10 Webbplatser För Att Titta På Kinesiska Filmer Och Serier Gratis

Gratis kinesiska filmer och serier

Gratis kinesiska filmer och serier: Vill du hitta ett ställe online att titta på kinesiska TV-program? Dessa 10 webbplatser kan hjälpa dig att hitta kinesiska versioner av dina favoritfilmer.

Förutom fördelarna med visuell förståelse är det att titta på TV-program ett roligt och spännande sätt att fördjupa sig i språkmiljön.

Att lära sig kinesiska genom filmer på gratis webbplatser är ett bra alternativ till traditionella klassrumsstudier och läroböcker. Kolla in den här artikeln för en lista över rekommenderade alternativ!

Låt oss gå längre ner i kaninhålet med sajter där du kan titta på och ladda ner kinesiska filmer utan att betala en krona.

1.yoku

youku

Youku.com är den mest populära onlinevideoplattformen i Kina. Din TV-kanal har hundratals nyligen sända program. Den producerar också korta tv-serier, av vilka några är mycket kända bland nätanvändare.

Du kan avsevärt öka din kinesiska lyssnande och läsförståelse genom att titta på filmer med kinesiska undertexter.

Men dessa material är för närvarande tillgängliga för IP-adresser i Kina. Användare från andra platser kan bara använda VPN för att se dem. Den har både webbplatsen och Android-, iPhone- och WePhone-appen och Windows TV-programvaran tillgänglig.

På förstasidan av Youku kan användare söka efter alla kinesiska filmer de vill se online eller ladda ner. När besökare besöker webbplatsen för att leta efter en viss kinesisk film, hittar de en lista över de senast sökta filmerna.

Dessutom finns ett kategorifilter tillgängligt för att sortera och ladda ner dessa HD-filmer. Youku låter dig göra en bevakningslista över dina favoriter och börja titta på flera enheter om du vill.

2. Baidu TV

För att komplettera Kinas mest populära sökmotor, Baidu, finns det nu en TV-seriekanal som heter Baidu TV Series Channel. Den har många aktuella populära program, inklusive TV och filmer.

På grund av sina betydande ekonomiska resurser förser Baidu sina användare med de senaste och mest omfattande TV-programmen. Flera ytterligare stationer finns tillgängliga, av vilka några sänder kinesisk animation och långfilmer.

När du söker på Baidu, Kinas populäraste sökmotor, skickas du automatiskt till Baidus TV-seriekanal. Du kan se många aktuella populära TV-program och filmer på webbplatsen.

När det gäller mobila enheter kan du använda dem på iPhones, Androids, iPads och Android Pads.

3. QQ TV

qq tv

QQ är den mest populära gratis programvaran för snabbmeddelanden i Kina. Din TV-kanal sänder hela avsnitt av TV-program.

Den har appar för alla större mobiloperativsystem. QQ TV är kompatibel med alla enheter, inklusive smartphones, datorer och tv-apparater.

Du kan spara program du vill se senare och prenumerera på serieuppdateringar genom att logga in på ditt QQ-konto. Du kan också ladda ner videorna till din dator eller mobila enhet för att se dem senare.

Fyra.tudu

YouKu har anslutit sig till Tudou, en annan populär kinesisk videodelningsplattform.

Fullständiga avsnitt av populära kinesiska, koreanska, amerikanska och europeiska TV-program och filmer finns tillgängliga.

Du kan hitta alla dessa spelningar på din smartphone-app, som är gratis. Du kan dock behöva en månads- eller årsprenumeration för att få tillgång till vissa nyligen släppta filmer.

5.IQiyi

iqiyi

iQiyi har också ett omfattande bibliotek med kinesiska dramer dubbade till traditionell kinesiska och engelska. Du kan titta på vissa videor utan prenumeration, medan andra kostar dig.

Precis som den amerikanska streamingtjänsten Hulu erbjuder Iqiyi.com endast kinesiska HD-filmer och TV-program.

Förutom att erbjuda det senaste upphovsrättsskyddade videomaterialet, skapar IQiyi också originalprogram som dramer riktade till en ung publik.

Iqiyi är nu den mest framstående och mest använda kinesiska drama- och filmströmningsplattformen. Med över 500 miljoner aktiva användare varje månad är det i huvudsak den kinesiska versionen av Netflix.

Även om ett VIP-medlemskap krävs för att se alla dramer, har webbplatsen massor av gratis saker värda att titta på. Genom sina gratisappar ger högkvalitativ streaming en vacker tittarupplevelse samtidigt som du kan växla mellan olika enheter (Android och iOS).

