Topp 10 nettsteder for å se filmer gratis på nettet

Se filmer gratis på nettet

Ser du etter nettsteder for å se filmer gratis på nettet? Du har kommet til rett sted. I dette innlegget vil vi snakke om de beste nettstedene for å se filmer gratis på nettet.

Nettsteder for å se filmer gratis på nettet: Å se gratis filmer på nettet er en praktisk og enkel måte å se filmene du elsker rett fra hjemmet ditt. Ja, det er mange nettsteder hvor du kan få „gratis“ filmer, men de som er oppført nedenfor, selv om de støttes av reklame, er virusfrie og helt lovlige å bruke.

Gratis Netflix-kontoer og passord

Det er et bredt utvalg av filmer tilgjengelig gratis på disse sidene, fra komedier og dramaer til skrekk- og actionfilmer. Det er filmer fra store studioer, men også mange eldre og uavhengige filmer som du vil like å se om og om igjen.

Her er en liste over de beste nettstedene for å se filmer gratis på nettet:

Crackle

Crackle topper listen vår for det beste stedet å se gratis filmer på nettet fordi det tilbyr hundrevis av filmer i full lengde som du kan se når som helst, inkludert original programmering. De er kjente filmer med stjerner du vet. Dette er et av de beste nettstedene for å se filmer gratis på nettet.

Disse høykvalitetsfilmene ser spektakulære ut uansett hvilken skjerm eller skjermstørrelse du ser dem på. Du må sitte gjennom noen reklamefilmer nå og da, men de er korte og det er bare noen få reklamepauser i løpet av en spillefilm.

En undertekstbryter er tilgjengelig direkte fra videospilleren for alle brukere, men hvis du oppretter en konto (den er gratis) kan du også aktivere foreldrekontroll (alternativene er barnemodus, tenåringsmodus og voksenmodus).

Noen av de nyere filmene som er lagt til nettstedet inkluderer  Law of Attraction, Meeting Mr. Christmas, Patrick, We Are X  og Peter and the Wolf .

Popcornflix

Popcornflix er et annet flott sted å se gratis filmer på nettet. Deres konstante strøm av nye titler fra Screen Media Ventures (det samme selskapet som driver Crackle) betyr at de har tonnevis av filmer som legges til hele tiden. Hvis du leter etter nettsteder for å se filmer gratis på nettet, kan dette være den rette siden for deg:

Dette nettstedet har flere hundre filmer som inkluderer komedie, drama, skrekk, action, romantikk, familie, dokumentarer og utenlandske filmer. De har også nett- og filmskoleoriginaler og viser noen titler etter et felles tema, for eksempel  Action Legends, Martial Arts, Creature Features  og  Horror Back  .

Ingen konto kreves; bare velg hvilken som helst film og nyt. Den støtter replay slik at du kan se disse filmene i biter hvis du vil.

Noen av de nyeste tilleggene inkluderer  Chawz, How to Catch a Serial Killer, Edge of America, 10th & Wolf, Exit Plan  og  Blueprint.

Yidio

Yidio er et nettsted med flere kategorier som viser deg hvor du kan se filmer på nettet. En slik kategori er spesialdesignet for gratis filmer.

Det som skiller Yidio fra resten er at det egentlig er som en gratis filmsøkemotor; hjelper deg med å finne alle de gratis stedene å se filmer på nettet.

Det er veldig enkelt å sortere filmer etter nettstedet de er vert på, så vel som etter sjanger, når de ble utgitt, MPAA-vurdering, tiår, IMDb-vurdering og mer. Utover de vanlige sjangrene du forventer som action og drama, er det også interessante sjangre som  Art House & International, Special Interest, Indie, Faith & Spirituality, Disaster  og  Neo-noir.

Noen gratisstrømmer som nylig er lagt til her inkluderer  Princess in the Castle, Sweet Mandisa, Vampires Are Real, Robo, Adrift in Soho, Clown Motel Vacancies  og  American Hustler  .

YouTube

YouTube er ikke bare stedet å gå for å se de nyeste filmtrailerne eller videoer av hunder som kjører skateboard. De har også dusinvis og dusinvis av filmer som du kan se gratis.

YouTube har sin egen liste over nye og populære filmer som er lett tilgjengelige fra Filmer og TV-seksjonen via lenken nedenfor. Utover denne listen er profiler fra filmselskaper som Popcornflix, som også er 100 % gratis og lovlige å se.

Noen filmer som nylig har blitt lagt til samlingen inkluderer  The Ravine, Small Soldiers, Scary Movie 4, Beauty and the Beast, Kung Pow: Enter The Fist, Arthur and the Minimoys  og  Mom At Sixteen.

