De 10 bästa webbplatserna för att titta på koreanska serier och filmer online

Koreanska serier och filmer

Letar du efter webbplatser för att se koreanska serier och filmer online? I den här artikeln kommer vi att prata om de bästa webbplatserna för att titta på koreanska serier och filmer.

Även om du är expert på att titta på K-drama eller filmer är det alltid tidskrävande och skrämmande att hitta pålitliga källor, speciellt när du vill se något direkt.

Att hitta en  pålitlig webbplats för att titta på koreanska filmer och dramer i HD-kvalitet  är inte en lätt uppgift och även att hitta en webbsida som erbjuder engelska undertexter.

Vi har hittat tio fantastiska sajter och bestämde oss för att sammanställa en lista som hjälper dig  att titta på koreanska dramer och filmer  på din telefon eller dator gratis.

Låt oss hoppa direkt in i det…

#namnurlKategoriGratis/Premium
1iFlixiflix.comdramer och filmerGratis och Premium
tvåvikyviki.comdramer och filmerFri
3AsianCrushasiancrush.comSerier och filmerGratis och Premium
4DramaGodramago.onedramer och filmerFri
5Ja filmeryemovies.agSerier och filmerFri
6dramacooldramacool9.codramer och filmerFri
7Verasianviewasian.codramaFri
8Kshow 123kshow123.tvdramaFri
9SolarMoviessolarmovies.videodramer och filmerFri
10kocowakocowa.comdramer och filmerPremie

Lista över alla  de bästa  sajterna.

I den här artikeln

#1. iFlix på WeTV

10 fantastiska webbplatser att titta på gratis koreanska filmer och drama

iFlix av WeTV är en dedikerad webbplats som har förmågan att uppfylla  dina önskemål om strömmande filmer och TV-serier,  så om du letar efter ett sätt att strömma filmer eller dramer direkt på din smartphone eller PC, kommer detta att vara ditt val. favoritalternativ.

Förutom gratis streaming kan du till och med köpa VIP-tjänsten och sedan kan du njuta av att titta på filmer och dramer från flera källor.

En annan intressant aspekt av att gå för iFlix är att du kommer att kunna se några av de mest exklusiva titlarna filmade och producerade av utvecklarna.

Besök webbplatsen:  iflix.com

#två. Viki (Rakuten Viki)

Rakutens Viki har blivit mycket populär bland människor som älskar att se alla koreanska filmtitlar och koreanska dramer. Hemsidan är där du hittar toppval, senaste utgåvor, topp tio titlar och många andra kategorier.

10 fantastiska webbplatser att titta på gratis koreanska filmer och drama

Det intressanta och unika med Viki är Watch Party-funktionen. Så även om du och dina vänner är ensamma och hundratals och tusentals mil bort, kan ni båda njuta av samma koreanska film eller serie.

Besök webbplatsen:  viki.com

#3. AsianCrush

AsianCrush är en noggrant designad webbsida för drama och filmstreaming som kommer med massor av funktioner så att du kan titta på ditt favoritinnehåll utan några hinder.

10 fantastiska webbplatser att titta på gratis koreanska filmer och drama

Du kan använda bläddringsalternativet högst upp på webbplatsen eller så kan du manuellt bläddra igenom samlingen, som tar dig genom utvalda titlar, prisbelönta titlar, trender och nyanlända, tillsammans med en lista över alla genrer. och ett avsnitt dedikerat till   koreanska filmer  ,  animer och serier.

Besök webbplatsen:  asiancrush.com

#4. DramaGo

DramaGo är en populär webbplats för att titta på, streama och ladda ner asiatiska filmer och  K-program.  Ja, du läste rätt. Du kan till och med  ladda ner  dina favoritfilmer och dramer. Och njut sedan av dem offline, när du reser eller i områden där internettjänsten är ojämn.  

10 fantastiska webbplatser att titta på gratis koreanska filmer och drama

För drama kan du enkelt göra ditt val bland nyligen släppta populära serier och pågående TV-program. Och för filmer kan du välja mellan dub, sub och raw, beroende på vad du föredrar.

Om du redan vet titeln på en film eller ett program kan du använda sökfältet för att hoppa direkt till innehållet.

Besök webbplatsen:  dramago.one

#5. Ja filmer

YesMovies är ett välkänt och välrenommerat namn inom film- och dramastreamingvärlden. Men med tanke på dess popularitet, beslutade utvecklarna bakom denna webbplats att skapa en sektion dedikerad till koreanska filmer och serier.

