10 Websites Om Gratis Chinese Films En Series Te Kijken

Gratis Chinese films en series

Gratis Chinese films en series: Wil je een online plek vinden om Chinese tv-programma’s te bekijken? Deze 10 websites kunnen u helpen bij het vinden van Chinese versies van uw favoriete films.

Naast de voordelen van visueel begrip, is het kijken naar tv-programma’s een plezierige en opwindende manier om jezelf onder te dompelen in de taalomgeving.

Chinees leren door middel van films op gratis websites is een geweldig alternatief voor traditionele klassikale studie en leerboeken. Bekijk dit artikel voor een lijst met aanbevolen opties!

Laten we verder gaan in het konijnenhol van sites waar je Chinese films kunt bekijken en downloaden zonder een cent te betalen.

1.yoku

jijku

Youku.com is het populairste online videoplatform in China. Uw tv-zender heeft honderden onlangs uitgezonden programma’s. Het produceert ook korte tv-series, waarvan sommige erg beroemd zijn onder netizens.

Je kunt je Chinese luister- en leesvaardigheid enorm verbeteren door films met Chinese ondertiteling te bekijken.

Deze materialen zijn momenteel echter toegankelijk voor IP’s in China. Gebruikers van andere locaties kunnen alleen VPN gebruiken om ze te bekijken. Het heeft zowel de website als de Android-, iPhone- en WePhone-app en Windows TV-software toegankelijk.

Op de voorpagina van Youku kunnen gebruikers zoeken naar Chinese films die ze online willen bekijken of downloaden. Wanneer bezoekers de website bezoeken op zoek naar een bepaalde Chinese film, vinden ze een lijst met de meest recent gezochte films.

Er is ook een categoriefilter beschikbaar om deze HD-films te helpen sorteren en downloaden. Met Youku kun je een volglijst maken van je favorieten en het kijken op meerdere apparaten opnieuw starten als je dat wilt.

2. Baidu-televisie

Als aanvulling op China’s meest populaire zoekmachine, Baidu, is er nu een tv-serie kanaal genaamd Baidu TV Series Channel. Het heeft veel populaire populaire shows, waaronder tv en films.

Vanwege zijn aanzienlijke financiële middelen biedt Baidu zijn gebruikers de nieuwste en meest uitgebreide tv-shows. Er zijn verschillende extra stations beschikbaar, waarvan sommige Chinese animatiefilms en speelfilms uitzenden.

Wanneer je zoekt op Baidu, de populairste zoekmachine van China, word je automatisch doorgestuurd naar Baidu’s TV-serie kanaal. U kunt op de site veel populaire tv-programma’s en films bekijken.

Wat mobiele apparaten betreft, kunt u ze gebruiken op iPhones, Androids, iPads en Android Pads.

3.QQ-tv

q q tv

QQ is de meest populaire gratis instant messaging-software in China. Je tv-zender zendt volledige afleveringen van tv-programma’s uit.

Het heeft apps voor alle grote mobiele besturingssystemen. QQ TV is compatibel met elk apparaat, inclusief smartphones, computers en televisies.

Je kunt programma’s die je later wilt bekijken opslaan en je abonneren op serie-updates door in te loggen op je QQ-account. U kunt de video’s ook downloaden naar uw computer of mobiele apparaat om ze later te bekijken.

Vier.tudu

YouKu is lid geworden van Tudou, een ander populair Chinees platform voor het delen van video’s.

Volledige afleveringen van populaire Chinese, Koreaanse, Amerikaanse en Europese tv-shows en films zijn beschikbaar.

Je kunt al deze toneelstukken vinden op je smartphone-app, die gratis is. Mogelijk hebt u echter een maandelijks of jaarlijks abonnement nodig om toegang te krijgen tot bepaalde recent uitgebrachte films.

5.IQiyi

iqiyi

iQiyi heeft ook een uitgebreide bibliotheek met Chinese drama’s die zijn nagesynchroniseerd in traditioneel Chinees en Engels. Sommige video’s kun je zonder abonnement bekijken, andere kosten je geld.

Net als de Amerikaanse streamingdienst Hulu biedt Iqiyi.com alleen Chinese HD-films en tv-shows aan.

Naast het aanbieden van het nieuwste auteursrechtelijk beschermde videomateriaal, maakt IQiyi ook originele programmering zoals drama’s gericht op een jong publiek.

Iqiyi is nu het meest prominente en meest gebruikte Chinese drama- en filmstreamingplatform. Met meer dan 500 miljoen maandelijkse actieve gebruikers is het in wezen de Chinese versie van Netflix.

Hoewel een VIP-lidmaatschap vereist is om alle drama’s te bekijken, heeft de website veel gratis dingen die het bekijken waard zijn. Dankzij de gratis apps biedt streaming van hoge kwaliteit een prachtige kijkervaring terwijl u kunt overstappen tussen verschillende apparaten (Android en iOS).

