Gratis Netflix-kontoer og passord 2023

Gratis Netflix-kontoer og passord

Gratis Netflix-kontoer: Her kan du sjekke listen over gratis IDer for Netflix-pålogginger og passord i 2023: Netflix er den største OTT-plattformen og har millioner av aktive besøkende over hele verden, den tilbyr mange populære filmer og TV-serier som kun er tilgjengelig på plattformen din. Skal du se film eller TV-serier må du ha en aktiv Netflix-konto, som ikke kan fås gratis. Men ikke bekymre deg, det er alltid en måte å fikse det på, og vi har nevnt det her, inkludert alle tips og triks for å få gratis Netflix-kontoer, den legitime måten å jobbe på, og listen over gratis premium Netflix-kontoer for 2023.

Gratis Netflix-kontoer og passord

Gratis Netflix-konto og passord for 2023

Hvis du vil ha en helt gratis Netflix-påloggings-ID og passord eller vil vite en legitim måte å få en gratis Netflix-konto på, så har du kommet til riktig side. Det største positive poenget med nettstedet vårt (uppolise.org) er at vi ikke promoterer noe hackprogram eller ubegrenset kontogenerator for å opprette en Netflix-konto. Alle metoder og kontoliste på denne siden er 100 % gyldige og bekreftet.


Vi samler inn data fra gyldige Telegram-sider på Netflix-kontoer, sosiale nettverk (Facebook, Instagram, reddit) og har også vårt største team som organiserer tilfeldige Netflix-kontoer fra grunnleggende til gratis premium-planer.

Vi samler inn all informasjon og etter å ha utført tester, sikrer vi at informasjonen som er gitt på denne siden er 100 % sikker og legitim for brukerne våre. Netflix selv har nevnt i vilkårene og betingelsene at vi kan dele en Netflix premium-konto med 5 brukere samtidig, så følg denne siden uten bekymringer og nyt de nye Netflix-kontoene for november 2022.

Gratis Netflix Premium-konto-ID og passord for 2023

Netflix, Inc. er et amerikansk abonnementsstrømmetjeneste og produksjonsselskap. Den ble lansert 29. august 1997, og tilbyr et bibliotek med filmer og TV-serier gjennom distribusjonsavtaler, samt egne produksjoner, kjent som Netflix Originals. Her er en fullstendig oversikt over de nyeste gratis Netflix-kontoene og en oversikt over hva du kan få her:

Navnet på applikasjonenNetflix
år2022-2023
Månednovember 2022
Nye kontoer er lagt tilDenne dagen
FORDELERGratis Netflix-kontoer og passord
offisiell sidenetflix.com
støttet plattformAndroid- eller IOS-enhet

Hvordan få gratis Netflix-kontoer frem til 2023 – Legit Ways

I denne delen av innholdet vil vi diskutere alle mulige måter å få en gratis Netflix premium-konto eller en hvilken som helst plan. Metoden nevnt her er 100% legitim og bekreftet av teamet vårt på tidspunktet for oppdatering av denne artikkelen.