Tubi

Tubi har tusenvis av gratis filmer og TV-serier som du kan streame akkurat nå. Noen av dem kan bare leies og ikke ses gratis, men mange er gratis å streame.

Det er dusinvis av sjangre og samlinger å velge mellom, til og med morsomme og unike som Only Free on Tubi , Black Cinema, Movie Night, Cult Classics, K-Drama+ og Bollywood Dreams. Vi liker også spesielt seksjonene Leaving Soon og Trending Now  .

Noen titler som er oppført som nettstedets mest populære filmer og nylige tillegg inkluderer  John Wick: Chapter 3, Broken Trust, We Are Marshall, My Mom Robs Banks, Speed, No Good Deed, Deadpool, American Pie 2  og  Valentinsdag  .

Tubi Kids er en del av denne siden perfekt for streaming av kun barnrelaterte filmer. Den er tilgjengelig fra toppen av nettstedet og har kategorier bare for førskolebarn og andre barn, inkludert  Toon TV, LEGO, Anime  og  Friendly Monsters -filmer . Det er også foreldrekontroll som du kan stille inn via den vanlige nettsiden. Hvis du leter etter nettsteder for å se filmer gratis på nettet, kan dette være den rette siden for deg: 

Vudu

Vudu er kanskje ikke ditt førstevalg når du leter etter gratis filmstrømmesider, men det er faktisk tusenvis av filmer der ute som du kan se akkurat nå. Alt du trenger å gjøre er å stille opp med noen få annonser.

Du kan filtrere disse filmene etter sjanger og sortere dem etter mest sett eller utgivelsesdato. Sjangere er ganske enkle, så alternativene dine inkluderer action, komedie, krim, romantikk og mer.

Noe unikt å merke seg med denne filmsiden er at du ikke bare kan bla gjennom nye utgivelser, men du kan gjøre det på én side for hver sjanger. Nye utgivelser-siden viser hver sjanger for å gjøre det veldig enkelt å finne nylig lagt til filmer som  The Founder, Homebound, Let It Snow  og  Freaks  .

Andre morsomme områder på nettstedet du ikke vil gå glipp av inkluderer de mest sette, kritikerroste filmene, skjulte perler og store filmstjerner. Det er flere hundre videoer i hver seksjon.

En flott ting med Vudus filmer er at noen av dem er i 1080p, så du trenger ikke å ofre kvalitet bare for å se noen gratis filmer.

Når du har bestemt deg for noe å se, kan det hende du får muligheten til å kjøpe eller leie det, men så lenge du finner det på en av gratissidene, vil det være en knapp du kan bruke til å spille av filmen uten betaler. Du kan selvfølgelig også betale for filmer her.

Roku-kanalen

Gratis filmer, TV-serier og direktesendt TV er også tilgjengelig på The Roku-kanalen. Hvis du har en Roku TV eller streamingspiller, kan du legge til Roku-kanalen akkurat som du ville lagt til alle kanaler på Roku-enhetene dine. Selv om du ikke har en Roku-enhet, kan du streame alle Roku Channel-filmene gratis på datamaskinen eller mobilenheten din.

Det er noen annonser i disse filmene, men avveiningen er virkelig høykvalitetsvideoer og kjente filmer. Det er en nedtelling for titlene som skal fjernes, slik at du kan planlegge deretter.

Selv om det er typiske sjangerlister du kan bla gjennom, lar ingen deg sortere etter popularitet eller filtrere etter vurdering eller år. Du kan imidlertid søke etter skuespillere og regissører for å finne filmer de er knyttet til, samt bla gjennom populære videoer og titler som ble lagt til denne måneden.

På hjemmesiden er det nyttige kategorier du ikke finner andre steder, som  Confidence Boost, Date Night Goals, Family Night  og  Thought Stimulus.

Noen av de nyeste filmene som er lagt til den siste måneden inkluderer  Babe, Footloose, Halloween, Soul Surfer, Patch Adams  og  War of the Worlds  .

Plexus

Plex er en interessant tjeneste fordi det faktisk er en mye større pakke enn det kan se ut til å begynne med. I tillegg til gratis filmer i full lengde, har den også TV-serier, podcaster, direktesendt TV og tilhørende programvare som fungerer som en hjemmemedieserver. Det regnes som et av de beste nettstedene for å se filmer gratis på nettet.

Det er for tiden over 20 000 gratis filmer og serier her. De er delt inn i tradisjonelle sjangre som action og krim, men du kan også bla etter skuespiller eller kanal, som  BBC  ,  Crackle  ,  Popsy  ,  Lionsgate  og  Maverick Black Cinema  . Plex har også sine egne unike kategorier, inkludert  Crime Time  og  Cheap Thrills  .

På en filmvisningsside er det lignende titler og tilleggsdetaljer som hjelper til med å bygge et helhetsbilde av filmen, for eksempel hele rollebesetningslisten, anmeldelser og trailere. Se hvilke filmer på Plex som snart går for å fange dem før de går!

