A 10 legnépszerűbb webhely, ahol ingyenesen nézhet online filmeket

Online filmek ingyen

Online filmek ingyen: Weboldalakat keres, ahol ingyenes online filmeket nézhet? Jó helyre jöttél. Ebben a bejegyzésben a legjobb webhelyekről fogunk beszélni, ahol ingyenesen nézhet filmeket online.

Weboldalak ingyenes online filmnézéshez: Az ingyenes online filmnézés kényelmes és egyszerű módja annak, hogy saját otthona kényelméből nézze meg kedvenc filmjeit. Igen, rengeteg olyan oldal van, ahol „ingyen“ filmeket lehet kapni, de az alább felsoroltak, bár reklámokkal támogatottak, vírusmentesek és teljesen legálisan használhatók.

Ingyenes Netflix fiókok és jelszavak

A filmek széles választéka ingyenesen elérhető ezeken az oldalakon, a vígjátékoktól és drámáktól kezdve a horror- és akciófilmekig. Vannak filmek nagyobb stúdióktól, de sok régebbi és független film is, amelyeket újra és újra szívesen megnéz.

Íme a legjobb webhelyek listája, ahol ingyenesen nézhet filmeket online:

Crackle

A Crackle az ingyenes online filmnézés legjobb helyeinek listáján szerepel, mert több száz teljes hosszúságú filmet kínál, amelyeket bármikor megnézhet, beleértve az eredeti műsorokat is. Ezek híres filmek sztárokkal, akiket ismersz. Ez az egyik legjobb webhely, ahol ingyenesen nézhet filmeket online.

Ezek a kiváló minőségű filmek látványosan néznek ki bármilyen monitoron vagy képernyőn, amelyen éppen nézi őket. Időnként át kell ülnie néhány reklámot, de azok rövidek, és csak néhány reklámszünet van egy játékfilm alatt.

A feliratok kapcsolója közvetlenül a videolejátszóból érhető el minden felhasználó számára, de ha létrehozol egy fiókot (ingyenes), engedélyezheted a szülői felügyeletet is (a lehetőségek a következők: gyerek mód, tini mód és felnőtt mód).

Az oldalra felkerült újabb filmek közé tartozik  a Vonzás törvénye, a Találkozás Mr. Karácsonysal, a Patrick, a We Are X  és  a Peter and the Wolf  .

Popcornflix

A Popcornflix egy másik nagyszerű hely az ingyenes online filmek megtekintéséhez. A Screen Media Venturestől (ugyanaz a cégtől, amelyik a Crackle-t üzemelteti) folyamatosan érkeznek új filmek, ami azt jelenti, hogy rengeteg filmet adnak hozzájuk folyamatosan. Ha olyan webhelyeket keres, ahol ingyenes online filmeket nézhet, ez lehet a megfelelő oldal az Ön számára:

Ezen az oldalon több száz film található, köztük vígjáték, dráma, horror, akció, romantikus, családi, dokumentumfilmek és külföldi filmek. Emellett web- és filmiskolai eredetiket is tartalmaznak, és néhány címet egy közös téma szerint sorolnak fel, mint például  Akciólegendák, Harcművészetek, Lények jellemzői  és  Horror Back  .

Nincs szükség fiókra; csak válasszon bármilyen filmet, és élvezze. Támogatja a visszajátszást, így ezeket a filmeket darabokban is megtekintheti, ha akarja.

A legújabb kiegészítések közé tartozik  a Chawz, a How to Catch a Serial Killer, az Edge of America, a 10th & Wolf, az Exit Plan  és  a Blueprint  .

Yidio

A Yidio egy több kategóriás webhely, amely megmutatja, hol nézhet online filmeket. Egy ilyen kategória kifejezetten ingyenes filmekhez készült.

A Yidio-t az különbözteti meg a többiektől, hogy valóban olyan, mint egy ingyenes filmkereső; segít megtalálni az összes ingyenes online filmnézési helyet.

