Betydning Av Hunder I Drømmer: Tolkning Av Drømmer Med Hunder

Hunder i drømmer

Hunder i drømmer: Furry venner har en måte å snike seg inn i mange menneskers drømmer. Hvis du fortsetter å drømme om hunder spesielt, er dette hva det kan bety, ifølge drømmeeksperter.

Tolkning av drømmer.

Før vi dykker inn i hundedrømmer, la oss ta et øyeblikk for å oppdatere den generelle drømmetydningen. Selv om det selvfølgelig er noen mennesker som tror at drømmer ikke er noe annet enn minnekonsolidering og hjernevasking, er det andre som tror at drømmer bærer budskap fra underbevisstheten.

Som psykolog og drømmeekspert Rubin Naiman, Ph.D. , tidligere fortalt mbg, „Drømmetydning handler om å tyde drømmen. Den opplyser oss og utvider bevisstheten vår psykologisk, [tilbyr en] utvidelse av bevisstheten.“

Og den dekodingen, forklarer han, handler om å føle følelsene som drømmen ga deg. Stressende drømmer, for eksempel, er ofte en manifestasjon av stresset vi opplever i vårt virkelige liv, når vi er våkne. Så når du kan finne ut følelsene som drømmen fremkalte i deg og tenke på hva som skjedde i drømmen og hva som skjer i livet ditt, kan du få et klarere bilde av dens potensielle budskap.

Hva symboliserer hunder?

Som nevnt ovenfor er det utrolig vanlig å drømme om hunder. Faktisk, ifølge profesjonell drømmeanalytiker Lauri Loewenberg, er hunder de vanligste dyrene folk drømmer om i sin kundeopplevelse (etterfulgt av katter og slanger).

Hun forteller til mbg at det å drømme om hunder ofte er knyttet til tre hovedtemaer: forhold, vennskap og lojalitet. „Vanligvis representerer hunder et forhold eller dynamikken som oppstår i et forhold,“ forklarer han og legger til: „Og det kan være et hvilket som helst forhold: vennskap, et intimt forhold, et arbeidsforhold, et familieforhold, ethvert forhold. må være lojalitet og selskap, alle disse egenskapene som vi tillegger hunder.

Loewenberg, samt terapeut og drømmeekspert Leslie Ellis, Ph.D. De bemerker begge at når du tolker hundens drømmer, er det viktig å ta hensyn til hundens detaljer.

Som Ellis forklarer: «Hvis jeg drømmer om en hund fordi jeg elsker den og alltid har hatt en hund i livet mitt, er sjansen stor for at hundene i drømmene mine er relatert til kjærlighet, vennskap og lojalitet. Hvis noen er livredde for hunder, ville hundene i drømmene deres smake helt annerledes.“ Prøv å huske på om hunden var vennlig eller slem, sunn eller rufsete osv., foreslår han.

„Det er veldig viktig å være oppmerksom ikke bare på typen hund, men også til hundens oppførsel i drømmen,“ legger Loewenberg til. „Tilstanden til hunden i drømmen og hvordan du føler for hunden vil ofte direkte korrelere med de samme følelsene i et forhold i livet ditt for øyeblikket,“ forklarer han.

Hva det kan bety hvis en hund dukker opp i drømmen din:

Det er på tide å analysere et romantisk forhold.

Når du vet at hunder ofte representerer et forhold, eller en viss relasjonsdynamikk, sier Loewenberg at du vil være oppmerksom på hunderasen, dens oppførsel og hvordan den fikk deg til å føle deg.

Schæferhunder er for eksempel kjent for å være beskyttende dyr. „De kan dukke opp i drømmen din når du trenger å være våken om et forhold eller kanskje når du trenger å se oppførselen din,“ forklarer han. Eller kanskje er hunden en rase du synes er spesielt irriterende, noe som kan tyde på irritasjon eller frustrasjon i et forhold du er i, legger han til.

Tenk på egenskapene hunderasen er mest assosiert med, og hvordan disse egenskapene kan dukke opp i ditt romantiske forhold (enten av deg eller av den andre personen det gjelder).

Det er på tide å analysere et vennskap.

Hunder i drømmer kan representere mer enn bare romantiske forhold og kan også indikere for deg et vennskap, arbeidsforhold eller familiedynamikk.

