De 10 beste nettstedene for å se koreanske serier og filmer på nettet

Koreanske serier og filmer

Leter du etter nettsteder for å se koreanske serier og filmer på nettet? I denne artikkelen vil vi snakke om de beste nettstedene for å se koreanske serier og filmer.

Selv om du er en ekspert på å se K-dramaer eller filmer, er det alltid tidkrevende og skremmende å finne pålitelige kilder, spesielt når du vil se noe med en gang.

Å finne et  pålitelig nettsted for å se koreanske filmer og dramaer i HD-kvalitet  er ikke en lett oppgave, og også å finne et nettsted som tilbyr engelske undertekster.

Vi har funnet ti fantastiske nettsteder og bestemte oss for å sette sammen en liste for å hjelpe deg med  å se koreanske dramaer og filmer  på telefonen eller datamaskinen din gratis.

La oss hoppe rett inn i det…

#NavnurlKategoriGratis/Premium
1iFlixiflix.comdramaer og filmerGratis og Premium
tovikyviki.comdramaer og filmerGratis
3AsianCrushasiancrush.comSerier og filmerGratis og Premium
4DramaGodramago.onedramaer og filmerGratis
5Ja filmeryemovies.agSerier og filmerGratis
6dramakultdramacool9.codramaer og filmerGratis
7verasianviewasian.codramaGratis
8Kshow 123kshow123.tvdramaGratis
9SolarMoviessolarmovies.videodramaer og filmerGratis
10kocowakocowa.comdramaer og filmerPremium

Liste over alle  de beste  nettstedene.

I denne artikkelen

#1. iFlix på WeTV

10 fantastiske nettsteder for å se gratis koreanske filmer og dramaer

iFlix av WeTV er et dedikert nettsted som har evnen til å oppfylle  dine ønsker for streaming av filmer og TV-serier  , så hvis du leter etter en måte å streame filmer eller dramaer direkte på smarttelefonen eller PC-en din, vil dette være din favoritt. favorittalternativ.

I tillegg til gratis streaming kan du til og med kjøpe VIP-tjenesten, og så kan du glede deg over å se filmer og dramaer fra flere kilder.

Et annet interessant aspekt ved å gå for iFlix er at du vil kunne se noen av de mest eksklusive titlene filmet og produsert av utviklerne.

Besøk nettstedet:  iflix.com

#to. Viki (Rakuten Viki)

Rakutens Viki har fått mye popularitet blant folk som elsker å se alle koreanske filmtitler og koreanske dramaer. Hjemmesiden er hvor du finner toppvalg, siste utgivelser, topp ti titler og mange andre kategorier.

10 fantastiske nettsteder for å se gratis koreanske filmer og dramaer

Det interessante og unike med Viki er Watch Party-funksjonen. Så selv om du og vennene dine er alene og hundrevis og tusenvis av kilometer unna, kan dere begge nyte den samme koreanske filmen eller serien.

Besøk nettstedet:  viki.com

#3. AsianCrush

AsianCrush er et nøye designet nettsted for drama- og filmstrømming som kommer med tonnevis av funksjoner slik at du kan se favorittinnholdet ditt uten noen hindring.

10 fantastiske nettsteder for å se gratis koreanske filmer og dramaer

Du kan bruke bla-alternativet øverst på nettsiden, eller du kan manuelt bla gjennom samlingen, som tar deg gjennom fremhevede titler, prisvinnende titler, trender og nyankomne, sammen med en liste over alle sjangere. og en seksjon dedikert til   koreanske filmer  ,  animer og serier.

Besøk nettstedet:  asiancrush.com

#4. DramaGo

DramaGo er et populært nettsted for å se, streame og laste ned asiatiske filmer og  K-serier.  Ja, du leste riktig. Du kan til og med  laste ned  favorittfilmene og -dramaene dine. Og nyt dem frakoblet, mens du reiser eller i områder der Internett-tjenesten er ustabil.  

10 fantastiske nettsteder for å se gratis koreanske filmer og dramaer

For drama kan du enkelt velge blant nylig utgitte populære serier og pågående TV-serier. Og for filmer kan du velge mellom dub, sub og raw, avhengig av dine preferanser.

Dessuten, hvis du allerede vet tittelen på en film eller et program, kan du bruke søkefeltet til å hoppe direkte til innholdet.

Besøk nettstedet:  dramago.one

#5. Ja filmer

YesMovies er et velkjent og anerkjent navn innen film- og dramastreaming. Men med tanke på populariteten, bestemte utviklerne bak denne nettsiden seg for å lage en seksjon dedikert til koreanske filmer og serier.

