectează sau sursă felicitări care atrag un anumit segment al populației. 

De exemplu, puteți face felicitări pentru directorii de nivel C care doresc să mulțumească vicepreședinților lor seniori pentru că au luat decizii profitabile anul trecut. Sau puteți viza profesioniștii din domeniul sănătății care doresc să le mulțumească pacienților pentru că v-au ales clinica. Pentru proiectarea cardurilor puteți folosi un instrument grafic online precum Photoshop sau Canva. Aceste instrumente facilitează crearea de cărți frumoase care vor înveseli pe oricine.

Cum vei face bani online în 2023?

Câștigul de bani online vă poate ajuta să vă mențineți pe linia de plutire în aceste vremuri grele, dar vă poate ajuta și să scăpați de jobul dvs. de la 9 la 5, astfel încât să puteți deveni un antreprenor cu normă întreagă. Prin brainstorming idei de afaceri online și alegând să începi o afacere online, câștigi mai multă libertate financiară, îți îmbunătățești securitatea financiară și te apropii puțin de a trăi viața în condițiile tale.

Este cu adevărat posibil să-ți câștigi existența online dacă muncești din greu și rămâi cu asta. Deci, ce idee profitabilă vei urma mai întâi?

Întrebări frecvente despre a face bani online

Cum pot face bani online foarte repede?

 1. Creați un magazin Shopify și expediați produse online.
 2. Vinde lucruri folosite pe eBay, Amazon sau Facebook Marketplace.
 3. Găsiți și distribuiți cupoane pe site-uri web precum Coupon Chief.
 4. Cumpărarea și vânzarea de nume de domenii.
 5. Închiriază-ți camera liberă pe Airbnb.
 6. Oferirea de consultanță TikTok startup-urilor și companiilor.
 7. Vinde produse informative.
 8. Îndrumarea oamenilor online pe subiecte solicitate.
 9. Întoarceți-vă găsirile din magazinele de uz casnic.
 10. Examinați aplicațiile și site-urile web.

Cum pot câștiga 100 USD pe zi pe web?

 1. Completați sondaje.
 2. Vinde produse pe Amazon.
 3. Preda engleza online.
 4. Urmăriți videoclipuri pentru bani.
 5. Obțineți numerar pentru achizițiile dvs.
 6. Corectarea textelor pentru site-uri web.
 7. Recenzie muzicală online.

Cum pot face bani online în 2023?

 1. Porniți un magazin de imprimare la cerere.
 2. Vinde-ți hainele online.
 3. Creați produse handmade.
 4. Oferiți servicii independente.
 5. Cură cutii de abonament.
 6. Creați cursuri online.
 7. Lansați un podcast.
 8. Creați produse digitale.
 9. Deveniți un influencer.
 10. Începeți un blog.