 1. T-Mobile-abonnenter Få gratis NetFlix-kontoer:  T-Mobile er merkenavnet som brukes av mobilkommunikasjonsselskapene til det tyske telekommunikasjonsselskapet Deutsche Telekom AG. Fra og med den siste oppdateringen fungerer den med NetFlix og tilbyr gratis, grunnleggende, standard- eller premium-planer for sine tjenester, avhengig av dine T-mobile-abonnementer og abonnement. (Merket er også aktivt i Tsjekkia, Nederland, Polen, Romania og USA.)
 2. Xfinity-brukere får også en gratis Netflix-konto:    Xfinity er et telekommunikasjonsselskap som pleide å markedsføre kabel-TV, Internett, telefon, trådløst og mer til forbrukere. Den tilbyr også premium eller grunnleggende Netflix eller en hvilken som helst plan avhengig av Xfinity-pakken din.
 3. Airtel- og Jio-brukere får også en gratis Netflix-konto:  Dette er for innbyggere i India eller et hvilket som helst land der Airtel og Jio mobil-SIM-nettverkstjeneste er tilgjengelig. Den tilbyr også en gratis Netflix premium-plan med din eksisterende mobilpåfylling. Du kan sjekke planene på den offisielle nettsiden der de inkluderer gratis Netflix med den pakken.
 4. En eller to måneders gratis Netflix-abonnement med prøveversjon:  Du kan også få opptil 2 måneders gratis Netflix-abonnement hvis du velger prøveversjonen. Fullfør prosessen for hvordan du får det neste gratis abonnementet nevnt nedenfor
 5. Del Netflix-kontoen din med vennene dine:  Netflix tilbyr også skjermer for 5 brukere i én konto, slik at du kan dele kontoen din med 4 andre venner og redusere den månedlige eller årlige Netflix-planen din.
 6. Gratis Netflix-kontodelingsside:  Mange brukere over hele verden deler kontoene sine med oss ​​og også i forskjellige Netflix Telegram-grupper. På denne siden har vi listet opp alle fullt funksjonelle Netflix-påloggings-IDer og passord og aktive kontoer som oppdateres daglig.
 7. Få gratis netflix-konto i kommentarfeltet –  Hvis noen har ledig plass på netflix-kontoen sin, kan de også dele påloggingsinformasjonen og passordet i kommentarfeltet. Som Netflix tillater, kan hver bruker opprette 4 profiler uten ekstra kostnad.
 8. Sjekk siste daglig oppdaterte Netflix-kontoliste:  På denne siden oppdaterer teamet vårt også daglig ubrukte premium Netflix-kontoer hvis kontoer og passord er nevnt nedenfor i tabellen nedenfor.

Liste over gratis Netflix Premium-kontoer (november 2023)

Her nevner vi de nye Netflix-kontoene med pålogginger som fungerer på tidspunktet for oppdatering av denne artikkelen. Vennligst bruk disse kontoene så snart som mulig, siden en enkelt konto bare kan dele med 5 brukere om gangen. Hvis noen av kontoene som er oppført nedenfor har en feil, er det fordi maksimalt antall brukere er nådd, og det betyr at en annen bruker er logget på kontoen. Denne tabellen oppdateres daglig, så ikke glem å bokmerke denne siden eller besøk den regelmessig for å få en gratis Netflix premium-konto.

Gratis Netflix-konto og passord september og oktober 2023 (fungerer fullt ut)

Denne tabellen viser de gratis Netflix premium-kontoene som oppdateres daglig og bekreftes av teamet vårt på tidspunktet for oppdatering av denne artikkelen.

E-postPassord
netflixmania2@mail.comitechhacks.com
mattsirois20@gmail.comitechhacks.com
remaclefamily@gmail.comtransformatorstasjon 232
nataliya.herus@gmail.com17737271888
ijuvota@gmail.comcdefgahc
nandy0489@gmail.comgatewayerTc
jrrllicey@hotmail.com123456
tjs1966@gmail.commobry2
kistymae@aol.com  Sophos
mytriolk.rubix@gmail.comMegBare $1
nhom874384738@gmail.com1564565
gfieldma1001@hotmail.com051201
taras.vest@hotmail.comnetflixpass
genie_kish@bellsouth.netbenjamin03

Gratis Netflix Premium-kontoer (oppdatert liste)

E-postpassord
nataliya.herus@gmail.com17737271888
jrrllicey@hotmail.com123456
ijchuvota@gmail.comcdefgahc
geeks966@gmail.comdanbrun 2
nandy0489@gmail.comgatewayerTc
mytriolk.rubix@gmail.comMegBare $1
kistymaelo@aol.comSophos
genie_kishna@bellsouth.netNetflix
pattyright2000@yahoo.comfreenetflix
mattsirois20@gmail.comfreenetflix

Oppdaterer flere kontoer …

MERK: Hvis du ikke får tilgang til noen konto, betyr det ikke at den er falsk. Kontoen kan være i bruk av en annen bruker. Så prøv å bruke denne kontoen så snart som mulig fordi noen andre vil bruke fordelene med denne gratis kontoen.

