Ingyenes Netflix fiókok és jelszavak

Ingyenes Netflix fiókok és jelszavak

Ingyenes Netflix fiókok: Itt megtekintheti a Netflix bejelentkezési és jelszavak ingyenes azonosítóinak listáját 2022-ben: A Netflix a legnagyobb OTT platform, és világszerte több millió aktív látogatója van, számos népszerű filmet és tévésorozatot kínál, amelyek csak a következő webhelyen érhetők el. a platformod. 

Ha filmeket vagy tévésorozatokat szeretne nézni, akkor aktív Netflix fiókkal kell rendelkeznie, amelyet nem szerezhet be ingyen. De ne aggódjon, mindig van mód a javításra, és itt megemlítettük, beleértve az ingyenes Netflix-fiókok megszerzéséhez szükséges összes tippet és trükköt, a törvényes munkamódszert, valamint a 2022-es ingyenes prémium Netflix-fiókok listáját.

Ingyenes Netflix fiókok és jelszavak

Ingyenes Netflix fiók és jelszó 2023-re

Ha egy teljesen ingyenes Netflix bejelentkezési azonosítót és jelszót szeretne, vagy szeretne tudni egy törvényes módot egy ingyenes Netflix fiók megszerzésére, akkor a megfelelő oldalra érkezett. Weboldalunk (uppolice.org) legnagyobb pozitívuma, hogy nem reklámozunk semmilyen hack programot vagy korlátlan számú fiókgenerátort a Netflix-fiók létrehozásához. Az ezen az oldalon található összes módszer és fióklista 100%-ban érvényes és ellenőrzött.


Érvényes Telegram-oldalakról gyűjtünk adatokat Netflix-fiókokon, közösségi oldalakon (Facebook, Instagram, reddit), és a legnagyobb csapatunk véletlenszerű Netflix-fiók-ajándékozásokat szervez az alaptól az ingyenes prémium csomagig.

Minden információt összegyűjtünk, és tesztek lefolytatása után biztosítjuk, hogy az ezen az oldalon közölt információk 100%-ban biztonságosak és jogosak a felhasználók számára. Maga a Netflix is ​​megemlítette a szerződési feltételekben, hogy egy Netflix prémium fiókot egyszerre 5 felhasználóval oszthatunk meg, ezért kérjük, gond nélkül kövesse ezt az oldalt, és élvezze az új Netflix fiókokat 2022 novemberében.

Ingyenes Netflix Premium fiókazonosító és jelszó 2023-re

Netflix, Inc. egy amerikai előfizetéses streaming szolgáltató és produkciós cég. 1997. augusztus 29-én indították útjára, terjesztési szerződéseken keresztül filmek és televíziós sorozatok könyvtárát kínálja, valamint saját produkciókat, Netflix Originals néven. Íme a legfrissebb ingyenes Netflix-fiókok teljes leírása, valamint áttekintés az itt elérhető lehetőségekről:

Az alkalmazás neveNetflix
Évek2022-2023
Hónap2022. november
Új fiókok kerültek hozzáadásraEzen a napon
ELŐNYÖKIngyenes Netflix fiókok és jelszó
hivatalos oldalnetflix.com
támogatott platformAndroid vagy IOS eszköz

Ingyenes Netflix-fiókok beszerzése 2023-ig – Legit Ways

A tartalom ezen részében megvitatjuk az ingyenes Netflix prémium fiók vagy bármilyen csomag megszerzésének összes lehetséges módját. Az itt említett módszer 100%-ban legális, és a cikk frissítésekor csapatunk ellenőrizte.

