De 10 beste websites om online Koreaanse series en films te kijken

Koreaanse series en films

Ben je op zoek naar websites om online Koreaanse series en films te kijken? In dit artikel gaan we het hebben over de beste websites om Koreaanse series en films te kijken.

Zelfs als je een expert bent in het kijken naar K-drama’s of films, is het vinden van betrouwbare bronnen altijd tijdrovend en ontmoedigend, vooral als je meteen iets wilt zien.

Het vinden van een  betrouwbare website om Koreaanse films en drama’s in HD-kwaliteit te bekijken  is geen gemakkelijke taak en ook het vinden van een online site die Engelse ondertiteling biedt.

We hebben tien geweldige sites gevonden en besloten een lijst samen te stellen om u te helpen   gratis Koreaanse drama’s en films op uw telefoon of computer te bekijken .

Laten we daar meteen op ingaan…

#NaamurlCategorieGratis/Premium
1iFlixiflix. comdrama’s en filmsGratis en Premium
tweevikyviki.comdrama’s en filmsVrij
3AsianCrushaziatischecrush.comSeries en filmsGratis en Premium
4DramaGodramago.eendrama’s en filmsVrij
5Ja filmsyesmovies.agSeries en filmsVrij
6dramacooldramacool9.codrama’s en filmsVrij
7Veraziatischviewasian.codramaVrij
8Kshow 123kshow123.tvdramaVrij
9Zonnefilmszonnefilms.videodrama’s en filmsVrij
10kokowakocowa. comdrama’s en filmsPremie

Lijst met  de beste  sites.

In dit artikel

#1. iFlix op WeTV

10 geweldige sites om gratis Koreaanse films en drama's te bekijken

iFlix van WeTV is een speciale website die aan uw wensen voor het streamen van films en tv-series kan voldoen   , dus als u op zoek bent naar een manier om films of drama’s rechtstreeks op uw smartphone of pc te streamen, dan is dit uw go-to. favoriete optie.

Naast gratis streaming kun je zelfs de VIP-service kopen en dan kun je films en drama’s van meerdere bronnen bekijken.

Een ander interessant aspect van iFlix is ​​dat je enkele van de meest exclusieve titels kunt bekijken die zijn gefilmd en geproduceerd door de ontwikkelaars.

Bezoek de site:  iflix.com

#twee. Viki (Rakuten Viki)

Rakuten’s Viki is enorm populair geworden onder mensen die graag naar alle Koreaanse filmtitels en Koreaanse drama’s kijken. Op de startpagina vindt u topkeuzes, nieuwste releases, top tien titels en vele andere categorieën.

10 geweldige sites om gratis Koreaanse films en drama's te bekijken

Het interessante en unieke aan Viki is de Watch Party-functie. Dus zelfs als jij en je vrienden alleen zijn en honderden en duizenden kilometers ver weg, kunnen jullie allebei genieten van dezelfde Koreaanse film of serie.

Bezoek de site:  viki.com

#3. AsianCrush

AsianCrush is een zorgvuldig ontworpen online website voor het streamen van drama’s en films die wordt geleverd met tal van functies, zodat u uw favoriete inhoud zonder enige belemmering kunt bekijken.

10 geweldige sites om gratis Koreaanse films en drama's te bekijken

U kunt de bladeroptie bovenaan de website gebruiken of u kunt handmatig door de collectie bladeren, die u door uitgelichte titels, prijswinnende titels, trends en nieuwkomers leidt, samen met een lijst met alle genres. en een sectie gewijd aan   Koreaanse films  ,  animaties en series.

Bezoek de site:  asiancrush.com

#4. DramaGo

DramaGo is een populaire website voor het bekijken, streamen en downloaden van Aziatische films en  K-shows  Ja, je leest het goed. U kunt zelfs  uw favoriete films en drama’s downloaden  . En geniet er vervolgens offline van, op reis of in gebieden waar de internetservice slecht is.  

10 geweldige sites om gratis Koreaanse films en drama's te bekijken

Voor drama kunt u eenvoudig uw keuze maken uit recent uitgebrachte populaire series en lopende tv-programma’s. En voor films kun je kiezen tussen dub, sub en raw, afhankelijk van je voorkeur.

Als u de titel van een film of programma al kent, kunt u de zoekbalk gebruiken om direct naar de inhoud te gaan.

Bezoek de site:  dramago.one

#5. Ja films

YesMovies is een bekende en gerenommeerde naam in de wereld van film- en dramastreaming. Maar gezien de populariteit hebben de ontwikkelaars achter deze website besloten een sectie te maken die is gewijd aan Koreaanse films en series.