Sjekk også   10 nettsteder for å laste ned undertekster for enhver film eller serie

10 fantastiske nettsteder for å se gratis koreanske filmer og dramaer

Det er over åtte hundre titler å velge mellom og nettsiden oppdateres med nytt innhold nesten hver dag. Siden er veldig intuitiv og du kan bruke søkefeltet til manuelt å finne dramaet eller filmen du vil se.

Besøk nettstedet:  yesmovies.ag/country/korea.html

#6. drama flott

DramaCool er et dedikert strømmenettsted hvor du kan finne alle de populære og nyeste K-dramaene, filmene og seriene med støtte for engelsk undertekst. Siden lar deg ikke bare streame, men du kan til og med laste ned alt innholdet for offline visning på telefonen, PC-en eller smart-TVen.

10 fantastiske nettsteder for å se gratis koreanske filmer og dramaer

Nettstedet er tydelig delt inn i ulike kategorier, inkludert dramaer, filmer, K-show og en seksjon dedikert til de siste oppdateringene. Og for å sikre at du får se favorittinnholdet ditt, kan hver episode og film streames fra mer enn seks forskjellige servere.

Besøk nettstedet:  dramacool9.co

#7. Se asiatisk

ViewAsian er et annet flott nettsted for å se koreanske dramaer online på mobilen eller datamaskinen din. Nettstedet har tonnevis av sjangere å velge mellom, og hvis du ser etter dramaer som er spesifikke for et land eller en region, kan du velge dem i Land-delen for å filtrere resultatene dine.

10 fantastiske nettsteder for å se gratis koreanske filmer og dramaer

Når du velger et drama eller en film, vil ViewAsian gi deg muligheten til å velge serveren du vil streame fra, og du kan også velge forskjellige strømmekvaliteter fra 1080p til 360p, slik at du kan streame avhengig av kvaliteten og hastigheten på streamingen Internett-tilkoblingen din.

Besøk nettstedet:  viewasian.co

#8. kshow123

Som navnet på nettstedet antyder, handler Kshow123 om K-Dramas og koreanske TV-serier hvor du kan streame, se og til og med laste ned hele serien på enheten din med engelske undertekster. Nettstedet er nøye utformet med kategorier øverst for den nyeste, populære, høyt rangerte og omfattende programkatalogen.

10 fantastiske nettsteder for å se gratis koreanske filmer og dramaer

Akkurat som de andre sidene vi har vurdert på denne listen, lar Kshow123 deg også streame innhold fra mer enn syv servere, og du kan velge den som virker best egnet for deg.

Besøk nettstedet:  kshow123.net

#9. SolarMovies

SolarMovies er et velkjent og anerkjent navn i verden av online filmstreaming, og gir deg en katalog for å se hundrevis og tusenvis av filmer og TV-serier i HD-kvalitet. Når vi snakker om koreanske TV-serier og filmer, vil du imidlertid finne en dedikert seksjon innenfor landkategorien hvor du kan velge Sør-Korea.

10 fantastiske nettsteder for å se gratis koreanske filmer og dramaer

Siden tar deg til den komplette katalogen over koreanske filmer og serier. Du kan deretter bruke filteralternativet for å begrense resultatene ytterligere basert på type, sjanger, utgivelsesår og kvalitet.

Besøk nettstedet:  solarmovies.video/country/south-korea-135

#10. Kocowa (bølge av koreansk innhold)

Kocowa, som også er kjent som Korean Content Wave, er et amerikansk-basert premium-koreansk drama- og filmstrømningsnettsted, som tilbyr all slags koreansk underholdning med støtte for undertekster på flere språk. Siden gir deg K-pop, reality, filmer og dramaer i høy kvalitet.

10 fantastiske nettsteder for å se gratis koreanske filmer og dramaer

Strømmetjenesten ble lansert i juli 2017 med mål om å møte den økende etterspørselen etter koreansk innhold rundt om i verden. Tjenesten ble raskt populær og var tilgjengelig via den offisielle nettsiden og mobilappen. Du kan finne innhold i full HD-kvalitet fra et bredt spekter av sjangere, inkludert romantikk, drama, reality, komedie og variasjon.

Hvis du bor i USA, Canada, Brasil og Mexico, kan du registrere deg for premium-abonnementet og nyte eksklusiv tilgang til en av de største samlingene av K-dramaer. Og du vil til og med få tilgang til Taste24HR-programmet.

Besøk nettstedet:  kocowa.com

Dette er noen av de beste nettstedene for å se koreanske filmer og serier. Kjenner du til noen annen side? Del med oss ​​i kommentarfeltet.