6.TV-handtag

År 2022 kommer Mango TV att vara en fantastisk källa till videounderhållning online. Det låter dig strömma kinesiska TV-program i full längd utan att ladda ner något.

Du kan hitta många kinesiska videor, vanligtvis med kinesiska undertexter. Undertexter finns tillgängliga, både på originalspråket och på engelska.

7.Tencent

Tencent Video erbjuder mer detaljerat material för kinesiska konsumenter, medan WeTV:s globala utgåva prioriterar användare i andra länder.

Förutom de senaste TV-avsnitten och originalserierna, erbjuder den också ett stort urval av gamla dramer, HD-filmer och anime.

Endast kinesiska invånare har tillgång till Tencent Video. Därför rekommenderar vi att du använder ett VPN för att komma åt denna webbplats om du bor utomlands.

Ladda ner deras gratisappar för Android och iOS om du använder mobila enheter.

8.PP TV

PPTV ger dig tillgång till otaliga gratis kinesiska dramaavsnitt. Du kan se kända kinesiska filmer såväl som TV-program.

Med hjälp av snabbströmmande servrar gjorde PPTV ett fantastiskt jobb med att uppdatera sin videokatalog. Precis som andra webbplatser behöver du inte registrera dig eller bli medlem för att se gratisprylen.

PC, Mac, Android-smarttelefoner och surfplattor, iPad och mer stöds av PPTV. Alla hans dramer är tillgängliga för gratis streaming över internet till hela världen.

I likhet med andra kinesiska videosajter måste du titta på några reklamfilmer innan du kan se showen. Om du vill inaktivera annonser måste du betala för dem.

9. Migu

Migu TV är en obegränsad, annonsfri streamingtjänst som är helt laglig.

Från komedi till drama, från barn till klassiker till nischfavoriter som kinesiska dramer, anime och tv-program, det finns något för alla. Börja streama underhållning direkt genom att ladda ner nu!

Det är också en bra webbplats för att titta på gratis kinesisk TV och sport online.

För att titta på videon på mobila enheter tillhandahåller Migu Video gratis Android- och iOS-appar med en välskött stil.

Även om VIP-showerna kostar ett medlemskap, finns massor av gratismaterial av hög kvalitet tillgängligt.

10.WeTV

WeTV

En annan välkänd TV-streamingwebbplats, WeTv, erbjuder gratis tillgång till kinesiska TV-dramer och serier med engelska undertexter. Den kinesiska IT-jätten Tencent är ägare till denna webbplats. Därför kan du lita på dess tillförlitlighet och kvalitet.

Livestreaming och spelvideor ansluter sig till det breda urvalet av kinesiska TV-program som finns på den här webbplatsen. WeTV är också där du kan se de mest populära Tencent-animationerna.

WeTV erbjuder olika dramatik i många genrer inklusive romantik, fantasy, tidstypiska kläder, skräck, action, etc.

Även om det finns en betalprenumeration tillgänglig för nysläppta serier, finns det fortfarande tillräckligt med lite äldre saker för att underhålla dig.

Det viktigaste är att du kan se det genom att installera appen på olika enheter, inklusive Android TV eller smart TV.

Se denna WeTV-apprecension för att lära dig mer!

vanliga frågor

Var kan jag titta på kinesiska filmer online med engelska undertexter?

iQIYI. Den bästa sidan för att titta på kinesiska filmer online med engelska undertexter är iQIYI, en av de välkända kinesiska onlinevideoplattformarna.

Vilken app är bäst för att titta på kinesiska dramer med engelska undertexter?

En bra kanal och app för att titta på kinesiska drama med engelska undertexter är WeTV English.

Är det säkert att använda iQIYI?

ChinaDRM Lab har godkänt iQIYI-appen med DRM-appsäkerhetstester. iQIYI-appen kan på ett säkert sätt ladda ner, dekryptera och spela upp digitala filmer tack vare sin egenutvecklade DRM-teknik (  Digital Rights Management  ), som även gör det möjligt för programmet att förhindra hackare från att stjäla digitalt material.

Slutsats

Ovanstående topp 10 webbplatser är de mest intressanta platserna att titta på gratis kinesiska filmer och dramer.

Även om alla webbplatser och TV-tjänster som listas nedan är gratis och helt lagliga, är många stycken material endast tillgängliga för personer på det kinesiska fastlandet på grund av upphovsrättsfrågor.

För att se gratis saker som inte är tillgängliga på din plats kan du använda ett VPN. Med tjänster som ExpressVPN och NordVPN kan du kringgå IP-begränsningar och avblockera drama utan ansträngning.