Nagyon egyszerű a filmek rendezése a webhely, valamint a műfaj, a megjelenés időpontja, az MPAA-besorolás, az évtized, az IMDb-besorolás és egyebek szerint. Az olyan szokásos műfajokon túl, mint az akció és a dráma, vannak olyan érdekes műfajok is, mint  az Art House & International, a Special Interest, az Indie, a Faith & Spirituality, a Disaster  és  a Neo-noir.

A közelmúltban hozzáadott ingyenes streamek közé tartozik  a Princess in the Castle, a Sweet Mandisa, a Vampires Are Real, a Robo, az Adrift in Soho, a Clown Motel Vacancies  és  az American Hustler  .

YouTube

A YouTube nem csak az a hely, ahol megnézheti a legújabb filmelőzeteseket vagy videókat gördeszkás kutyákról. Több tucat filmjük is van, amelyeket ingyen nézhet meg.

A YouTube-nak saját listája van az új és népszerű filmekről, amelyek könnyen elérhetők a Filmek és műsorok részből az alábbi linken keresztül. Ezen a listán túl vannak olyan filmcégek profiljai, mint a Popcornflix, amelyek szintén 100%-ban ingyenesek és legálisan megtekinthetők.

A közelmúltban a gyűjteménybe bekerült filmek közé tartozik  a The Rane, a Small Soldiers, a Scary Movie 4, a Beauty and the Beast, a Kung Pow: Enter The Fist, az Arthur and the Minimoys  és  a Mom At Sixteen.

Tubi

A Tubi több ezer ingyenes filmet és tévéműsort kínál, amelyeket most streamelhetsz. Némelyikük csak bérelhető, és nem nézhető ingyen, de sok ingyenesen streamelhető.

Több tucat műfaj és gyűjtemény közül választhat, még olyan szórakoztató és egyediek közül is, mint a Only Free on Tubi , a Black Cinema, a Movie Night, a Cult Classics, a K-Drama+ és a Bollywood Dreams. Különösen szeretjük a Hamarosan távozó és a Felkapott szakaszokat is  .

Az oldal legnépszerűbb filmjeiként felsorolt ​​címek és a legutóbbi kiegészítések közé tartozik  a John Wick: 3. fejezet, Broken Trust, We Are Marshall, Anyám kirabolja bankokat, Speed, No Good Deed, Deadpool, American Pie 2 és  Valentin  -nap.

A Tubi Kids ennek az oldalnak egy része, amely tökéletes a gyerekekkel kapcsolatos filmek streamelésére. A webhely tetején érhető el, és csak óvodásoknak és más gyerekeknek szóló kategóriákat tartalmaz, beleértve a  Toon TV-t, a LEGO-t, az Anime-t  és  a Friendly Monsters filmeket . Vannak szülői felügyeleti beállítások is, amelyeket a normál webhelyen keresztül állíthat be. Ha olyan webhelyeket keres, ahol ingyenes online filmeket nézhet, ez lehet a megfelelő oldal az Ön számára.

Vudu

Lehet, hogy nem a Vudu az első választás, ha ingyenes filmfolyam-oldalakat keres, de valójában több ezer film van, amelyeket most megnézhet. Nincs más dolgod, mint eltűrni néhány hirdetést.

Ezeket a filmeket műfaj szerint szűrheti, és a legtöbb megtekintés vagy megjelenési dátum szerint rendezheti. A műfajok meglehetősen egyszerűek, így a lehetőségek között szerepel akció, vígjáték, krimi, romantika és még sok más.

Egyedülálló dolog ezen a filmoldalon, hogy nemcsak az új kiadások között böngészhet, hanem minden műfajhoz egy oldalon is megteheti. A New Releases oldal felsorolja az egyes műfajokat, hogy valóban könnyen megtalálhassa az újonnan hozzáadott filmeket, mint például  Az alapító, a Homebound, a Let It Snow  és  a Freaks  .

Az oldal egyéb szórakoztató területei, amelyeket nem szeretne kihagyni, közé tartoznak a legnézettebb, kritikusok által elismert filmek, rejtett drágakövek és nagy filmsztárok. Minden részben több száz videó található.

Az egyik nagyszerű dolog Vudu filmjeiben, hogy némelyikük 1080p felbontású, így nem kell feláldoznia a minőséget csak azért, hogy néhány ingyenes filmet nézzen.