En aggressiv hund som bjeffer, jager eller angriper deg, kan for eksempel tyde på at du føler deg angrepet av en venn i det virkelige liv. Hvis du alltid har vært redd for rottweilere og fortsetter å drømme om dem, spør deg selv hvilket forhold i livet ditt akkurat nå som får deg til å føle deg truet?

Eller kanskje hunden i drømmen din er veldig vennlig og tilbyr deg selskap og støtte. Dette ville være et godt tegn på at det er en positiv og forståelsesfull venn i livet ditt.

Du bør vurdere hvor lojalitetene dine ligger.

Lojalitet er det som gjorde hunder til menneskets beste venner, så hvis du drømmer om dem, kan lojalitetstemaer dukke opp i livet ditt, på godt og vondt. Som Loewenberg forklarer, kan en hund som har blitt skadet representere et svik mot lojalitet. En hund som kommer deg til unnsetning, derimot, vil være representativ for en lojal person.

Hvis hunden er syk, døende eller skadet, legger han til, kan det også bety at et forhold er i ferd med å ta slutt, muligens på grunn av illojalitet. „Så du må spørre deg selv, er dette forholdet verdt å redde? Eller må jeg begrave henne og gå videre? hun sier.

Du må reflektere over disiplin.

I tillegg til å være lojale, er hunder også veldig enkle å trene og kan representere disiplin når de dukker opp for deg i en drøm. Som Loewenberg forklarer, „de kan representere disiplinen din og trene deg selv på en eller annen måte. Hvordan trener du? På hvilke måter prøver du å være mer lydig og disiplinert?» forklarer hun.

Det er et budskap du trenger å lære om deg selv.

Og til slutt, ifølge Ellis, hvis du føler at hundens budskap handler mer om deg enn noen andre i livet ditt, er det fullt mulig også. Hun forklarer at du igjen vil være oppmerksom på egenskapene til hunden i drømmen.

„For eksempel, hvis denne hunden var spesielt beskyttende og utmerket til å sette grenser, kanskje denne egenskapen er nødvendig eller mangler for deg, eller for tilstede,“ sier han og legger til: „Hvis det er en ukjent hund, kan den være interessant for deg. „. bli litt kjent med ham… for å komme nærmere ham i en tenkt forstand og se om og hvordan han kanskje vil samhandle med deg.»

Hva skal man gjøre med det.

Hvis drømmene virkelig er meldinger fra underbevisstheten, er neste trinn etter å ha tolket budskapet å handle på det. Og når det gjelder å drømme om hunder, kan det kreve at du ser på relasjonene dine (eller deg selv) litt nærmere.

Som Ellis sier til mbg: „Mitt forslag, hvis noen ofte drømmer om en hund, er å bli kjent med hunden og finne ut hva den spør om eller prøver å fortelle drømmeren.“ Han legger til at han motstår generiske tolkninger av drømmebilder; men „du kan vurdere hvilke hundeegenskaper som kan være viktige for deg.“

Og som Loewenberg legger til, hvis hunden i drømmen var upålitelig eller illojal, for eksempel, spør deg selv hvordan du kan forbedre et spesielt upålitelig forhold, selv om det betyr å gå bort.

Generelt antyder det: „Se om du kan finne ut hva som skjer med hunden og hvordan drømmen gir deg et annet perspektiv på et forhold i livet ditt akkurat nå.“ Både hun og Ellis er også talsmenn for drømmejournal, som kan hjelpe deg med å sette tankene dine på papir og reflektere over drømmen i fremtiden.

Hva symboliserer det å drømme om svarte hunder?

1. Depresjon

Følelsen av håpløshet er den definerende egenskapen til den svarte hunden, noe som gjør den til dens mest betydningsfulle og fremtredende egenskap.

Winston Churchill er kreditert for å være skaperen av dette tegnet. Det ryktes at Churchill hadde hevdet at han stadig ble fulgt av en stor svart hund. Dette var ment å bli tolket som en metafor for følelsene hans av depresjon.

Begrepet „svart hund“ brukes ofte i moderne kultur for å referere til noe som hele tiden ruver over skuldrene våre og nekter å la oss være i fred. Bildet av den svarte hunden kan tolkes som en metafor for tyngden av ulykkelighet som ikke forsvinner.

2. skrekk

På grunn av det faktum at fargen svart hos en hund har evnen til å utløse følelser av frykt innenfra, er svarte hjørnetenner ofte forbundet med fryktbegrepet.