Controleer ook   10 sites om ondertitels te downloaden voor elke film of show

10 geweldige sites om gratis Koreaanse films en drama's te bekijken

Er zijn meer dan achthonderd titels om uit te kiezen en de website wordt bijna elke dag bijgewerkt met nieuwe inhoud. De site is zeer intuïtief en u kunt de zoekbalk gebruiken om handmatig het drama of de film te vinden die u wilt bekijken.

Bezoek de site:  yesmovies.ag/country/korea.html

#6. dramageweldig

DramaCool is een speciale streamingwebsite waar je alle populaire en nieuwste K-Drama’s, films en shows met Engelse ondertiteling kunt vinden. Op de site kun je niet alleen streamen, maar je kunt zelfs alle inhoud downloaden voor offline weergave op je telefoon, pc of smart-tv.

10 geweldige sites om gratis Koreaanse films en drama's te bekijken

De site is duidelijk onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder drama’s, films, K-Shows en een gedeelte gewijd aan de nieuwste updates. En om ervoor te zorgen dat u uw favoriete inhoud kunt bekijken, kan elke aflevering en film worden gestreamd vanaf meer dan zes verschillende servers.

Bezoek de site:  dramacool9.co

#7. BekijkAziatisch

ViewAsian is een andere geweldige website om Koreaanse drama’s online te bekijken op je mobiel of computer. De site heeft tal van genres om uit te kiezen en als u op zoek bent naar drama’s die specifiek zijn voor een land of regio, kunt u deze selecteren in het gedeelte Land om uw resultaten te filteren.

10 geweldige sites om gratis Koreaanse films en drama's te bekijken

Zodra je een drama of film hebt geselecteerd, geeft ViewAsian je de mogelijkheid om de server te selecteren waarvan je wilt streamen, en je kunt ook verschillende streamingkwaliteiten selecteren, variërend van 1080p tot 360p, zodat je kunt streamen afhankelijk van de kwaliteit en snelheid van streaming uw internetverbinding.

Bezoek de site:  viewasian.co

#8. kshow123

Zoals de naam van de website suggereert, draait Kshow123 helemaal om K-Drama’s en Koreaanse tv-shows waar je de hele serie kunt streamen, bekijken en zelfs downloaden op je apparaat met Engelse ondertitels. De website is zorgvuldig ontworpen met bovenaan categorieën voor de nieuwste, populaire, hoog gewaardeerde en uitgebreide programmalijst.

10 geweldige sites om gratis Koreaanse films en drama's te bekijken

Net als de andere sites die we op deze lijst hebben beoordeeld, kunt u met Kshow123 ook inhoud streamen van meer dan zeven servers en kunt u degene kiezen die het meest geschikt voor u lijkt.

Bezoek de site:  kshow123.net

#9. Zonnefilms

SolarMovies is een bekende en gerenommeerde naam in de wereld van online filmstreaming en biedt u een directory om honderden en duizenden films en tv-programma’s in HD-kwaliteit te bekijken. Als we het echter hebben over Koreaanse tv-series en films, vindt u een speciale sectie binnen de landencategorie van waaruit u Zuid-Korea kunt selecteren.

10 geweldige sites om gratis Koreaanse films en drama's te bekijken

De site brengt u vervolgens naar de volledige directory met Koreaanse films en shows. U kunt vervolgens de filteroptie gebruiken om de resultaten verder te verfijnen op basis van type, genre, jaar van uitgave en kwaliteit.

Bezoek de site:  solarmovies.video/country/south-korea-135

#10. Kocowa (golf van Koreaanse inhoud)

Kocowa, ook bekend als Korean Content Wave, is een in Amerika gevestigde premium Koreaanse drama- en filmstreamingwebsite die allerlei soorten Koreaans entertainment biedt met ondersteuning voor meertalige ondertitels. De site brengt je K-pop, reality, films en drama’s in hoge kwaliteit.

10 geweldige sites om gratis Koreaanse films en drama's te bekijken

De streamingdienst is in juli 2017 gelanceerd met als doel te voldoen aan de groeiende vraag naar Koreaanse inhoud over de hele wereld. De service werd al snel populair en was toegankelijk via de officiële website en mobiele app. U kunt inhoud in Full HD-kwaliteit vinden uit een breed scala aan genres, waaronder romantiek, drama, reality, komedie en variatie.

Als u in de VS, Canada, Brazilië en Mexico woont, kunt u zich aanmelden voor het premium-abonnement en genieten van exclusieve toegang tot een van de grootste collecties K-drama’s. En je krijgt zelfs toegang tot het Taste24HR-programma.

Bezoek de site:  kocowa.com

Dit zijn enkele van de beste sites om Koreaanse films en series te bekijken. Weet je nog een site? Deel het met ons in de comments.