Ha eldöntötted, hogy nézni szeretnél valamit, lehetőséged nyílik megvenni vagy kikölcsönözni, de amíg megtalálod valamelyik ingyenes oldalon, addig lesz egy gomb, amellyel lejátszhatod a filmet. fizető. Természetesen itt is lehet fizetni a filmekért.

A Roku csatorna

Ingyenes filmek, TV-műsorok és élő TV is elérhető a Roku csatornán. Ha van Roku TV-je vagy streamelő lejátszója, akkor a Roku-csatornát ugyanúgy hozzáadhatja, mint bármely csatornát a Roku-eszközökhöz. Még ha nem is rendelkezik Roku-eszközzel, a Roku Channel összes filmjét ingyenesen streamelheti számítógépén vagy mobileszközén.

Ezekben a filmekben van néhány reklám, de a kompromisszum az igazán jó minőségű videók és a jól ismert filmek. Van egy visszaszámlálás az eltávolítandó címekhez, így ennek megfelelően tervezhet.

Bár vannak tipikus műfajlisták, amelyek között böngészhet, egyik sem teszi lehetővé a népszerűség szerinti rendezést, illetve értékelés vagy év szerinti szűrést. Azonban kereshet színészeket és rendezőket, hogy megtalálja a hozzájuk kapcsolódó filmeket, valamint böngésszen az ebben a hónapban hozzáadott népszerű videók és filmcímek között.

A kezdőlapon olyan hasznos kategóriák találhatók, amelyeket sehol máshol nem talál, mint például  az önbizalom növelése, a randevúzási célok, a családi éjszaka  és  a gondolatébresztő.

Az elmúlt hónapban hozzáadott legújabb filmek közé tartozik  a Babe, a Footloose, a Halloween, a Soul Surfer, a Patch Adams  és  a War of the Worlds  .

Plexus

A Plex egy érdekes szolgáltatás, mert valójában sokkal nagyobb csomag, mint amilyennek elsőre tűnhet. Az ingyenes, teljes hosszúságú filmeken kívül TV-műsorokat, podcastokat, élő TV-t és kapcsolódó szoftvereket is tartalmaz, amelyek otthoni médiaszerverként szolgálnak. Az egyik legjobb webhelynek tartják, ahol ingyenesen nézhet filmeket online.

Jelenleg több mint 20 000 ingyenes film és műsor található itt. Hagyományos műfajokra tagolódnak, mint például akció és krimi, de böngészhetsz színész vagy csatorna szerint is, mint például a  BBC  ,  Crackle  ,  Popsy  ,  Lionsgate  és  Maverick Black Cinema  . A Plexnek saját egyedi kategóriái is vannak, köztük  a Crime Time  és  a Cheap Thrills  .

A filmek videóoldalán hasonló címek és további részletek találhatók, amelyek segítenek átfogó képet alkotni a filmről, például a teljes szereplőlista, az ismertetők és az előzetesek. Nézze meg, mely filmek indulnak el hamarosan a Plexen, hogy megnézze őket, mielőtt elindulnak!

Íme néhány a legnépszerűbb ingyenes filmek közül, amelyeket itt nézhet meg:  It’s a Wonderful Life, Heartbreak Ridge, Last Legion, Teenage Mutant Ninja Turtles  és  Spawn  .

Freevee

A korábban az IMDb-n keresztül elérhető (és korábban IMDb TV-nek nevezett) Amazon Prime Video webhelyen böngészhet a Freevee között a közelmúltban hozzáadott, legnépszerűbb csatorna, műfaj és egyebek szerint.

A videolejátszó lehetővé teszi a feliratok engedélyezését, a képernyőn való megjelenítési mód beállítását, a videó minőségének módosítását és a teljes képernyős módba való belépést. Az Amazon tartalmait különféle eszközökről streamelheti.