 1. T-Mobile-előfizetők ingyenes NetFlix-fiókot kapnak:  A T-Mobile a német távközlési vállalat, a Deutsche Telekom AG mobilkommunikációs leányvállalatai által használt márkanév. A legújabb frissítés óta működik a NetFlixszel, és ingyenes, alap-, normál vagy prémium csomagokat kínál a T-mobile-csomagoktól és előfizetéstől függően. (A márka Csehországban, Hollandiában, Lengyelországban, Romániában és az Egyesült Államokban is aktív.)
 2. Az Xfinity-felhasználók ingyenes Netflix-fiókot is kapnak:    az Xfinity egy távközlési vállalat, amely korábban kábeltévét, internetet, telefont, vezeték nélküli hálózatot és egyebeket forgalmazott a fogyasztóknak. Jelenleg prémium vagy alap Netflixet is kínál, vagy bármilyen csomagot az Xfinity csomagtól függően.
 3. Az Airtel és a Jio felhasználók ingyenes Netflix-fiókot is kapnak:  ez India vagy bármely olyan ország lakosai számára szól, ahol az Airtel és a Jio mobil SIM-hálózati vállalat szolgáltatása elérhető. Ingyenes Netflix prémium csomagot is kínál meglévő mobilfeltöltésével. Megtekintheti a terveket a hivatalos webhelyen, ahol ingyenes Netflixet tartalmaznak az adott csomaghoz.
 4. Egy vagy két hónapos ingyenes Netflix-előfizetés próbaverzióval:  Ha a próbaverziót választja, akár 2 hónapos ingyenes Netflix-előfizetést is kaphat. Végezze el az alább említett következő ingyenes előfizetés beszerzésének folyamatát
 5. Ossza meg Netflix-fiókját barátaival:  A Netflix egy fiókban 5 felhasználói képernyőt is kínál, így megoszthatja fiókját 4 másik barátjával, és csökkentheti havi vagy éves Netflix-előfizetését.
 6. Ingyenes Netflix-fiókmegosztó webhely:  Sok felhasználó a világ minden tájáról megosztja fiókját velünk és különböző Netflix Telegram-csoportokban is. Ezen az oldalon felsoroltuk az összes teljesen működőképes Netflix bejelentkezési azonosítót és jelszót, valamint az aktív fiókokat, amelyeket naponta frissítünk.
 7. Ingyenes netflix fiók beszerzése a megjegyzés rovatban –  Ha valakinek van szabad helye a netflix fiókjában, megoszthatja bejelentkezési nevét és jelszavát a megjegyzés rovatban. Ahogy a Netflix lehetővé teszi, minden felhasználó 4 profilt hozhat létre további költségek nélkül.
 8. Ellenőrizze a legfrissebb, naponta frissített Netflix-fiókok listáját:  Ezen az oldalon csapatunk naponta frissíti azokat a nem használt prémium Netflix-fiókokat is, amelyek fiókjait és jelszavait az alábbi táblázat tartalmazza.

Ingyenes Netflix Premium-fiókok listája (2023. november)

Itt megemlítjük az új Netflix-fiókokat a bejelentkezési adatokkal, amelyek a cikk frissítésének időpontjában működnek. Kérjük, mielőbb használja ezeket a fiókokat, mivel egyetlen fiók egyszerre csak 5 felhasználóval osztható meg. Ha az alább felsorolt ​​fiókok bármelyike ​​hibás, az azért van, mert elérte a felhasználók maximális számát, és ez azt jelenti, hogy egy másik felhasználó jelentkezett be a fiókba. Ez a táblázat naponta frissül, ezért ne felejtse el felvenni a könyvjelzők közé ezt az oldalt, vagy rendszeresen látogassa meg, hogy ingyenes Netflix prémium fiókot szerezzen.

Ingyenes Netflix-fiók és jelszó 2023. szeptember és október (teljesen működőképes)

Ez a táblázat az ingyenes Netflix prémium fiókokat mutatja, amelyeket naponta frissítünk, és csapatunk a cikk frissítésekor ellenőrzi.

EmailJelszó
netflixmania2@mail.comitechhacks.com
mattsirois20@gmail.comitechhacks.com
remaclefamily@gmail.com232-es alállomás
nataliya.herus@gmail.com17737271888
ijuvota@gmail.comcdefgahc
nandy0489@gmail.comátjárókTc
jrrllicey@hotmail.com123456
tjs1966@gmail.commobry2
kistymae@aol.com  Sophos
mytriolk.rubix@gmail.comMeOnly 1 dollár
nhom874384738@gmail.com1564565
gfieldma1001@hotmail.com051201
taras.vest@hotmail.comnetflixpass
genie_kish@bellsouth.netbenjamin03

Ingyenes Netflix Premium fiókok (frissített lista)

Emailjelszavakat
nataliya.herus@gmail.com17737271888
jrrllicey@hotmail.com123456
ijchuvota@gmail.comcdefgahc
geeks966@gmail.comdanbrown2
nandy0489@gmail.comátjárókTc
mytriolk.rubix@gmail.comMeOnly 1 dollár
kistymaelo@aol.comSophos
genie_kishna@bellsouth.netNetflix
pattyright2000@yahoo.comfreenetflix
mattsirois20@gmail.comfreenetflix

További fiókok frissítése…

MEGJEGYZÉS: Ha nem tud hozzáférni egyik fiókhoz sem, az nem jelenti azt, hogy hamis. Előfordulhat, hogy a fiókot egy másik felhasználó használja. Ezért próbálja meg a lehető leghamarabb használni ezt a fiókot, mert valaki más fogja használni ennek az ingyenes fióknak az előnyeit.