Kolla också   10 webbplatser för att ladda ner undertexter för alla filmer eller program

10 fantastiska webbplatser att titta på gratis koreanska filmer och drama

Det finns över åttahundra titlar att välja mellan och hemsidan uppdateras med nytt innehåll nästan varje dag. Sajten är väldigt intuitiv och du kan använda sökfältet för att manuellt hitta dramat eller filmen du vill se.

Besök webbplatsen:  yesmovies.ag/country/korea.html

#6. fantastiskt drama

DramaCool är en dedikerad strömningswebbplats där du kan hitta alla populära och senaste K-drama, filmer och program med stöd för engelska undertexter. Webbplatsen låter dig inte bara streama, utan du kan även ladda ner allt innehåll för offlinevisning på din telefon, PC eller smart-TV.

10 fantastiska webbplatser att titta på gratis koreanska filmer och drama

Webbplatsen är tydligt uppdelad i olika kategorier, inklusive drama, filmer, K-shower och en sektion dedikerad till de senaste uppdateringarna. Och för att se till att du får se ditt favoritinnehåll kan varje avsnitt och film streamas från mer än sex olika servrar.

Besök webbplatsen:  dramacool9.co

#7. Visa asiatisk

ViewAsian är en annan bra webbplats för att se koreanska drama online på din mobil eller dator. Webbplatsen har massor av genrer att välja mellan och om du letar efter dramer som är specifika för ett land eller en region kan du välja dem i avsnittet Land för att filtrera dina resultat.

10 fantastiska webbplatser att titta på gratis koreanska filmer och drama

När du väl har valt något drama eller film kommer ViewAsian att ge dig möjligheten att välja servern du vill strömma från, och du kan också välja olika strömningskvaliteter från 1080p till 360p, vilket gör att du kan strömma beroende på kvaliteten och hastigheten på strömningen din internetanslutning.

Besök webbplatsen:  viewasian.co

#8. kshow123

Som namnet på webbplatsen antyder handlar Kshow123 om K-Dramas och koreanska TV-program där du kan streama, titta på och till och med ladda ner hela serien på din enhet med engelska undertexter. Webbplatsen är noggrant utformad med kategorier överst för den senaste, populära, högt rankade och omfattande programkatalogen.

10 fantastiska webbplatser att titta på gratis koreanska filmer och drama

Precis som de andra sajterna vi har recenserat på den här listan låter Kshow123 dig också strömma innehåll från mer än sju servrar och du kan välja den som verkar lämpligast för dig.

Besök webbplatsen:  kshow123.net

#9. SolarMovies

SolarMovies är ett välkänt och välrenommerat namn i världen av online-filmströmning, som ger dig en katalog där du kan titta på hundratals och tusentals filmer och TV-program i HD-kvalitet. Men på tal om koreanska TV-serier och filmer, så hittar du en dedikerad sektion inom landskategorin där du kan välja Sydkorea.

10 fantastiska webbplatser att titta på gratis koreanska filmer och drama

Sidan tar dig sedan till hela katalogen med koreanska filmer och program. Du kan sedan använda filteralternativet för att ytterligare begränsa resultaten baserat på typ, genre, releaseår och kvalitet.

Besök webbplatsen:  solarmovies.video/country/south-korea-135

#10. Kocowa (våg av koreanskt innehåll)

Kocowa, som också är känd som Korean Content Wave, är en amerikansk baserad premium koreansk drama- och filmströmningswebbplats, som tillhandahåller all slags koreansk underhållning med stöd för undertexter på flera språk. Webbplatsen ger dig K-pop, reality, filmer och drama i hög kvalitet.

10 fantastiska webbplatser att titta på gratis koreanska filmer och drama

Streamingtjänsten lanserades i juli 2017 med målet att möta den växande efterfrågan på koreanskt innehåll runt om i världen. Tjänsten blev snabbt populär och var tillgänglig via den officiella hemsidan och mobilappen. Du kan hitta innehåll i full HD-kvalitet från ett brett utbud av genrer, inklusive romantik, drama, verklighet, komedi och variation.

Om du bor i USA, Kanada, Brasilien och Mexiko kan du registrera dig för premiumprenumerationen och få exklusiv tillgång till en av de största samlingarna av K-drama. Och du får till och med tillgång till programmet Taste24HR.

Besök webbplatsen:  kocowa.com

Det här är några av de bästa sidorna för att titta på koreanska filmer och serier. Känner du till någon annan sida? Dela med oss ​​i kommentarerna.