Fraværet av lys, som symboliserer svart, gjør svart til den fargen som er mest forbundet med frykt. Når det er helt mørkt ute om natten, får du inntrykk av at det kan være monstre som lurer rundt deg uten at du kan se dem. Denne følelsen øker når natten blåser.

Som et resultat av generaliseringen av denne symbolikken provoserer synet av svarte dyr ofte følelser av redsel og angst hos mennesker.

3. Forholdet til avdøde

Mange tror at svarte hunder er den andre verdens vaktbikkjer, og det er derfor de regnes som en kobling til etterlivet og den avdøde.

I mange forskjellige kulturer er det noen dyr som skal vokte grensen mellom de levendes rike og de dødes verden. I deres midte finner vi ofte majestetiske firbeinte skapninger, som gargoyler, løver, drager og til og med hunder.

At hunden har en svart pels er vesentlig i denne sammenhengen, da svart er den fargen som oftest forbindes med frykt og mørke, som er begreper som vanligvis forbindes med døden.

4. Sørg for din sikkerhet

Folk i mange forskjellige kulturer tror at svarte hunder kan avverge onde ånder og tjener derfor som et symbol på beskyttelse. Denne troen stammer fra det faktum at svarte hunder er sjeldne.

Antakelsen om at vakthunder som Rottweilere har denne betydningen stammer fra den vanlige oppfatningen om at disse hundene er avlet fram for det formålet. Store, muskuløse, mørkhårede hunder som er høflige og hengivne til sin herre regnes som beskyttende av de fleste.

5. Vennskap

Fargen på hundens pels har ingen betydning. Selv en svart hund kan representere selskap og troskap.

Hunder har et rykte for å være ekstremt lojale, noe som er en grunn til at de kalles „menneskets beste venn.“

En stor svart labrador eller en annen bedårende hund av en lignende rase kan betraktes som en følgesvenn i både lykkelige og uheldige tider. Han vil aldri bli lei av å glede seg over å besøke deg og få noen kjæledyr fra deg!

Drømmer om svarte hunders åndelige mening

Dine drømmer og visjoner vil sannsynligvis gi deg noen av de mest verdifulle og innsiktsfulle innsiktene du vil få i livet ditt. Livet ditt har mye åndelig mening hvis du stadig opplever mareritt som involverer en svart hund, så vær oppmerksom på dem.

Du bør ikke la frykten få det beste ut av deg, selv om det å drømme om en svart hund kan sende frysninger nedover ryggraden. Tenk på det i stedet som en form for kommunikasjon som foregår på et åndelig nivå.

Hvis du har en tilbakevendende drøm der du ser en svart hund, er det en advarsel om at du må gjøre noen endringer for å overvinne de mentale og følelsesmessige utfordringene du nå opplever i det virkelige liv.

Utseendet til en svart hund i drømmen din er et symbol på det faktum at du klarte å triumfere over følelser av depresjon, isolasjon og tap. Dette er en oppfordring til deg om å komme i gang og gjøre alvor av å gjøre noen betydelige forbedringer i måten du lever livet på.

Hvis du vil at ting skal begynne å gå bedre for deg, må du ta avgjørelsen om å begynne å ta ansvar for livet ditt. Du kan ikke alltid stole på at andre mennesker går inn og løser problemene dine for deg. Noen ganger vil de ikke.

Å drømme om en svart hund er også et tegn på at du må ta mer kontroll over livet ditt og slutte å la andre diktere hvordan du skal leve det. Ikke vær redd for å avsløre deler av din unike personlighet til andre mennesker.

Å ha en drøm der du ser en svart hund indikerer at du ikke kan overvinne de negative følelsene du opplever. På grunn av dette vil fremgangen du har gjort i ditt åndelige liv bli påvirket.

Dessuten er denne drømmen en melding om at ånden din ber om å bli løslatt. Hvis du ønsker å rense alle giftige impulser fra tankene og følelsene dine, må du ta en form for handling.

Du har tilgang til ressursene som vil tillate deg å bekjempe den negative energien som er tilstede i livet ditt.

Mat å gå

Hvis du konstant har  drømt  om den samme hunden, er det sannsynlig at det er en melding til deg om et bestemt forhold. Enten hunden var den vennligste hunden du noen gang har møtt, eller den slemmeste, kan de samme egenskapene også dukke opp i ditt våkne liv.