A legutóbb hozzáadott Netflix-fiókok

Itt van több fiókunk, amelyeket a felhasználók megosztottak a Telegram csoportokban és számos közösségi hálózaton. A fióklista manuálisan kerül hozzáadásra, nem használunk feltörő szoftvert vagy fiókgenerátort az új fiókok gyűjtésére. Ezt a fiókot arra is használhatja, hogy ingyenesen nézzen filmeket vagy sorozatokat a Netflixen:

jövedelemszámlafiók jelszava
abrammer1973@gmail.comtábla 2007
hmubia@yahoo.fr1 Asszaszinok
kapo.kapo@docomo.ne.jpkaho0610
mazoir.contatos@gmail.combridge@2020
trostfamily@aol.comKarli2010!
maisa.amaral@hotmail.com04012016 olvasni
mariaenolan@hotmail.comCillian2010!
bones175@hotmail.comasd190977
lorenzojouain@hotmail.frmathmec49
mackengang@hotmail.comlucy3114
jbdouthit@yahoo.comtoyota63
claudiu_gun@yahoo.comvaléniagra 2010
mateus.tolentino@hotmail.commnc12345
priscillasouza5@gmail.com23062006
Coufilip.nolervik@hotmail.comlégpuska91
leorigato84@gmail.com260074leo
trolldad2010@hotmail.esArmorgames 2010
leorigato84@gmail.com260074leo
sh_eagles@naver.comakrnakrn1
rufyrules@yahoo.cahármasikrek3
newtothis83@live.caúj jelszó 1
angomes@thc.on.cadecember 3
ashleysia@yahoo.com.sgszerelem0129
rude_viska@yahoo.canashe1q
dchretien@aqis-iqdi.qc.caCsokoládé
aliabdul.nasir.84@shaw.camarium4531
ctja@nb.sympatico.cajasonbuddy
nursefromtwu@gmail.comemmamac10
ailenei.cezar13@gmail.comtrentigrana1
agha.maisam@gmail.com1985. november 12. @
gcolucci@arterrabio.it19 öt
eliwood83@yahoo.comcsempe8329
alfonsoguerra55@gmail.comHernández201426
prathapb1994@gmail.com:vijiPTP94

Hamarosan további fiókokat adunk hozzá

 Hogyan szerezhetsz ingyenes Netflix-előfizetést egy hónapra

Egy hónapos Netflix prémium előfizetést is kaphat teljesen ingyenesen, ha eléri a próbaverziót az alábbi lépések követésével. Ez az ingyenes próbaverzió nem számít fel pénzt, így fiókonként egyszer használhatja ezt a módszert több fiók létrehozásához, hogy több hónapos ingyenes tagságot szerezzen:

Megjegyzés: Hitelkártya nélkül nem kaphatja meg a Netflix egy hónapos ingyenes próbaverzióját.

 1. Telepítse a Netflix alkalmazást Android- vagy IOS-eszközére; ellenkező esetben nyissa meg a netflix.com webhelyet PC/Mac/mobil böngészőben
 2. A kezdőlapon adja meg érvényes e-mail címét a gyors kezdéshez, majd válassza ki a csomagot (mobil, alap, normál, prémium)
 3. Fizetési lehetőség (hitelkártya: Visa/American Express/Mastercard) vagy utólagos fizetés beállítása
 4. Adja meg kártyaadatait
 5. Gratulálunk! Jogosult egy hónapos ingyenes próbaidőszakra bármely kiválasztott csomaghoz

1 vagy 2 hónapos próbaidőszak után (helytől függően) lemondhatja előfizetését. Így ingyenes prémium csomagot kap, anélkül, hogy bármit is fizetne.

Ingyenes Netflix Premium fiókgenerátor 2023-re

Ha Netflix fiókgenerátor szoftvert vagy webhelyet keres, elmagyarázzuk, hogy nincs olyan típusú webhely vagy alkalmazás az interneten, amely ingyenes Netflix-fiókokat biztosítana. Ha valaki panaszt tett az APK vagy a Netflix fiókgenerátor webhelyével kapcsolatban, az azt jelenti, hogy éppen átverte Önt, vagy olyan rosszindulatú webhelyre vagy szoftverre küldte, amely valóban károsítja számítógépét vagy bármely eszközét.

Határozottan kérjük, hogy szolgáltatásunkról szóló vélemények ne szerepeljenek az ilyen típusú webhelyeken, mivel nem tudunk Netflix-fiókot létrehozni. Az összes fent említett fiók 100%-ban legális, és a Telegram vagy a személyes csoportok különböző felhasználói biztosítják.

Töltse le a Netflix hack mod apk-t

Megismételjük, hogy sokan szeretnék feltörni vagy módosítani a Netflix apk-t az interneten. A Netflix-fiók feltörése szintén nem lehetséges, mivel bármely film vagy sorozat megtekintéséhez bejelentkezés szükséges. Tehát ha nincs bejelentkezési fiókja, még egy hack alkalmazás vagy a NetFlix használata sem fog működni.

Felelősség kizárása:   Oldalunk nem oszt meg semmilyen feltörést vagy generátort. Az ezen az oldalon található összes információ 100%-ban biztonságos a használat idején.