Her er noen av de mest populære gratisfilmene du kan se her:  It’s a Wonderful Life, Heartbreak Ridge, Last Legion, Teenage Mutant Ninja Turtles  og  Spawn  .

Freevee

Tidligere tilgjengelig via IMDb (og tidligere kalt IMDb TV), Amazon Prime Video-nettstedet lar deg bla gjennom Freevee etter nylig lagt til, mest populære kanalen, sjangeren og mer.

Videospilleren lar deg aktivere undertekster, justere hvordan de vises på skjermen, endre videokvaliteten og gå inn i fullskjermmodus. Du kan streame Amazon-innhold fra en rekke enheter.

Noen av de nylig lagt til filmene på dette nettstedet inkluderer  Sherlock Gnomes, Now You See Me 1 & 2, Superbad, Rise of the Guardians, Blade Runner 2049  og 

Pluto TV

Pluto TV fungerer på to måter, både som en on-demand filmstrømmeside hvor du kan velge fra en liste over filmer, og som en direktesendt TV-tjeneste som lar deg se filmer og TV-serier etter hvert som de blir tilgjengelige. Ingen brukerkonto er nødvendig, og du kan til og med lage en overvåkningsliste uten å måtte skrive inn e-postadressen eller navnet ditt. Det regnes som et av de beste nettstedene for å se filmer gratis på nettet.

Du kan se direktesendt TV og filmer fra nettleseren eller mobil- eller skrivebordsappen ved å laste ned riktig programvare. Blant flere andre enheter er den tilgjengelig som app for iOS og Android.

Finn komedie, drama, action, skrekk og andre typer filmer her, både on demand og live. Hvis du streamer direktesendt TV, starter filmkanalene på 51; andre har live sport, musikk og nyheter.

Hvis du er lei av de tradisjonelle sjangrene som de fleste filmsider lar deg velge mellom, vil du være fornøyd med Pluto TV-er. Science Docs, PGA Tour, World Cinema, Sports Movies, LGBTQ Cinema, Comfort Movies  og  ’90 Throwback

Noen av de nye on-demand-filmene lagt til av Pluto inkluderer titler som  Titanic, Saving Private Ryan, Forrest Gump, Contact, Mud  og  A League Of Their Own  .

påfugl

Fra NBCUniversal er Peacock-tjenesten, som inkluderer tusenvis av timer med filmer og TV-serier, inkludert noen originaler du ikke finner på noen av disse andre nettstedene. Filmene er fra studioer som Universal, DreamWorks Animation og Focus Features. Det er rangert blant de beste nettstedene for å se filmer gratis på nettet.

Vi har sett filmer organisert i kategorier som  90-tallsfilmer, Uneniable Pride, Comic Relief, Rom-Coms, Serious Cinema, Celebrating Black-Led Movies, Fright Night  og  kontroversielle filmer  . Dette er en morsom måte å finne filmer gjennom en ny linse.

Du kan betale hvis du vil ha flere funksjoner, for eksempel tilgang til flere titler og annonsefrie videoer. Betalte filmer har en lilla kile i hjørnet av miniatyrbildet for å enkelt skille dem fra gratisfilmer.

Noen gratis filmer som nettopp er lagt til inkluderer  9/11, Boxed In, Annie  og  The Spy Who Dumped Me  .

Baldakin

Kanopy er forskjellig fra disse andre gratis filmstrømmesidene fordi du trenger et gyldig lånekort eller universitetspålogging før du kan se noe. Det er imidlertid ingen annonser i filmene og nye filmer legges til hver måned. Det er rangert blant de beste nettstedene for å se filmer gratis på nettet.

Bruk Kanopy-registreringssiden for å søke etter biblioteket ditt, enten det er et offentlig bibliotek eller et tilknyttet en skole. Når du har blitt godkjent, kan du begynne å se filmene de har på siden deres.

Kanopy har tusenvis av filmer. Noen kategorier du kan søke i inkluderer  kortfilm, historie – eldgammel, LHBTQ-kino, krig og handling, sosiologi, utøvende kunst, menneskerettigheter, hverdagshelse  og  leksjoner for grunnskoler og ungdom.

Det er en helt egen seksjon for Kanopy barnefilmer. Du kan også sette opp foreldrekontroll for å tvinge kun alderstilpasset innhold.

Noen av de populære og nye filmene inkluderer  Dolly Parton: 50 Years at the Opry, Ice Age Footprints, The Immigrant, God Knows Where I Am, There Is No Evil  og  The Physician.

I denne artikkelen har vi snakket om de beste nettstedene for å se filmer gratis på nettet. Vi håper du finner filmene du liker.