En liste over flere nettsteder for å se koreanske serier og filmer på nettet

Med den økende populariteten til koreanske serier, er den konvensjonelle måten å se populære koreanske dramaer, variasjonsprogrammer eller filmer på TV ikke lenger tilgjengelig for fans utenfor Korea. Originale koreanske show, derimot, er vanskelige å følge uten undertekster.

For tiden har de forskjellige nettstrømmesidene gjort det mulig for seere utenfor Korea å nyte innholdet hjemmefra. 

Som et resultat av dette har det å velge en god plattform med en rekke innhold som er kritisk for internasjonale publikum blitt bare et spill av gambling på strømmesider som tilbyr kuraterte samlinger av show og show du ønsker å se. 

Netflix og Viki er de mest populære betalingsalternativene som er tilgjengelige for mange. De som ikke vil gå med på å betale en stor sum penger på ulike betalte sider, men gjerne vil prøve gratissider for å spare penger og ha tilgang til utallige innhold.

For å møte dine behov har vi satt sammen en liste over de 10 beste nettstedene for å se koreanske dramaer på nettet, hver med sine egne funksjoner. Liste over nettsteder som er gratis og følger de som krever et abonnement.

På slutten av artikkelen har jeg også gitt et profftips om hvordan du kan bli kvitt annonser og omdirigeringer mens du surfer på gratis nettsteder på skrivebordet eller andre enheter. 

1. kult drama

Dramacool  er det beste nettstedet å besøke hvis du vil se og laste ned koreanske dramaer gratis. Den har katalogen over alt innholdet gjennom årene.

Du kan finne dramainnhold på få minutter takket være den utmerkede sjangerdistribusjonen og det enkle „Filter“-alternativet som gjør valget enkelt. I mellomtiden er alt innholdet av høy kvalitet og tilbyr 240p ~ 1080p oppløsning.

Den eneste ulempen er det ikke fullt så flatterende grensesnittet med lite reklame. 

Dramacool - TOPIK GUIDE

2.Kissasian

Kissasian  er en utmerket ressurs for asiatiske dramaer med engelske undertekster og dubbing. Den kommer med en samling av koreanske dramaer i høydefinisjonsformater. Du kan også laste ned episodene for å se senere på enhetene dine. 

Kissasian  er et fantastisk nettsted hvor du kan se en rekke koreanske dramaer.

Brukergrensesnittet er godt nok, og reklamen er den eneste ulempen. De som leter etter koreanske filmer vil bli skuffet siden nettstedet bare tilbyr koreanske dramaer og variasjonsshow.

Kissasian - TOPIK GUIDE

3.såpe2dag

Soap2day  er det ultimate knutepunktet for å se ikke bare asiatiske dramaer og filmer, men også innhold fra andre land. Siden oppdateres ofte med innholdsbeskrivelse og tilbyr gratis innhold som du kanskje ikke får på Netflix. 

Den samtidige sesongen kan finnes på ett sted, noe som gjør det enkelt for seerne å finne alt på ett sted. 

Soap2day  , som er et gratis nettsted, har ulempen med omdirigeringer, men færre annonser.

Soap2day - TOPIK GUIDE

4. Solfilmer

Solar movies  er et annet alternativ til Soap2day-nettstedet med et flatterende og brukervennlig grensesnitt. Du kan bruke „Filter“-alternativet for å velge landet og sjangeren du ønsker. 

I likhet med Soap2day gir den også bekvemmeligheten av å starte der du forlot programmet sist.

Den eneste ulempen, som alle gratissider, kan det være mange omdirigeringer til andre kampanjesider.

Solfilmer - TOPIK GUIDE

5. Ja, filmer

Yes Movies- grensesnittet   ligner på Soap2day og Solar-filmer, samlingen har blitt gjort enklere å søke med søkeordsøkalternativet som det første på hjemmesiden. 

Du kan velge mellom ulike sjangere, land eller TV-serier. Det er en kategori som er helt dedikert til de topprangerte eller populære programmene på IMDB. 

Mens du surfer på  nettstedet Yes movies,  vil du oppleve færre omdirigeringer og annonser i motsetning til de gratis nettstedene nevnt ovenfor. 

Ja Filmer - TOPIK GUIDE
TOPIK komplett guide - selvstudiepakke BX0121

For å forstå strukturen til TOPIK-testen, søknadsprosessen, nivåene og poengsummene som skal bestå, etc., vennligst se disse sidene:

  1. TOPIK: Den komplette guiden   og   2. TOPIK-nivåer og beståttkarakterer  . Du kan også øve online med   TOPIK GUIDE Mock Tests  .