Een lijst met extra websites om online Koreaanse series en films te bekijken

Met de groeiende populariteit van Koreaanse shows, is de conventionele manier om populaire Koreaanse drama’s, variétéshows of films op tv te bekijken niet langer beschikbaar voor fans buiten Korea. Originele Koreaanse programma’s zijn daarentegen moeilijk te volgen zonder ondertiteling.

Momenteel hebben de verschillende online streaming-sites het voor kijkers buiten Korea mogelijk gemaakt om vanuit het comfort van hun eigen huis van de inhoud te genieten. 

Als gevolg hiervan is het selecteren van een goed platform met een reeks inhoud die van cruciaal belang is voor een internationaal publiek, slechts een gokspel geworden op streaming-sites die samengestelde verzamelingen van shows en shows bieden die u graag wilt bekijken. 

Netflix en Viki zijn de meest populaire betaalde opties die voor velen beschikbaar zijn. Degenen die niet akkoord gaan met het betalen van een grote som geld op verschillende betaalde sites, maar gratis sites willen proberen om geld te besparen en toegang te hebben tot talloze inhoud.

Om aan uw behoeften te voldoen, hebben we een lijst samengesteld met de top 10 sites om online Koreaanse drama’s te bekijken, elk met hun eigen set functies. Lijst met sites die gratis zijn en sites volgen waarvoor een abonnement vereist is.

Aan het einde van het artikel heb ik ook een pro-tip gegeven over hoe u advertenties en omleidingen kunt verwijderen tijdens het browsen op gratis websites op uw desktop of andere apparaten. 

1. cool drama

Dramacool  is de beste website om te bezoeken als je gratis Koreaanse drama’s wilt bekijken en downloaden. Het heeft de catalogus van alle inhoud door de jaren heen.

U kunt binnen enkele minuten drama-inhoud vinden dankzij de uitstekende genreverdeling en de eenvoudige „Filter“-optie die selectie eenvoudig maakt. Ondertussen is alle inhoud van hoge kwaliteit en biedt het een resolutie van 240p ~ 1080p.

Het enige nadeel is de niet zo vleiende interface met weinig reclame. 

Dramacool - TOPIK GIDS

2.Kissasisch

Kissasian  is een uitstekende bron voor Aziatische drama’s met Engelse ondertitels en nasynchronisatie. Het wordt geleverd met een verzameling Koreaanse drama’s in high definition-formaten. U kunt de afleveringen ook downloaden om ze later op uw apparaten te bekijken. 

Kissasian  is een fantastische website waar je verschillende Koreaanse drama’s kunt bekijken.

De gebruikersinterface is goed genoeg en de reclame is het enige nadeel. Wie op zoek is naar Koreaanse films, zal teleurgesteld zijn, aangezien de website alleen Koreaanse drama’s en variétéshows aanbiedt.

Kissasian - TOPIK-GIDS

3.soap2day

Soap2day  is de ultieme hub om niet alleen Aziatische drama’s en films te bekijken, maar ook content uit andere landen. De site wordt regelmatig bijgewerkt met een beschrijving van de inhoud en biedt gratis inhoud die u mogelijk niet op Netflix krijgt. 

Het gelijktijdige seizoen is op één plek te vinden, waardoor kijkers gemakkelijk alles op één plek kunnen vinden. 

Soap2day  heeft als gratis website het nadeel van omleidingen maar minder advertenties.

Soap2day - TOPIK GIDS

4. Zonnefilms

Zonnefilms  is een ander alternatief voor de Soap2day-website met een flatterende en gebruiksvriendelijke interface. U kunt de optie „Filter“ gebruiken om het land en het genre van uw keuze te kiezen. 

Net als Soap2day biedt het ook het gemak om te beginnen waar je het programma de vorige keer hebt verlaten.

Het enige nadeel is dat er, zoals bij alle gratis sites, veel omleidingen naar andere promotiesites kunnen zijn.

Zonnefilms - TOPIK GIDS

5. Ja, films

Yes Movies- interface   is vergelijkbaar met Soap2day- en Solar-films, de collectie is gemakkelijker te doorzoeken gemaakt met de zoekoptie op trefwoord als eerste op de startpagina. 

U kunt kiezen uit verschillende genres, landen of tv-programma’s. Er is een categorie die volledig is gewijd aan de best beoordeelde of trending shows op IMDB. 

Tijdens het browsen op de  website van Yes movies,  zult u minder omleidingen en advertenties ervaren in tegenstelling tot de hierboven genoemde gratis websites. 

Ja Films - TOPIK GIDS
TOPIK Complete Gids - Zelfstudiepakket BX0121

Raadpleeg deze pagina’s om de structuur van de TOPIK-test, het aanmeldingsproces, de te behalen niveaus en scores enz. te begrijpen:

  1. TOPIK: de complete gids   en   2. TOPIK-niveaus en slaagcijfers  . U kunt ook online oefenen met   TOPIK GIDS Mock Tests  .