En lista över ytterligare webbplatser för att titta på koreanska serier och filmer online

Med den växande populariteten för koreanska program, är det konventionella sättet att titta på populära koreanska dramer, varietéprogram eller filmer på TV inte längre tillgängligt för fans utanför Korea. Originalkoreanska program, å andra sidan, är svåra att följa utan undertexter.

För närvarande har de olika strömningssajterna online gjort det möjligt för tittare utanför Korea att njuta av innehållet hemma. 

Som ett resultat av detta har valet av en bra plattform med ett urval av innehåll som är avgörande för internationella publiker blivit bara ett spel om hasardspel på strömningssajter som tillhandahåller kurerade samlingar av shower och shower som du vill titta på. 

Netflix och Viki är de mest populära betalalternativen som finns tillgängliga för många. De som inte skulle gå med på att betala en stor summa pengar på olika betalsajter, men skulle vilja prova gratissajter för att spara pengar och få tillgång till otaliga innehåll.

För att möta dina behov har vi sammanställt en lista över de 10 bästa sajterna för att se koreanska drama online, var och en med sina egna funktioner. Lista över webbplatser som är gratis och som följer de som kräver ett abonnemang.

I slutet av artikeln har jag också gett ett proffstips om hur du kan bli av med annonser och omdirigeringar när du surfar på gratis webbplatser på ditt skrivbord eller andra enheter. 

1. coolt drama

Dramacool  är den bästa webbplatsen att besöka om du vill titta på och ladda ner koreanska dramer gratis. Den har katalogen över allt innehåll genom åren.

Du kan hitta dramainnehåll på några minuter tack vare den utmärkta genredistributionen och det enkla alternativet „Filter“ som gör valet enkelt. Samtidigt är allt innehåll av hög kvalitet och erbjuder 240p ~ 1080p upplösning.

Den enda nackdelen är det inte så smickrande gränssnittet med lite reklam. 

Dramacool - TOPIK GUIDE

2.Kissasian

Kissasian  är en utmärkt resurs för asiatiska dramer med engelska undertexter och dubbning. Den levereras med en samling koreanska dramer i högupplösta format. Du kan också ladda ner avsnitten för att se senare på dina enheter. 

Kissasian  är en fantastisk webbplats där du kan se en mängd olika koreanska dramer.

Användargränssnittet är tillräckligt bra och annonseringen är den enda nackdelen. De som letar efter koreanska filmer kommer att bli besvikna eftersom webbplatsen bara erbjuder koreanska dramer och varietéer.

Kissasian - TOPIK GUIDE

3. tvål2dag

Soap2day  är det ultimata navet för att se inte bara asiatiska dramer och filmer, utan även innehåll från andra länder. Webbplatsen uppdateras ofta med innehållsbeskrivningar och erbjuder gratis innehåll som du kanske inte får på Netflix. 

Den samtidiga säsongen kan hittas på ett ställe, vilket gör det enkelt för tittarna att hitta allt på ett ställe. 

Soap2day  , som är en gratis webbplats, har nackdelen med omdirigeringar men färre annonser.

Soap2day - TOPIK GUIDE

4. Solfilmer

Solfilmer  är ett annat alternativ till Soap2day-webbplatsen med ett smickrande och lättanvänt gränssnitt. Du kan använda alternativet „Filter“ för att välja land och genre. 

Precis som Soap2day ger det också bekvämligheten att börja där du lämnade programmet senast.

Den enda nackdelen, som alla gratissidor, kan det finnas många omdirigeringar till andra reklamsidor.

Solfilmer - TOPIK GUIDE

5. Ja, filmer

Yes Movies- gränssnittet   liknar Soap2day och Solar-filmer, samlingen har gjorts lättare att söka med sökordsalternativet som det första på startsidan. 

Du kan välja mellan olika genrer, länder eller tv-program. Det finns en kategori helt tillägnad de högst rankade eller trendiga programmen på IMDB. 

När du surfar på  webbplatsen Yes movies  kommer du att uppleva färre omdirigeringar och annonser till skillnad från de kostnadsfria webbplatserna som nämns ovan. 

Ja Filmer - TOPIK GUIDE
TOPIK Komplett guide - Självstudiepaket BX0121

För att förstå strukturen för TOPIK-testet, ansökningsprocessen, nivåerna och poängen för att klara, etc., vänligen se dessa sidor:

  1. TOPIK: Den kompletta guiden   och   2. TOPIK-nivåer och godkända betyg  . Du kan också träna online med   TOPIK GUIDE Mock Tests  .