Néhány újonnan hozzáadott film ezen az oldalon:  Sherlock Gnomes, Now You See Me 1 & 2, Superbad, Rise of the Guardians, Blade Runner 2049  és 

Plútó TV

A Pluto TV kétféleképpen működik: egyrészt igény szerinti filmek streaming oldalaként, ahol filmek listájából választhat, másrészt élő TV-szolgáltatásként, amely lehetővé teszi filmek és tévéműsorok megtekintését, amint azok elérhetővé válnak. Nincs szükség felhasználói fiókra, és akár figyelőlistát is létrehozhat anélkül, hogy megadná e-mail címét vagy nevét. Az egyik legjobb webhelynek tartják, ahol ingyenesen nézhet filmeket online.

A megfelelő szoftver letöltésével élő tévéadást és filmeket nézhet webböngészőjéből vagy mobil- vagy asztali alkalmazásából. Számos egyéb eszköz mellett iOS és Android alkalmazásként is elérhető.

Itt kereshet vígjátékokat, drámákat, akciókat, horrorokat és más típusú filmeket, igény szerint és élőben egyaránt. Ha élő tévéadást közvetít, a filmcsatornák 51-től kezdődnek; mások élő sportokat, zenét és híreket kínálnak.

Ha elege van a hagyományos műfajokból, amelyek közül a legtöbb filmes oldal válogathat, akkor elégedett lesz a Pluto tévékkel. Science Docs, PGA Tour, World Cinema, Sports Movies, LGBTQ Cinema, Comfort Movies  és  ’90 Throwback

A Pluto által hozzáadott új igény szerinti filmek némelyike ​​olyan címeket tartalmaz, mint  a Titanic, a Saving Private Ryan, a Forrest Gump, a Contact, a Mud  és  az A League Of Your Own  .

Páva

Az NBCUniversaltól a Peacock szolgáltatás, amely több ezer órányi filmet és TV-műsort tartalmaz, beleértve néhány eredeti példányt sem, amelyeket ezeken a webhelyeken nem talál meg. A filmek olyan stúdióktól származnak, mint a Universal, a DreamWorks Animation és a Focus Features. A legjobb webhelyek közé tartozik, ahol ingyenesen nézhet filmeket online.

Láttunk filmeket olyan kategóriákba rendezve, mint  a 90-es évek filmjei, tagadhatatlan büszkeség, képregény, rom-Coms, Serious Cinema, Black-Led filmek ünneplése, Fright Night  és  Ellentmondásos filmek  . Ez egy szórakoztató módja annak, hogy új objektíven keresztül keressen filmeket.

Fizethet, ha további funkciókat szeretne, például hozzáférést további címekhez és hirdetésmentes videókhoz. A fizetős filmek bélyegképének sarkában lila ék található, hogy könnyen megkülönböztesse őket az ingyenes filmektől.

Néhány ingyenes film, amelyet most adtak hozzá, többek között  a 9/11, a Boxed In, az Annie  és  a The Spy Who Dumped Me  .

Ejtőernyőkupola

A Kanopy különbözik ezektől a többi ingyenes film streaming webhelytől, mert érvényes könyvtári kártyára vagy egyetemi bejelentkezésre van szüksége, mielőtt bármit is nézhet. A filmekben azonban nincsenek hirdetések, és minden hónapban új filmeket adnak hozzá. A legjobb webhelyek közé tartozik, ahol ingyenesen nézhet filmeket online.

Használja a Kanopy regisztrációs oldalt, hogy megkeresse könyvtárát, legyen az nyilvános vagy iskolai könyvtár. Miután jóváhagyták, elkezdheti nézni a webhelyükön található filmeket.

Kanopynak több ezer filmje van. Néhány kereshető kategória:  Rövidfilm, Történelem – ókor, LMBTQ-mozi, Háború és akció, Szociológia, Előadóművészet, Emberi jogok, Mindennapi egészség és  K  -12-leckék.

A Kanopy gyerekfilmeknek teljesen külön rovata van. Szülői felügyeletet is beállíthat, hogy csak az életkornak megfelelő tartalmat kényszerítsen ki.

A népszerű és új filmek közé tartozik:  Dolly Parton: 50 Years at the Opry, Ice Age Footprints, The Bevándorló, Isten tudja, hol vagyok, Nincs gonosz  és  Az orvos.

Ebben a cikkben a legjobb webhelyekről beszéltünk, ahol ingyenesen nézhet filmeket online. Reméljük, megtalálja a kedvenc filmjeit.