6.TV-handgreep

In 2022 zal Mango TV een fantastische bron van online video-entertainment zijn. Hiermee kun je volledige Chinese tv-programma’s streamen zonder iets te downloaden.

Je kunt veel Chinese video’s vinden, meestal met Chinese ondertitels. Ondertiteling is beschikbaar, zowel in de originele taal als in het Engels.

7.Tencent

Tencent Video biedt meer gedetailleerd materiaal voor Chinese consumenten, terwijl de wereldwijde editie van WeTV voorrang geeft aan gebruikers in andere landen.

Naast de nieuwste tv-afleveringen en originele series, biedt het ook een grote selectie oude drama’s, HD-films en anime.

Alleen Chinese inwoners hebben toegang tot Tencent Video. Daarom raden we u aan een VPN te gebruiken om toegang te krijgen tot deze website als u in het buitenland woont.

Download hun gratis apps voor Android en iOS als u mobiele apparaten gebruikt.

8.PP-tv

PPTV geeft je toegang tot talloze gratis Chinese drama-afleveringen. U kunt zowel beroemde Chinese films als tv-programma’s bekijken.

Met behulp van snelle streaming-servers heeft PPTV fantastisch werk geleverd door zijn videocatalogus bij te werken. Net als andere websites hoeft u zich niet te registreren of lid te worden om de gratis dingen te bekijken.

Pc, Mac, Android-smartphones en -tablets, iPad en meer worden ondersteund door PPTV. Al zijn drama’s zijn beschikbaar voor gratis streaming via internet naar de hele wereld.

Net als bij andere Chinese videosites, moet je een paar commercials bekijken voordat je de show kunt bekijken. Als u advertenties wilt uitschakelen, moet u ervoor betalen.

9. Migu

Migu TV is een onbeperkte, advertentievrije streamingdienst die volledig legaal is.

Van komedie tot drama, van kinderen tot klassiekers tot nichefavorieten zoals Chinese drama’s, anime en tv-shows, er is voor elk wat wils. Begin nu met het streamen van entertainment door nu te downloaden!

Het is ook een geweldige website om gratis Chinese tv en sport online te kijken.

Om de video op mobiele apparaten te bekijken, biedt Migu Video gratis Android- en iOS-apps met een goed beheerde stijl.

Hoewel de VIP-shows een lidmaatschap kosten, is er een heleboel gratis materiaal van hoge kwaliteit beschikbaar.

10.WeTV

WeTV

Een andere bekende tv-streamingwebsite, WeTv, biedt gratis toegang tot Chinese tv-drama’s en series met Engelse ondertiteling. De Chinese IT-gigant Tencent is de eigenaar van deze website. Daarom kunt u vertrouwen op de betrouwbaarheid en kwaliteit.

Live streaming en gamevideo’s voegen zich bij de brede selectie Chinese tv-programma’s die op deze site beschikbaar zijn. WeTV is ook waar je de meest populaire Tencent-animaties kunt bekijken.

WeTV biedt verschillende drama’s in vele genres, waaronder romantiek, fantasie, historische kleding, horror, actie, enz.

Hoewel er een betaald abonnement beschikbaar is voor nieuw uitgebrachte series, is er nog steeds genoeg van de iets oudere dingen om je te vermaken.

Het belangrijkste is dat je het kunt zien door de App op verschillende apparaten te installeren, waaronder Android TV of Smart TV.

Bekijk deze recensie van de WeTV-app voor meer informatie!

veel voorkomende vragen

Waar kan ik online Chinese films met Engelse ondertiteling bekijken?

iQIYI. De beste site om online Chinese films met Engelse ondertiteling te bekijken is iQIYI, een van de bekende Chinese online videoplatforms.

Welke app is het beste om Chinese drama’s met Engelse ondertitels te bekijken?

Een geweldig kanaal en app om Chinese drama’s met Engelse ondertitels te bekijken, is WeTV English.

Is het veilig om iQIYI te gebruiken?

ChinaDRM Lab heeft de iQIYI-app goedgekeurd met DRM-app-beveiligingsvaardigheidstests. De iQIYI-app kan digitale films veilig downloaden, decoderen en afspelen dankzij de zelf ontwikkelde DRM-technologie (  Digital Rights Management  ), waarmee het programma ook kan voorkomen dat hackers digitaal materiaal stelen.

conclusie

De bovenstaande top 10 websites zijn de meest interessante plaatsen om gratis Chinese films en drama’s te bekijken.

Hoewel alle onderstaande websites en tv-diensten gratis en volledig legaal zijn, zijn veel stukken materiaal vanwege auteursrechtkwesties alleen toegankelijk voor mensen op het vasteland van China.

Om gratis dingen te bekijken die niet beschikbaar zijn op jouw locatie, kun je een VPN gebruiken. Met services zoals ExpressVPN en NordVPN kunt u IP-beperkingen omzeilen en drama moeiteloos deblokkeren.