Om du tar TOPIK-provet för första gången, eller om du vill öka ditt betyg så att du kan klara en högre nivå, rekommenderar vi starkt att du skaffar den kompletta TOPIK-guiden – självstudiepaket    . Det är ett digitalt studiepaket som har allt du behöver för att få utmärkta poäng på TOPIK-testet: alla tidigare TOPIK-uppsatser med svarsblad, grammatik och ordförrådsmaterial, videohandledningar som förklarar testets struktur, strategier för att lösa dem och mycket mer. . Du kan kolla mer information om detta studiepaket   HÄR  .

6. Ny asiatisk TV

Ny asiatisk TV  är en annan webbplats för att titta på drama online gratis. 

Du kan hitta ditt favoritdrama att njuta av utan större problem. Det täcker främst högkvalitativa och trendiga drama som du också kan ladda ner på dina enheter. 

Utan många annonser eller omdirigeringar är denna webbplats mycket mer användarvänlig och användarvänlig. 

Den utmärkande funktionen hos denna plattform är dess kommentarsfunktion under varje show. Du kan dela dina erfarenheter eller skapa goda kontakter med människor.

Newasian TV - TOPIK GUIDE

7. Hulu

Hulu  är en betald prenumerationsbaserad webbplats. Om du letar efter ett ultimat nav för att komma åt allt högkvalitativt innehåll, då  skulle Hulu  vara det för dig. Både ljud- och bildkvaliteten är fenomenal för det mesta av innehållet. 

Det bästa med att använda den här plattformen är den enkla avbokningen av prenumerationsplanen efter 30 dagars gratis service för att testa plattformen. 

Det kan finnas vissa begränsningar eftersom  Hulu  inte är tillgängligt i vissa länder och innehåll som är tillgängligt på andra betalda streamingsidor som Netflix och Amazon Prime kanske inte är tillgängligt. Hulu  fokuserar främst på att erbjuda traditionella TV-streamingkanaler som Fox och CBS etc. 

HULU - TOPIK GUIDE

8. Viki

Viki  är en annan fantastisk plattform att gå till om du är intresserad av asiatiska shower och shower. Det erbjuder ett brett utbud av upphovsrättsskyddat koreanskt innehåll som kan vara gratis eller betalda visningsalternativ. 

Det  Viki  gör bäst för betalda kunder är att bli av med annonserna och obekväma omdirigeringar som kan ses på de gratiswebbplatser som nämns ovan. Webbplatsen är tillgänglig på flera språk. Innehållet är 100 % säkert med undertexter tillgängliga på mer än ett konventionellt engelska språk. 

Viki  kan också användas som ett verktyg för att lära sig det koreanska språket med dess språkinlärningsfunktion. 

Den enda nackdelen är att innehållet inte är helt tillgängligt gratis och du måste betala för innehåll utöver det som visas på gratislistan. 

VIKI - TOPIK GUIDE

9. Netflix

Netflix  erbjuder en högkvalitativ tjänst till konsumenter runt om i världen, inklusive ett stort urval av koreanska dramer med tydliga undertexter. Miljontals runt om i världen använder den som den mest populära streamingwebbplatsen. Netflix  erbjuder å andra sidan visningsmöjligheter offline.

Nackdelen med  Netflix är att titta på koreanskt innehåll kräver ett månatligt prenumerationspris. Utbudet av koreanskt innehåll är begränsat och i hög grad beroende av vilket land det är tillgängligt för tillgång till. Alla koreanska program och filmer som är tillgängliga i Sydkorea kanske inte är tillgängliga i USA. 

Det andra sättet att komma åt allt innehåll är att använda en betald VPN-tjänst som  Surfshark  eller  Express VPN  , vilket kan vara för mycket krångel för många.

Netflix - TOPIK GUIDE

10.youtube

YouTube, världens största videosamling, är ett säkert ställe att titta på koreanska dramer och annan streamad underhållning från hela världen. Du kan titta på koreanska program med engelska undertexter med hjälp av YouTubes undertextningsfunktion. Dessutom innehåller den olika koreanska gratis streamingkanaler som  KBS World TV  , etc. 

Både gratis och premium upphovsrättsskyddade koreanska dramaserier är tillgängliga på denna plattform.

Den enda nackdelen är irritationen av YouTube-annonser här och där, vilket kan orsaka en del obehag. 

I den här artikeln pratar vi om de bästa webbplatserna för att se koreanska serier och filmer.