10 Nettsteder For Å Se Kinesiske Filmer Og Serier Gratis

Gratis kinesiske filmer og serier

Gratis kinesiske filmer og serier: Vil du finne et online sted å se kinesiske TV-serier? Disse 10 nettstedene kan hjelpe deg med å finne kinesiske versjoner av favorittfilmene dine.

I tillegg til fordelene med visuell forståelse, er det å se på TV-programmer en hyggelig og spennende tilnærming til å fordype deg i språkmiljøet.

Å lære kinesisk gjennom filmer på gratis nettsteder er et flott alternativ til tradisjonelle klasseromsstudier og lærebøker. Sjekk ut denne artikkelen for en liste over anbefalte alternativer!

La oss gå lenger ned i kaninhullet med nettsteder hvor du kan se og laste ned kinesiske filmer uten å betale en krone.

1.yoku

youku

Youku.com er den mest populære online videoplattformen i Kina. TV-kanalen din har hundrevis av nylig sendte programmer. Den produserer også korte TV-serier, hvorav noen er veldig kjente blant nettbrukere.

Du kan øke din kinesiske lytte- og leseforståelse betraktelig ved å se filmer med kinesiske undertekster.

Imidlertid er disse materialene for øyeblikket tilgjengelige for IP-er i Kina. Brukere fra andre steder kan bare bruke VPN for å se dem. Den har både nettsiden og Android-, iPhone- og WePhone-appen og Windows TV-programvare tilgjengelig.

På forsiden til Youku kan brukere søke etter hvilken som helst kinesisk film de vil se på nettet eller laste ned. Når besøkende besøker nettstedet på jakt etter en bestemt kinesisk film, finner de en liste over de sist søkte filmene.

Et kategorifilter er også tilgjengelig for å hjelpe sortere og laste ned disse HD-filmene. Youku lar deg lage en overvåkningsliste over favorittene dine og starte seingen på nytt på flere enheter hvis du vil.

2. Baidu TV

For å komplettere Kinas mest populære søkemotor, Baidu, finnes det nå en TV-seriekanal kalt Baidu TV Series Channel. Den har mange aktuelle populære programmer, inkludert TV og filmer.

På grunn av sine betydelige økonomiske ressurser, gir Baidu sine brukere de nyeste og mest omfattende TV-programmene. Flere ekstra stasjoner er tilgjengelige, hvorav noen sender kinesisk animasjon og spillefilmer.

Når du søker på Baidu, Kinas mest populære søkemotor, blir du automatisk sendt til Baidus TV-seriekanal. Du kan se mange aktuelle populære TV-serier og filmer på nettstedet.

Når det gjelder mobile enheter, kan du bruke dem på iPhones, Androids, iPads og Android Pads.

3. QQ TV

qq tv

QQ er den mest populære gratis direktemeldingsprogramvaren i Kina. TV-kanalen din sender hele episoder av TV-programmer.

Den har apper for alle større mobiloperativsystemer. QQ TV er kompatibel med alle enheter, inkludert smarttelefoner, datamaskiner og TV-er.

Du kan lagre programmer du vil se senere og abonnere på serieoppdateringer ved å logge på QQ-kontoen din. Du kan også laste ned videoene til datamaskinen eller mobilenheten for å se dem senere.

Fire.tudu

YouKu har sluttet seg til Tudou, en annen populær kinesisk videodelingsplattform.

Fulle episoder av populære kinesiske, koreanske, amerikanske og europeiske TV-serier og filmer er tilgjengelig.

Du kan finne alle disse avspillingene på smarttelefonappen din, som er gratis. Det kan imidlertid hende du trenger et månedlig eller årlig abonnement for å få tilgang til visse nylig utgitte filmer.

5.IQiyi

iqiyi

iQiyi har også et omfattende bibliotek med kinesiske dramaer dubbet til tradisjonell kinesisk og engelsk. Du kan se noen videoer uten abonnement, mens andre vil koste deg.

I likhet med den amerikanske strømmetjenesten Hulu, tilbyr Iqiyi.com kun kinesiske HD-filmer og TV-serier.

I tillegg til å tilby det siste opphavsrettsbeskyttede videomaterialet, lager IQiyi også original programmering som dramaer rettet mot et ungt publikum.

Iqiyi er nå den mest fremtredende og mest brukte kinesiske drama- og filmstrømmeplattformen. Med over 500 millioner månedlige aktive brukere, er det i hovedsak den kinesiske versjonen av Netflix.

Selv om et VIP-medlemskap kreves for å se alle dramaene, har nettsiden massevis av gratis ting verdt å se. Gjennom sine gratis apper gir høykvalitets streaming en vakker seeropplevelse samtidig som du kan bytte mellom ulike enheter (Android og iOS).