Als u voor de eerste keer het TOPIK-examen aflegt, of als u uw score wilt verhogen zodat u een hoger niveau kunt halen, raden we u ten zeerste aan om de Complete TOPIK-gids – Zelfstudiepakket aan te schaffen    . Het is een digitaal studiepakket dat alles bevat wat je nodig hebt om excellent te scoren op de TOPIK-test: alle eerdere TOPIK-papers met antwoordbladen, grammatica- en woordenschatstudiemateriaal, videotutorials die de structuur van de test uitleggen, strategieën om ze op te lossen en nog veel meer. . Meer details over dit studiepakket vind je   HIER  .

6. Nieuwe Aziatische tv

New Asian TV  is een andere website om gratis online drama’s te bekijken. 

Je kunt zonder veel moeite je favoriete drama vinden om van te genieten. Het omvat voornamelijk hoogwaardige en trendy drama’s die u ook op uw apparaten kunt downloaden. 

Zonder veel advertenties of omleidingen is deze website veel gebruiksvriendelijker en gebruiksvriendelijker. 

Het opvallende kenmerk van dit platform is de commentaarfunctie onder elke show. Je kunt je ervaringen delen of goede contacten leggen met mensen.

Newasian TV - TOPIK-GIDS

7. Hoelu

Hulu  is een betaalde, op abonnementen gebaseerde website. Als u op zoek bent naar een ultieme hub om toegang te krijgen tot alle hoogwaardige inhoud, dan  is Hulu  degene voor u. Zowel de audio- als de videokwaliteit is fenomenaal voor de meeste inhoud. 

Het beste deel van het gebruik van dit platform is de eenvoudige annulering van het abonnement na 30 dagen gratis service om het platform te testen. 

Er kunnen enkele beperkingen zijn, aangezien  Hulu  in sommige landen niet beschikbaar is en inhoud die beschikbaar is op andere betaalde streaming-sites zoals Netflix en Amazon Prime mogelijk niet beschikbaar is. Hulu  richt zich voornamelijk op het aanbieden van traditionele tv-streamingkanalen zoals Fox en CBS enz. 

HULU - TOPIK GIDS

8.Viki

Viki  is een ander geweldig platform om naar toe te gaan als je geïnteresseerd bent in Aziatische shows en shows. Het biedt een breed scala aan auteursrechtelijk beschermde Koreaanse inhoud die gratis of betaald kan worden bekeken. 

Wat  Viki  het beste doet voor betalende klanten, is het verwijderen van de advertenties en vervelende omleidingen die te zien zijn op de hierboven genoemde gratis websites. De website is toegankelijk in meerdere talen. De inhoud is 100% veilig met ondertitels beschikbaar in meer dan één conventionele Engelse taal. 

Viki  kan ook worden gebruikt als een hulpmiddel om de Koreaanse taal te leren met zijn functie voor het leren van talen. 

Het enige nadeel is dat de inhoud niet volledig gratis beschikbaar is en dat u moet betalen voor inhoud die verder gaat dan wat op de gratis lijst wordt weergegeven. 

VIKI - TOPIK-GIDS

9.Netflix

Netflix  biedt consumenten over de hele wereld een hoogwaardige service, inclusief een grote selectie Koreaanse drama’s met duidelijke ondertitels. Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken het als de populairste streamingwebsite. Netflix  daarentegen biedt offline kijkmogelijkheden.

Het nadeel van  Netflix is ​​dat voor het bekijken van Koreaanse content een maandelijkse abonnementsprijs vereist is. Het bereik van Koreaanse inhoud is beperkt en sterk afhankelijk van het land waar toegang tot beschikbaar is. Alle Koreaanse shows en films die beschikbaar zijn in Zuid-Korea zijn mogelijk niet beschikbaar in de VS. 

De andere manier om toegang te krijgen tot alle inhoud is door een betaalde VPN-service zoals Surfshark  of  Express VPN te gebruiken   , wat voor velen misschien te veel gedoe is.

Netflix - TOPIK-GIDS

10.youtube

YouTube, ’s werelds grootste videocollectie, is een veilige plek om Koreaanse drama’s en ander streaming-entertainment van over de hele wereld te bekijken. Je kunt Koreaanse programma’s met Engelse ondertitels bekijken met de ondertitelingsfunctie van YouTube. Het bevat ook verschillende Koreaanse gratis streamingkanalen zoals  KBS World TV  , enz. 

Op dit platform zijn zowel gratis als premium auteursrechtelijk beschermde Koreaanse dramaseries beschikbaar.

Het enige nadeel is de ergernis van YouTube-advertenties hier en daar, die voor enig ongemak kunnen zorgen. 

In dit artikel hebben we het over de beste websites om Koreaanse series en films te kijken.