Hvis du tar TOPIK-eksamenen for første gang, eller hvis du ønsker å øke poengsummen din slik at du kan bestå et høyere nivå, anbefaler vi på det sterkeste å få den komplette TOPIK-veiledningen – selvstudiepakke    . Det er en digital studiepakke som har alt du trenger for å score utmerket på TOPIK-testen: alle tidligere TOPIK-oppgaver med svarark, grammatikk- og vokabularstudiemateriale, videoveiledninger som forklarer strukturen til testen, strategier for å løse dem og mye mer. . Du kan sjekke flere detaljer om denne studiepakken   HER  .

6. Ny asiatisk TV

Ny asiatisk TV  er et annet nettsted for å se dramaer gratis på nettet. 

Du kan finne favorittdramaet ditt å nyte uten store problemer. Den dekker hovedsakelig høykvalitets og trendy dramaer som du også kan laste ned på enhetene dine. 

Uten mange annonser eller omdirigeringer er denne nettsiden mye mer brukervennlig og brukervennlig. 

Den fremtredende funksjonen til denne plattformen er kommentarfunksjonen under hvert show. Du kan dele dine erfaringer eller skape gode forbindelser med mennesker.

Newasian TV - TOPIK GUIDE

7. Hulu

Hulu  er et betalt abonnementsbasert nettsted. Hvis du leter etter et ultimate knutepunkt for å få tilgang til alt innholdet av høy kvalitet,  vil Hulu  være det for deg. Både lyd- og videokvaliteten er fenomenal for det meste av innholdet. 

Den beste delen av å bruke denne plattformen er den enkle kanselleringen av abonnementsplanen etter 30 dager med gratis tjeneste for å teste plattformen. 

Det kan være noen begrensninger siden  Hulu  ikke er tilgjengelig i enkelte land, og innhold som er tilgjengelig på andre betalte strømmesider som Netflix og Amazon Prime er kanskje ikke tilgjengelig. Hulu  fokuserer hovedsakelig på å tilby tradisjonelle TV-streamingkanaler som Fox og CBS etc. 

HULU - TOPIK GUIDE

8.Viki

Viki  er en annen fantastisk plattform å gå til hvis du er interessert i asiatiske show og show. Den tilbyr et bredt spekter av opphavsrettsbeskyttet koreansk innhold som kan være gratis eller betalte visningsalternativer. 

Det  Viki  gjør best for betalte kunder er å kvitte seg med annonsene og upraktiske omdirigeringer som kan sees på gratisnettsidene nevnt ovenfor. Nettstedet er tilgjengelig på flere språk. Innholdet er 100 % trygt med undertekster tilgjengelig på mer enn ett vanlig engelsk språk. 

Viki  kan også brukes som et verktøy for å lære det koreanske språket med sin språklæringsfunksjon. 

Den eneste ulempen er at innholdet ikke er helt tilgjengelig gratis og du må betale for innhold utover det som vises på gratislisten. 

VIKI - TOPIK GUIDE

9. Netflix

Netflix  tilbyr en høykvalitetstjeneste til forbrukere over hele verden, inkludert et stort utvalg av koreanske dramaer med tydelige undertekster. Millioner rundt om i verden bruker det som det mest populære streamingnettstedet. Netflix  , derimot, tilbyr offline visningsmuligheter.

Ulempen med  Netflix er at å se koreansk innhold krever en månedlig abonnementspris. Utvalget av koreansk innhold er begrenset og svært avhengig av landet det er tilgjengelig for tilgang til. Alle koreanske serier og filmer som er tilgjengelige i Sør-Korea er kanskje ikke tilgjengelige i USA. 

Den andre måten å få tilgang til alt innholdet på er å bruke en betalt VPN-tjeneste som  Surfshark  eller  Express VPN  , som kan være for mye problem for mange.

Netflix - TOPIK GUIDE

10.youtube

YouTube, verdens største videosamling, er et trygt sted å se koreanske dramaer og annen streamingunderholdning fra hele verden. Du kan se koreanske programmer med engelske undertekster ved å bruke YouTubes undertekstfunksjon. Den inneholder også forskjellige koreanske gratis streamingkanaler som  KBS World TV  , etc. 

Både gratis og premium opphavsrettsbeskyttede koreanske dramaserier er tilgjengelige på denne plattformen.

Den eneste ulempen er irritasjonen av YouTube-annonser her og der, som kan forårsake noe ubehag. 

I denne artikkelen snakker vi om de beste nettstedene for å se koreanske serier og filmer.