De siste nylig lagt til Netflix-kontoene

Her har vi flere kontoer som brukere har delt i Telegram-grupper og mange sosiale nettverk. Kontolisten legges til manuelt, vi bruker ingen hackprogramvare eller kontogenerator for å samle inn nye kontoer. Du kan også bruke denne kontoen til å se filmer eller serier på Netflix gratis:

inntektskontobruker passord
abrammer1973@gmail.comstyre 2007
hmubia@yahoo.fr1 leiemordere
kapo.kapo@docomo.ne.jpkaho0610
mazoir.contatos@gmail.combridge@2020
trostfamily@aol.comKarli2010!
maisa.amaral@hotmail.com04012016 lest
mariaenolan@hotmail.comCillian 2010!
bones175@hotmail.comasd190977
lorenzojouain@hotmail.frmathmec49
mackengang@hotmail.comlucy3114
jbdouthit@yahoo.comtoyota63
claudu_gun@yahoo.comvaleniagra2010
mateus.tolentino@hotmail.commnc12345
priscillasouza5@gmail.com23062006
Coufilip.nolervik@hotmail.comluftpistol91
leorigato84@gmail.com260074leo
trolldad2010@hotmail.esArmorgames 2010
leorigato84@gmail.com260074leo
sh_eagles@naver.comakrnakrn1
rufyrules@yahoo.catrillinger 3
newtothis83@live.caet nytt passord 1
angomes@thc.on.ca3. desember
ashleysia@yahoo.com.sgkjærlighet0129
rude_viska@yahoo.canashe1q
dchretien@aqis-iqdi.qc.caSjokolade
aliabdul.nasir.84@shaw.camarium4531
ctja@nb.sympatico.cajasonbuddy
nursefromtwu@gmail.comemmamac10
ailenei.cezar13@gmail.comtrentigrana1
agha.maisam@gmail.com12. november 1985 @
gcolucci@arterrabio.it19 fem
eliwood83@yahoo.comfliser8329
alfonsoguerra55@gmail.comHernandez201426
prathapb1994@gmail.com:vijiPTP94

Flere kontoer vil bli lagt til snart

 Slik får du et gratis Netflix-abonnement i en måned

Du kan også få en måneds Netflix premium-abonnement helt gratis ved å få tilgang til prøveversjonen bare ved å følge trinnene nedenfor. Denne gratis prøveperioden krever ingen penger, så du kan bruke denne metoden én gang per konto for å opprette flere kontoer for å få flere måneder med gratis medlemskap:

Merk: Du vil ikke kunne få en måneds gratis prøveversjon av Netflix uten kredittkort.

 1. Installer Netflix-appen på din Android- eller IOS-enhet; ellers åpne netflix.com på en PC/Mac/mobilnettleser
 2. På hjemmesiden, skriv inn din gyldige e-postadresse for en rask start, og velg deretter abonnementet ditt (Mobil, Basic, Standard, Premium)
 3. Sett opp betalingsalternativ (kredittkort: Visa/American Express/Mastercard) eller etterbetalt faktura
 4. Skriv inn kortdetaljene dine
 5. Gratulerer! Du er kvalifisert for en én måneds gratis prøveperiode på alle abonnementer du har valgt

Etter en prøveperiode på 1 eller 2 måneder (avhengig av hvor du befinner deg), kan du kansellere abonnementet. På denne måten vil du få en gratis premiumplan uten å betale noe.

Gratis Netflix Premium Account Generator for 2023

Hvis du ser etter en Netflix-kontogeneratorprogramvare eller -nettsted, forklarer vi at det ikke finnes noen slik type nettside eller applikasjon tilgjengelig på internett som kan gi deg gratis Netflix-kontoer. Hvis noen har sendt inn en klage på APK- eller Netflix-kontogeneratornettstedet, betyr det at de nettopp har lurt deg eller sendt deg til et ondsinnet nettsted eller programvare som virkelig vil skade datamaskinen din eller en hvilken som helst enhet.

Vi ber på det sterkeste om at anmeldelser av tjenesten vår ikke inkluderes på denne typen nettsteder, da vi ikke kan generere en Netflix-konto. Alle de ovennevnte kontoene er 100% lovlige og levert av forskjellige brukere på Telegram eller i våre personlige grupper.

Last ned Netflix hack mod apk

Vi gjentar at mange mennesker ønsker å hacke eller endre Netflix apk på internett. Å hacke en Netflix-konto er heller ikke mulig ettersom en pålogging kreves for å se en film eller serie. Så hvis du ikke har en påloggingskonto, vil ikke bruk av en hack-app eller NetFlix fungere.

Ansvarsfraskrivelse:   Siden vår deler ikke noen form for hack eller generator. All informasjon nevnt på denne siden er 100 % sikker på brukstidspunktet.