6.TV-håndtak

I 2022 vil Mango TV være en fantastisk kilde til online videounderholdning. Den lar deg streame kinesiske TV-serier i full lengde uten å laste ned noe.

Du kan finne mange kinesiske videoer, vanligvis med kinesiske undertekster. Undertekster er tilgjengelige, både på originalspråket og på engelsk.

7. Tencent

Tencent Video tilbyr mer detaljert materiale for kinesiske forbrukere, mens WeTVs globale utgave prioriterer brukere i andre land.

I tillegg til de nyeste TV-episodene og originalseriene, tilbyr den også et stort utvalg av gamle dramaer, HD-filmer og anime.

Bare kinesiske innbyggere har tilgang til Tencent Video. Derfor anbefaler vi at du bruker en VPN for å få tilgang til denne nettsiden hvis du bor i utlandet.

Last ned gratisappene deres for Android og iOS hvis du bruker mobile enheter.

8.PP TV

PPTV gir deg tilgang til utallige gratis kinesiske dramaepisoder. Du kan se kjente kinesiske filmer så vel som TV-serier.

Ved hjelp av raske strømmeservere gjorde PPTV en fantastisk jobb med å oppdatere videokatalogen. Som andre nettsteder, trenger du ikke å registrere deg eller bli medlem for å se de gratis tingene.

PC, Mac, Android-smarttelefoner og -nettbrett, iPad og mer støttes av PPTV. Alle dramaene hans er tilgjengelige for gratis streaming over internett til hele verden.

I likhet med andre kinesiske videosider, må du se noen få reklamefilmer før du kan se showet. Hvis du vil deaktivere annonser, må du betale for dem.

9. Migu

Migu TV er en ubegrenset, annonsefri strømmetjeneste som er helt lovlig.

Fra komedie til drama, fra barn til klassikere til nisjefavoritter som kinesiske dramaer, anime og TV-serier, det er noe for enhver smak. Begynn å streame underholdning akkurat nå ved å laste ned nå!

Det er også et flott nettsted for å se gratis kinesisk TV og sport på nettet.

For å se videoen på mobile enheter tilbyr Migu Video gratis Android- og iOS-apper med en godt administrert stil.

Selv om VIP-showene koster et medlemskap, er massevis av gratis materiale av høy kvalitet tilgjengelig.

10.WeTV

WeTV

Et annet kjent TV-streamingnettsted, WeTv, tilbyr gratis tilgang til kinesiske TV-dramaer og serier med engelske undertekster. Den kinesiske IT-giganten Tencent er eieren av denne nettsiden. Derfor kan du stole på dens pålitelighet og kvalitet.

Livestreaming og spillvideoer blir med i det brede utvalget av kinesiske TV-programmer som er tilgjengelige på denne siden. WeTV er også der du kan se de mest populære Tencent-animasjonene.

WeTV tilbyr ulike dramaer i mange sjangre, inkludert romantikk, fantasy, tidstypiske klær, skrekk, action, etc.

Selv om det er et betalt abonnement tilgjengelig for nylig utgitte serier, er det fortsatt nok av de litt eldre tingene til å holde deg underholdt.

Det viktigste er at du kan se det ved å installere appen på forskjellige enheter, inkludert Android TV eller smart-TV.

Se denne WeTV-appanmeldelsen for å lære mer!

hyppige spørsmål

Hvor kan jeg se kinesiske filmer på nettet med engelske undertekster?

iQIYI. Det beste nettstedet for å se kinesiske filmer på nettet med engelske undertekster er iQIYI, en av de velkjente kinesiske videoplattformene på nett.

Hvilken app er best for å se kinesiske dramaer med engelske undertekster?

En flott kanal og app for å se kinesiske dramaer med engelske undertekster er WeTV English.

Er det trygt å bruke iQIYI?

ChinaDRM Lab har godkjent iQIYI-appen med DRM-appsikkerhetstester. iQIYI-appen kan trygt laste ned, dekryptere og spille av digitale filmer takket være dens egenutviklede DRM-teknologi (  Digital Rights Management  ), som også gjør det mulig for programmet å hindre hackere i å stjele digitalt materiale.

Konklusjon

De 10 beste nettstedene ovenfor er de mest interessante stedene å se gratis kinesiske filmer og dramaer.

Selv om alle nettstedene og TV-tjenestene som er oppført nedenfor er gratis og helt lovlige, er mange deler av materialet kun tilgjengelig for folk på fastlands-Kina på grunn av opphavsrettsproblemer.

For å se gratis ting som ikke er tilgjengelig der du befinner deg, kan du bruke en VPN. Med tjenester som ExpressVPN og NordVPN kan du omgå IP-begrensninger og fjerne blokkering av drama uten problemer.